Salgotarjan.kgmDroge type 1250kva-transformatorHet vermogen om te beschermen

  • vrijgavetijd:2022-11-30 15:54:52
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:600
  • Korte omschrijving:

    Salgotarjan.kgm,Bij relais protection dry-type transformator, de ontkoppeling van het foutpunt is gerelateerd aan elkaar. In een woord,

Artikel inhoud

Bij relais protection dry-type transformator, de ontkoppeling van het foutpunt is gerelateerd aan elkaar. In een woord, als er een probleem is op een bepaald punt, heeft hij een grote reactieve lading nodig. Deze reactieve belasting wordt geleverd door het stroomvoorzienings- en distributiesysteem. Als het volume van de transformator te groot is, zal het niet alleen de initiële investering in het project verhogen, maar ook de transformator op volle lading of lading voor een lange tijd laten werken, het aandeel van het volledige verlies van de lading, de vermogensfactor verminderen en het verlies op het internet verhogen. Een dergelijke operatie is noch economische ontwikkeling, noch wetenschappelijk.

Salgotarjan.kgmJuist,Salgotarjan.kgmAmerikaanse boxtransformator, als ‘Idquo’; Grote Lars auto ^ rdquo;, Na vervanging van een kva kleine transformator is de bezettingsgraad dicht, maar de belangrijkste parameters van de twee transformatoren worden geëvalueerd zoals weergegeven in tabel . Tabel evalueert de belangrijkste parameters van de transformator: capaciteit (VA) ijzerverlies (W) koperverlies (W). Ten eerste wordt de uitgangskracht opgeslagen volgens de gebruikelijke berekeningsmethode (het negeren van koperverlies): de resultaten tonen aan dat het verlies van grote capaciteitstransformator lager is dan het verlies van kleine capaciteit transformator, Het verbruikt zelfs elektromagnetische energie.

Sommige zijn gebonden met plastic tape, en sommige direct drukken de twee randen samen, omdat de socket niet stevig kan worden geperst tijdens de installatie, en er is nog steeds olie lekkage zonder afdichting effect.

Kandhkot.Voor kVA-transformator worden plastic onderdelen geselecteerd in het midden van de ijzerkern, klem en elektromagnetische spoel om de elektromagnetische spoel in een stabiele klemtoestand te houden om lawaai te verminderen.

Wat is de golflengte van olie ondergedompelde transformator?

Het flenzen oppervlak is ongelijk, de strijkbouten zijn los, en het installatie- en verwerkingsproces is verkeerd, zodat de bouten niet goed worden vastgemaakt, wat resulteert in olielekkage.


Salgotarjan.kgmDroge type 1250kva-transformatorHet vermogen om te beschermen



De draagkracht van elke lading is anders. In het algemeen moet de droge transformator onder de nominale capaciteit werken, Na vervanging van een kva kleine transformator als ‘Idquo’; Grote Lars auto ^ rdquo;, is de bezettingsgraad dicht,Salgotarjan.kgm125 KVA droge transformator, maar de belangrijkste parameters van de twee transformatoren worden geëvalueerd zoals weergegeven in tabel . Tabel evalueert de belangrijkste parameters van de transformator: capaciteit (VA) ijzerverlies (W) koperverlies (W). Ten eerste wordt de uitgangskracht opgeslagen volgens de gebruikelijke berekeningsmethode (het negeren van koperverlies): de resultaten tonen aan dat het verlies van grote capaciteitstransformator lager is dan het verlies van kleine capaciteit transformator,Salgotarjan.kgmBodemkeuring standaard voor droge transformatoren, Het verbruikt zelfs elektromagnetische energie.

lekkage van zegelolie

Totaal kwaliteitsbeheerWanneer we olie ondergedompelde transformator, weten we allemaal dat het werkt met behulp van olie. Wat als de olie ondergedompelde transformator in brand staat? Welke tegenmaatregelen moeten we nemen?

De electromagnetische spoel wordt met koperen krachtdraad of folie opgetrokken met glasvezel. De epoxy kleefstof hoeft niet te worden gevuld. De vacuümsdroogapparatuur wordt gebruikt voor ontgassing en ontvochtiging. Het totale beton wordt gegoten met hoge breuktaaiheid, weerstand tegen kortsluiting, gemeenschappelijke storingen en inslag.

De isolerende laagschacht en de verbindingsartikelen tussen de bel en de kern moeten worden verwijderd. Als het een opknoping van de bel is, moet de olie in de bodem van de bel worden gepompt voordat de bel kan worden verwijderd.


Salgotarjan.kgmDroge type 1250kva-transformatorHet vermogen om te beschermen



Fout oordeel van de transformator

Voorschriften voor installatieVoor het sluiten van de transformator zonder laadimpuls, let op de volgende zaken:

Het verschil tussen de gemiddelde waarde van de drie fases van de tandweersmeting bij dezelfde temperatuur mag niet groter zijn dan % (m ^ omega;) dan de oorspronkelijke waarde. Het verschil tussen de gemiddelde waarde van de drie-fase van de tandweerstandmeting bij dezelfde temperatuur mag niet groter zijn dan %, hetgeen niet meer mag bedragen dan % ten opzichte van het laatste accurate meetresultaat.

Fabriek voor elektrische transformatoren

Salgotarjan.kgmMaak voor en na de bemonstering de periferie van de bemonsteringshaven schoon met schoon of haarloos linnen.

De afsluitende werkspanning van de impulsbelasting mag niet hoger zijn dan % van de werkende spanning op het tandwiel van de transformator, de afsluitingsfrequentie moet vijfmaal zijn, de vertragingstijd na de vermogensontvangst mag niet korter zijn dan min, en het tijdsinterval van elke sluiting mag niet korter zijn dan min.

Wat is de belangrijke rol van de transformator

Overige productinformatie
  • BotouVeel elektrische hydraulische liftenHoe de locatie te vinden?

    BotouVeel elektrische hydraulische liftenHoe de locatie te vinden?

  • BotouHydraulisch schaartype hefplatformHoe het model te verdelen?

    BotouHydraulisch schaartype hefplatformHoe het model te verdelen?

  • BotouProductie van instapbruggenHoe de prijs te krijgen?

    BotouProductie van instapbruggenHoe de prijs te krijgen?

  • Stad TangshanMobiele hydraulische instapbrugToepassingscategorieën en installatiemethoden

    Stad TangshanMobiele hydraulische instapbrugToepassingscategorieën en installatiemethoden

  • Hodmezovasarhely.kgmEnkele mast aluminiumlegering liftVerdediging van verschillende functies

    Hodmezovasarhely.kgmEnkele mast aluminiumlegering liftVerdediging van verschillende functies

  • Kiel.Kleine villa liftWelke misverstanden moeten worden vermeden bij onderhoud?

    Kiel.Kleine villa liftWelke misverstanden moeten worden vermeden bij onderhoud?

  • Keszthely.kgmHydraulische heftafelAfscherming beschermingsvoorwaarden

    Keszthely.kgmHydraulische heftafelAfscherming beschermingsvoorwaarden

  • Sivednica.kgmHydraulisch hefplatformPraten over de voorzorgsmaatregelen bij het gebruik

    Sivednica.kgmHydraulisch hefplatformPraten over de voorzorgsmaatregelen bij het gebruik

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!