Bronderslev.S-11-type olie ondergedompelde transformatorHet verschil bij gebruik

  • vrijgavetijd:2022-11-27 12:58:06
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:107
  • Korte omschrijving:

    Bronderslev.,) de installatie van de secundaire commerciële verzekering van transformator op kolom en grond moet voldoen aan de volge

Artikel inhoud

) de installatie van de secundaire commerciële verzekering van transformator op kolom en grond moet voldoen aan de volgende eisen: indien er een verbinding is of aan de secundaire zijde, moet deze worden geïnstalleerd tussen de loskoppelaar en de laagspanningscomposietisolator, of moet de stroomonderbreker als de loskoppelaar worden gekozen; Indien er geen verbinding is of aan de secundaire zijde, moet deze aan beide zijden van de laagspanningscomposietisolator worden geïnstalleerd en moet de geïsoleerde kabelspringer aan beide zijden van de stroomonderbreker worden aangesloten op de geïsoleerd kabel.

Wanneer de transformator uit de fase is, als de tweede fase wordt geblokkeerd, is er nog steeds geen geluid wanneer de tweede fase wordt verzonden,Bronderslev.Grootte van een droge transformator,Bronderslev.Functie van een transformator met olieonderdompeling, en er is geluid wanneer de derde fase wordt verzonden; Als de derde fase wordt geblokkeerd, zoals in het geval van de tweede fase. Er zijn drie redenen voor fasedeficiëntie:

Bronderslev.Wanneer het uitgangsvermogen P van de transformator gelijk is aan het ingangsvermogen P de efficiëntie &OTA; Gelijkwaardig, de transformator zal geen verlies veroorzaken. Maar zo"n transformator bestaat eigenlijk niet. De elektromagnetische energie van de transformator veroorzaakt altijd verlies. De sleutel van dit soort verlies is koperverlies en ijzerverlies. Het koper verlies verwijst naar het verlies veroorzaakt door het aantal draaiingen van transformator spoel. Als de stroom koorts heeft volgens het aantal draaiingen van de spoel, verandert een deel van de elektromagnetische energie in energie en wordt verloren. Omdat de elektromagnetische spoel meestal wordt verwond door koperkern draad met isolerende laag, wordt het koperverlies genoemd.

„ldquo”; van bedradingstransformatoren; Enter ^ rdquo; En"Idquo". Uitvoer ^ rdquo; Gebruik een megger om de grondweerstand te testen tussen de terminal en de gronddraad. Wanneer nauwkeurig gemeten met V megger, overschrijdt de weerstandswaarde m ohm bus.

Zwettl StiftDaarna klemmen we de branchpijp met je duim, zetten we duidelijk de glazen testbuis naar voren, draaien en lossen de olie in de buis op om de bemonsteringsbuis schoon te maken, twee keer uit te voeren, en dan trekken we het oliemonster.

Het geluid van droge transformator is vooral het trillingsniveau dat in werking is. Dit trillingsniveau wordt veroorzaakt door meerdere posities met inbegrip van de vibratie van magnetische inductie elektromagnetische spoel.

In het dagelijkse leven hebben we een bepaald inzicht in de optische golflengte van de olie ondergedompelde transformator.


Bronderslev.S-11-type olie ondergedompelde transformatorHet verschil bij gebruik



Verbindingsgroep structuur van droge transformator

Het verschil tussen de gemiddelde waarde van de drie fases van de tandweersmeting bij dezelfde temperatuur mag niet groter zijn dan % (m ^ omega;) dan de oorspronkelijke waarde. Het verschil tussen de gemiddelde waarde van de drie-fase van de tandweerstandmeting bij dezelfde temperatuur mag niet groter zijn dan %, hetgeen niet meer mag bedragen dan % ten opzichte van het laatste accurate meetresultaat.

De bemonstering moet plaatsvinden in zonnige dagen of droog weer met een lage omgevingsvochtigheid. Bij bemonstering is het noodzakelijk om de invasie van vuil zoals regen, wind en zand resoluut te voorkomen.

kennisLook van olie van de radiator

Van het uiterlijk zijn de verpakkingstypes verschillend. De kern van de transformator en de elektromagnetische spoel kunnen direct worden gezien voor droge transformator, en alleen de behuizing kan worden gezien voor olie ondergedompelde transformator;

Veroorzaakt door zandgaten en scheuren. Voor lekkage is het boren stop gat een goede manier om in-situ stress te verwijderen en verbreding te voorkomen.


Bronderslev.S-11-type olie ondergedompelde transformatorHet verschil bij gebruik



Bij relais protection dry-type transformator, de ontkoppeling van het foutpunt is gerelateerd aan elkaar. In een woord, als er een probleem is op een bepaald punt, zal het invloed hebben op het hele stroomcircuit

kennisVallende buitenlandse zaken en piercing

Producenten van omzetters zeiden dat de markt voor energiebesparende distributietransformatoren in China in dit stadium betrekkelijk versnipperd is, gekoppeld aan de beperkingen van factoren zoals lage drempelwaarden op het gebied, ongelijke bedrijven, gebrek aan evaluatie en specificaties, en ontoereikende technische innovatie,Bronderslev.Standaardwaarde voor spanningsfrequentietoets voor droge transformatoren, wat resulteert in een langzame marketing van energiebesparende transformatoren.

Korte invoering van de nullijn van de transformator

Bronderslev.Losse kernschroef

Exploitatie van transformatoren met olieonderdompeling

De uuruitdrukking wordt gebruikt om de faseverschil-correlatie van de werkende spanning van de secundaire zijlijn aan te geven. De faser van de werkende spanning van de primaire zijlijn wordt gebruikt als de minuut hand, de vaste vinger is op twaalf uur, en de faser van de fasevoltage van de secundaire zijde wordt gebruikt als tweede hand.

Overige productinformatie
  • GlivecsHydraulisch hefplatform HefplatformDe trend van prijsaanpassingsdifferentiatie blijft ongewij

    GlivecsHydraulisch hefplatform HefplatformDe trend van prijsaanpassingsdifferentiatie blijft ongewij

  • GlivecsOp cilinder gemonteerd hydraulisch hefplatformHoe het zinkende probleem op te lossen?

    GlivecsOp cilinder gemonteerd hydraulisch hefplatformHoe het zinkende probleem op te lossen?

  • GlivecsAankoop van vaste instapbruggenHelp bedrijven hun activiteiten te hervatten

    GlivecsAankoop van vaste instapbruggenHelp bedrijven hun activiteiten te hervatten

  • Antony.kgmHydraulische hefbare mobiele instapbrugZijn de ontwikkelingsperspectieven goed omdat de ti

    Antony.kgmHydraulische hefbare mobiele instapbrugZijn de ontwikkelingsperspectieven goed omdat de ti

  • MilaanVolledig automatisch schaarvorkhefplatformDe prijstrend zal een stabiele toestand ingaan

    MilaanVolledig automatisch schaarvorkhefplatformDe prijstrend zal een stabiele toestand ingaan

  • herlevingFamilie kleine éénpersoonsliftbetrouwbaar

    herlevingFamilie kleine éénpersoonsliftbetrouwbaar

  • lubbock.Hydraulisch hijsplatform binnenshuisWat zijn de voordelen

    lubbock.Hydraulisch hijsplatform binnenshuisWat zijn de voordelen

  • torayHydraulisch hef- en losplatformDe differentiatie van branchevoordelen

    torayHydraulisch hef- en losplatformDe differentiatie van branchevoordelen

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!