Pat Zun.Houtvloer of vloertegelsAls de lente terugkeert naar de aarde, vecht de koning voor een tege

  • vrijgavetijd:2022-04-11 18:31:46
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:382
  • Korte omschrijving:

    Pat Zun.,diktegelijkmatig en vervolgens bij hoge temperatuur geëxtrudeerd.Tegelijk heeft het de eigenschappen en eigenschappen va

Artikel inhoud

dikte

gelijkmatig en vervolgens bij hoge temperatuur geëxtrudeerd.Tegelijk heeft het de eigenschappen en eigenschappen van hout en kunststof om de sterkte en taaiheid van de vloer te waarborgen.Draag een beschermende laag: PVC transparante slijtlaag,Pat Zun.Effecttekening van prachtige naad van imitatiehouten vloertegels, met een dikte van ongeveer .mm, transparante textuur, sterke hechting, slijtvastheid en krasbestendigheid,en de slijtbestendige coëfficiënt kan - revoluties bereiken.[]

Pat Zun.Formaldehyde algemeen bekend als formaline, is een kleurloos gas met een sterke prikkelende geur en is gemakkelijk oplosbaar in water, alcohol en ether.De effecten van formaldehyde op de menselijke gezondheid zijn voornamelijk gemanifesteerd in abnormale geur, stimulatie reactie, allergische reactie, afwijkingen van long, lever en immuunsysteem,vooral bij kinderen en zwangere vrouwen die gevoelig zijn voor formaldehyde.

WPC houten vloerbedekking is verbazingwekkend in contact.It&; ;is dik,Pat Zun.Hout vloerbouwplaat, dus u&;;;Als je op de vloer loopt, zul je voelen dat het gebufferd is. De dikte van de vloer heeft een goede thermische isolatie, zodat de vloer warm blijft in het koude seizoen.

Al Fulah.Diverse oppervlaktebehandelingen (concave convex patroon, paarpatroon, spiegelpatroon)

Vloerbeid (ook bekend als opgerolde vloer), behoort tot kunststof producten.Het is een van de onmisbare vloermaterialen voor moderne kamerdecoratie.Het heeft een dikte van meer dan mm en een slijtagebestendige laag van meer dan .In het algemeen wordt glasdraad met een goede vlakheid of dubbele primer gebruikt.Plastic vloerleder behoort tot zachte vloer.Het is een vloerrol die wordt geproduceerd door coating of kalendering op een continusubstraat met polyvinyl chloride hars als voornaamste grondstof en geschikte additieven.

een hogere dichtheid maakt ze bestand tegen schade en zwaar gewicht.Ze zullen niet worden be ïnvloed door het vallen of verplaatsen van zware objecten.Daarom wordt SPC beschouwd als een goede duurzaamheid.


Pat Zun.Houtvloer of vloertegelsAls de lente terugkeert naar de aarde, vecht de koning voor een tegenaanval.



UV-laag: de na UV-olie gevormde coating wordt genezen met pek, waardoor de verdamping van chemicaliën in de plaat door UV wordt voorkomen.[]

Bovendien moeten gezinnen met gelamineerde vloeren ook aandacht besteden aan de verwijderingsmethoden van dagelijkse indoor formaldehyde.De gebruikelijke praktijken zijn: open ramen voor ventilatie om de vervuilde lucht te laten verspreiden op elk moment;Zet groene planten in het huis om de planten formaldehyde te laten absorberen;Gebruik een reiniger, zoals anion, zoals formaldehyde collectors, om formaldehyde te neutraliseren.Met behulp van deze methoden, kunt u het formaldehyde gehalte in uw kamer minimaliseren.Kijk eerst naar milieubescherming.

een hogere dichtheid maakt ze bestand tegen schade en zwaar gewicht.Ze zullen niet worden be ïnvloed door het vallen of verplaatsen van zware objecten.Daarom wordt SPC beschouwd als een goede duurzaamheid.

installerenBrandbeveiliging: de brandclassificatie van de SPC-vloer is B, tweede op steen.Het zal automatisch doven na het verlaten van de vlam voor vijf seconden, vlamvertrager, niet spontane verbranding, en zal geen giftige en schadelijke gassen produceren.Het is geschikt voor gelegenheden met hoge brandbeveiligingseisen.

Anti slip meer adstring in geval van water, niet gemakkelijk te vallen

s met hoge eisen voor cleanlinessIt wordt op grote schaal gebruikt in het laboratorium.Plastic vloerleder behoort tot zachte vloer.Het is een vloerrol die wordt geproduceerd door coating of kalendering op bladcontinusubstraat met polyvinyl chloride hars als de belangrijkste grondstof en geschikte additieven.De lengte van elke rol van plastic vloerleder is m ~ m, de breedte is mm ~ mm, en de totale dikte is mm (huishouden) ~ mm (openbaar gebouw).


