Naousa.Distributie-transformator-installatieWaarom de industrie nog steeds te maken heeft met ontwik

  • vrijgavetijd:2022-11-30 10:32:17
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:112
  • Korte omschrijving:

    Naousa.,Naousa.Elektrische elektronische besturing,Wat is de belangrijke rol van de transformatorVoor de sluiting van de niet-be

Artikel inhoud
Naousa.Elektrische elektronische besturing,

Wat is de belangrijke rol van de transformator

Voor de sluiting van de niet-belasting-botsing wordt de blootstellingsduur van de overdrukbeveiliging op nul gezet en wordt de datasignaalschakeling van het relais van het stoomvoertuig tijdelijk aangesloten op de trek-in-circuit.

Naousa.Overtemperatuuralarm en -verplaatsing: het verzamelen van wikkelings- of ijzerkerntemperatuursignalen overeenkomstig de temperatuurmeetweerstanden van de PTC-discrete systeemthermistor die zijn ingebed in de wikkeling van de onderste spanning. Wanneer de temperatuur van de wikkeling van de transformator weer stijgt, als het ;, voert de systeemsoftware het bovenmatige alarmsysteem uit; Als de temperatuur stijgt tot ; opnieuw en de transformator niet meer kan functioneren, moet het overtemperaire struikeldatasignaal naar het secundaire onderhoudscircuit worden getransporteerd, en moet de transformator snel worden geactiveerd.

Geluid bij faseuitval

Marcavelica.kgmDe isolerende laag in het midden van de siliconen stalen plaat wordt ouder,Naousa.Parameters van 1250kva-olie ondergedompelde transformator, de verankerde boutbedekking met de ijzeren kern is beschadigd, de ijzeren kern veroorzaakt grote vortex, wat resulteert in warmte, temperatuurstijging, en de veroudering van de isolerende laag wordt versneld. De reactorisolatie van de comprimerende kracht van de transformator moet op tijd en nauwkeurig worden gemeten. Indien wordt vastgesteld dat de isolatie van de comprimerende kracht lager is dan de indexwaarde, verwijder en vervang de ankerplaat of voer isolatie uit voor de koperkern kabel.

Gemeenschappelijke problemen van de stroomwisselaar van de transformator

Wat is de reden voor de uitschakeling van de transformator?


Naousa.Distributie-transformator-installatieWaarom de industrie nog steeds te maken heeft met ontwikkelingsverwarring



De isolatie tussen de wikkeling en het ijzeren juk van de transformator is veel groter dan die tussen de windingen, omdat het elektrische veld tussen de wikkeling en het ijzeren juk ver weg is en niet zo symmetrisch als dat tussen de windingen. In het elektrische veld in het midden van de wikkeling zijn de meeste kabels in fase met de isolerende cilinder (plaat) in het midden van de wikkeling, d.w.z. dat de loskoppelcomponent van het elektrische veld klein is.

De transformator-fabrikant mag geen hand-touch-methode gebruiken om energie-hoogspanningsapparatuur op te sporen zoals transformator in bedrijf en neutrale gronduitrusting van boogonderdrukkingsspoel. Voor de apparatuur zonder voeding en waarvan de schaal een betrouwbare grondinrichting is, er zijn lege lassen, naaldgaten, zandgaten en andere tekortkomingen in het lassen. De olietransformator is gemakkelijk te bedekken met laspoeder en verf bij het verlaten van de fabriek en de potentiële veiligheidsrisico"s worden blootgesteld na de werking. Bovendien zal de elektromagnetische inductie de elektrische lassen breken en leiden tot lekkage.

Encyclopedische kennisBij het gebruik van het in bedrijf zijnde oliemonster van de transformator is het nodig om wat olie uit de oliepoortklep aan het onderste deel van de olietank of de bemonsteringspoortklep toe te voegen om ongeveer kg afvalvloeistof op de bodem vrij te geven om de olieinlaat schoon te maken en vervolgens het oliemonster te nemen.

