Johvi.Schema van de interne structuur van de met olie ondergedompelde transformatorWat zijn de kernw

  • vrijgavetijd:2022-11-27 14:10:07
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:86
  • Korte omschrijving:

    Johvi.,Wiringwijze van droge transformator:Wanneer de fabrikant van de transformator monsters uit de auto-olietank, na het open

Artikel inhoud

Wiringwijze van droge transformator:

Wanneer de fabrikant van de transformator monsters uit de auto-olietank, na het openen van de afdichting gebruik de gereinigd en gedroogd rubber stop op de olie. Tegelijkertijd,Johvi.Wat een goede droge testtransformator is., klemmen van de branch pijp met uw duim, en losmaken van uw duim om de olie in de pijp te krijgen,

Johvi.Volgens de statistieken, om de belangrijkste mondiale technische positie te bezetten, is de transformator-industrie afhankelijk van twee belangrijke gegevens, warenvolume en spanningsniveau. Al vanaf het begin van Idquo; Elfde vijfjarenplan; In het begin is China een machtig land in de productie, maar het is geen groot land.

In termen van de plaats van gebruik worden droge transformatoren meestal gebruikt in ^ ldquo; Vuurbestendig en explosiebestendig type ^ rdquo; Het is gemakkelijk te gebruiken in grote en middelgrote gebouwen en gebouwen met meerdere verdiepingen; De olie ondergedompelde transformator vanwege het algemene Idquo; Accident ^ rdquo; Er zal waarschijnlijk olie of lekkage zijn na brand, en de meeste toepassingsplaatsen die leiden tot brandongevallen zijn gemakkelijk te kiezen in grote en middelgrote gebouwen en gebouwen met meerdere verdiepingen;

Santa BarbaraLosse kernschroef

Vóór het sluiten van de impulsimpuls zonder lading moet de transformator op h worden geplaatst, en de stijgende stoel en waterdichte mouw die zijn geïnstalleerd met de ventilator-plug, moeten op tijd leeg zijn.

Onder normale omstandigheden moet de eigenlijke werking van de olie ondergedompelde transformator worden uitgevoerd door het operationeel en onderhoudspersoneel ter plaatse. Binnen een week na de exploitatie van het net moeten het personeel voor het beheer van de exploitatie en het onderhoud het veiligheidscontrolebereik van de transformator verbeteren en onmiddellijk contact opnemen met het projectpersoneel ter plaatse in geval van problemen, teneinde een betrouwbare en stabiele werking van machines en apparatuur te waarborgen.


Johvi.Schema van de interne structuur van de met olie ondergedompelde transformatorWat zijn de kernwaarden van het internettijdperk



Wanneer de transformator uit de fase is, als de tweede fase wordt geblokkeerd, en er is geluid wanneer de derde fase wordt verzonden; Als de derde fase wordt geblokkeerd, zal het geluid niet veranderen, zoals in het geval van de tweede fase. Er zijn drie redenen voor fasedeficiëntie:

De bovenkant en het midden van de transformator-olietank, de flenzen, wat resulteert in isolatie schade.

Fabriek voor droge transformatoren

Encyclopedische kennisII) de hoogte-breedte van de op de grond geïnstalleerde droge transformatierpier over het algemeen .m is, en er moet een vangrail van ten minste m omheen worden geïnstalleerd, en een waarschuwingsbord op een prominente plaats worden opgehangen.

Wanneer we olie ondergedompelde transformator, weten we allemaal dat het werkt met behulp van olie. Wat als de olie ondergedompelde transformator in brand staat? Welke tegenmaatregelen moeten we nemen?

Look van olie van gietijzeren delen


Johvi.Schema van de interne structuur van de met olie ondergedompelde transformatorWat zijn de kernwaarden van het internettijdperk



Hoe de uitval van droge transformator te verminderen?

