LapenlantaNameStaatsraster van TransformerSelectie van standaard onderdelen

  • vrijgavetijd:2022-11-27 14:55:52
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:406
  • Korte omschrijving:

    LapenlantaName,Door het onzorgvuldig vervoer van de transformator en de dunne hoogspanningsgeleider werd de transformator losgekoppeld

Artikel inhoud

Door het onzorgvuldig vervoer van de transformator en de dunne hoogspanningsgeleider werd de transformator losgekoppeld door trillingen (maar er was geen aardingsapparaat).

IV) de transformator op de kolom moet stabiel en stevig zijn, en de taille rail moet ^ phi zijn; mm gegalvaniseerde draad moet met een even getal over vier bochten worden geschakeld. De ijzerdraad mag geen connector hebben en moet na wikkeling worden vastgemaakt. De afstand tussen de taillebalk en het energiegedeelte mag niet kleiner zijn dan .m.

LapenlantaNameAfgezien van de toepassing van het Bureau voor Financiën heeft de industrie getracht de grondstoffen van de transformator volgens de specificaties te formuleren en te verbeteren, teneinde de verbetering van het energieverbruik van transformator-waren te bevorderen.

De schakelstroom ontbreekt aan één fase van stroom;

PastoUitgerust met een temperatuurregelaar wordt platina thermistor (pt) naast het ingebedde gat aan de bovenkant van de laagspanningssolenoïde spoel geplaatst om de temperatuurstijging van de wikkeling van de transformator te testen,LapenlantaNameEconomische werking van de transformator, de centrifugale ventilator te stoppen, het opzetten van een gemeenschappelijk probleem alarm, het overtempure alarm en het overtemperature struikeleffect, en betrouwbare overdrukbeveiliging machines en apparatuur voor de droge test test te leveren om de veiligheidsprestaties van de transformator te testen.

Vóór de toepassing wordt de bemonsteringscontainer gereinigd met voertuigbenzine, zeepwater of andere organische oplosmiddelen (zoals trisodiumfosfaat) met uitzondering van olievlekken, en vervolgens met leidingwater gewassen totdat het niet alkalisch is, en het water gelijkmatig uit de fles kan worden gedistribueerd en daarna vele malen met gezuiverd water kan worden gereinigd. De reinigde monstercontainer moet worden gedroogd in een //; droogoven. Na koeling wordt de dop van de fles stevig gesloten en kan niet vóór de toepassing worden geopend.

Vóór de toepassing wordt de bemonsteringscontainer gereinigd met voertuigbenzine, zeepwater of andere organische oplosmiddelen (zoals trisodiumfosfaat) met uitzondering van olievlekken, en vervolgens met leidingwater gewassen totdat het niet alkalisch is,LapenlantaName1600KVA droogtype transformator grootte, en het water gelijkmatig uit de fles kan worden gedistribueerd en daarna vele malen met gezuiverd water kan worden gereinigd. De reinigde monstercontainer moet worden gedroogd in een //; droogoven. Na koeling wordt de dop van de fles stevig gesloten en kan niet vóór de toepassing worden geopend.


LapenlantaNameStaatsraster van TransformerSelectie van standaard onderdelen



Maak voor en na de bemonstering de periferie van de bemonsteringshaven schoon met schoon of haarloos linnen.

In die tijd konden slechts enkele bedrijven in China hoogspanningstransformatoren produceren, en het marktaandeel van hoogspanningstransformatoren werd in principe door overzeese leiders gemonopoliseerd.

Het geluid van droge transformator is vooral het trillingsniveau dat in werking is. Dit trillingsniveau wordt veroorzaakt door meerdere posities, met inbegrip van de vibratie van magnetische inductie elektromagnetische spoel.

Hoeveel gaat het kosten?Isolatie en warmteverwijdering zijn verschillend. Droge transformatoren zijn meestal geïsoleerd met epoxy hars,LapenlantaNameAutomatische vermogensoverdracht van de transformator, geïsoleerd door isolerende olie in het circulerende systeem binnen de transformator, zal het leiden tot het schillen van solenoïde spoel trage veroudering van de isolatie, kortsluiting van twee kleuren of kortsluiting tot grondbreuk en ontbinding van olie.

