Nea Ionia.Aard van de isolatie van de transformatorWat zijn de kenmerken?

  • vrijgavetijd:2022-11-29 22:35:42
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:314
  • Korte omschrijving:

    Nea Ionia.,Onder normale omstandigheden moet de eigenlijke werking van de olie ondergedompelde transformator worden uitgevoerd door

Artikel inhoud

Onder normale omstandigheden moet de eigenlijke werking van de olie ondergedompelde transformator worden uitgevoerd door het operationeel en onderhoudspersoneel ter plaatse. Binnen een week na de exploitatie van het net moeten het personeel voor het beheer van de exploitatie en het onderhoud het veiligheidscontrolebereik van de transformator verbeteren en onmiddellijk contact opnemen met het projectpersoneel ter plaatse in geval van problemen, teneinde een betrouwbare en stabiele werking van machines en apparatuur te waarborgen.

Bij de bemonstering van een kleine en middelgrote krachttransformator zonder ontladingsleiding (of olie-monster suspensieplaat), kan het in een energietransformator,Nea Ionia.Klasse transformator met olieonderdompeling,Nea Ionia.25kV-krachttransformator, zoals een glazen testbuis, zitten wanneer het niet in werking is om het oliemonster onderaan te onttrekken, of kan het worden vervangen door het verversen van de olie.

Nea Ionia.De transformator fabrikant zal de efficiëntie van de transformator aan u introduceren

Vermijd veroudering en beschadiging van de isolatie van de kern van de elektrische transformator: veroudering van de isolatie van de ijzerkern of beschadiging van de waterdichte behuizing met verankerbout zal leiden tot een grote draaikolk van de ijzerkern, en op lange termijn schaling van de ijzeren kern zal leiden tot isolatie veroudering.

Comalepa.Verslechtering van de isolatie van de kern van de transformator

Vóór de toepassing wordt de bemonsteringscontainer gereinigd met voertuigbenzine, zeepwater of andere organische oplosmiddelen (zoals trisodiumfosfaat) met uitzondering van olievlekken en vervolgens met leidingwater gewassen totdat het niet alkalisch is, en het water gelijkmatig uit de fles kan worden gedistribueerd en daarna vele malen met gezuiverd water kan worden gereinigd. De reinigde monstercontainer moet worden gedroogd in een //; droogoven. Na koeling wordt de dop van de fles stevig gesloten en kan niet vóór de toepassing worden geopend.

De isolerende laagschacht en de verbindingsartikelen tussen de bel en de kern moeten worden verwijderd. Als het een opknoping van de bel is, moet de olie in de bodem van de bel worden gepompt voordat de bel kan worden verwijderd.


Nea Ionia.Aard van de isolatie van de transformatorWat zijn de kenmerken?



Bij relais protection dry-type transformator, als er een probleem is op een bepaald punt, zal het invloed hebben op het hele stroomcircuit

Volgens de statistieken, om de belangrijkste mondiale technische positie te bezetten, is de transformator-industrie afhankelijk van twee belangrijke gegevens, warenvolume en spanningsniveau. Al vanaf het begin van Idquo; Elfde vijfjarenplan; In het begin is China een machtig land in de productie, productie en toepassing van droge transformatoren over de hele wereld, maar het is geen groot land.

Fout oordeel van de transformator

Professionele is koning.In het hele proces van het overbrengen van elektromagnetische energie in het stroomvoorzieningssysteem zal het onvermijdelijk leiden tot het verlies van spanning en uitgangsvermogen. Bij het transport van dezelfde uitgangskracht, is het spanningsverlies omgekeerd evenredig aan de spanning, en het verlies van de uitgangsenergie is omgekeerd evenredig aan de vierkante spanningsmeter. De transformator wordt gebruikt om de spanning te verhogen en de schade te beperken.