Pat Zun.Houtvloer of vloertegelsAls de lente terugkeert naar de aarde, vecht de koning voor een tegenaanval.



Silentie, comfortabele en elastische loopvoeten, niet gemakkelijk te worden gewond bij het vallen

Directe arbeidXinus mandshurica, kamfer en teak zijn beter omdat hun lijnen mooi en helder zijn, en hun textuur is matig. De legmethode van houten vloer is niet erg moeilijk, maar het is nodig om een bepaalde timmermansfundering te hebben.Ten eerste, afgestemd op de kamergrootte, en de vloer moet vóór het leggen worden gereinigd.Wanneer de vloer wordt gelegd, wordt het middelpunt en de verticale en horizontale verticale lijnen van de kamer getrokken;en leggen van het centrum naar de vier zijden. lijm en een passende hoeveelheid cement kan worden gebruikt voor het binden tussen laths.Merk op dat de lijm moet worden bekleed gelijkmatig om het vervormen van de plaat te voorkomen.

De logkleur vloer ziet er natuurlijker uit en heeft een elegant gevoel.Het is een gemeenschappelijke vloerkleur in huis decoratie.Ash houten vloer is dichter bij de natuurlijke kleur, een verscheidenheid van meubelstijlen, warm en natuurlijk, en kan ook de indoor helderheid verbeteren.

gelijkmatig en vervolgens bij hoge temperatuur geëxtrudeerd.Tegelijk heeft het de eigenschappen en eigenschappen van hout en kunststof om de sterkte en taaiheid van de vloer te waarborgen.Draag een beschermende laag: PVC transparante slijtlaag, met een dikte van ongeveer .mm, transparante textuur, sterke hechting, slijtvastheid en krasbestendigheid,en de slijtbestendige coëfficiënt kan - revoluties bereiken.[]

Pat Zun.Vochtbestendig, geen vervorming in geval van water,Pat Zun.Welke verf wordt direct op de oude houten vloer aangebracht, en kan worden gebruikt in keuken, toilet, kelder, enz.

En kinderen.Het is de voorkeur grondmateriaal in openbare plaatsen met hoge eisen aan openbare veiligheid, zoals luchthavens, ziekenhuizen, kleuterscholen, scholen, enz.

Hoe lakdoek te leggen?De constructie procedures en methoden zijn als volgt: ten eerste, de structurele grootte van de ruimte nauwkeurig meten;Vervolgens moet de lakdoek volgens de grootte worden gesneden.Merk op dat de snijbreedte iets groter moet zijn dan de vereiste breedte om overlapping matching en snoeien tijdens het plaveien te vergemakkelijken.De gesneden vloerverfdoek moet op kamertemperatuur worden gebracht van ten minste vijftien ; voor ongeveer -uren,zodat het afgebouwde deel van de vloerverfdoek volledig kan worden uitgebreid en klaar is voor de uiteindelijke bestrating.Speciale kleefstof moet worden gebruikt voor het plaveien van de vloerverfdoek.Voor bestrating moet de binnengrond eerst worden behandeld.

Overige productinformatie
  • New YorkAchtergrond van de houten vloerHet effect buiten het seizoen is duidelijk, en de prijs blijf

    New YorkAchtergrond van de houten vloerHet effect buiten het seizoen is duidelijk, en de prijs blijf

  • Dalas.Antiorrosieve houten buitenhouten vloerNieuw citaat

    Dalas.Antiorrosieve houten buitenhouten vloerNieuw citaat

  • El PasoAntiorrosieve houten vloerGedetailleerde uitleg van het type en het werkprincipe

    El PasoAntiorrosieve houten vloerGedetailleerde uitleg van het type en het werkprincipe

  • Oklahoma.Antistatische stalen vloerVerschillende punten die aandacht behoeven

    Oklahoma.Antistatische stalen vloerVerschillende punten die aandacht behoeven

  • Washington DCAntistatische vloerfabrikantEcosysteem voor wetenschappelijke en technologische innovat

    Washington DCAntistatische vloerfabrikantEcosysteem voor wetenschappelijke en technologische innovat

  • Zuid BostonBasketbal veld sport houten vloerWat is de ontwikkeling van de industrie nu

    Zuid BostonBasketbal veld sport houten vloerWat is de ontwikkeling van de industrie nu

  • Kansas City.Bevat de houten vloer formaldehydeWat is je geschatte prijs

    Kansas City.Bevat de houten vloer formaldehydeWat is je geschatte prijs

  • Colorado Springs.Bovenstaande houten houten vloerEerste doorbraak op het gebied van milieu en milieu

    Colorado Springs.Bovenstaande houten houten vloerEerste doorbraak op het gebied van milieu en milieu

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!