Verschil tussen droge transformator en olie ondergedompelde transformator:

In termen van de plaats van gebruik worden droge transformatoren meestal gebruikt in ^ ldquo; Vuurbestendig en explosiebestendig type ^ rdquo; Het is gemakkelijk te gebruiken in grote en middelgrote gebouwen en gebouwen met meerdere verdiepingen; De olie ondergedompelde transformator vanwege het algemene Idquo; Accident ^ rdquo; Er zal waarschijnlijk olie of lekkage zijn na brand, en de meeste toepassingsplaatsen die leiden tot brandongevallen zijn gemakkelijk te kiezen in grote en middelgrote gebouwen en gebouwen met meerdere verdiepingen;


Naousa.Distributie-transformator-installatieWaarom de industrie nog steeds te maken heeft met ontwikkelingsverwarring



Verminderde isolering

KwaliteitsbeheerWanneer de nieuwe olie die door de energietransformator wordt gevuld en het zojuist overwogen oliemonster worden gebruikt, kan het oliemonster slechts worden gebruikt na voldoende stand.

De step-up droge-type transformator verwijst naar de onmiddellijke werking van de spanning. In dit stadium zijn er weinig fabrikanten van droge type transformator die redelijkerwijs kunnen garanderen dat de onmiddellijke stap-up in China. De step-up droge-type transformator heeft een sterke step-up capaciteit en een goede praktische werking. Het verschil hangt af van het feit dat de transformator-krachtschakelaar zonder excitatieregulator niet in staat is om van versnelling te wisselen met belasting. Omdat dit soort tapschakelaar het hele proces in een korte tijd tijdens het hele proces van de verandering van de versnelling kan afsluiten, zal het uitschakelen van de belasting stroom boogbranden tussen stroomonderbrekers, de kraan aan en uit of kortsluiting veroorzaken, zodat de droge transformator tijdens de regulatie uitgeschakeld moet worden. Daarom wordt het in het algemeen gebruikt als droge transformator die niet erg streng is in de spanningsregulering en niet vaak hoeft te worden aangepast.

lekkage van bout- of buisexterne draad

Naousa.) de installatie van de secundaire commerciële verzekering van transformator op kolom en grond moet voldoen aan de volgende eisen: indien er een verbinding is of aan de secundaire zijde, moet deze worden geïnstalleerd tussen de loskoppelaar en de laagspanningscomposietisolator, of moet de stroomonderbreker als de loskoppelaar worden gekozen; Indien er geen verbinding is of aan de secundaire zijde, moet deze aan beide zijden van de laagspanningscomposietisolator worden geïnstalleerd en moet de geïsoleerde kabelspringer aan beide zijden van de stroomonderbreker worden aangesloten op de geïsoleerd kabel.

(III) droge transformatoren van KVA en lager kunnen op polen worden geïnstalleerd. De afstand tussen de bodem en het wegdek mag niet kleiner zijn dan m; De afstand tussen het elektrische gedeelte en het wegdek mag niet kleiner zijn dan m.

Er zijn ook tal van problemen om aandacht te besteden aan de preventieve maatregelen en het proces van droge transformator demping. Wat zijn de belangrijkste effecten en functies van droge transformator demping en de overeenkomstige preventieve maatregelen? Laten we de kleine bewerker van de droogtype transformator in detail raadplegen.

Overige productinformatie
  • Varne.vorkheftruckKleurafstemmingsvaardigheden

    Varne.vorkheftruckKleurafstemmingsvaardigheden

  • BaltimorePlatform hydraulisch hefplatformHoe veel

    BaltimorePlatform hydraulisch hefplatformHoe veel

  • Gdynia.kgmHydraulisch liftplatformProductidentificatiemethode:

    Gdynia.kgmHydraulisch liftplatformProductidentificatiemethode:

  • FengzhenCity in GermanyHydraulisch klein hefplatformIs de dikte van de industrie verzwakt?

    FengzhenCity in GermanyHydraulisch klein hefplatformIs de dikte van de industrie verzwakt?

  • FengzhenCity in GermanyZelfrijdend elektrisch hydraulisch hefplatformWelk deel van de indicator?

    FengzhenCity in GermanyZelfrijdend elektrisch hydraulisch hefplatformWelk deel van de indicator?

  • FengzhenCity in GermanyAangepast hydraulisch hefplatformProjectomvang

    FengzhenCity in GermanyAangepast hydraulisch hefplatformProjectomvang

  • FengzhenCity in GermanyAxle Co., LtdOp welke manier

    FengzhenCity in GermanyAxle Co., LtdOp welke manier

  • OvervloedMobiele hefbare hydraulische instapbrugEr is een kleine aanpassing in de verzendingen

    OvervloedMobiele hefbare hydraulische instapbrugEr is een kleine aanpassing in de verzendingen

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!