Waterloo.slibpompWaarom worden onze producten goed ontvangen

  • vrijgavetijd:2023-05-07 08:01:06
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:385
  • Korte omschrijving:

    Waterloo.,   Ten vierde, modelselectieparameters: uitlaatdiameter,Waterloo.Verticale meertraps centrifugale pijpleidingpomp, stroo

Artikel inhoud

   Ten vierde, modelselectieparameters: uitlaatdiameter,Waterloo.Verticale meertraps centrifugale pijpleidingpomp, stroom, stof, motorvermogen waaiersnelheid, pompsnelheid maximaal deeltje en gewicht.

   Tijdens de installatie van gladde lagercomponenten, is de gladde olie geschikt, is de reparatie tijdig en zal de levertijd lang zijn, moet het reparatiepersoneel regelmatig de lagercomponenten repareren, de toestand van de lagers en de gladde olie controleren, en regelmatig de gladde olie toevoegen of vervangen tijdens het werk, en het interval en schrijven

Waterloo.   Om u te helpen het probleem van het verwijderen van de drijvende kracht van de drijfmestpomp op te lossen, hoeven we alleen de pompas te bevestigen en de drijvende kracht omgekeerd te draaien om de drijvende kracht gemakkelijk te verwijderen. Voor grote pompen met drijvende verwijderingsring, moeten we eerst de drijvende verwijderingsring verwijderen, en dan de drijvende kracht roteren.

   De voor- en achterlagerwartels zijn uitgerust met olieafdichtingen, die zijn opgevuld met groen papier of asbest. Er is een opening van .- mm tussen de achterste klier en het lager.

Jarm.   Het is een hulpmiddel voor sommige controles ter plaatse.

   Een vuilnisval kan bij de positie van de waterinlaatpijp worden toegevoegd en onder een hoek van graden worden gebruikt, en dan wordt een filterscherm in de val geïnstalleerd om onzuiverheden voor de tweede keer te filteren, om de verstopping van de dompelmestpomp tijdens gebruik te vermijden.

   Verleng de levensduur. In feite wordt de dompelbare modderpomp wijd gebruikt in vele levens, en er is een zeer belangrijke component waterafdichting in de pomp, die het pomplichaam van de motor kan scheiden, dus speelt het hoofdzakelijk een rol in gebruik


Waterloo.slibpompWaarom worden onze producten goed ontvangen



   De dompelbare modderpomp vertrouwt meestal op waterkoeling om warmte af te voeren. Als de motor lekt uit het water zonder waterkoeling, zal de motortemperatuur stijgen, zodat het gemakkelijk is om de motor uit te branden.

   Uittrekbaar.

ly geschikt voor de diepte waarop de verticale mestpomp niet kan werken. Het onderwaterdeel van de verticale mestpomp is over het algemeen niet meer dan m, de maximale ontwerpdiepte van ons bedrijf s onderwatermodderpomp kan m bereiken,Waterloo.Vuur diepe waterpomp,Waterloo.Dompelrioolwaterpomp, maar dergelijke onderwaterdiepte is niet de beste werkende diepte van dit soort pomp, dus zal het leiden tot de onbetrouwbaarheid van de werking van de verticale modderpomp van tijd tot tijd.

Welkom bij het informeren   Seks is anders. Hoewel de dompelpomp veel wordt gebruikt, is de juiste toepassing erg belangrijk. Vanwege de beperking van de naam van de mestpomp, begrijpen sommige mensen buiten de industrie dit verkeerd. In feite, zijn de onzuiverheidspomp, baggerpomp, desulting pomp, enz. allemaal in het toepassingsgebied van de mestpomp

   De dompelpomp is een veelvoorkomende waterhefapparatuur voor diepe putten. Tijdens verrichting dringt de hele machine in het water binnen om water uit de ondergrond naar de oppervlakte te onttrekken. Het wordt algemeen gebruikt voor huishoudelijk water, mijnredding, industriële koeling, landbouwirrigatie, zeewaterheffing, landschapsfonteinen, enz.

