KawayNameVuur diepe waterpompNieuwe gemeenschappelijke problemen in verspaning en bijbehorende oplos

  • vrijgavetijd:2023-03-12 08:14:27
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:532
  • Korte omschrijving:

    KawayName,   Wat opvalt is de afdichting van de container. De afdichting is gemakkelijk te installeren en te onderhouden, stabiel

Artikel inhoud

   Wat opvalt is de afdichting van de container. De afdichting is gemakkelijk te installeren en te onderhouden, stabiel en betrouwbaar, maar de prijs is vrij duur.

   Structurele kenmerken en werkingsprincipe qsz dompelmestpomp is een coaxiale integratie van waterpomp en motor. Tijdens verrichting drijft de motoras de waaier van de waterpomp aan om te roteren, en zendt energie over aan het moddermedium om een bepaald debiet te genereren, de vaste stroom aan te drijven,KawayNameDiepwaterpomp voor irrigatie, en het vervoer van modder te realiseren.

KawayName   Demonteer geleidelijk de uitlaatpijp, poortklep en elleboog met installatiegereedschap, en draai het volgende gedeelte van de waterpijp met pijpklemplaat vast. Op deze manier, demonteer de pomp sectie voor sectie en til de pomp uit de put. (als wordt geconstateerd dat er tijdens het opheffen en verwijderingsproces een storing is, kan het niet met geweld worden opgetild, en de klantenservicepunten zullen op en neer, links en rechts voor veilig opheffen en verwijderen worden verplaatst)

   De apparatuur is geïntegreerd met de oliekoeler, met compacte indeling. De waterpomp voldoet aan de modulaire en geïntegreerde ontwerpvereisten van dieselmotoronderdelen. Het gezamenlijke oppervlak met oliekoeler keurt rubberafdichtingsmethode goed, die een goed afdichtend effect heeft. De dompelmestpomp is een soort vast-vloeibaar mengmedium met behulp van centrifugale kracht

Arania.kgm   belangrijke onderdelen worden vooraf gemarkeerd om fouten bij het opnieuw instellen te voorkomen. Het gewrichtsoppervlak en de kwetsbare delen moeten naar behoren worden bewaard om schade te voorkomen.

   Problemen oplossen: verhoog eerst de waterdruk, injecteer vervolgens water in het pomplichaam en start vervolgens de pomp. Controleer tegelijkertijd of de terugslagklep strak is en of de leidingen en verbindingen lekken. Als luchtlekkage wordt gevonden, smeerolie of gemengde verf op de verbinding na demontage aanbrengen en de schroeven vastdraaien.

   Hoe de dompelmestpomp te demonteren en hoe deze na demontage te assembleren. De technische punten en voorzorgsmaatregelen voor demontage zullen worden geïntroduceerd om demontage, pompschade en demontage te voorkomen.


KawayNameVuur diepe waterpompNieuwe gemeenschappelijke problemen in verspaning en bijbehorende oplossingen



De ry-pomp werkt op een laag toerental. Hoe hoger het waterpeil, hoe lager de snelheid; Hoe lager het waterpeil hoe hoger de snelheid. Tegelijkertijd wordt het waterpeil signaal naar de schakelkast verzonden, zodat de operators tijdig het vloeibare niveau kunnen begrijpen. Door deze controle is de circulatie in het slikslibbad in principe onveranderd

   Start modus. Het kan wijd worden gebruikt in industriële en agrarische productie, watervoorziening drainage, brandbeheersing, sprinklerpijpnetwerk druk, is nauwkeurige en redelijke selectie zeer belangrijk. Om de pomp redelijk en correct te selecteren, moeten de volgende aspecten worden overwogen: Selectie van de vorm van de schachtafdichting: schachtafdichting van dompelmestpomp

   Assemblage van rotor delen van dompelbare drijfmestpomp Voor assemblage, breng een laag smeerolie op het montageoppervlak aan om het schachtgat tegen schade te beschermen.

   In feite kan het alleen worden geopend of gesloten, en de actietijd bij openen en sluiten is relatief kort.


KawayNameVuur diepe waterpompNieuwe gemeenschappelijke problemen in verspaning en bijbehorende oplossingen



   De secundaire pompasafdichting van de tweetraps reekspomp is (pakafdichting), en de opstart van de reekspomp volgt ook de bovenstaande methode. Pas nadat de eerste trappomp is gestart, kan de dompelmestpomp de uitlaatklep van de laatste trappomp openen (de openingsgrootte is gebaseerd op de motorstroom van de eerste trappomp als nominaal vermogen

bouwen   De dompelmodderpomp kan wijd worden gebruikt in mijnbouw, macht,KawayNamePijpleidingspomp, milieubescherming en andere industrieën om schurende modder te vervoeren die vaste deeltjes bevatten. Zoals ertsslijvervoer in metallurgische concentrator steenkool, hydraulische asverwijdering in thermische krachtcentrale, kolenmorst en zwaar middelmatig vervoer in kolenwasinstallatie, rivierbaggeren, rivierbaggeren, enz.

   Het kan zijn dat er waterlekkage in de pijppakking, pijp of pomplichaam is. Als de stroom groter is dan normaal, moeten we kijken naar problemen door slijtage van kwetsbare onderdelen.

   Controleer daarna voordat u opnieuw begint of het rollen van de waaier normaal is en of de compressiebouten van de lagerassemblage zijn aangedraaid,KawayNameExplosiebestendige pijpleidingpomp van koolstofstaal, en start vervolgens de pomp.

KawayName   Onder de actie van hulpapparaten, kan het de drijfmest vervoeren, en omdat het afdichtingsapparaat zelf speciaal is, kan het ook de interne en externe balans van de dompelmestpomp tijdens transport verzekeren, d.w.z. het effectieve vermogen van de pomp: de vergelijking is PE= ρ GQH (W)= γ QH (W)

   Nadat de dompelbare modderpomp een waterpistool aan de steun aan de bodem van de dompelbare modderpomp toevoegt,

Overige productinformatie
  • Shenyang.Zelflopend schaartype hoge hoogte hefplatformDe belangrijkste factor van prijs:

    Shenyang.Zelflopend schaartype hoge hoogte hefplatformDe belangrijkste factor van prijs:

  • Dunakeszi.Kleine lift met vier verdiepingenVooruitzichten voor industriële ontwikkeling

    Dunakeszi.Kleine lift met vier verdiepingenVooruitzichten voor industriële ontwikkeling

  • Horqin.20 meter hydraulische liftHoe is de functionaliteit?

    Horqin.20 meter hydraulische liftHoe is de functionaliteit?

  • Ashbourne.kgmVeiligheid van het hydraulische hefplatformnodig hebben

    Ashbourne.kgmVeiligheid van het hydraulische hefplatformnodig hebben

  • Hoorn.Hydraulische hefplatformuitrustingVoordeel kwaliteit

    Hoorn.Hydraulische hefplatformuitrustingVoordeel kwaliteit

  • Kutno.Hydraulisch mobiel hefplatformWelke industrie kan worden gebruikt?

    Kutno.Hydraulisch mobiel hefplatformWelke industrie kan worden gebruikt?

  • Kutno.Automatisch hydraulisch hefplatformMeestal gebruikt in industriële inspectieruimten

    Kutno.Automatisch hydraulisch hefplatformMeestal gebruikt in industriële inspectieruimten

  • Kutno.Aangepast hydraulisch hefplatformDe prestatie verandert als gevolg van temperatuur

    Kutno.Aangepast hydraulisch hefplatformDe prestatie verandert als gevolg van temperatuur

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!