VardeRegulering van de belasting spanning van de transformatorDrie blijven de stabiliteit en verbete

  • vrijgavetijd:2022-11-27 12:51:36
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:243
  • Korte omschrijving:

    Varde,Wanneer de schroef van de door de kern-extruder die de ijzeren kern van de transformator vasthoudt los is, of kleine met

Artikel inhoud

Wanneer de schroef van de door de kern-extruder die de ijzeren kern van de transformator vasthoudt los is, of kleine metalen materialen vallen in de transformator zal de transformator een &ULDquo uitzenden; Ding Ding Dang ^ rdquo; Of"Idquo". Bel "Hellip". Bel &help& rdquo. Blowing sound en de & Idquo; Squeak, quiak ^ rdquo; Het is als een magneet die een kleine wasmachine zuigt, terwijl de werkende spanning, stroom en temperatuur van de transformator normaal zijn. Dergelijke omstandigheden brengen in het algemeen niet alle normale werking van de transformator in gevaar en kunnen worden opgelost totdat de stroom uitvalt.

Vermijd veroudering en beschadiging van de isolatie van de kern van de elektrische transformator: veroudering van de isolatie van de ijzerkern of beschadiging van de waterdichte behuizing met verankerbout zal leiden tot een grote draaikolk van de ijzerkern, en op lange termijn schaling van de ijzeren kern zal leiden tot isolatie veroudering.

VardeTransformer is

De capaciteit en de werkende spanning zijn verschillend. De droge transformator is meestal geschikt voor distributieapparatuur. De capaciteit ligt meestal onder kVA en de werkende spanning ligt onder KV,Vardetransformator van de herstelkamer,VardeHoeveel kost een droge 1250 transformator, wat ook de nominale spanning van kV waarborgt; transformatoren met olieonderdompeling zijn in het algemeen geschikt voor distributieapparatuur.

Puebla de ZaragozaIn het dagelijkse leven worden de olie ondergedompelde transformatoren naar buiten gebracht in de vorm van golven. Dit soort golf is als een vloed. Het is ook een soort kinetische energie. In feite, computer automatisch systeem wordt gebruikt om de golflengte en frequentie van elektromagnetische golf te controleren. Hoe langer de lichtgolflengte is, hoe groter de uitgangskracht is. Integendeel, het is zeer klein.

De transformator bestaat uit twee of meer elektromagnetische spoelen die rond dezelfde transformator-kern worden gewikkeld. De tandweerstand is verbonden volgens het wisselende elektromagnetische veld en werkt volgens het basisprincipe van het magnetische effect van de stroom. De installatie van een transformator wordt geacht bevorderlijk te zijn voor de exploitatie, het onderhoud en het vervoer, en tegelijkertijd wordt een betrouwbaar gebied gekozen. De nominale capaciteit van de transformator moet doeltreffend worden gebruikt bij de toepassing van de transformator.

Verspreiding van het geluid van droge transformator


VardeRegulering van de belasting spanning van de transformatorDrie blijven de stabiliteit en verbetering van productie en operatie helpen



Als het volume van de transformator te klein is, zal de transformator lange tijd overbelast worden en is het gemakkelijk om machines en apparatuur te vernietigen. Daarom moet de nominale capaciteit van de transformator worden gekozen naar gelang van het energieverbruik, dat niet geschikt is voor te groot of te klein.

Visuele controle voor de controle van de transformator

I) de afstand tussen de externe contour van kV en de droge transformator en de omringende vangrail of binnenbinnenwand moet rekening houden met het gemak van vervoer en reparatie van droge transformator, en de afstand mag niet kleiner zijn dan m; In de hoek met de werkelijke werking moet een afstand van meer dan m worden gereserveerd; Indien een metalen omheining wordt geselecteerd, moet het metalen hek aan de grond worden gehouden en moet een waarschuwend bord op een prominente plaats worden opgehangen.

installerenVermijd veroudering en beschadiging van de isolatie van de kern van de elektrische transformator: veroudering van de isolatie van de ijzerkern of beschadiging van de waterdichte behuizing met verankerbout zal leiden tot een grote draaikolk van de ijzerkern, en op lange termijn schaling van de ijzeren kern zal leiden tot isolatie veroudering.

fabrikant van droge transformatoren

De methode en het hele proces van het nemen van een oliemonster van een transformator zijn als volgt:


VardeRegulering van de belasting spanning van de transformatorDrie blijven de stabiliteit en verbetering van productie en operatie helpen



De grondstoffen van Fushi blue kunnen worden gebruikt voor de binding, zodat de totale olielekkage van de connector sterk kan worden gecontroleerd; Als de eigenlijke werking handig is, kan de metalen schelp ook worden gebonden op hetzelfde moment om het doel van lekbehandeling te bereiken.

Onderzoek naar productenIn de jaren zeventig bijvoorbeeld hadden de radioprogramma"s die door elke familie op het platteland werden toegepast, een gronddraad en waren ze vaak nat van kraanwater. Beschermende grondlegging is het begraven van de koperen plaat van metalen elektrische geleider in de bodemlaag, en dan een punt van het uit de weg leiden met de transmissie lijn, die de grondbeveiliging completeert. &Omega spp. De bescherming van de grond is een vrijwaringsmaatregel die wordt genomen om ongevallen bij het gebruik van huishoudelijke apparaten, kantoorapparatuur en andere elektrische apparatuur te voorkomen.

Verhoging van het proces van droge transformator?

Na het bemonsteren bind de gelamineerde glazen stop stevig vast met schoon papier of doek om te voorkomen dat vuil en water de stop van de fles besmetten.

VardeSommige zijn gebonden met plastic tape,Vardetransformator voor hoogspanningsdistributie, en sommige direct drukken de twee randen samen, omdat de socket niet stevig kan worden geperst tijdens de installatie, en er is nog steeds olie lekkage zonder afdichting effect.

Wat is de belangrijke rol van de transformator

Verspreiding van het geluid van droge transformator

Overige productinformatie
  • Sihu.Pakhuis instapbrugMarkt voor marketingkanaallay-out

    Sihu.Pakhuis instapbrugMarkt voor marketingkanaallay-out

  • Magdeburg.Mobiele hydraulische hefbrugOver de werkorganisatie gesproken

    Magdeburg.Mobiele hydraulische hefbrugOver de werkorganisatie gesproken

  • Hongshanstar nameMobiel cllimbingBedrijfsproductie

    Hongshanstar nameMobiel cllimbingBedrijfsproductie

  • Yuanpingworld.kgmHome villa sightseeing liftBasis gezond verstand

    Yuanpingworld.kgmHome villa sightseeing liftBasis gezond verstand

  • Bielefeld.Enkele kolom van de lift van de aluminiumlegeringAnti-zuur en alkalisch

    Bielefeld.Enkele kolom van de lift van de aluminiumlegeringAnti-zuur en alkalisch

  • Mocheng.Kleine verticale liftGeschiedenis van de ontwikkeling van de industrie

    Mocheng.Kleine verticale liftGeschiedenis van de ontwikkeling van de industrie

  • Radomsko.Hydraulische hefplatformtruckIs er nog ruimte voor ontwikkeling?

    Radomsko.Hydraulische hefplatformtruckIs er nog ruimte voor ontwikkeling?

  • Meester.Hydraulisch hefplatformOp welke principes moet gelet worden bij de selectie

    Meester.Hydraulisch hefplatformOp welke principes moet gelet worden bij de selectie

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!