Kiiminki.Transformer prijs van 1000 KVAPrijzen maken een comeback

  • vrijgavetijd:2022-11-28 10:43:55
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:169
  • Korte omschrijving:

    Kiiminki.,Met de snelle ontwikkeling van de samenleving en de continue ontwikkeling van computers, de berekening van gegevens in h

Artikel inhoud

Met de snelle ontwikkeling van de samenleving en de continue ontwikkeling van computers, de berekening van gegevens in het hele proces van olie onderdompelde transformator golf heeft lang resultaten gehad. Alleen effectieve selectie van rekeneenheden modellen en methoden is nodig, de nauwkeurigheid van de berekeningen conclusies kan voldoen aan de behoeften van architecturaal ontwerp, en wetenschappelijke en redelijke gegevensmethode wordt geselecteerd, Niet alleen kan de huidige distributie van de olie ondergedompelde transformator duidelijk worden gedefinieerd in de ontwikkelingsfase, wat het ontwerp van de olie ondergedompelde transformator aanzienlijk vergemakkelijkt en de stabiliteit van de werking waarborgt.

Wanneer het hele proces van wikkelgolf van olie ondergedompelde transformator wordt berekend met behulp van de markeringsmethode,Kiiminki.Overlast van distributietransformator, wordt de wikkeling van olie dompelde transformator over het algemeen verdeeld in meerdere modules, en elke module wordt vervangen door een gelijkwaardige schakeling, en zijn stroomcircuit omvat een inductie en verticale condensatie, een capaciteit tot grond of capaciteit tussen windingen, Ze hebben ook wederzijdse inductoren tussen de inductoren van elke module, en verzamelen de ketting Internet als het gelijkwaardige stroomcircuit van olie ondergedompelde transformator. De precisie van de conclusie kan volledig voldoen aan de behoeften van praktische projecten.

Kiiminki.De interne markt voor transformatoren is traag

De ijzeren kern van de transformator is gemaakt van hoogwaardige gekristalliseerde warmgewalste ferrietkern, die is gestapeld bij de -graden volledig hellende multi-stappeninterface. Het oppervlak is bedekt met epoxy hars kleeflaag, die bestand is tegen corrosie en roest, en heeft geluidsisolatie en geluidsreductie.

Dedeko.Verspreiding van het geluid van droge transformator

Het geluid van droge transformator komt van

Methode en proces van het nemen van een oliemonster van een transformator


Kiiminki.Transformer prijs van 1000 KVAPrijzen maken een comeback



Het tijdsverschil tussen de verschillende fasen van de driefaseschakelaar van de schakelstroom moet kleiner zijn dan ms, de sluiting moet worden gehandhaafd door hoogspanningsarrester, en de neutrale lijn van de transformator moet op betrouwbare wijze worden geaard (het moet onmiddellijk worden geaard).

Hoe maak je olie voor olie ondergedompelde transformator?

Fabrikant van transformatoren

fabrikantMethode en proces van het nemen van een oliemonster van een transformator

Analyse van gemeenschappelijke fouten van olie ondergedompelde transformator:

Wat is de bedrading van droge transformator?


Kiiminki.Transformer prijs van 1000 KVAPrijzen maken een comeback



Als de olie ondergedompelde transformator wordt verbrand door de cover van de transformator wanneer de olie ondergedompelde transformator uitvalt, kan de olie niet worden vrijgegeven om het optreden van de olie ondergedompelde transformator te voorkomen. Tegelijkertijd gebruik je detectieapparatuur om het vuur onmiddellijk uit te blussen. Om het gevaar niet uit te breiden, moet de brandweer op de hoogte worden gebracht.

Professionele is koning.Na de test, verbindt het datasignaal contact van de autorelais met het alarm circuit, het contact met de openingsschakeling, en stel de overrompelende beschermingswaarde aan.

Juist, als ‘Idquo’; Grote Lars auto ^ rdquo;, Na vervanging van een kva kleine transformator, is de bezettingsgraad dicht,Kiiminki.Prijs van 1600KVA-transformator, maar de belangrijkste parameters van de twee transformatoren worden geëvalueerd zoals weergegeven in tabel . Tabel evalueert de belangrijkste parameters van de transformator: capaciteit (VA) ijzerverlies (W) koperverlies (W). Ten eerste wordt de uitgangskracht opgeslagen volgens de gebruikelijke berekeningsmethode (het negeren van koperverlies): de resultaten tonen aan dat het verlies van grote capaciteitstransformator lager is dan het verlies van kleine capaciteit transformator, Het verbruikt zelfs elektromagnetische energie.

Geluid, veroorzaakt kortsluiting. Als het niet goed wordt behandeld,Kiiminki.Hoeveel graden struikelen droge transformatoren, zal het grote schade veroorzaken.

Kiiminki.De schakelstroom ontbreekt aan één fase van stroom;

De bemonstering moet plaatsvinden in zonnige dagen of droog weer met een lage omgevingsvochtigheid. Bij bemonstering is het noodzakelijk om de invasie van vuil zoals regen, sneeuw, wind en zand resoluut te voorkomen.

Vóór de toepassing wordt de bemonsteringscontainer gereinigd met voertuigbenzine, zeepwater of andere organische oplosmiddelen (zoals trisodiumfosfaat) met uitzondering van olievlekken en vervolgens met leidingwater gewassen totdat het niet alkalisch is, en het water gelijkmatig uit de fles kan worden gedistribueerd en daarna vele malen met gezuiverd water kan worden gereinigd. De reinigde monstercontainer moet worden gedroogd in een //; droogoven. Na koeling wordt de dop van de fles stevig gesloten en kan niet vóór de toepassing worden geopend.

Overige productinformatie
  • Kilkenny.Hydraulisch hefplatform met hoge precisieSamenvatting van kennis

    Kilkenny.Hydraulisch hefplatform met hoge precisieSamenvatting van kennis

  • Kilkenny.Hydraulisch platformvoertuigAlgemene schadeanalyse en voorzorgsmaatregelen voor montage

    Kilkenny.Hydraulisch platformvoertuigAlgemene schadeanalyse en voorzorgsmaatregelen voor montage

  • Kilkenny.Vervaardiging van instapbruggenTechnologische hete discussie over de richting van innovatie

    Kilkenny.Vervaardiging van instapbruggenTechnologische hete discussie over de richting van innovatie

  • Lelystad.Mobiele hefbare hydraulische instapbrugAnalyse en onderzoek naar de oorzaken van scheuren

    Lelystad.Mobiele hefbare hydraulische instapbrugAnalyse en onderzoek naar de oorzaken van scheuren

  • Wijchen.16 meter liftOntdek hoe u het veilig kunt houden

    Wijchen.16 meter liftOntdek hoe u het veilig kunt houden

  • Tarnobrzeg.Kleine privéliftJin Jiu nadert, prijzen fluctueren naar boven

    Tarnobrzeg.Kleine privéliftJin Jiu nadert, prijzen fluctueren naar boven

  • KerkradeHydraulisch hefplatform van de aluminiumlegeringInspectiespecificaties

    KerkradeHydraulisch hefplatform van de aluminiumlegeringInspectiespecificaties

  • Marsala.Hydraulisch hefplatform fixatiePraten over het technologische proces

    Marsala.Hydraulisch hefplatform fixatiePraten over het technologische proces

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!