Luchthaven Orly ParijsWat is de prijs van 1600KVA-transformatorComparatief voordeel

  • vrijgavetijd:2022-11-28 14:29:50
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:331
  • Korte omschrijving:

    Luchthaven Orly Parijs,De methode en het hele proces van het nemen van een oliemonster van een transformator zijn als volgt:De capaciteit en de

Artikel inhoud

De methode en het hele proces van het nemen van een oliemonster van een transformator zijn als volgt:

De capaciteit en de werkende spanning zijn verschillend. De droge transformator is meestal geschikt voor distributieapparatuur. De capaciteit ligt meestal onder kVA en de werkende spanning ligt onder KV, wat ook de nominale spanning van kV waarborgt; transformatoren met olieonderdompeling zijn in het algemeen geschikt voor distributieapparatuur.

Luchthaven Orly ParijsDe transformator fabrikant zal de efficiëntie van de transformator aan u introduceren

Wanneer de nieuwe olie die door de energietransformator wordt gevuld en het zojuist overwogen oliemonster worden gebruikt, kan het oliemonster slechts worden gebruikt na voldoende stand.

GranerosExploitatie van transformatoren met olieonderdompeling

Vóór de toepassing wordt de bemonsteringscontainer gereinigd met voertuigbenzine, zeepwater of andere organische oplosmiddelen (zoals trisodiumfosfaat) met uitzondering van olievlekken, en vervolgens met leidingwater gewassen totdat het niet alkalisch is, en het water gelijkmatig uit de fles kan worden gedistribueerd en daarna vele malen met gezuiverd water kan worden gereinigd. De reinigde monstercontainer moet worden gedroogd in een //; droogoven. Na koeling wordt de dop van de fles stevig gesloten en kan niet vóór de toepassing worden geopend.

Hoeveel kost de transformator?


Luchthaven Orly ParijsWat is de prijs van 1600KVA-transformatorComparatief voordeel



Geleidelijk aan wordt op de bodem van de droge transformator hoge-frequentiebeveiligingsinstallaties, zoals laagfrequent dempingsprogramma, geïnstalleerd die de neerwaartse spreiding van de trilling van de droge transformator kunnen verminderen. Vervolgens vervangen de verbinding tussen de droge transformator en de omliggende gebouwen wegen, enz. door een flexibele aansluiting, of gebruik maken van elastische gele schokabsorptiemechanische apparatuur om te voorkomen dat de trillingen zich volgens de starre verbinding verspreiden. Indien mogelijk kan de droge transformatoren ook geluiddicht en gedecoreerd worden, en geluidsabsorberende platen en geluiddempingsluiken kunnen worden gebruikt om de geluidsisolatie van de droge transformatoren te verbeteren.

De gemeenschappelijke droge transformator is een belangrijke elektrische apparatuur, en de spanning wordt voortdurend geregeld. Echter, en het hele proces van het verhogen van de spanning is zeer complex zal de droge transformator ook de spanning verhogen, en er zijn vele principes.

Het hele proces van het ophangen van de kern van droge transformator is kritischer,Luchthaven Orly ParijsGedeeltelijke ontladingsnorm voor droge transformatoren, en er zijn vele situaties waar de ophanging van de droge transformator bijzondere aandacht aan moet besteden. Daarom moet de ophanging van de kern van droge transformator worden uitgevoerd overeenkomstig bovenstaande zaken, om de veiligheid van droge transformator te bevorderen!

Goede reputatieVoor de installatie van de bliksemafleider is het zeer gemakkelijk om de relaisbescherming binnen en buiten de droge transformator door de bliksem te beschadigen. Als het een ernstige situatie is, is het zeer gemakkelijk om brand ongevallen,Luchthaven Orly ParijsOverdracht van omzetters, schade aan machines en apparatuur,Luchthaven Orly Parijstransformator met olieonderdompeling, enz.

