OstuncalcoOnderdompelbare niet verstoppende modderpompWelke slechte middelen moeten worden voorkomen

  • vrijgavetijd:2022-12-24 08:04:26
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:220
  • Korte omschrijving:

    Ostuncalco,   Wanneer de pomp niet in gebruik is, moet de pomp op tijd van de waterbron worden opgeheven om het opgehoopte water in

Artikel inhoud

   Wanneer de pomp niet in gebruik is, moet de pomp op tijd van de waterbron worden opgeheven om het opgehoopte water in de pomp af te voeren,OstuncalcoOnderdompelbare niet verstoppende modderpomp, vooral in de koude winter. Zet het dan op een droge plaats. Voorwaardelijke gebruikers kunnen ook olie toepassen op de belangrijkste delen van de waterpomp en smeerolie toevoegen aan het lager om te voorkomen dat onderdelen roesten. bovendien

   selectie van stroom: enkele zuigpomp of dubbele zuigpomp zal volgens de stroom worden geselecteerd; De enige zuigpomp of de meervoudige zuigpomp moet volgens de lift worden geselecteerd.

Ostuncalco   Of poortklep, terugslagklep, bodemklep, ontluchtingsklep, drukmeter, enz. vereist zijn

   Als de waterlekkage ernstig is, en een uitlaatventilator is toegevoegd binnen de dekking om de ventilatie van de apparatuur te verzekeren. Tegelijkertijd zijn de in- en uitlaat van de geluidsdichte dekking uitgerust met geluiddempende apparatuur. Een trillingsisolatieplatform wordt geïnstalleerd aan de onderkant van de waterpomp voor funderingstrillingsreductie om de trillingen die tijdens de werking van de waterpomp worden gegenereerd te isoleren

er de waaier van de drijfmestpomp wordt gesneden en de werking van de pomp zal het werk van het hele industriële en mijnbouwsysteem niet beïnvloeden.

   Vermijd geluidsoverdracht door de lucht; Verzeker de luchtdichtheid van deuren en ramen van de machinekamer. De waterpomp is uitgerust met een geluidsdichte dekking, neemt het stroomgebied in het pomplichaam toe, waardoor de stroomstijging na het snijden van de waaier wordt veroorzaakt.


OstuncalcoOnderdompelbare niet verstoppende modderpompWelke slechte middelen moeten worden voorkomen



   Het bovenstaande is de juiste volgorde van waaier demontage van dompelmestpomp. Omdat verschillende types pompen verschillen in structuur hebben, moeten we ook verwijzen naar de instructies bij het demonteren.

   De gewone centrifugaalpomp kan horizontaal eindzuigtype of verticaal meertraps centrifugaal type zijn.

   Schakel de dwaze werking van het stroomtoevoertype in; Het heeft een breed scala aan toepassingen. In veel gevallen behoort het tot een draagbaar werkstation,OstuncalcoKleine diepe waterpomp, dat overal naartoe kan worden gebracht,OstuncalcoVortexpomp en pijpleidingpomp, omdat het niet te veel hulpvoorzieningen nodig heeft.

hoeveel   Koolstof, bouwmaterialen, chemische industrie en andere industriële industrieën worden voornamelijk gebruikt voor het transport van schurende pasta"s die vaste deeltjes bevatten.

   Bovendien zijn de processen van deze twee pompen ook verschillend, en de rioolwaterpomp kan over het algemeen worden aangepast. Dompelpompen worden over het algemeen gebruikt op sommige speciale of andere plaatsen.

   Waterpomp is een soort machine die energievloeistof pompt. Het is een machine die de mechanische energie van de prime mover omzet in de potentiële energie van de gepompte vloeistof. Gedreven door machtmachines, kan het vloeistof van laag naar hoog of ver weg pompen om productie te dienen.


OstuncalcoOnderdompelbare niet verstoppende modderpompWelke slechte middelen moeten worden voorkomen



   Zorg ervoor dat de servicetijd wordt verlengd wanneer deze wordt gebruikt. We weten allemaal dat de dompelmestpomp zijn structuur moet optimaliseren om aan de vereisten van gebruik te voldoen, omdat het medium dat het transporteert relatief speciaal is. De structuur is geoptimaliseerd om

kwaliteitsnormde drijfmest; De dompelbare modderpomp kan volledig onder het modderniveau doordringen.

   Zelfaanzuigen verwijst naar het proces van het zuigen van water van laag naar de pompholte wanneer er geen water (lege pijp) in de inlaatpijpleiding is (werkwoord, zelfaanzuigen is een actie en een proces). Alleen de zelfaanzuigende pomp kan de zelfaanzuigende.

   Op deze manier, wanneer de apparatuur opnieuw wordt gebruikt, en wordt de efficiëntie van de pomp in gebruik vaak verbeterd en is het stroomverbruik ook minder, en het feit is

Ostuncalco   Structurele kenmerken en werkingsprincipe qsz dompelmestpomp is een coaxiale integratie van waterpomp en motor. Tijdens verrichting drijft de motoras de waaier van de waterpomp aan om te roteren, en zendt energie over aan het moddermedium om een bepaald debiet te genereren, de vaste stroom aan te drijven, en het vervoer van modder te realiseren.

   Bij het toevoegen van smeerolie aan de pomp op gewone tijden, moet de dosering worden gecontroleerd en moet de overtollige smeerolie in de pomp regelmatig worden geloosd en vervangen.

De mogelijkheden zijn beperkt. De dompelmestpomp is ontwikkeld om zich aan te passen aan steeds complexere werkomstandigheden en het gebruik van gebruikers te vergemakkelijken. De gebruiksmodus is meer

Overige productinformatie
  • Jade SpringHoge kwaliteit vaste hydraulische instapbrugOpslagmethode in de omgeving

    Jade SpringHoge kwaliteit vaste hydraulische instapbrugOpslagmethode in de omgeving

  • IerlandZelflopend hefplatform van de aluminiumlegeringkortingsprijs

    IerlandZelflopend hefplatform van de aluminiumlegeringkortingsprijs

  • Nameiheng.Zelfgeïnstalleerde kleine liftWaar zijn de verwerkingsstroomnormen voor?

    Nameiheng.Zelfgeïnstalleerde kleine liftWaar zijn de verwerkingsstroomnormen voor?

  • Miami.Vast elektrisch hydraulisch hefplatformToepassingskennis en gezond verstand van de verwerking

    Miami.Vast elektrisch hydraulisch hefplatformToepassingskennis en gezond verstand van de verwerking

  • Owen.Lift hydraulisch platformVoorzorgsmaatregelen tijdens onderhoud

    Owen.Lift hydraulisch platformVoorzorgsmaatregelen tijdens onderhoud

  • GaopingHydraulisch hefplatform heffende vrachtliftVoortzetting van de trend van zwakke werking

    GaopingHydraulisch hefplatform heffende vrachtliftVoortzetting van de trend van zwakke werking

  • GaopingPush-pull hydraulisch hefplatformOpstartbewerking

    GaopingPush-pull hydraulisch hefplatformOpstartbewerking

  • Gaoping10 meter heffen hydraulisch platformWat zijn de redenen voor de tripfout?

    Gaoping10 meter heffen hydraulisch platformWat zijn de redenen voor de tripfout?

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!