De dwarsdoorsnede van de bedrading van de input- en outputstekkers van de transformator moet voldoen aan de bepalingen van hun huidige grootte; Het moet worden uitgerust volgens de huidige intensiteit van -A /Min.


LapenlantaNameStaatsraster van TransformerSelectie van standaard onderdelen



Vermijd veroudering en beschadiging van de isolatie van de kern van de elektrische transformator: veroudering van de isolatie van de ijzerkern of beschadiging van de waterdichte behuizing met verankerbout zal leiden tot een grote draaikolk van de ijzerkern kortsluiting tussen dozen, en op lange termijn schaling van de ijzeren kern zal leiden tot isolatie veroudering.

De inspectiebasisNa het aanscherpen van de losse bouten, verzegel de flens, en het oplossen van de bouten die waarschijnlijk lekken, zodat het doel van volledige behandeling te bereiken. Strek de losse bouten strikt volgens de eigenlijke werking- en verwerkingstechnologie.

De apparatuur kan de tekortkomingen uit de patrouilleinspectie, schoon de porselein waterdichte behuizing, verwijderen en vervangen van de gebarsten of broze leren pad, controleren en aanscherpen van de knoop, de olie aanvullen met minder olie, controleren en vervangen van de silica gel van het ademhalingsmasker, enz.

Door een slechte afdichting, in het algemeen, de afdichting van de rand van de doos en de beschermkap van de machine wordt verzegeld met een zuurbase-resistente rubberen staaf of rubberen plaat. Als de gewricht niet goed wordt opgelost, zal het leiden tot gemeenschappelijke fouten van olielekkage.

LapenlantaNameVerschil tussen droge transformator en olie ondergedompelde transformator:

Look van olie van gietijzeren delen

De eerste stap van de volledige golfproces berekening is om de fundamentele parameters van het internet te berekenen, zoals inductie, condensatie en weerstand. De nauwkeurigheid van deze fundamentele parameters doet grote schade aan de berekeningsresultaten van het hele golfproces. Voor de inductie berekening, het goede model is het vaste model van de oneindige transformator kern kolom, maar er zijn veel berekeningsmethoden.

Overige productinformatie
  • SassariNameArk klein liftplatformInformatie aanbeveling

    SassariNameArk klein liftplatformInformatie aanbeveling

  • ZygageIndoor vast hydraulisch hefplatformOrigineel

    ZygageIndoor vast hydraulisch hefplatformOrigineel

  • SivetohelovitseHydraulisch hefplatform met grote tonnageWelkom bij grote hoeveelheidskorting!

    SivetohelovitseHydraulisch hefplatform met grote tonnageWelkom bij grote hoeveelheidskorting!

  • Baile Atha LuainVoetbediend hydraulisch hefplatformDe trend van de industrie

    Baile Atha LuainVoetbediend hydraulisch hefplatformDe trend van de industrie

  • Oklahoma CityHydraulisch hefplatformOorzaken van storingen en methoden voor probleemoplossing

    Oklahoma CityHydraulisch hefplatformOorzaken van storingen en methoden voor probleemoplossing

  • Oklahoma CityHydraulische hefladingsliftHoe verbeteren bedrijfsmedewerkers hun vaardigheden?

    Oklahoma CityHydraulische hefladingsliftHoe verbeteren bedrijfsmedewerkers hun vaardigheden?

  • Oklahoma City5 ton hydraulisch hefplatformTestobjecten

    Oklahoma City5 ton hydraulisch hefplatformTestobjecten

  • Oklahoma CityHydraulische instapbrugZware positieven hebben vaak prijsstijgingen en -dalingen

    Oklahoma CityHydraulische instapbrugZware positieven hebben vaak prijsstijgingen en -dalingen

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!