   Installeer een klep om water te injecteren bij de waterinlaat en -uitgang. Deze methode is om een klep op de waterinlaatpijp van de dompelbare mestpomp te installeren en de waterpijp aan te sluiten om water in de pomp te injecteren. Dit is een gewone en eenvoudige methode.


Waterloo.slibpompWaarom worden onze producten goed ontvangen



   Dan kan het in de behuizing van de volutenpomp ingaan. Dan vertraagt het medium in de spiraalpompbehuizing omdat ook het stroomkanaal geleidelijk uitzet.

Marketing Department   De dompelbare modderpomp is een modderpomp die met de motor is verbonden en tegelijkertijd onder het water werkt. Vergeleken met horizontale drijfmestpomp en verticale drijfmestpomp, is het grootste voordeel dat het flexibel, handig en gemakkelijk is om op verschillende werkomstandigheden toe te passen. Het belangrijkste technische punt van dompelmestpomp is de dichtheid tussen zijn motor en pomplichaam Stabiliteit en betrouwbaarheid van afdichtingen.

   Het water van de schachtverbinding, geen verdunning van pulp, goed effect van de schachtverbinding. Het kan worden gebruikt wanneer de drijfmest niet mag worden verdund.

   Voorzorgsmaatregelen voor demontage van dompelmodderpomp Voordat u de filterpers demonteert, moet u ervoor zorgen dat de vloeistof in de dompelmodderpomp volledig wordt afgevoerd. Als de rotor is gedemonteerd, laat de smeerolie in de rotorlagerbehuizing af. Als de nieuw toegevoegde olie wordt opgeslagen

Waterloo.   Verwijder eerst de pomp uit de motor.

   Na elk gebruik van de apparatuur moet hogedrukwater worden gebruikt om de pomp en leidingen te wassen. Het wassen kan worden gestopt totdat het water geen onzuiverheden heeft.

   Het verschil tussen de verticale modderpomp en de dompelbare modderpomp De werkpositie van de verticale modderpomp is verschillend. De verticale drijfmestpomp wordt gedeeltelijk in de put ondergedompeld en kan niet volledig in het vloeistofniveau worden ondergedompeld. De dompelbare modderpomp kan volledig worden ondergedompeld (inclusief het motordeel) onder het vloeibare niveau; Gebruik van motor voor verticale mestpomp

Overige productinformatie
  • Arnhem.Hydraulische heftafelHet verschil bij gebruik

    Arnhem.Hydraulische heftafelHet verschil bij gebruik

  • Arnhem.Merk boorasasWelkom bij marktprijs!

    Arnhem.Merk boorasasWelkom bij marktprijs!

  • Kaiserslautern.Hydraulische mobiele instapbrugDe moeite waard om naar uit te kijken

    Kaiserslautern.Hydraulische mobiele instapbrugDe moeite waard om naar uit te kijken

  • Karcag.Mobiele schaar type hefplatform fabrikantWat voor soort koolstof zijn er?

    Karcag.Mobiele schaar type hefplatform fabrikantWat voor soort koolstof zijn er?

  • Roquetas de Mar4000kva droge transformatorKan de dikte van de film het vermogen om stralen te blokke

    Roquetas de Mar4000kva droge transformatorKan de dikte van de film het vermogen om stralen te blokke

  • Detroit.Vaste heflift voor ladingSeks in elektrisch

    Detroit.Vaste heflift voor ladingSeks in elektrisch

  • Detroit.Dingli hijsplatformwagenWaar moet je op letten bij het gebruik?

    Detroit.Dingli hijsplatformwagenWaar moet je op letten bij het gebruik?

  • Pumacil6-meter elektrische liftEr zijn zoveel dingen om op te letten bij gebruik

    Pumacil6-meter elektrische liftEr zijn zoveel dingen om op te letten bij gebruik

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!