Merdrin.Dompelpomp kan afvalwater pompenMateriaal is de sleutel om de mate van aanpassing te bepalen

  • vrijgavetijd:2023-03-23 08:23:42
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:254
  • Korte omschrijving:

    Merdrin.,   Na meter kan de afdichting van de apparatuur de waterdruk op deze diepte niet verdragen.De ry-pomp werkt op een laag

Artikel inhoud

   Na meter kan de afdichting van de apparatuur de waterdruk op deze diepte niet verdragen.

De ry-pomp werkt op een laag toerental. Hoe hoger het waterpeil, hoe lager de snelheid; Hoe lager het waterpeil, zodat de operators tijdig het vloeibare niveau kunnen begrijpen. Door deze controle is de circulatie in het slikslibbad in principe onveranderd

Merdrin.   Installatiemethode: koppeling kan voor directe verbinding worden gebruikt, of de riemschijf kan voor verbinding met riem worden gebruikt.

   Lijnrichting let op de draairichting. Maak dan de originele compressiemoer van de lagerdoos van de modderpomp van de dompelpomp los, draai de instelschroef van de lagerdoos gelijkmatig aan en verplaats dan de rotorassemblage richting de motor. Dan is het noodzakelijk om de speling te controleren met een voelmeter δ,Merdrin.Vuur diepe waterpomp, Wanneer δ= A (, mm)

San Pedro.   De dompelmodderpomp kan wijd worden gebruikt in mijnbouw, macht, metallurgie, steenkool, milieubescherming en andere industrieën om schurende modder te vervoeren die vaste deeltjes bevatten. Zoals ertsslijvervoer in metallurgische concentrator, hydraulische asverwijdering in thermische krachtcentrale kolenmorst en zwaar middelmatig vervoer in kolenwasinstallatie, rivierbaggeren, rivierbaggeren, enz.

p bij de toepassing van modderpomp. Wanneer de dompeldiepte diep is en er geen betere modderuitlaat is, dat wil zeggen, in de traditionele modderpomp

   De dompelmestpomp kan worden gebruikt om veel media die vaste deeltjes bevatten te vervoeren wanneer het op gewone tijden wordt gebruikt, zodat het een onvervangbare positie heeft wanneer het wordt gebruikt. Wat is zijn eigen structuur wanneer het wordt gebruikt.


Merdrin.Dompelpomp kan afvalwater pompenMateriaal is de sleutel om de mate van aanpassing te bepalen



   Als de pomp is uitgerust met een vacuümmeter of drukmeter,Merdrin.slibpomp, sluit u de kraan die met de dompelmestpomp is verbonden voordat u de motor start, opent u deze nadat de snelheid normaal is, en opent u vervolgens geleidelijk de afsluiter van de uitlaatslib. Als de stroom te groot is, kunt u properl

   Dompelrioolpomp De rotatierichting van de elektrische pomp nadat deze is aangesloten, als de elektrische pomp draait Pas gewoon de bedradingspositie van twee kabels aan en de elektrische pomp zal naar voren draaien.

   De toepassing van pompen omvat alle aspecten van werk en productie, en de types pompen zijn ook divers. Sommige van dezelfde pomp hebben verschillende namen, en sommige van de namen zijn erg vergelijkbaar, waardoor het moeilijk is om te onderscheiden. Vandaag zullen we de dompelpomp en de dompelpomp introduceren. Is er enig verschil tussen de twee

Aanpassing van de regeling   Vervang vervolgens de katrol en pompdekplaat en draai de bevestigingsmoren vast.

   De verticale zandpomp is over het algemeen een dompelbare modderpomp. De belangrijkste toepassingsmethode is dat de motor en waterpomp de materialen kunnen oppompen die moeten worden begeleid wanneer ze in onderwatermijnbouw worden geplaatst.

om mensen te vermijden


Merdrin.Dompelpomp kan afvalwater pompenMateriaal is de sleutel om de mate van aanpassing te bepalen



   Volgens de gebruiker S vereisten,Merdrin.Ah mestpomp, kan de motor een verscheidenheid van beschermingsapparaten toevoegen, zoals waterinstroomdetectie en oververhitting, zodat het product veilig kan werken voor een lange tijd onder ongunstige werkomstandigheden.

index   Wanneer de modderpomp werkt, moet de pomp op land worden geplaatst, de zuigpijp in water en de pomp moet worden gestart. Vanwege de structurele beperkingen van de modderpomp en de ondergedompelde modderpomp, en moet de pomp worden bevestigd wanneer het in het water wordt geplaatst. Anders valt de motor in het water

   Er zijn twee verschillende installatiemethoden, vast automatisch koppelingsinstallatiesysteem en mobiel vrij installatiesysteem.

   Gewone verticale motor kan worden gebruikt zonder waterdicht, terwijl de motoras en de pompas van dompelbare modderpomp coaxiaal zijn zodat de motor waterdicht en verzegeld moet zijn, en de motor en pomp kunnen tegelijkertijd in vloeistof worden ondergedompeld; De verticale modderpomp is een e

Merdrin.ly geschikt voor de diepte waarop de verticale mestpomp niet kan werken. Het onderwaterdeel van de verticale mestpomp is over het algemeen niet meer dan m, en natuurlijk kan het meer dan zijn. Bijvoorbeeld, de maximale ontwerpdiepte van ons bedrijf s onderwatermodderpomp kan m bereiken, maar dergelijke onderwaterdiepte is niet de beste werkende diepte van dit soort pomp, dus zal het leiden tot de onbetrouwbaarheid van de werking van de verticale modderpomp van tijd tot tijd.

   Schroef dan de moer aan de voorkant van de pompas los, verwijder de dekplaat en druk de middelste waaier en waterafdichting uit.

   De dompelslakkenpomp wordt vaak gebruikt om pulp die vaste deeltjes bevat te vervoeren, dus de slijtvastheid van de pijpleiding moet ook worden overwogen.

Overige productinformatie
  • SassariNameArk klein liftplatformInformatie aanbeveling

    SassariNameArk klein liftplatformInformatie aanbeveling

  • ZygageIndoor vast hydraulisch hefplatformOrigineel

    ZygageIndoor vast hydraulisch hefplatformOrigineel

  • SivetohelovitseHydraulisch hefplatform met grote tonnageWelkom bij grote hoeveelheidskorting!

    SivetohelovitseHydraulisch hefplatform met grote tonnageWelkom bij grote hoeveelheidskorting!

  • Baile Atha LuainVoetbediend hydraulisch hefplatformDe trend van de industrie

    Baile Atha LuainVoetbediend hydraulisch hefplatformDe trend van de industrie

  • Oklahoma CityHydraulisch hefplatformOorzaken van storingen en methoden voor probleemoplossing

    Oklahoma CityHydraulisch hefplatformOorzaken van storingen en methoden voor probleemoplossing

  • Oklahoma CityHydraulische hefladingsliftHoe verbeteren bedrijfsmedewerkers hun vaardigheden?

    Oklahoma CityHydraulische hefladingsliftHoe verbeteren bedrijfsmedewerkers hun vaardigheden?

  • Oklahoma City5 ton hydraulisch hefplatformTestobjecten

    Oklahoma City5 ton hydraulisch hefplatformTestobjecten

  • Oklahoma CityHydraulische instapbrugZware positieven hebben vaak prijsstijgingen en -dalingen

    Oklahoma CityHydraulische instapbrugZware positieven hebben vaak prijsstijgingen en -dalingen

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!