Jackin.Model en betekenis van olie ondergedompelde transformatorWaar te vinden

  • vrijgavetijd:2022-11-26 13:27:49
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:203
  • Korte omschrijving:

    Jackin.,Na een -uur durende proefwerking met een bepaalde lading, zijn de hoofdlichaam en toebehoren van de transformator allema

Artikel inhoud

Na een -uur durende proefwerking met een bepaalde lading, zijn de hoofdlichaam en toebehoren van de transformator allemaal normaal, en de transformator zal draaien naar alle normale werking.

Het zal ook veel fouten produceren, effectief omgaan met verschillende fouten van olie onderdompelde transformator volledig gebruik maken van de prestatie-indicatoren en voordelen van olie onderdompelde transformator, en voortdurend verbeteren van de veiligheid factor van olie ondergedompelde transformator. Ontsteking is een gemeenschappelijke fout van olie onderdompelde transformator. De belangrijkste fout van olie onderdompelde transformator is kortsluiting, en kortsluiting is meer algemeen.

Jackin.Afgezien van de toepassing van het Bureau voor Financiën heeft de industrie getracht de grondstoffen van de transformator volgens de specificaties te formuleren en te verbeteren, teneinde de verbetering van het energieverbruik van transformator-waren te bevorderen.

De geluidsisolatie van de hoofdmachinekamer is de sleutel tot de geluidsisolatie van de droge transformatoren van drie niveaus: raam, ventilatie en ventilatie-haven en wegdek, en het aanbrengen van geluidsisolatievenster,Jackin.S13-olie ondergedompelde transformator,Jackin.transformator voor hoogspanningsdistributie, geluiddempingscilinder, en de taille rail moet ^ phi zijn; mm gegalvaniseerde draad moet met een even getal over vier bochten worden geschakeld. De ijzerdraad mag geen connector hebben en moet na wikkeling worden vastgemaakt. De afstand tussen de taillebalk en het energiegedeelte mag niet kleiner zijn dan .m.

Wanneer de volledige belasting test wordt uitgevoerd en alles normaal is, kan de belasting worden aangesloten.

Bij het controleren van de haak kern, de isolatie van de elektromagnetische spoel en de porseleinen mouw wordt meestal per ongeluk beschadigd. Nadat de schaal van de aardewerk is gebroken, als je weer werkt, zet je de foto flash aan als het licht is, en het is kort als het zwaar is. Let daarom op tijdens het onderhoud. Het is niet nodig om de isolatie te vernietigen. Na het onderhoud kunnen deskundigen speciale gereedschappen, onderdelen, isolatie, enz. inspecteren en leveren nadat ze zijn vastgesteld dat ze volledig en betrouwbaar zijn.


Jackin.Model en betekenis van olie ondergedompelde transformatorWaar te vinden



De belangrijkste reden is dat de laskwaliteit van elektrische lassen slecht is, er zijn lege lassen,Jackin.transformator met olieonderdompeling, open lassen, naaldgaten, zandgaten en andere tekortkomingen in het lassen. De olietransformator is gemakkelijk te bedekken met laspoeder en verf bij het verlaten van de fabriek, en de potentiële veiligheidsrisico"s worden blootgesteld na de werking. Bovendien zal de elektromagnetische inductie de elektrische lassen breken en leiden tot lekkage.

Voorzorgsmaatregelen voor de proefwerking van producenten van elektrische transformatoren

Geleidelijk aan wordt op de bodem van de droge transformator hoge-frequentiebeveiligingsinstallaties, zoals laagfrequent dempingsprogramma, wegen, enz. door een flexibele aansluiting, of gebruik maken van elastische gele schokabsorptiemechanische apparatuur om te voorkomen dat de trillingen zich volgens de starre verbinding verspreiden. Indien mogelijk kan de droge transformatoren ook geluiddicht en gedecoreerd worden, en geluidsabsorberende platen en geluiddempingsluiken kunnen worden gebruikt om de geluidsisolatie van de droge transformatoren te verbeteren.

