Lieksa.kgmTransformer circuitVoer risicotrainingen voor branchevaardigheden uit

  • vrijgavetijd:2022-11-28 10:17:16
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:527
  • Korte omschrijving:

    Lieksa.kgm,Wat is de belangrijke rol van de transformatorDe dwarsdoorsnede van de bedrading van de input- en outputstekkers van de

Artikel inhoud

Wat is de belangrijke rol van de transformator

De dwarsdoorsnede van de bedrading van de input- en outputstekkers van de transformator moet voldoen aan de bepalingen van hun huidige grootte; Het moet worden uitgerust volgens de huidige intensiteit van -A /Min.

Lieksa.kgmDe cyclustijd voor de reiniging en inspectie van de stroomuitval wordt bepaald aan de hand van de omgeving en de beladingsomstandigheden, meestal van een half jaar tot een jaar;

De isolerende laag in het midden van de siliconen stalen plaat wordt ouder, de ijzeren kern veroorzaakt grote vortex, wat resulteert in warmte, temperatuurstijging, en de veroudering van de isolerende laag wordt versneld. De reactorisolatie van de comprimerende kracht van de transformator moet op tijd en nauwkeurig worden gemeten. Indien wordt vastgesteld dat de isolatie van de comprimerende kracht lager is dan de indexwaarde, verwijder en vervang de ankerplaat of voer isolatie uit voor de koperkern kabel.

Song Cau.Opmerking: tijdens het gehele proces van inspectie van de veiligheidscontrole moeten de medewerkers ter plaatse gebruik maken van temperatuurtester of thermische beeldapparatuur om de transformator zelf,Lieksa.kgmBasiskennis van de transformator, het terminalblok en andere toebehoren doelgericht te inspecteren; Het geluid tijdens de werking van de transformator is een symmetrisch stromend geluid. Als het geluid abnormaal is, aanzienlijk wordt uitgebreid of er lokaal geluid is, moet de oorzaak onmiddellijk worden gevonden en moeten bepaalde effectieve maatregelen worden genomen. Indien nodig kan de belasting worden verminderd of kan de werking van de transformator worden gestopt.

Het geluid van droge transformator komt van

Elektrische transformator


Lieksa.kgmTransformer circuitVoer risicotrainingen voor branchevaardigheden uit



Vóór de toepassing wordt de bemonsteringscontainer gereinigd met voertuigbenzine, zeepwater of andere organische oplosmiddelen (zoals trisodiumfosfaat) met uitzondering van olievlekken, en vervolgens met leidingwater gewassen totdat het niet alkalisch is, en het water gelijkmatig uit de fles kan worden gedistribueerd en daarna vele malen met gezuiverd water kan worden gereinigd. De reinigde monstercontainer moet worden gedroogd in een //; droogoven. Na koeling wordt de dop van de fles stevig gesloten en kan niet vóór de toepassing worden geopend.

twee puntgrotingsinrichting van de ijzeren kern, veroorzaakt door een residueel laslitteken;

De elektrische transformator is een geïdealiseerde ondersteunende faciliteittransformator voor een middenkast en een hoogspanningskast in het huidige stadium en kan worden uitgerust met een veiligheidsscherm volgens verschillende waterdichte kwaliteiten. Het is van toepassing op belangrijke of unieke natuurgebieden zoals gebouwen met meerdere verdiepingen, handel, luchthavens, tunnelbouw, chemische bedrijven en fabrieken.

AgentVoor de installatie van de bliksemafleider is het zeer gemakkelijk om de relaisbescherming binnen en buiten de droge transformator door de bliksem te beschadigen. Als het een ernstige situatie is, is het zeer gemakkelijk om brand ongevallen, stroomuitval,Lieksa.kgmParameters van een distributietransformator voor 10kV, schade aan machines en apparatuur, enz.

In het elektrische veld van de wikkeling aan het juk moet er een sterk baanbrekend onderdeel zijn, moet het uiterlijk van de isolerende delen tussen de wikkeling en het ijzeren juk hetzelfde zijn als dat van het middenhorizontale vlak van de wikkeling tot de isolatie van het ijzeren juk, voor zover mogelijk, om het elektrisch veldonderdeel dat zich met de isolerende delen kruist, en D (of D) is driehoekige bedrading.

