Lager VegaGebruikte pijpleidingpompIndustrietechnologie en veranderingen in de industrie

  • vrijgavetijd:2023-03-01 11:41:25
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:239
  • Korte omschrijving:

    Lager Vega,   Een andere mogelijkheid is dat het gas wordt ingezogen wanneer de pomp in gebruik is.   De richting van de different

Artikel inhoud

   Een andere mogelijkheid is dat het gas wordt ingezogen wanneer de pomp in gebruik is.

   De richting van de differentiële drukkracht is tegenovergesteld, die een deel van de axiale kracht kan compenseren en de levensduur van het lager kan verlengen.

Lager VegaR pomp en pas de positie van de waterpomp en de motor relatief aan.

   De dompelpomp is een veelvoorkomende waterhefapparatuur voor diepe putten. Tijdens verrichting dringt de hele machine in het water binnen om water uit de ondergrond naar de oppervlakte te onttrekken. Het wordt algemeen gebruikt voor huishoudelijk water, mijnredding, industriële koeling, landbouwirrigatie, zeewaterheffing, scheepsladingaanpassing landschapsfonteinen, enz.

Madang.   Als de druk in het lokale gebied gelijk is aan of lager dan de verdampingsdruk die overeenkomt met de watertemperatuur in het stroomproces, zal het water daar verdampen en vele kleine belletjes vormen gemengd door stoom en gas. Het cavitatiefenomeen is te wijten aan de bellenwerking wanneer deze kleine bellen uit het lagedrukgebied stromen

http geblokkeerd,

   Draai in de rolrichting totdat de wrijving tussen de waaier en de voorste beschermplaat stopt, gebruik dan de instelbout om de rotor naar achteren te verplaatsen, registreer de voorwaartse en achterwaartse bewegingskloof, gelijkmatig


Lager VegaGebruikte pijpleidingpompIndustrietechnologie en veranderingen in de industrie



   De waterpomp kan worden gebruikt om schoon water zonder onzuiverheden te vervoeren en onder druk te zetten, zoals appartement, woning, villa watervoorziening, fabriekswatervoorziening, watervoorzieningssysteem, er zijn veel toepassingen.

   ZGB en andere series, SP ondergedompelde modderpomp, SPR ondergedompelde rubber gevoerde modderpomp,Lager VegaVuur diepe waterpomp,Lager VegaWQ dompelrioolwaterpomp, ZJL ondergedompelde modderpomp en andere series met volledige modellen,Lager VegaQJ dompelpomp, stroompassage delen en toebehoren; Ten derde, van het aantal waaiers, wordt het type modderpomp verdeeld in eentraps modderpomp

   Het is langer en bespaart productiekosten. Het gehele industriële en mijnbouwsysteem werkt stabiel en zal het werk van het gehele industriële en mijnbouwsysteem niet beïnvloeden vanwege de werking van de pomp. Wanneer de roterende snelheid van de dompelbare modderpomp niet kan worden veranderd en de lift hoger is dan de vereiste materiaallift, wordt de gesneden waaier gewoonlijk gebruikt. De snede is

Waar is het?   Installeer vervolgens de apparatuur op de motor en installeer de rubberen slang.

y

   Bovendien moeten de sundries binnen het pomplichaam en de waaier worden gereinigd. Kalibreer vervolgens de pompas en motoras van de drijfmestpomp om ze op dezelfde horizontale lijn te maken.


Lager VegaGebruikte pijpleidingpompIndustrietechnologie en veranderingen in de industrie



   Repareer en nivelleer het lasgedeelte van de dompelmestpomp met een bestand, reinig het te binden deel opnieuw met alcohol en veeg het droog.

superieure kwaliteit   Analyse van installatieproblemen van drijfmestpomp Voor lagers gesmeerd met dunne olie, zal olie volgens de olieniveaulijn van de olienorm vóór opstart worden toegevoegd. Voeg (HL hydraulische olie in de winter en (hl hydraulische olie in de zomer) De lagersmeerolie van de drijfmestpomp moet eenmaal na ononderbroken werking ( uur) worden vervangen.

   Laat het water in de motor afvoeren.

   Problemen oplossen: verhoog eerst de waterdruk, injecteer vervolgens water in het pomplichaam en start vervolgens de pomp. Controleer tegelijkertijd of de terugslagklep strak is en of de leidingen en verbindingen lekken. Als luchtlekkage wordt gevonden, smeerolie of gemengde verf op de verbinding na demontage aanbrengen en de schroeven vastdraaien.

Lager Vega   Als er een stand-by pomp is, wordt aanbevolen om de twee pompen op hun beurt te gebruiken. Wanneer het materiaal in gebruik is, kan het doen alsof een filterscherm de rol van filtratie speelt, om te voorkomen dat veel onzuiverheden de apparatuur binnendringen en pompblokkering veroorzaken.

   Als de waterlekkage ernstig is, moet de gebroken buis worden ontmanteld en vervangen. Laat de lift zakken en druk het mondstuk van de waterpomp in het water voor .m.

de drijfmest; De dompelbare modderpomp kan volledig onder het modderniveau doordringen.

Overige productinformatie
  • Stad TangshanHydraulische mobiele instapbrugTips voor bedrijfsactiviteiten

    Stad TangshanHydraulische mobiele instapbrugTips voor bedrijfsactiviteiten

  • Albuquerque.kgmPrijs van Mobiele Schaar Vork Lifting PlatformKies ook zorgvuldig

    Albuquerque.kgmPrijs van Mobiele Schaar Vork Lifting PlatformKies ook zorgvuldig

  • Beuhatuf.kgmKleine automatische liftWelke vier technologieniveaus zijn de vier belangrijkste standaa

    Beuhatuf.kgmKleine automatische liftWelke vier technologieniveaus zijn de vier belangrijkste standaa

  • Dongshengworld.kgmVast elektrisch hydraulisch hefplatformDe juiste manier om te oordelen

    Dongshengworld.kgmVast elektrisch hydraulisch hefplatformDe juiste manier om te oordelen

  • Bekeschsaba.kgmOp cilinder gemonteerd hydraulisch hefplatformWaardegevoelige materialen

    Bekeschsaba.kgmOp cilinder gemonteerd hydraulisch hefplatformWaardegevoelige materialen

  • FrankrijkHydraulisch hefplatform met schaarvorkIntroductie van veelvoorkomende verhardingsbehandelin

    FrankrijkHydraulisch hefplatform met schaarvorkIntroductie van veelvoorkomende verhardingsbehandelin

  • Roma.Hydraulisch hefplatformToepassing in de lichte industrie

    Roma.Hydraulisch hefplatformToepassing in de lichte industrie

  • Roma.Vast hefhydraulisch platformDe oorzaak van slijtage begrijpen en gemakkelijk repareren

    Roma.Vast hefhydraulisch platformDe oorzaak van slijtage begrijpen en gemakkelijk repareren

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!