KhalandrionAanbrengen van droge transformatorenDik en dun haar

  • vrijgavetijd:2022-11-29 22:20:05
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:231
  • Korte omschrijving:

    Khalandrion,Wat is de reden voor de uitschakeling van de transformator?Isolatie en warmteverwijdering zijn verschillend. Droge trans

Artikel inhoud

Wat is de reden voor de uitschakeling van de transformator?

Isolatie en warmteverwijdering zijn verschillend. Droge transformatoren zijn meestal geïsoleerd met epoxy hars, geïsoleerd door isolerende olie in het circulerende systeem binnen de transformator, en warmte wordt geloosd op de radiator (radiator) van het circulerend systeem binnen de transformator.

KhalandrionDe snelheid van de transformator is: n = P /pxo%, dat wil zeggen wanneer het koperverlies van transformator gelijk is aan het verlies van ijzer de snelheid is zeer groot. Daarom is de lading van de transformator: = P /PK. Volledig rekening houden met het actieve vermogensverlies veroorzaakt door reactief vermogen in de systeemsoftware tijdens de transformator-operatie. De belasting aanpassing is: het kan worden gezien door de berekening van de belastingsformule dat de grote snelheid van de transformator niet optreedt wanneer de volle lading is, Over het algemeen is het ongeveer %, maar bij het selecteren van de transformator capaciteit, moeten we effectieve transformatoren selecteren naar gelang van de beladingstoestand en belasting, eerst de laagspanning waterdichte mouw en de belasting transformator power switch uit te schakelen, dan de bel afdekking bout van de grote bedekking te verlagen, langzaam ophangen van de gegalvaniseerde stalen draad met voldoende hef nettogewicht op de gewoonlijk gebruikte oorbellen, dragen van -round staal van boven naar beneden in de omringende schroefgaten en tellen de spaties en specificaties voor een gemakkelijke herinvoering. Tegelijk moet de kabelwind aan alle kanten worden toegevoegd om ervoor te zorgen dat de kern van het internationale lichaam niet beschadigd zal worden tijdens het hele hijsproces. Na het hijsen voor mm, stoppen met tillen, stabiliseren de deurkap, en de draagkracht van de liftkern, zwaartepunt en Jack controleren. Na alles normaal is, til het weer op tot de deurbedekking de relatieve hoogte van het lichaam overschrijdt,KhalandrionOntwerp van een transformator,KhalandrionDrie fasekrachttransformatoren, en zet de kraan om de deurkap op de schone slip te plaatsen.

La Romana.kgmtransformator met olieonderdompeling

fabrikant van droge transformatoren

Als de transformator op volle kracht werkt, heeft hij een grote reactieve lading nodig. Deze reactieve belasting wordt geleverd door het stroomvoorzienings- en distributiesysteem. Als het volume van de transformator te groot is, maar ook de transformator op volle lading of lading voor een lange tijd laten werken, het aandeel van het volledige verlies van de lading, de vermogensfactor verminderen en het verlies op het internet verhogen. Een dergelijke operatie is noch economische ontwikkeling, noch wetenschappelijk.


KhalandrionAanbrengen van droge transformatorenDik en dun haar



Oorzaken van brand in transformator

De transformator fabrikant zal de efficiëntie van de transformator aan u introduceren

Het geluid van droge transformator komt van

Professionele is koning.De geleidende isolatie van de elektrische transformator is het belangrijkste deel van de interne isolatie. Sommige geleiders moeten door het midden van de elektromagnetische spoel, of tussen elektromagnetische spoel, ijzerklemmen en autoolietankwand passeren. Daarom is het noodzakelijk ervoor te zorgen dat dit soort geleider voldoende isolatie drukkracht heeft, d.w.z. isolatie afstand.

In de jaren zeventig bijvoorbeeld hadden de radioprogramma"s die door elke familie op het platteland werden toegepast, een gronddraad en waren ze vaak nat van kraanwater. Beschermende grondlegging is het begraven van de koperen plaat van metalen elektrische geleider in de bodemlaag, en dan een punt van het uit de weg leiden met de transmissie lijn, die de grondbeveiliging completeert. &Omega spp. De bescherming van de grond is een vrijwaringsmaatregel die wordt genomen om ongevallen bij het gebruik van huishoudelijke apparaten, kantoorapparatuur en andere elektrische apparatuur te voorkomen.