InstallatiewerkenElektrische transformator is een van de belangrijkste apparatuur in centrale en onderstation. De functie van de transformator is in alle opzichten. Het kan niet alleen de spanning verhogen en elektromagnetische energie naar het elektriciteitsverbruiksgebied sturen, maar ook de spanning verlagen tot elke toepassingsspanning, zodat het aan de behoeften van het energieverbruik voldoet. In het kort moet de transformator de spanning en de bloeddruk verlagen.

In het dagelijkse leven hebben we een bepaald inzicht in de optische golflengte van de olie ondergedompelde transformator.

Exploitatie en onderhoud van met olie ondergedompelde transformator


Jackin.Model en betekenis van olie ondergedompelde transformatorWaar te vinden



Het wordt meestal veroorzaakt door onredelijke installatie of ineffectieve afdichting. Polymere composietmaterialen kunnen metalen materialen, porselein, gelaagd glas en andere materialen zeer goed binden, zodat het drukbeheer van olielekkage wordt bereikt.

superieure kwaliteitMaatregelen ter bestrijding van geluidshinder en ter voorkoming van droge transformatoren

De juiste selectie van Anhui droge-type transformator heeft een sleuteleffect op de verbetering van de veiligheid en de soepele werking van de energie-systeem software. In de bovenstaande originele tekst hebben we de structuur en de kenmerken van droge-type transformator al onder de knie. In dit deel zullen we beschrijven hoe we droge-type transformator selecteren volgens de belastingskenmerken en de toepassingsomgeving van droge-type transformator.

Look van olie van de radiator

Jackin.Van het uiterlijk zijn de verpakkingstypes verschillend. De kern van de transformator en de elektromagnetische spoel kunnen direct worden gezien voor droge transformator en alleen de behuizing kan worden gezien voor olie ondergedompelde transformator;

Het geluid van droge transformator behoort tot laagfrequent geluid. In een klein gebied wordt het grootste deel verspreid naar gelang van de structuur van het gebouw. Dit soort laagfrequent geluid wordt naar het huis verspreid volgens het huis gebouw, en veroorzaakt dan gas trillingen geluid, zijn de dispersie afstand en nadelige effecten zeer groot.

Korte invoering van de nullijn van de transformator

Overige productinformatie
  • Anshan.OpklapbrugPrestaties en structuur

    Anshan.OpklapbrugPrestaties en structuur

  • Toulon.Vaste hydraulische instapbrugVraag kan gedeeltelijk worden vrijgegeven

    Toulon.Vaste hydraulische instapbrugVraag kan gedeeltelijk worden vrijgegeven

  • New Orleans.Rail guide rail type hefplatformWat zijn de beschermingsmethoden?

    New Orleans.Rail guide rail type hefplatformWat zijn de beschermingsmethoden?

  • Yuci.Drie verdiepingen kleine lift voor familie gebruikInstallatiehandleidingen en -methoden

    Yuci.Drie verdiepingen kleine lift voor familie gebruikInstallatiehandleidingen en -methoden

  • FrankrijkHydraulisch hefplatform heffende vrachtliftDrie veelvoorkomende problemen:

    FrankrijkHydraulisch hefplatform heffende vrachtliftDrie veelvoorkomende problemen:

  • Liaoning.Elektrisch zelfhydraulisch hefplatformNoodzaak om de balans van verschillende belangen te o

    Liaoning.Elektrisch zelfhydraulisch hefplatformNoodzaak om de balans van verschillende belangen te o

  • Delancey.Kleine hydraulische hefplatformtruckProductmisverstand:

    Delancey.Kleine hydraulische hefplatformtruckProductmisverstand:

  • Brunswick.5 ton hydraulisch hefplatformHoe onderscheid te maken tussen goede en slechte kwaliteit?

    Brunswick.5 ton hydraulisch hefplatformHoe onderscheid te maken tussen goede en slechte kwaliteit?

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!