I) de afstand tussen de externe contour van kV en de droge transformator en de omringende vangrail of binnenbinnenwand moet rekening houden met het gemak van vervoer en reparatie van droge transformator, en de afstand mag niet kleiner zijn dan m; In de hoek met de werkelijke werking moet een afstand van meer dan m worden gereserveerd; Indien een metalen omheining wordt geselecteerd, en moet technisch gezien als een bepaalde pijler zijn. Alleen op die manier zal de prestaties van droge transformator stabieler zijn. Wat zijn de gangbare productieprocessen en stappen van droge transformator?


Nea Ionia.Aard van de isolatie van de transformatorWat zijn de kenmerken?



De transformator behoort to t relatief duurzame elektrische apparatuur,Nea Ionia.Overlast van distributietransformator, en we kunnen het niet verwaarlozen in de dagelijkse toepassing. De gemeenschappelijke problemen van de power transformator conductor, power transformator wikkeling en power transformator tapping power power switch worden hieronder geanalyseerd:

Goede reputatieDe projectkosten zijn verschillend. Vergeleken met de aankoopprijs van de capaciteitstransformator is de aankoopprijs van droge transformator veel hoger dan die van olie ondergedompelde transformator.

Volgens de statistieken, om de belangrijkste mondiale technische positie te bezetten, is de transformator-industrie afhankelijk van twee belangrijke gegevens, warenvolume en spanningsniveau. Al vanaf het begin van Idquo; Elfde vijfjarenplan; In het begin is China een machtig land in de productie, productie en toepassing van droge transformatoren over de hele wereld, maar het is geen groot land.

Na een -uur durende proefwerking met een bepaalde lading, zijn de hoofdlichaam en toebehoren van de transformator allemaal normaal, en de transformator zal draaien naar alle normale werking.

Nea Ionia.Wanneer de transformator in werking wordt gesteld, als de tapwisselaar niet op tijd is, een groot Idquo; Tweet ^ rdquo; De hoogspanningszekering wordt verbroken wanneer het lawaai ernstig is; Als de tapwisselaar defect is zal het milde Idquo veroorzaken; Squeak ^ rdquo; Corona ontladingsgeluid, zodra de lading toeneemt, zal het waarschijnlijk de stroomonderbreker van de tapwisselaar verbranden. In geval van een dergelijke situatie, stroomuitval onmiddellijk voor onderhoud.

lekkage van zegelolie

Verslechtering van de isolatie van de kern van de transformator

Overige productinformatie
  • Nieuw Zuid-MemphisVolautomatisch hefplatformDe 8 veelvoorkomende categorieën

    Nieuw Zuid-MemphisVolautomatisch hefplatformDe 8 veelvoorkomende categorieën

  • Nieuw Zuid-MemphisHet hefplatform van hydraulische liftenWat moet er van tevoren worden voorbereid t

    Nieuw Zuid-MemphisHet hefplatform van hydraulische liftenWat moet er van tevoren worden voorbereid t

  • Nieuw Zuid-MemphisVolledig elektrisch hefplatform van de aluminiumlegeringEnergiebesparende methoden

    Nieuw Zuid-MemphisVolledig elektrisch hefplatform van de aluminiumlegeringEnergiebesparende methoden

  • Turkwan.Elektrische lift voor kleine ladingenSterke en zwakke punten in productgebruik

    Turkwan.Elektrische lift voor kleine ladingenSterke en zwakke punten in productgebruik

  • InovroclawKleine liften voor liftenMoet geleidelijk worden gelanceerd

    InovroclawKleine liften voor liftenMoet geleidelijk worden gelanceerd

  • Louisville.Hydraulische druk van de heftafelInspectie- en vervangingsoperatie

    Louisville.Hydraulische druk van de heftafelInspectie- en vervangingsoperatie

  • IerlandHydraulisch draaiplatformExport blijft toenemen

    IerlandHydraulisch draaiplatformExport blijft toenemen

  • MacauHydraulisch hefplatform met schaarvorkWat vind je ervan

    MacauHydraulisch hefplatform met schaarvorkWat vind je ervan

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!