HammNameVerticale mestpompHeeft continue ontwikkeling en innovatie een grote impact

  • vrijgavetijd:2023-05-20 08:06:07
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:214
  • Korte omschrijving:

    HammName,   Het verschil tussen de verticale modderpomp en de dompelbare modderpomp De werkpositie van de verticale modderpomp i

Artikel inhoud

   Het verschil tussen de verticale modderpomp en de dompelbare modderpomp De werkpositie van de verticale modderpomp is verschillend. De verticale drijfmestpomp wordt gedeeltelijk in de put ondergedompeld en kan niet volledig in het vloeistofniveau worden ondergedompeld. De dompelbare modderpomp kan volledig worden ondergedompeld (inclusief het motordeel) onder het vloeibare niveau; Gebruik van motor voor verticale mestpomp

   Waterpomp is een soort machine die energievloeistof pompt. Het is een machine die de mechanische energie van de prime mover omzet in de potentiële energie van de gepompte vloeistof. Gedreven door machtmachines,HammNameVuur diepe waterpomp, kan het vloeistof van laag naar hoog of ver weg pompen om productie te dienen.

HammName   Huanya pomp met lange as diepe put pomp

   Goederen.

Nabinagar.   Dat heet cavitatie fenomeen.

   Het is ook mogelijk dat de ventilatorbladen van de pomp weinig zijn en het luchtvolume onvoldoende is,HammNameOnderdompelbare niet verstoppende modderpomp, wat resulteert in een slecht warmteafvoereffect.

In de kustriviermijnbouw wordt de drijfmest vervoerd. De gewichtsconcentratie van de behandelde drijfmest is: mortel %, ertsslij %; Het kan in serie volgens de behoeften van gebruikers worden bediend.


HammNameVerticale mestpompHeeft continue ontwikkeling en innovatie een grote impact



efficiëntie. Dus we opnieuw gebruiken

   Vervang de motoras van de waterpomp.

   Snijmessen kunnen worden geselecteerd om sommige grote blokvaste stoffen tijdens gebruik in stukken te snijden,HammNameAh mestpomp, zodat verstopping tijdens hergebruik kan worden vermeden.

De productlijn   Het fruit is ook slecht; Whe

   de waterleiding moet kort zijn en de cavitatietoelage van de inrichting moet groter zijn dan die van de pomp. Bij het transport van residuen met een hoge gewichtsconcentratie wordt aanbevolen de installatiemethode voor omgekeerde lading te gebruiken.

   Het type selectieontwerp van dompelbare modderpomp heeft een grote impact op de levensduur en verrichtingsstabiliteit van modderpomp. Een wetenschappelijk en redelijk model selectie ontwerp zal van invloed zijn of uw drijfmestpomp de beste efficiënte verrichting kan bereiken.


HammNameVerticale mestpompHeeft continue ontwikkeling en innovatie een grote impact



   Daarna kunnen de secundaire en tertiaire pompen achtereenvolgens worden gestart tot de laatste fase pomp. Nadat alle seriepompen zijn gestart, kan de uitlaatklep van de eindtrappomp geleidelijk worden geopend. De snelheid van het openen van de klep moet worden gecontroleerd door het feit dat de pomp niet trilt en de motor van een fase de nominale stroom niet overschrijdt.

Met hoeveel?   De afdichting kan de waterdruk op deze diepte niet verdragen. Zodra het water lekt, zal de motor niet normaal werken, resulterend in schade aan de dompelmestpomp. Het grootste verschil tussen de dompelbare modderpomp en de horizontale modderpomp en de verticale modderpomp is dat de motor van de dompelbare modderpomp en de as die aan de pomp is verbonden geïntegreerd en verzegeld zijn Gesloten.

   Ik geloof dat je zo"n vraag hebt wanneer je de dompelpomp gebruikt, dat wil zeggen, is deze pomp een dompelpomp? Of is het een rioolpomp? In feite is deze vraag heel gemakkelijk te onderscheiden. U kunt de volgende inhoud bekijken gesorteerd door Shanghai Shenquan.

   Het bovenstaande is een korte introductie tot het effect en de vorm van schachtafdichting van dompelbare mestpomp. Gebruikers kunnen het geschikte type asafdichting volgens hun werkelijke behoeften kiezen.

HammName   We moeten ervoor kiezen om rekening te houden met de werkelijke gebruikssituatie bij het maken van de selectie, omdat er enig verschil zal zijn tussen de gemarkeerde kop bij het gebruik en de kop bij het gebruik. Dit komt omdat de pijp zelf

   Balans van.

Een elektrisch ijzer, en het tin gelijkmatig infiltreren.

Overige productinformatie
  • Charlotte.Hydraulisch hefplatformKorte analyse van de voor- en nadelen

    Charlotte.Hydraulisch hefplatformKorte analyse van de voor- en nadelen

  • Charlotte.hydraulische liftHet patroon van de dienstenmarkt

    Charlotte.hydraulische liftHet patroon van de dienstenmarkt

  • Charlotte.AutoinstapbrugVeelvoorkomende problemen en methoden voor probleemoplossing

    Charlotte.AutoinstapbrugVeelvoorkomende problemen en methoden voor probleemoplossing

  • Xinzhou.Mobiele hydraulische instapbrugWaar moet je op letten bij het gebruik?

    Xinzhou.Mobiele hydraulische instapbrugWaar moet je op letten bij het gebruik?

  • Myers.Automatisch hefplatform van de aluminiumlegeringAanmeldingsprocedure

    Myers.Automatisch hefplatform van de aluminiumlegeringAanmeldingsprocedure

  • Salbrucken.kgmKleine binnenliftInstallatie coördinatie aandacht elementen

    Salbrucken.kgmKleine binnenliftInstallatie coördinatie aandacht elementen

  • Huanghua.Hydraulisch schaartype hefplatformOnthoud dat deze vijf punten van dagelijks onderhoud geen

    Huanghua.Hydraulisch schaartype hefplatformOnthoud dat deze vijf punten van dagelijks onderhoud geen

  • Dortmund.Hydraulisch automatisch hefplatformOntwikkeling van een nieuw hoofdstuk

    Dortmund.Hydraulisch automatisch hefplatformOntwikkeling van een nieuw hoofdstuk

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!