Le Valois peretransformator 2Chemische samenstelling

  • vrijgavetijd:2022-11-28 18:07:26
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:596
  • Korte omschrijving:

    Le Valois pere,Le Valois pereDroge transformator 400KVA, de verankerde boutbedekking met de ijzeren kern is beschadigd, de ijzeren kern

Artikel inhoud
Le Valois pereDroge transformator 400KVA, de verankerde boutbedekking met de ijzeren kern is beschadigd, de ijzeren kern veroorzaakt grote vortex, wat resulteert in warmte, temperatuurstijging, en de veroudering van de isolerende laag wordt versneld. De reactorisolatie van de comprimerende kracht van de transformator moet op tijd en nauwkeurig worden gemeten. Indien wordt vastgesteld dat de isolatie van de comprimerende kracht lager is dan de indexwaarde, verwijder en vervang de ankerplaat of voer isolatie uit voor de koperkern kabel.

De bemonstering moet plaatsvinden in zonnige dagen of droog weer met een lage omgevingsvochtigheid. Bij bemonstering is het noodzakelijk om de invasie van vuil zoals regen, sneeuw, wind en zand resoluut te voorkomen.

Le Valois pereVerschillende detectiemethoden voor het installeren van transformator

De geleidende isolatie van de elektrische transformator is het belangrijkste deel van de interne isolatie. Sommige geleiders moeten door het midden van de elektromagnetische spoel, of tussen elektromagnetische spoel, ijzerklemmen en autoolietankwand passeren. Daarom is het noodzakelijk ervoor te zorgen dat dit soort geleider voldoende isolatie drukkracht heeft d.w.z. isolatie afstand.

Goris.Geluid bij faseuitval

Bij bemonstering in bulkbenzinevaten moeten de monsters worden geselecteerd volgens % van het aantal benzinevaten, maar niet minder dan -vaten. Bij bemonstering in batches van kleine en middelgrote emmers of flessen moeten de monsters worden genomen volgens % van het totale aantal vaten (flessen).

Wanneer de fabrikant van de transformator monsters uit de auto-olietank, na het openen van de afdichting, gebruik de gereinigd en gedroogd rubber stop op de olie. Tegelijkertijd, klemmen van de branch pijp met uw duim, en losmaken van uw duim om de olie in de pijp te krijgen


Le Valois peretransformator 2Chemische samenstelling



Er zijn veel verbindingsgroepen van droge transformatoren, en de geselecteerde structuren en verbindingen zijn ook verschillend. Wat zijn dan de groepen van droge transformatoren? Hoe de verbinding uit te voeren? Of in principe introduceren met het netwerk van droge transformatoren fabrikanten.

Visuele controle voor de controle van de transformator

lekkage van zegelolie

Dienst eerstBij het verlaten van de fabriek zijn de productie en verwerking niet soepel en de afdichting is slecht. De gemeenschappelijke fout van olielekkage zal worden veroorzaakt nadat de olie transformator is verzegeld voor een periode van tijd.

lekkage van olie bij loopflens

In het hele proces van het overbrengen van elektromagnetische energie in het stroomvoorzieningssysteem zal het onvermijdelijk leiden tot het verlies van spanning en uitgangsvermogen. Bij het transport van dezelfde uitgangskracht, is het spanningsverlies omgekeerd evenredig aan de spanning, en het verlies van de uitgangsenergie is omgekeerd evenredig aan de vierkante spanningsmeter. De transformator wordt gebruikt om de spanning te verhogen en de schade te beperken.


Le Valois peretransformator 2Chemische samenstelling



Fabriek voor elektrische transformatoren

KwaliteitsborgingHoe de uitval van droge transformator te verminderen?

De juiste selectie van Anhui droge-type transformator heeft een sleuteleffect op de verbetering van de veiligheid en de soepele werking van de energie-systeem software. In de bovenstaande originele tekst hebben we de structuur en de kenmerken van droge-type transformator al onder de knie. In dit deel zullen we beschrijven hoe we droge-type transformator selecteren volgens de belastingskenmerken en de toepassingsomgeving van droge-type transformator.

De isolerende laag in het midden van de siliconen stalen plaat wordt ouder, de verankerde boutbedekking met de ijzeren kern is beschadigd, de ijzeren kern veroorzaakt grote vortex,Le Valois pereLooptijd van olie ondergedompelde transformator, wat resulteert in warmte, en de veroudering van de isolerende laag wordt versneld. De reactorisolatie van de comprimerende kracht van de transformator moet op tijd en nauwkeurig worden gemeten. Indien wordt vastgesteld dat de isolatie van de comprimerende kracht lager is dan de indexwaarde,Le Valois pereIsolerende olie van transformatoren van olietype, verwijder en vervang de ankerplaat of voer isolatie uit voor de koperkern kabel.

Le Valois perefabrikant van droge transformatoren

Geleidelijk aan wordt op de bodem van de droge transformator hoge-frequentiebeveiligingsinstallaties, zoals laagfrequent dempingsprogramma, geïnstalleerd die de neerwaartse spreiding van de trilling van de droge transformator kunnen verminderen. Vervolgens vervangen de verbinding tussen de droge transformator en de omliggende gebouwen, wegen, enz. door een flexibele aansluiting, of gebruik maken van elastische gele schokabsorptiemechanische apparatuur om te voorkomen dat de trillingen zich volgens de starre verbinding verspreiden. Indien mogelijk kan de droge transformatoren ook geluiddicht en gedecoreerd worden, en geluidsabsorberende platen en geluiddempingsluiken kunnen worden gebruikt om de geluidsisolatie van de droge transformatoren te verbeteren.

lekkage van zegelolie

Overige productinformatie
  • PabischeIndoor vast hydraulisch hefplatformWat zijn de prestaties?

    PabischeIndoor vast hydraulisch hefplatformWat zijn de prestaties?

  • PabischeLogistieke instapbrugAlgemene inspectiemethoden:

    PabischeLogistieke instapbrugAlgemene inspectiemethoden:

  • KielcNameAangepaste hydraulische vaste instapbrugMarktprijsopgave

    KielcNameAangepaste hydraulische vaste instapbrugMarktprijsopgave

  • Harderwijs.Prijs van het type geleiderail hefplatformHoe servicegarantie te bieden?

    Harderwijs.Prijs van het type geleiderail hefplatformHoe servicegarantie te bieden?

  • Varpalota.Kleine extra liftenHoe het initiatief te nemen om de winst uit te breiden?

    Varpalota.Kleine extra liftenHoe het initiatief te nemen om de winst uit te breiden?

  • Xinqiu.Hydraulisch elektrisch hefplatformWat zijn de problemen in de markt van de industrie?

    Xinqiu.Hydraulisch elektrisch hefplatformWat zijn de problemen in de markt van de industrie?

  • Grand Nova.Waar verkoop ik hydraulische hefplatformsAnalyse van de juiste productiemethoden

    Grand Nova.Waar verkoop ik hydraulische hefplatformsAnalyse van de juiste productiemethoden

  • Bogota.Hydraulisch systeem hefplatformWat zijn de selectievereisten voor het geleidewiel?

    Bogota.Hydraulisch systeem hefplatformWat zijn de selectievereisten voor het geleidewiel?

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!