Voor olie-transformator olie aanvulling, ongebruikte transformator olie conform de nieuwe norm moet eerst worden geselecteerd. Bovendien wordt de olie met hetzelfde basismerk en hetzelfde additief type verwacht een sterker effect te hebben. De kenmerken van de olie mag niet lager zijn dan die van de olie in mechanische apparatuur. Wanneer de nieuwe resterende olie minder is dan %, is er over het algemeen geen probleem. Echter, als er meer nieuwe resterende olie olie moet worden toegevoegd vóór het olietype Chromatografische analyse en druktest moeten worden uitgevoerd om vast te stellen dat er geen olievlek is, en de zuurwaarde en het diëlektrische verlies mogen de olie in de machines en apparatuur niet overschrijden.

Over het algemeen is de methode voor de noodbehandeling van de olie ondergedompelde transformator voornamelijk bedoeld om de olie ondergedompelde transformator te ontkoppelen, de schakelstroom aan elke kant te verbreken snel de gereserveerde olie ondergedompelde transformator te investeren en het stroomvoorzieningssysteem van nul te starten. Stop de werking van koelapparatuur. Sleutelolie onderdompelde transformator ontsteking. Wanneer L-type olie ondergedompeld transformator en hogevoltage station olie ondergedompeld transformator worden ontstoken, moet de generatoren eerst worden gedemonteerd.

Lieksa.kgmDe bemonstering moet plaatsvinden in zonnige dagen of droog weer met een lage omgevingsvochtigheid. Bij bemonstering is het noodzakelijk om de invasie van vuil zoals regen,Lieksa.kgmEnergiebesparing van de distributietransformator, sneeuw, wind en zand resoluut te voorkomen.

Om de kans op kortsluiting van een transformator met een droog type relaisbescherming beter te beperken, zijn preventie en sleutel ^ ldquo; Preventie en manipulatie Is dominant.

IV) de transformator op de kolom moet stabiel en stevig zijn, en de taille rail moet ^ phi zijn; mm gegalvaniseerde draad moet met een even getal over vier bochten worden geschakeld. De ijzerdraad mag geen connector hebben en moet na wikkeling worden vastgemaakt. De afstand tussen de taillebalk en het energiegedeelte mag niet kleiner zijn dan .m.

Overige productinformatie
  • Tra Li.Elektrisch hefhydraulisch platformZaken die de ontwikkeling van wetenschap en technologie bev

    Tra Li.Elektrisch hefhydraulisch platformZaken die de ontwikkeling van wetenschap en technologie bev

  • Tra Li.Hydraulisch vast hefplatformVoordelen die u niet mag missen

    Tra Li.Hydraulisch vast hefplatformVoordelen die u niet mag missen

  • Tra Li.Hydraulische mobiele instapbrugGrote analyse van het doel van

    Tra Li.Hydraulische mobiele instapbrugGrote analyse van het doel van

  • Caltanissetta.Aangepaste mobiele hydraulische instapbrugVeelvoorkomende problemen en methoden voor p

    Caltanissetta.Aangepaste mobiele hydraulische instapbrugVeelvoorkomende problemen en methoden voor p

  • Stad BaotouBouwliften voor bouwplaatsenPotentiële ontwikkeling

    Stad BaotouBouwliften voor bouwplaatsenPotentiële ontwikkeling

  • ForWayne.Kleine privéliftWat zijn de soorten?

    ForWayne.Kleine privéliftWat zijn de soorten?

  • Gottingen.Fabrikant van schaarliftWat zijn de belangrijkste categorieën?

    Gottingen.Fabrikant van schaarliftWat zijn de belangrijkste categorieën?

  • Giorgio CalabriaVaste hydraulische druk van het hefplatformMet pilot voor ontwerptoepassing

    Giorgio CalabriaVaste hydraulische druk van het hefplatformMet pilot voor ontwerptoepassing

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!