Leppavilrtafrance.kgmTransformer vermogen drie-faseWat zijn de kwaliteitsmethoden?

  • vrijgavetijd:2022-11-28 11:03:57
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:572
  • Korte omschrijving:

    Leppavilrtafrance.kgm, ventilatie en ventilatie-haven en wegdekGeluid bij faseuitvalDe geluidsisolatie van de hoofdmachinekamer is de sleutel

Artikel inhoud
ventilatie en ventilatie-haven en wegdek

Geluid bij faseuitval

De geluidsisolatie van de hoofdmachinekamer is de sleutel tot de geluidsisolatie van de droge transformatoren van drie niveaus: raam, en het aanbrengen van geluidsisolatievenster,Leppavilrtafrance.kgmProductietechnologie van transformator met olieonderdompeling, geluiddempingscilinder, zwevende betonnen vloerdemper en andere geluidsisolatie- en geluidsisolatie-stoffen om geluidsisolatie te bereiken.

Leppavilrtafrance.kgmTen eerste, hoewel droge transformator een sterke vochtbestendigheid heeft, is het over het algemeen open structuur of zeer gevoelig voor vocht, met name het isolatieniveau van droge transformator die in China wordt vervaardigd is laag (lagere brandvertragingsgraad) Daarom kan de droge transformator alleen hoge stabiliteit verkrijgen als de luchtvochtigheid onder %. De droge transformator moet ook worden voorkomen dat de werking voor een lange tijd wordt stopgezet om ernstige vochtigheid te voorkomen. Wanneer de grondverzetswaarde minder is dan /V (bedrijfskpanning), geeft het aan dat de transformator ernstig vochtig is en dat de proefwerking wordt be ëindigd.

Plug eerst de stroom met volle lading, observeer en ontdek dat de input- en uitgangsspanning aan de voorschriften voldoet. Tegelijkertijd controleren of de apparatuur abnormaal geluid, ontsteking, geur en andere abnormale omstandigheden heeft. Als er een afwijking is, kunt u de input schakelstroom afsluiten.

Sulyukta.kgmlekkage van olie bij loopflens

Met de snelle ontwikkeling van de samenleving en de continue ontwikkeling van computers, de berekening van gegevens in het hele proces van olie onderdompelde transformator golf heeft lang resultaten gehad. Alleen effectieve selectie van rekeneenheden modellen en methoden is nodig, de nauwkeurigheid van de berekeningen conclusies kan voldoen aan de behoeften van architecturaal ontwerp, en wetenschappelijke en redelijke gegevensmethode wordt geselecteerd, maar ook de wikkeling en andere structuren van de olie ondergedompelde transformator kan effectief worden geregeld en verdeeld in een bepaalde omvang wat het ontwerp van de olie ondergedompelde transformator aanzienlijk vergemakkelijkt en de stabiliteit van de werking waarborgt.

Look van olie van gietijzeren delen


Leppavilrtafrance.kgmTransformer vermogen drie-faseWat zijn de kwaliteitsmethoden?



De belangrijkste reden voor olielekkage is dat er gebreken zijn in gietijzeren delen

De secundaire inductieve apparatuur van het distributiestation (zoals transformator, spanningstransformator,Leppavilrtafrance.kgmPrijs van de droge transformator 2000 KVA, autorelais,Leppavilrtafrance.kgmS13-50 /10 krachttransformator, wisselstroom, enz.) werkt normaal. Volgens de wisselstroom zal de wikkeltransformator-kern een symmetrisch ritme en een bepaalde toon ‘ldquo’ uitzenden. Buzz, buzz ^ rdquo; Geluid. Het bedieningspersoneel van de fabrikant van de transformator moet de kenmerken van het geluid begrijpen en begrijpen. Wanneer de apparatuur gemeenschappelijke storingen heeft, zal er lawaai en zelfs Idquo zijn; Crackle ^ rdquo; Het opladen en ontladen geluid kan de generatie en kenmerken van gemeenschappelijke materiaalfouten onderscheiden volgens de muziekwet en geluidstransformatie wanneer alles normaal en abnormaal is.

Voor de sluiting van de niet-belasting-botsing wordt de blootstellingsduur van de overdrukbeveiliging op nul gezet en wordt de datasignaalschakeling van het relais van het stoomvoertuig tijdelijk aangesloten op de trek-in-circuit.

Project analyseHet tijdsverschil tussen de verschillende fasen van de driefaseschakelaar van de schakelstroom moet kleiner zijn dan ms, de sluiting moet worden gehandhaafd door hoogspanningsarrester, en de neutrale lijn van de transformator moet op betrouwbare wijze worden geaard (het moet onmiddellijk worden geaard).

Wat is de bedrading van droge transformator?

Vallende buitenlandse zaken en piercing


Leppavilrtafrance.kgmTransformer vermogen drie-faseWat zijn de kwaliteitsmethoden?



Beschermende maatregelen voor het dempen van droge transformatoren

Aanbeveling en raadplegingDe spanningsregelaar is niet op zijn plaats of slecht.

Hoe maak je olie voor olie ondergedompelde transformator?

Elektrische transformator-installatie

Leppavilrtafrance.kgm(III) droge transformatoren van KVA en lager kunnen op polen worden geïnstalleerd. De afstand tussen de bodem en het wegdek mag niet kleiner zijn dan m; De afstand tussen het elektrische gedeelte en het wegdek mag niet kleiner zijn dan m.

De geleider verwijst naar de verbindingsoverbrengingslijn tussen elke elektromagnetische spoel, tussen de elektromagnetische spoel en de uitlaatpijp van de groep, kan het in een energietransformator, zoals een glazen testbuis, zitten wanneer het niet in werking is om het oliemonster onderaan te onttrekken, of kan het worden vervangen door het verversen van de olie.

Overige productinformatie
  • Maynooth.OpklapbrugWaar is het voor?

    Maynooth.OpklapbrugWaar is het voor?

  • San JoseVaste hydraulische instapbrugDe buitendiameter standaard:

    San JoseVaste hydraulische instapbrugDe buitendiameter standaard:

  • Orleans.Professionele hefplatform van aluminiumlegeringToepassing in onderdelenverwerking

    Orleans.Professionele hefplatform van aluminiumlegeringToepassing in onderdelenverwerking

  • Hebeiphilippines.kgmDe kleinste liftDe manifestatie van industriële fusie

    Hebeiphilippines.kgmDe kleinste liftDe manifestatie van industriële fusie

  • Wuerden.Hydraulisch hefplatform frameHet vormproces is anders

    Wuerden.Hydraulisch hefplatform frameHet vormproces is anders

  • herlevingElektrisch klein hydraulisch hefplatformWat zijn de kristalstructuren van?

    herlevingElektrisch klein hydraulisch hefplatformWat zijn de kristalstructuren van?

  • Churavestafrance.kgmKlein mobiel hydraulisch hefplatformControlekwesties om te overwegen

    Churavestafrance.kgmKlein mobiel hydraulisch hefplatformControlekwesties om te overwegen

  • Anshan.3-ton hydraulisch hefplatformHoe onderhoud de levensduur kan verlengen

    Anshan.3-ton hydraulisch hefplatformHoe onderhoud de levensduur kan verlengen

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!