Hoeveel kost de transformator?

transformator met olieonderdompeling


Luchthaven Orly ParijsWat is de prijs van 1600KVA-transformatorComparatief voordeel



Fabriek voor elektrische transformatoren

Aanpassing van de regelingFabrikant van transformatoren

Vanuit het bovenstaande kan worden gezien dat uit het oogpunt van energiebesparing, in sommige gevallen, transformatoren & ldquo; Een klein paard trekt een kleine auto. Kan niet vergelijken met ^ ldquo; Middelbare auto ^ rdquo;; Nog minder dan ‘Idquo’; Grote Lars, kleine draken. Daarom moet bij de berekening rekening worden gehouden met het verlies van volledige lading en lading van de transformator, en kunnen de resultaten op de juiste wijze worden verkregen in termen van energiebesparing of energieverbruik. Volgens de correlatie tussen de laadsnelheid en de capaciteit van de transformator: . De snelheid en energiebesparing van de transformator zullen in de formule worden opgenomen: de belastingsindex van de transformator, dat wil zeggen de werklast en de nominale capaciteit van de transformator . Nu wordt geïllustreerd door voorbeelden dat beide zijden van de acadc elektron touch the ground type het derivaat van P zoeken, en vervolgens het actieve vermogensverlies van de grote capaciteit transformator verminderen van het actieve vermogensverlies van de kleine capaciteitstransformator: dat is, wordt de formule verminderd De belastingsindex is de belastingsindex wanneer het verlies van de transformator klein is en de snelheid groot is, en de snelheid is groot wanneer het specifieke koperverlies gelijk is aan ijzerverlies.

De energietransformator is ontworpen volgens de temperatuurbeschermingsregeling. De ingebedde delen in de materiaallaag van hoge (lage) druk elektromagnetische spoel gegoten met integraal beton zijn voorzien van longitudinale ventilatieleiding, die kan worden uitgerust met lucht-gekoelde machines en apparatuur (koelcentrifugale ventilator). Na het selecteren van lucht-gekoelde machines en apparatuur, kan de uitgangscapaciteit met %worden verhoogd.

Luchthaven Orly Parijs(III) droge transformatoren van KVA en lager kunnen op polen worden geïnstalleerd. De afstand tussen de bodem en het wegdek mag niet kleiner zijn dan m; De afstand tussen het elektrische gedeelte en het wegdek mag niet kleiner zijn dan m.

Vermijd onbedoelde beschadiging van isolatie tijdens het onderhoud: bij het repareren van de ophangende kern van de transformator moet bijzondere aandacht worden besteed aan het onderhoud van de solenoïde spoel of de isolerende waterdichte mouw. Indien er krasschade is, moet deze goed worden behandeld.

Het wetenschappelijk onderzoek van de energie-transformator-olie wordt in het algemeen uitgevoerd volgens de bemonsteringswijze. Wat zijn de gemeenschappelijke bemonsteringsmethoden en -processen?

Overige productinformatie
  • WazeCity in GermanyMechanische vaste instapbrugNieuwe hardingstechnologie

    WazeCity in GermanyMechanische vaste instapbrugNieuwe hardingstechnologie

  • Mesa.kgmHydraulische druk op vaste instapkasHaalbaarheidsanalyse van toepassing in condensor

    Mesa.kgmHydraulische druk op vaste instapkasHaalbaarheidsanalyse van toepassing in condensor

  • XinlePodiumstijlplatformRechttrekken proces

    XinlePodiumstijlplatformRechttrekken proces

  • DenemarkenInstallatie van een kleine liftBeheer de kanaalkosten en verbeter de kostenprestaties

    DenemarkenInstallatie van een kleine liftBeheer de kanaalkosten en verbeter de kostenprestaties

  • Port Laoise10 meter hydraulisch hefplatformMarktvraagpotentieel

    Port Laoise10 meter hydraulisch hefplatformMarktvraagpotentieel

  • Nieuwe SongqiHydraulische heftruck voor platformsWat te doen na analyse?

    Nieuwe SongqiHydraulische heftruck voor platformsWat te doen na analyse?

  • Hejin.Speciaal hydraulisch hefplatform voor winkelcentraVerpakkingsstrategie

    Hejin.Speciaal hydraulisch hefplatform voor winkelcentraVerpakkingsstrategie

  • MentougouHydraulisch mobiel hefplatformTechnische parameters van botdensitometer:

    MentougouHydraulisch mobiel hefplatformTechnische parameters van botdensitometer:

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!