WerkcursussenDe belangrijkste reden is dat de laskwaliteit van elektrische lassen slecht is, er zijn lege lassen, open lassen, naaldgaten, zandgaten en andere tekortkomingen in het lassen. De olietransformator is gemakkelijk te bedekken met laspoeder en verf bij het verlaten van de fabriek,Johvi.Functie van droge transformatoren, en de potentiële veiligheidsrisico"s worden blootgesteld na de werking. Bovendien zal de elektromagnetische inductie de elektrische lassen breken en leiden tot lekkage.

Veel mensen weten waarschijnlijk niet veel over de elektriciteitsdistributietransformatoren. In feite kan de transformator worden aangesloten voor de proefwerking na zorgvuldige inspectie vóór kapitaalinvesteringen. Tijdens de proefperiode moet je aandacht besteden aan de volgende punten. Of er abnormaal geluid, lawaai en trillingen zijn, of er abnormale geur zoals de geur van cokes is, en of er verkleuring veroorzaakt door gedeeltelijke oververhitting. Ventilatie is goed. Daarnaast moeten we ook aandacht besteden aan de volgende aspecten.

Methode en proces van het nemen van een oliemonster van een transformator

Johvi.De afsluitende werkspanning van de impulsbelasting mag niet hoger zijn dan % van de werkende spanning op het tandwiel van de transformator de afsluitingsfrequentie moet vijfmaal zijn, de vertragingstijd na de vermogensontvangst mag niet korter zijn dan min, en het tijdsinterval van elke sluiting mag niet korter zijn dan min.

Als niet aan bovenstaande bepalingen wordt voldaan, moet het probleem van de droogte worden opgelost. In het algemeen is het goed om de centrifugale ventilator gedurende een periode te bedienen. Controleer de netheid van de transformator. Als er te veel stof wordt gevonden,Johvi.Wat zijn de bescherming voor olie ondergedompelde transformatoren, moet het worden geëlimineerd om de ventilatie binnen te houden en isolatie penetratie te voorkomen. Let met name op het reinigen van de isolatoren van de krachttransformator en de bovenste en onderste uiteinden van de wikkelingsweerstand installatie. Draagbare centrifugale ventilator of droge luchtcompressie of N moet worden gebruikt om het stof in de binnenruimte te reinigen die niet gemakkelijk te bereiken is, zoals ventilatieleiding, en er mag geen vuil zijn.

Hoeveel kost de transformator?

Overige productinformatie
  • Honolulu.kgmMobiel hydraulisch hefplatform/hefplatformWat zijn de redenen voor de verkeerde kant?

    Honolulu.kgmMobiel hydraulisch hefplatform/hefplatformWat zijn de redenen voor de verkeerde kant?

  • Honolulu.kgmOpklapbrugHoe speel je een goed beschermend effect?

    Honolulu.kgmOpklapbrugHoe speel je een goed beschermend effect?

  • Dun Laoghaire.Hydraulische vaste instapwasZwart momentum verzwakt, prijsstijgingen zijn niet houdbaa

    Dun Laoghaire.Hydraulische vaste instapwasZwart momentum verzwakt, prijsstijgingen zijn niet houdbaa

  • Groene bergstadVolledig zelfrijdende schaarliftBewustwording van het beheer van operationele procedu

    Groene bergstadVolledig zelfrijdende schaarliftBewustwording van het beheer van operationele procedu

  • Rio Cauto.Kleine lift op de tweede verdiepingHet promotieplan naar voren gebracht vanuit het perspec

    Rio Cauto.Kleine lift op de tweede verdiepingHet promotieplan naar voren gebracht vanuit het perspec

  • SyracuseEenvoudig hydraulisch hefplatformDe recente opleving van de marktprijs

    SyracuseEenvoudig hydraulisch hefplatformDe recente opleving van de marktprijs

  • Svupsk.Hydraulische post voor hefplatformWat is de huidige ontwikkeling van de branche?

    Svupsk.Hydraulische post voor hefplatformWat is de huidige ontwikkeling van de branche?

  • Hyelia.Aangepast hydraulisch hefplatformHoe om te gaan met opstartfouten

    Hyelia.Aangepast hydraulisch hefplatformHoe om te gaan met opstartfouten

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!