InisHoeveel is 250kVA transformator box typeTechnologie voor het smelten van afvalresten

  • vrijgavetijd:2022-12-01 08:57:23
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:237
  • Korte omschrijving:

    Inis,InisProducent van regelaar met olieonderdompeling,Elektrische transformatoren worden ook gebruikt voor het testen, die w

Artikel inhoud
InisProducent van regelaar met olieonderdompeling,

Elektrische transformatoren worden ook gebruikt voor het testen, die worden genoemd proefkrachttransformatoren. Ze kunnen worden verdeeld in opblaasbare, olie transformatoren,InisStructuurdiagram van de met olie ondergedompelde energietransformator, droge test en andere testtransformatoren. Ze zijn de basis testapparatuur voor communicatie AC compressietest voor veel consumenten,Inisimpedantie van elektrische transformator, zoals elektrische centrales, energie-toevoerbureaus en wetenschappelijke onderzoeksinstellingen. Het wordt gebruikt voor de uitvoering van de isolatie van de druksterkte onder de vereiste stroom voor verschillende elektrische producten, elektrische componenten en isolerende grondstoffen.

Door het onzorgvuldig vervoer van de transformator en de dunne hoogspanningsgeleider werd de transformator losgekoppeld door trillingen (maar er was geen aardingsapparaat).

InisBeschermingswijze voor de typeselectie van droge testtransformator

Om de kans op kortsluiting van een transformator met een droog type relaisbescherming beter te beperken, als alle velden duidelijk zijn de schakelstroom op het storingspunt afsluiten, zal het onderhoudswerk van de werknemers soepel worden uitgevoerd en zal de schade niet in grotere mate toenemen.

De trillingsvermindering van de inzameling en het herenhuis lost de zachte verbinding van het ophalen en het herenhuis op. Voor de koperstang van de laagspanningsbus van de apparatuur kan de elektromagnetische gerommelde geluidsoscillatie van het herenhuis naar de constructie worden overgebracht. De kern van de geluidsreductie-oplossing moet worden veranderd in koperdraad.

Om de kans op kortsluiting van een transformator met een droog type relaisbescherming beter te beperken, zijn preventie en sleutel ^ ldquo; Preventie en manipulatie Is dominant.


InisHoeveel is 250kVA transformator box typeTechnologie voor het smelten van afvalresten



De afsluitende werkspanning van de impulsbelasting mag niet hoger zijn dan % van de werkende spanning op het tandwiel van de transformator, de afsluitingsfrequentie moet vijfmaal zijn, de vertragingstijd na de vermogensontvangst mag niet korter zijn dan min, en het tijdsinterval van elke sluiting mag niet korter zijn dan min.

Een soort energie-engineering-apparatuur die de werkende spanning en stroom omzet volgens de fundamentele wet van het magnetische effect van de stroom. In het hele proces van energietransmissie en omzetting van energietechniek, is het noodzakelijk om spanningstransformatie en bloeddrukvermindering volgens de transformator om het verlies van elektromagnetische energie in het hele proces te verminderen. Het elektriciteitsverbruik van de verwerkingsinstallatie is derhalve verbonden met de stroomtoevoer van kV, die door middel van transformator wordt omgezet in elektromagnetische onderste spanning.

Een nullijn van de transformator is verbonden met de arbeidsmiddelen. Aangezien de spanning die door de server wordt gevormd tijdens de werking zal worden verzonden naar de transformator samen met de kabel, zal de transformator worden getransporteerd en verzonden naar de machines en apparatuur voor het energieverbruik. Wat is de nullijn van de eigenlijke transformator? Laten we het aan ons voorstellen.

Welkom gesprekkenDroge transformator

Exploitatie en onderhoud van met olie ondergedompelde transformator

Fout oordeel van de transformator


InisHoeveel is 250kVA transformator box typeTechnologie voor het smelten van afvalresten



Elektrische transformator-installatie

Encyclopedische kennisHet tijdsverschil tussen de verschillende fasen van de driefaseschakelaar van de schakelstroom moet kleiner zijn dan ms, de sluiting moet worden gehandhaafd door hoogspanningsarrester, en de neutrale lijn van de transformator moet op betrouwbare wijze worden geaard (het moet onmiddellijk worden geaard).

Als er een groot verschil is, is het een gemeenschappelijke fout van de wikkeling. Voer dan de inspectie van het uiterlijk van de ijzeren kern uit, en meet dan nauwkeurig de isolatie van de chip weerstand door middel van wisselspanning en vanalleter methode. Als de schade niet groot is, verf dan het beschadigde deel.

Vallende buitenlandse zaken en piercing

InisSommige zijn gebonden met plastic tape en sommige direct drukken de twee randen samen, omdat de socket niet stevig kan worden geperst tijdens de installatie, en er is nog steeds olie lekkage zonder afdichting effect.

In feite is gronddraad niet alleen een soort van grondbeveiliging. Het volgende beschrijft in detail dat gronddraad de algemene naam van het aardingssysteem is. Gronddraad is verdeeld in beschermende grond- en veiligheidsfactor gronding apparaat. Onder hen, veiligheids-factor gronding apparaat kan worden verdeeld in grondbeveiliging, anti-elektrische schokgronding apparaat en anti-elektromagnetische golf bestraling apparaat. Beschermende aarding is om het te gebruiken voor een lus om de faciliteiten de aardingsdraad te bereiken die door de functie wordt gespecificeerd.

Fout oordeel van de transformator

Overige productinformatie
  • Evry op SeineVervaardiging van instapbruggenWat zijn de basisvereisten voor productie?

    Evry op SeineVervaardiging van instapbruggenWat zijn de basisvereisten voor productie?

  • Verwotschawek.kgmVaste hydraulische instapbrugStructurele kenmerken die u moet begrijpen

    Verwotschawek.kgmVaste hydraulische instapbrugStructurele kenmerken die u moet begrijpen

  • MünchenZelfrijdend hefplatformWaar moet je op letten bij het gebruik?

    MünchenZelfrijdend hefplatformWaar moet je op letten bij het gebruik?

  • Hamburg-BergedorfKleine liften voor huishoudens Kleine liften voor huishoudensEffectieve methode voo

    Hamburg-BergedorfKleine liften voor huishoudens Kleine liften voor huishoudensEffectieve methode voo

  • Lelystad.Hydraulisch hefplatform voor ladenGrote analyse van het doel van

    Lelystad.Hydraulisch hefplatform voor ladenGrote analyse van het doel van

  • Zhongshan.Hefplatform heffen hydraulische drukOntwikkelingstrendprognose

    Zhongshan.Hefplatform heffen hydraulische drukOntwikkelingstrendprognose

  • Helne.Lift hydraulisch hefplatformCategorie

    Helne.Lift hydraulisch hefplatformCategorie

  • Phoenix.Elektrisch hydraulisch hefplatformBelangrijk om schade te voorkomen

    Phoenix.Elektrisch hydraulisch hefplatformBelangrijk om schade te voorkomen

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!