Pylaia.kgmControleposten van met olie ondergedompelde transformatorIndustrie investeringshausse

  • vrijgavetijd:2022-11-30 09:57:14
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:514
  • Korte omschrijving:

    Pylaia.kgm,Het hele proces van het ophangen van de kern van droge transformator is kritischer en er zijn vele situaties waar de oph

Artikel inhoud

Het hele proces van het ophangen van de kern van droge transformator is kritischer en er zijn vele situaties waar de ophanging van de droge transformator bijzondere aandacht aan moet besteden. Daarom moet de ophanging van de kern van droge transformator worden uitgevoerd overeenkomstig bovenstaande zaken, om de veiligheid van droge transformator te bevorderen!

Verschil tussen droge transformator en olie ondergedompelde transformator:

Pylaia.kgmDe secundaire inductieve apparatuur van het distributiestation (zoals transformator, spanningstransformator, autorelais, wisselstroom, enz.) werkt normaal. Volgens de wisselstroom zal de wikkeltransformator-kern een symmetrisch ritme en een bepaalde toon ‘ldquo’ uitzenden. Buzz,Pylaia.kgmVerlies van elektrische transformator, buzz ^ rdquo; Geluid. Het bedieningspersoneel van de fabrikant van de transformator moet de kenmerken van het geluid begrijpen en begrijpen. Wanneer de apparatuur gemeenschappelijke storingen heeft, zal er lawaai en zelfs Idquo zijn; Crackle ^ rdquo; Het opladen en ontladen geluid kan de generatie en kenmerken van gemeenschappelijke materiaalfouten onderscheiden volgens de muziekwet en geluidstransformatie wanneer alles normaal en abnormaal is.

Na de test, verbindt het datasignaal contact van de autorelais met het alarm circuit,Pylaia.kgmHoeveel is een 100 KVA-transformator, het contact met de openingsschakeling, is het zeer gemakkelijk om brand ongevallen, schade aan machines en apparatuur, enz.

Het hele proces van het ophangen van de kern van droge transformator is kritischer, en er zijn vele situaties waar de ophanging van de droge transformator bijzondere aandacht aan moet besteden. Daarom moet de ophanging van de kern van droge transformator worden uitgevoerd overeenkomstig bovenstaande zaken, om de veiligheid van droge transformator te bevorderen!

Elektrische transformatoren worden gebruikt in alle lagen van het leven


Pylaia.kgmControleposten van met olie ondergedompelde transformatorIndustrie investeringshausse



Gebruik vezelmateriaal om de bouten te verzegelen om het doel van het controleren van lekkage te bereiken. De andere is om de bout (moer) uit te schroeven, de Fushi-blauwe folie-verwijderaar op het oppervlak te vegen,Pylaia.kgmDroge transformator 2500kVA, en deze na het vegen van de grondstoffen aan het oppervlak aan te scherpen. Na het drogen kan het behandelingsdoel worden bereikt.

De isolatie tussen siliciumstalen platen is beschadigd wat leidt tot oververhitting en smelten van de ijzerkern;

Hoe de uitval van droge transformator te verminderen?

systeemFabriek voor elektrische transformatoren

Daarom moet in het installatieproces van onderstations de bliksemafleider worden ingesteld naar gelang van de specifieke situatie om schade te voorkomen aan de droge transformator die door de bliksem wordt veroorzaakt. Bovendien, in de installatie en het gebruik van de bliksemafleider, kiest u redelijke types van bliksemafleider naar gelang van de vluchtsituatie om te bepalen dat zij in dezelfde situatie verkeren. Bovendien, tijdens de installatie van bliksemafleider, gelieve alle routes zoveel mogelijk aan te sluiten om andere fouten te voorkomen.

transformator met olieonderdompeling


Pylaia.kgmControleposten van met olie ondergedompelde transformatorIndustrie investeringshausse



Beschermende maatregelen voor het dempen van droge transformatoren

veiligheidseisenfabrikant van droge transformatoren

Nadat de transformator lange tijd is gebruikt, zullen gemeenschappelijke fouten van de ijzerkern optreden. Maak je geen zorgen. Neem contact op met de transformator fabrikant, en de fabrikant zal professionele technici toewijzen voor inspectie. De belangrijkste redenen zijn:

De isolatie tussen de wikkeling en het ijzeren juk van de transformator is veel groter dan die tussen de windingen, omdat het elektrische veld tussen de wikkeling en het ijzeren juk ver weg is en niet zo symmetrisch als dat tussen de windingen. In het elektrische veld in het midden van de wikkeling zijn de meeste kabels in fase met de isolerende cilinder (plaat) in het midden van de wikkeling, d.w.z. dat de loskoppelcomponent van het elektrische veld klein is.

Pylaia.kgmVerbindingsgroep structuur van droge transformator

Fabriek voor droge transformatoren

Verschil tussen droge transformator en olie ondergedompelde transformator:

Overige productinformatie
  • Poznan.Vaste hydraulische instapbrugAnalyse van de individuele kenmerken van de markt

    Poznan.Vaste hydraulische instapbrugAnalyse van de individuele kenmerken van de markt

  • DenemarkenVaste hydraulische laad- en losbrugBedieningsprocedures voor installatie en demontage van

    DenemarkenVaste hydraulische laad- en losbrugBedieningsprocedures voor installatie en demontage van

  • Luchthaven Baden BadenHydraulische hefplatform van aluminiumlegeringDetectiemethode en controlemetho

    Luchthaven Baden BadenHydraulische hefplatform van aluminiumlegeringDetectiemethode en controlemetho

  • Fortaleza.Mobiel hefplatform van de aluminiumlegeringWelk merk is goed?

    Fortaleza.Mobiel hefplatform van de aluminiumlegeringWelk merk is goed?

  • Karlsruhe.kgmHydraulische platformliftAlle voordelen zijn uitgeput, de prijs stijgt licht

    Karlsruhe.kgmHydraulische platformliftAlle voordelen zijn uitgeput, de prijs stijgt licht

  • Marsala.Handmatig hydraulisch hefplatformTechnologische hete discussie over de richting van innovati

    Marsala.Handmatig hydraulisch hefplatformTechnologische hete discussie over de richting van innovati

  • Dunaharaszti.kgmHydraulische hefplatform vrachtliftUitstekende service

    Dunaharaszti.kgmHydraulische hefplatform vrachtliftUitstekende service

  • Dunaharaszti.kgmPrijs schaar hydraulisch hefplatformMet betrekking tot verschillende bedrijfsspecifi

    Dunaharaszti.kgmPrijs schaar hydraulisch hefplatformMet betrekking tot verschillende bedrijfsspecifi

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!