Kirkkonummi.Structuur van droge transformatoren buitendeurWaar moet op worden gelet bij het gebruik?

  • vrijgavetijd:2022-11-27 15:50:10
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:511
  • Korte omschrijving:

    Kirkkonummi.,Kirkkonummi.Hoeveel is een 100 KVA-transformator,De transformator bestaat uit twee of meer elektromagnetische spoelen di

Artikel inhoud
Kirkkonummi.Hoeveel is een 100 KVA-transformator,

De transformator bestaat uit twee of meer elektromagnetische spoelen die rond dezelfde transformator-kern worden gewikkeld. De tandweerstand is verbonden volgens het wisselende elektromagnetische veld en werkt volgens het basisprincipe van het magnetische effect van de stroom. De installatie van een transformator wordt geacht bevorderlijk te zijn voor de exploitatie, het onderhoud en het vervoer,Kirkkonummi.Parameters van olie ondergedompelde transformator, en tegelijkertijd wordt een betrouwbaar gebied gekozen. De nominale capaciteit van de transformator moet doeltreffend worden gebruikt bij de toepassing van de transformator.

Maatregelen ter bestrijding van geluidshinder en ter voorkoming van droge transformatoren

Kirkkonummi.Dit is het voorbeeld van energie-verbruik engineering als energiebesparing. De belangrijkste reden is dat de gebruikelijke berekeningsmethode negeert het koperverlies.

In het elektrische veld van de wikkeling aan het juk moet er een sterk baanbrekend onderdeel zijn, zodat bij een lagere stroom een schuiflading en ontlading kunnen optreden. Om dit nadeel beter op te lossen, moet het uiterlijk van de isolerende delen tussen de wikkeling en het ijzeren juk hetzelfde zijn als dat van het middenhorizontale vlak van de wikkeling tot de isolatie van het ijzeren juk, voor zover mogelijk, om het elektrisch veldonderdeel dat zich met de isolerende delen kruist, te verminderen.

Bien Hoa.Wanneer de transformator in werking wordt gesteld, als de tapwisselaar niet op tijd is, een groot Idquo; Tweet ^ rdquo; De hoogspanningszekering wordt verbroken wanneer het lawaai ernstig is; Als de tapwisselaar defect is, zal het milde Idquo veroorzaken; Squeak ^ rdquo; Corona ontladingsgeluid, zal het waarschijnlijk de stroomonderbreker van de tapwisselaar verbranden. In geval van een dergelijke situatie, stroomuitval onmiddellijk voor onderhoud.

De transformator behoort to t relatief duurzame elektrische apparatuur, en we kunnen het niet verwaarlozen in de dagelijkse toepassing. De gemeenschappelijke problemen van de power transformator conductor, power transformator wikkeling en power transformator tapping power power switch worden hieronder geanalyseerd:

De spanningsregelaar is niet op zijn plaats of slecht.


Kirkkonummi.Structuur van droge transformatoren buitendeurWaar moet op worden gelet bij het gebruik?



De spanningsregelaar is niet op zijn plaats of slecht.

Overtemperatuuralarm en -verplaatsing: het verzamelen van wikkelings- of ijzerkerntemperatuursignalen overeenkomstig de temperatuurmeetweerstanden van de PTC-discrete systeemthermistor die zijn ingebed in de wikkeling van de onderste spanning. Wanneer de temperatuur van de wikkeling van de transformator weer stijgt als het ;, voert de systeemsoftware het bovenmatige alarmsysteem uit; Als de temperatuur stijgt tot ; opnieuw en de transformator niet meer kan functioneren,Kirkkonummi.Productie van recyclingstransformatoren, moet het overtemperaire struikeldatasignaal naar het secundaire onderhoudscircuit worden getransporteerd, en moet de transformator snel worden geactiveerd.

