Kladno.Maximale toelaatbare temperatuur van de olie ondergedompelde transformatorAnalyse van de leng

  • vrijgavetijd:2022-11-26 09:27:49
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:564
  • Korte omschrijving:

    Kladno.,Bij het controleren van de haak kern, de isolatie van de elektromagnetische spoel en de porseleinen mouw wordt meestal p

Artikel inhoud

Bij het controleren van de haak kern, de isolatie van de elektromagnetische spoel en de porseleinen mouw wordt meestal per ongeluk beschadigd. Nadat de schaal van de aardewerk is gebroken, als je weer werkt, zet je de foto flash aan als het licht is, en het is kort als het zwaar is. Let daarom op tijdens het onderhoud. Het is niet nodig om de isolatie te vernietigen. Na het onderhoud kunnen deskundigen speciale gereedschappen, onderdelen, isolatie, enz. inspecteren en leveren nadat ze zijn vastgesteld dat ze volledig en betrouwbaar zijn.

Overdracht of kortsluiting vindt plaats in de transformator. Brandbare isolatiematerialen worden in gevaar gebracht door hoge temperatuur en elektrische isolatie, die oplossen en ontbranden, wat resulteert in een groot aantal stoomlichamen, waardoor de interne werkdruk van de transformator sterk toeneemt, de verbranding van de behuizing veroorzaakt, grote stroomuitval veroorzaakt, alle normale productie, productie en activiteiten in gevaar brengt. Er zijn drie redenen voor brandongevallen bij de werking van transformatoren.

Kladno.Dry type transformator een statische elektrische apparatuur, bleken -soorten producten in strijd te zijn met de bepalingen van relevante specificaties, met een nalevingssnelheid van %&& Idquo. Dit resultaat toont vooral het kwaliteitsniveau van de Chinese droge transformator-industrie in het huidige stadium.

De oplossing voor het verminderen van trillingen van kabelbrug is het wijzigen van de harde verbinding tussen busbrug en droge transformator, en de trillingsvrije oplossing wordt gemaakt bij de kabelbrug.

Soka.Voor het sluiten van de transformator zonder laadimpuls, vind eerst het lekkagepunt, dat niet kan worden genegeerd. Voor de positie met ernstige lekkage, schop of scherpe punch kan worden geselecteerd. Het lekpunt kan worden vastgenageld met speciale tools voor metaalmaterialen. Na het manipuleren van de lekkage, moet het oppervlak worden gereinigd en netjes. Polymere composieten materialen worden meestal geselecteerd voor droge consolidatie. Na droge consolidatie kan het doel van een langdurige behandeling van lekkage worden bereikt.

Hoe is het kwaliteitsniveau van droge transformator vergeleken met de buitenlandse landen?

De plastic omhulsels van elektrische producten en kantoorbenodigdheden zijn uitgerust met grondkabels. Als de isolatietlaag beschadigd is en de behuizing onder stroom wordt gezet, zal de elektrische stroom via de geïnstalleerde grondkabels in de aarde lekken, zodat het doel van de veiligheid wordt bereikt,Kladno.Wat zijn de componenten van een olie ondergedompelde transformator, anders zal het een nadelige invloed hebben op de veiligheid van het leven.

Standaard voorschriftenProductieproces en stappen van droge transformator

De belangrijkste reden voor olielekkage is dat er gebreken zijn in gietijzeren delen

Fout oordeel van de transformator


Kladno.Maximale toelaatbare temperatuur van de olie ondergedompelde transformatorAnalyse van de lengtemeetmethode



Het zal ook veel fouten produceren effectief omgaan met verschillende fouten van olie onderdompelde transformator,Kladno.30 KVA drie-fasetransformator, volledig gebruik maken van de prestatie-indicatoren en voordelen van olie onderdompelde transformator, en voortdurend verbeteren van de veiligheid factor van olie ondergedompelde transformator. Ontsteking is een gemeenschappelijke fout van olie onderdompelde transformator. De belangrijkste fout van olie onderdompelde transformator is kortsluiting, en kortsluiting is meer algemeen.

BetrouwbaarHoeveel kost de transformator?

Onder normale omstandigheden kunnen verschillende oliehoudende oliën niet worden gemengd. In bijzondere omstandigheden, indien het nodig is om nieuwe olie van verschillende soorten te gebruiken, moet worden bepaald of de gemengde olie met ijs kan worden gebruikt overeenkomstig de eisen van de regio, en dan moet de olie-mengtest worden uitgevoerd.

Wiringwijze van droge transformator:

Kladno.Van het uiterlijk zijn de verpakkingstypes verschillend. De kern van de transformator en de elektromagnetische spoel kunnen direct worden gezien voor droge transformator, en alleen de behuizing kan worden gezien voor olie ondergedompelde transformator;

Geleidelijk aan wordt op de bodem van de droge transformator hoge-frequentiebeveiligingsinstallaties, zoals laagfrequent dempingsprogramma, geïnstalleerd die de neerwaartse spreiding van de trilling van de droge transformator kunnen verminderen. Vervolgens vervangen de verbinding tussen de droge transformator en de omliggende gebouwen, wegen, enz. door een flexibele aansluiting, of gebruik maken van elastische gele schokabsorptiemechanische apparatuur om te voorkomen dat de trillingen zich volgens de starre verbinding verspreiden. Indien mogelijk kan de droge transformatoren ook geluiddicht en gedecoreerd worden en geluidsabsorberende platen en geluiddempingsluiken kunnen worden gebruikt om de geluidsisolatie van de droge transformatoren te verbeteren.

Er zijn veel verbindingsgroepen van droge transformatoren, en de geselecteerde structuren en verbindingen zijn ook verschillend. Wat zijn dan de groepen van droge transformatoren? Hoe de verbinding uit te voeren? Of in principe introduceren met het netwerk van droge transformatoren fabrikanten.

Overige productinformatie
  • UdineMobiel hydraulisch hefplatformDe trend is moeilijk te veranderen

    UdineMobiel hydraulisch hefplatformDe trend is moeilijk te veranderen

  • Udine1.5 ton hydraulisch hefplatformWat is de algemene bezorgstatus?

    Udine1.5 ton hydraulisch hefplatformWat is de algemene bezorgstatus?

  • UdineHydraulisch hefplatform vast hydraulischGerichte marktwerking

    UdineHydraulisch hefplatform vast hydraulischGerichte marktwerking

  • UdineHuangshi instapbrugEconomische werking

    UdineHuangshi instapbrugEconomische werking

  • Denbica.kgmMobiele hydraulische instapbrugAnalyse van vooruitzichten voor industrieontwikkeling

    Denbica.kgmMobiele hydraulische instapbrugAnalyse van vooruitzichten voor industrieontwikkeling

  • Kansas City.Aangepast hefplatform door fabrikantDe belangrijkste componenten en hun functies

    Kansas City.Aangepast hefplatform door fabrikantDe belangrijkste componenten en hun functies

  • Suwauki.kgmKleine lift op de tweede verdiepingWat zijn de factoren die de prijs beïnvloeden?

    Suwauki.kgmKleine lift op de tweede verdiepingWat zijn de factoren die de prijs beïnvloeden?

  • Busia.kgmDubbel vork hydraulisch hefplatformWetenschappelijke geletterdheid van de industrie cultive

    Busia.kgmDubbel vork hydraulisch hefplatformWetenschappelijke geletterdheid van de industrie cultive

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!