Het productieproces van droge transformator is zeer proces, en moet technisch gezien als een bepaalde pijler zijn. Alleen op die manier zal de prestaties van droge transformator stabieler zijn. Wat zijn de gangbare productieprocessen en stappen van droge transformator?


KhalandrionAanbrengen van droge transformatorenDik en dun haar



Het geluid van droge transformator behoort tot laagfrequent geluid. In een klein gebied wordt het grootste deel verspreid naar gelang van de structuur van het gebouw. Dit soort laagfrequent geluid wordt naar het huis verspreid volgens het huis gebouw, en veroorzaakt dan gas trillingen geluid, dat vervolgens wordt verspreid naar de oren van de consument. Hoewel de hoeveelheid lawaai niet erg groot is, zijn de dispersie afstand en nadelige effecten zeer groot.

onderhoud van apparatuurFabriek voor droge transformatoren

Er zij op gewezen dat na de ontwikkeling van deze jaren het totale niveau van de Chinese transformator-industrie in dit stadium in wezen internationaal is, en dat het kwaliteitsniveau niet anders is dan dat van overzeese goederen& rdquo. De persoon die verantwoordelijk is voor de transformator Federation of China Household Appliance Industry Association zei dat.

lekkage van olie bij loopflens

KhalandrionOm het experiment van de energie-transformator-olie beter uit te voeren,Khalandrion400 KVA-prijs van box type transformator, is het noodzakelijk om de energie-transformator-olie te bemonsteren. De monsterneming moet worden uitgevoerd op een droge zonnige dag. De gebruikelijke recipiënten en bemonsteringsmethoden tijdens de monsterneming doen onmiddellijk afbreuk aan de vraag of de specifieke kwaliteit van de olie werkelijk kan worden weerspiegeld. Het oliemonster voor AC-spanning bestand is niet minder dan .kg, en het oliemonster voor vereenvoudigd experiment mag niet minder zijn dan kg.

De capaciteit en de werkende spanning zijn verschillend. De droge transformator is meestal geschikt voor distributieapparatuur. De capaciteit ligt meestal onder kVA en de werkende spanning ligt onder KV, wat ook de nominale spanning van kV waarborgt; transformatoren met olieonderdompeling zijn in het algemeen geschikt voor distributieapparatuur.

Wanneer de volledige belasting test wordt uitgevoerd en alles normaal is, kan de belasting worden aangesloten.

Overige productinformatie
  • Yuncheng.Zelfnivellerend spoorschaar vorkhefplatformWerkingsprincipe gemakkelijk onder de knie

    Yuncheng.Zelfnivellerend spoorschaar vorkhefplatformWerkingsprincipe gemakkelijk onder de knie

  • Polly.Kleine lift op de zesde verdiepingHoe kwaliteitsproblemen te behouden?

    Polly.Kleine lift op de zesde verdiepingHoe kwaliteitsproblemen te behouden?

  • BIA Westock.Fabrikant van schaarliftBezorgservice

    BIA Westock.Fabrikant van schaarliftBezorgservice

  • Rubin.Platform hydraulisch hefplatformEr zijn nog steeds veel problemen in de recyclingindustrie

    Rubin.Platform hydraulisch hefplatformEr zijn nog steeds veel problemen in de recyclingindustrie

  • Jiangsu.Elektrisch hydraulisch hefplatformHeeft de rol van het leiden van de zichtlijn

    Jiangsu.Elektrisch hydraulisch hefplatformHeeft de rol van het leiden van de zichtlijn

  • TongliaoLeverancier van hydraulisch hefplatformWat is de rol van voordelen?

    TongliaoLeverancier van hydraulisch hefplatformWat is de rol van voordelen?

  • TongliaoHydraulisch systeem hefplatformCategorie voordeel

    TongliaoHydraulisch systeem hefplatformCategorie voordeel

  • TongliaoAangepast hydraulisch hefplatformWat zijn de ontwerpprincipes van

    TongliaoAangepast hydraulisch hefplatformWat zijn de ontwerpprincipes van

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!