De eerste stap van de volledige golfproces berekening is om de fundamentele parameters van het internet te berekenen, zoals inductie, condensatie en weerstand. De nauwkeurigheid van deze fundamentele parameters doet grote schade aan de berekeningsresultaten van het hele golfproces. Voor de inductie berekening, het goede model is het vaste model van de oneindige transformator kern kolom, maar er zijn veel berekeningsmethoden.

Sincere serviceGeluidsoplossing van droge transformatoren

Bij bemonstering in bulkbenzinevaten moeten de monsters worden geselecteerd volgens % van het aantal benzinevaten, maar niet minder dan -vaten. Bij bemonstering in batches van kleine en middelgrote emmers of flessen moeten de monsters worden genomen volgens % van het totale aantal vaten (flessen).

Na het aanscherpen van de losse bouten, verzegel de flens, zodat het doel van volledige behandeling te bereiken. Strek de losse bouten strikt volgens de eigenlijke werking- en verwerkingstechnologie.


Kirkkonummi.Structuur van droge transformatoren buitendeurWaar moet op worden gelet bij het gebruik?



Losse kernschroef

Beheer van apparatuurDe spanningsregelaar is niet op zijn plaats of slecht.

De transformator-fabrikant mag geen hand-touch-methode gebruiken om energie-hoogspanningsapparatuur op te sporen, zoals transformator in bedrijf en neutrale gronduitrusting van boogonderdrukkingsspoel. Voor de apparatuur zonder voeding en waarvan de schaal een betrouwbare grondinrichting is moet de temperatuur of temperatuurstijging met de hand worden getest. De secundaire apparatuur kan met de hand worden geïnspecteerd wanneer het heet en vibreert.

Na het bemonsteren bind de gelamineerde glazen stop stevig vast met schoon papier of doek om te voorkomen dat vuil en water de stop van de fles besmetten.

Kirkkonummi.Oscillatie van het droge type transformator wordt opgelost door het dempen van trillingen toe te passen op droge transformator en het uitvoeren van een laagfrequent trillingsbeheer, die de oscillatie onder .%, kan regelen en vervolgens het lawaai van de structuur van het gebouw dat wordt overgedragen door droge transformator oscillatie kan verminderen.

Hoeveel kost de transformator?

Sommige zijn gebonden met plastic tape, en sommige direct drukken de twee randen samen, omdat de socket niet stevig kan worden geperst tijdens de installatie, en er is nog steeds olie lekkage zonder afdichting effect.

Overige productinformatie
  • lubbock.Hydraulische mobiele instapbrugGroothandelaar

    lubbock.Hydraulische mobiele instapbrugGroothandelaar

  • Bohong.8-meter hefplatform van de aluminiumlegeringWeet je wat de verhouding is?

    Bohong.8-meter hefplatform van de aluminiumlegeringWeet je wat de verhouding is?

  • Oroshaza.kgmPersoonlijke kleine liftTips voor het gebruik:

    Oroshaza.kgmPersoonlijke kleine liftTips voor het gebruik:

  • Bordeauxfrance.kgmHydraulische hefplatform van aluminiumlegeringIndustrie kwaliteitsnormen

    Bordeauxfrance.kgmHydraulische hefplatform van aluminiumlegeringIndustrie kwaliteitsnormen

  • Virginia BeachHydraulisch hefplatformWat is er

    Virginia BeachHydraulisch hefplatformWat is er

  • Minneapolis.kgmProductie van eenvoudige hydraulische liftenInspectievereisten tijdens installatie

    Minneapolis.kgmProductie van eenvoudige hydraulische liftenInspectievereisten tijdens installatie

  • Luik.Hydraulisch automatisch hefplatformWat zijn de werkitems voor onderhoud?

    Luik.Hydraulisch automatisch hefplatformWat zijn de werkitems voor onderhoud?

  • Luik.Hydraulisch liftplatformVeld zal profiteren

    Luik.Hydraulisch liftplatformVeld zal profiteren

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!