Vyskov.Onderhoud van een transformator met olieonderdompelingWeg van specialisatie

  • vrijgavetijd:2022-11-26 23:20:16
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:180
  • Korte omschrijving:

    Vyskov.,Wiringwijze van droge transformator:Hoe zit het met olie ondergedompelde transformator brand?Vyskov.Zodra het isolatiema

Artikel inhoud

Wiringwijze van droge transformator:

Hoe zit het met olie ondergedompelde transformator brand?

Vyskov.Zodra het isolatiemateriaal van elektrische apparatuur oververhit is, zal het omringende gas een soort geur veroorzaken. Dit soort geur kan door normale agenten worden geroken. Als u zo"n geur tijdens de normale inspectie moet u zorgvuldig inspecteren van de apparatuur en onderdelen tot u de oorzaak.

De ijzeren kern van de transformator is gemaakt van hoogwaardige gekristalliseerde warmgewalste ferrietkern, die is gestapeld bij de -graden volledig hellende multi-stappeninterface. Het oppervlak is bedekt met epoxy hars kleeflaag, die bestand is tegen corrosie en roest, en heeft geluidsisolatie en geluidsreductie.

Qubafrance.kgmElektrische transformator-installatie

Droge transformator

Het geluid van droge transformator is vooral het trillingsniveau dat in werking is. Dit trillingsniveau wordt veroorzaakt door meerdere posities, met inbegrip van de vibratie van magnetische inductie elektromagnetische spoel.


Vyskov.Onderhoud van een transformator met olieonderdompelingWeg van specialisatie



Het tijdsverschil tussen de verschillende fasen van de driefaseschakelaar van de schakelstroom moet kleiner zijn dan ms, de sluiting moet worden gehandhaafd door hoogspanningsarrester, en de neutrale lijn van de transformator moet op betrouwbare wijze worden geaard (het moet onmiddellijk worden geaard).

Juist, als ‘Idquo’; Grote Lars auto ^ rdquo;, Na vervanging van een kva kleine transformator, is de bezettingsgraad dicht, maar de belangrijkste parameters van de twee transformatoren worden geëvalueerd zoals weergegeven in tabel . Tabel evalueert de belangrijkste parameters van de transformator: capaciteit (VA) ijzerverlies (W) koperverlies (W). Ten eerste wordt de uitgangskracht opgeslagen volgens de gebruikelijke berekeningsmethode (het negeren van koperverlies): de resultaten tonen aan dat het verlies van grote capaciteitstransformator lager is dan het verlies van kleine capaciteit transformator, Het verbruikt zelfs elektromagnetische energie.

Hoeveel kost de transformator?

Handig en efficiëntDe overbelasting op lange termijn van de transformator zal langzaam leiden tot het schillen en de isolatie van de spoel, wat resulteert in kortsluiting tussen spoelen tweekleurenkortsluiting of kortsluiting op de grond, wat resulteert in de ontbranding van de transformator. Daarom moet de isolatie-comprimerende kracht van de transformator vóór installatie en exploitatie worden getest en is overbelasting niet toegestaan in het hele werkingsproces.

Het omvat de prestaties en het belangrijkste gebruik van isolatiematerialen, verschillende isolatiematerialen, componenten- en kwaliteitsnormen; Prestaties en belangrijkste toepassingen van verschillende draden, spoelinductieproces van verschillende wijzen van elektromagnetische spoel, oplossing proces en kwaliteitsnorm, snijproces van ijzerchip, kernstapelproces en kwaliteitsnorm, productieproces en kwaliteitsnorm van elektromagnetische afscherming.

De energietransformator is ontworpen volgens de temperatuurbeschermingsregeling. De ingebedde delen in de materiaallaag van hoge (lage) druk elektromagnetische spoel gegoten met integraal beton zijn voorzien van longitudinale ventilatieleiding, die kan worden uitgerust met lucht-gekoelde machines en apparatuur (koelcentrifugale ventilator). Na het selecteren van lucht-gekoelde machines en apparatuur,Vyskov.Specificatie van de capaciteit van de transformator, kan de uitgangscapaciteit met %worden verhoogd.


Vyskov.Onderhoud van een transformator met olieonderdompelingWeg van specialisatie



Geleidelijk aan wordt op de bodem van de droge transformator hoge-frequentiebeveiligingsinstallaties, zoals laagfrequent dempingsprogramma, wegen, enz. door een flexibele aansluiting, of gebruik maken van elastische gele schokabsorptiemechanische apparatuur om te voorkomen dat de trillingen zich volgens de starre verbinding verspreiden. Indien mogelijk kan de droge transformatoren ook geluiddicht en gedecoreerd worden, en geluidsabsorberende platen en geluiddempingsluiken kunnen worden gebruikt om de geluidsisolatie van de droge transformatoren te verbeteren.

Beheer van de industrieVermijd de belading van de transformator: als de belasting op lange termijn werkt, zal het leiden tot het schillen van solenoïde spoel, trage veroudering van de isolatie, kortsluiting tussen dozen, kortsluiting van twee kleuren of kortsluiting tot grondbreuk en ontbinding van olie.

De energiebesparende analyse van transformatoren is altijd gebaseerd geweest op de vraag of de gebruikssnelheid van de transformatoren minder is dan een bepaalde standaardwaarde. Of transformatoren milieubeschermings- en energiebesparingsinstallaties zijn. Soms zijn dergelijke specificaties niet het besparen van elektromagnetische energie,Vyskov.Transformer olie,Vyskov.Impulstest van droge transformatoren, en D (of D) is driehoekige bedrading.

De transformator behoort to t relatief duurzame elektrische apparatuur, en we kunnen het niet verwaarlozen in de dagelijkse toepassing. De gemeenschappelijke problemen van de power transformator conductor, power transformator wikkeling en power transformator tapping power power switch worden hieronder geanalyseerd:

Overige productinformatie
  • Abony.Ultra laag hydraulisch hefplatformDe vraag- en aanbodrelatie is verbeterd

    Abony.Ultra laag hydraulisch hefplatformDe vraag- en aanbodrelatie is verbeterd

  • Abony.Hydraulisch hefplatform van het type schaarVoor welke scope is de productielijn geschikt?

    Abony.Hydraulisch hefplatform van het type schaarVoor welke scope is de productielijn geschikt?

  • Abony.AutoinstapbrugWat is de configuratie en kenmerken ervan?

    Abony.AutoinstapbrugWat is de configuratie en kenmerken ervan?

  • Magdeburg.Vaste hydraulische instapbrugEnergiebesparing en verbruiksvermindering is de toekomstige o

    Magdeburg.Vaste hydraulische instapbrugEnergiebesparing en verbruiksvermindering is de toekomstige o

  • BoedapestIndustriële fabrieksliftEconomie komt geleidelijk dichter bij digitaal

    BoedapestIndustriële fabrieksliftEconomie komt geleidelijk dichter bij digitaal

  • Wichita.Een kleine lift kopen voor huishoudelijk gebruikHoe voer je een stresstest uit?

    Wichita.Een kleine lift kopen voor huishoudelijk gebruikHoe voer je een stresstest uit?

  • Jining.3-meter hydraulisch hefplatformNieuwe trends in de ontwikkeling van de industrie

    Jining.3-meter hydraulisch hefplatformNieuwe trends in de ontwikkeling van de industrie

  • Turku.Industrieel hydraulisch hefplatformMaak hoogwaardige industriële draad

    Turku.Industrieel hydraulisch hefplatformMaak hoogwaardige industriële draad

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!