Saulina.kgmKeramische tegels of houten vloer?Voorzorgsmaatregelen voor gebruik

  • vrijgavetijd:2022-08-09 19:18:15
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:536
  • Korte omschrijving:

    Saulina.kgm,Groot aantal civiele gebouwen en openbare plaatsen, het heeft hoge eisen voor cleanlinesIt wordt op grote schaal gebruik

Artikel inhoud

Groot aantal civiele gebouwen en openbare plaatsen, het heeft hoge eisen voor cleanlinesIt wordt op grote schaal gebruikt in het laboratorium.Plastic vloerdoek behoort tot zachte vloer.Het is een vloerspoel die wordt geproduceerd door coating of kalendering op een doorlopend substraat met polyvinyl chloride hars als de belangrijkste grondstof en geschikte additieven.De lengte van elke rol van plastic vloerverfdoek is m ~ m, en de totale dikte ~is mm (machinekamer)) mm(gebouwen en gebouwen)Voor langdurig indoor gebruik moeten hoogwaardige en middelmatige producten worden geselecteerd, en producten die worden geproduceerd door bekende merken en regelmatige bedrijven moeten zo veel mogelijk worden gekocht. Deze producten hebben voldoende dikte en een goede tussenlaag adhesie, en zijn niet gemakkelijk te laag en krullen, met name met schuim, waardoor mensen een comfortabel comfortabel leder krijgen.Als je ze wilt gebruiken voor een korte tijd of een eenmalige dekking kun je voor producten van lage kwaliteit kiezen, omdat lage kwaliteit producten zijn De prijs is laag en er zijn veel prijzen om uit te kiezen, maar veel van deze producten worden verwerkt met afvalmaterialen, met een slechte flexibiliteit, over het algemeen dunne dikte en grote krimpcoëfficiënt.n Controle van de kwaliteit van het uiterlijk van rubber plastic vloerdoek, moet het onder verspreid zonlicht of fluorescerende lamp, en de verlichting moet worden( ± LX, LM uit het geteste monster, uitvoeren schuine visuele inspectie. Ten eerste, observeren of er scheuren, breuken en delamines op het oppervlak van de lokale lakdoek. Als er zijn, kan worden geoordeeld dat de lokale lakdoek is onlalificeerd. De tweede stap is om te zien of er rimpelsporen, luchtbel vervuilingpunten en vervorming van het patroon. Degenen die niet kunnen worden waargenomen zijn uitstekende producten en eerste klasse producten; die zijn licht, maar niet duidelijk zijn erkend als gekwalificeerd. Ga terug naar de derde stap voor observatie Als er ontbreekt patroon op het oppervlak o

ng is tot vijftig jaar.Ten tweede, het decoratieve effect is niet zo echt en natuurlijk als de houten vloer.De houten vloer is hard en zacht en het is niet gemakkelijk om stof, waardoor mensen een hoog niveau decoratie effect en een gevoel van plechtig ongeëvenaard door andere materialen.Ten derde: houten vloer is waardevoller dan vloerleder.Omdat het is afgeleid van natuurlijke bossen, heeft het een bepaalde artistieke waarde na precisieverwerking, wat meer keuzes voor huisdecoratie.Brand introductie van vloerleder

Saulina.kgmDe prestaties van de waterresistentie worden weerspiegeld in de vochtabsorptie van de geringe vochtdichtheid, die hoog is en een slechte waterweerstand heeft, dat wil zeggen dat het zeer gemakkelijk is om een verandering van specificatie in natte en koude natuurlijke omgeving te veroorzaken.luisteren naar misverstanden zoals waterdichte vloeren. Alleen vochtige houten vloer, geen vochtige houten vloer.

stabiliteit

MedgidaBrandbeveiliging: de brandclassificatie van de SPC-vloer is B, tweede op steen.Het zal automatisch doven na het verlaten van de vlam voor vijf seconden, vlamvertrager, en zal geen giftige en schadelijke gassen produceren.Het is geschikt voor gelegenheden met hoge brandbeveiligingseisen.

In feite, van de -controleregisters van vloerleder, zoals wea

Niet giftig en smakeloos, niet bang voor water, vuur en vloed;In termen van krasbestendigheid, gebruik van hulpbronnen en anti-slip prestaties, SPC vloer is beter dan laminaaldvloer.


Saulina.kgmKeramische tegels of houten vloer?Voorzorgsmaatregelen voor gebruik



De SPC verdieping heeft speciale anti-slip eigendom.Hoe meer het water ontmoet, hoe meer astringend het is.Zelfs als je hardloopschoenen met spijkers draagt, won je.Laat krassen achter op de vloer.

De invloed van basismaterialen op de prijs van versterkte basisplaat.De versterking van de middelste laag is voornamelijk de basis, de basis plaat van versterkte vloer voor het grootste deel van de prijs van versterkte vloer.High geprijsde laminaat vloerbedekking is een goed basismateriaal.Als basismateriaal voor de vloer van de tweede en derde lijn wordt gemengd dennenhout gebruikt.Uiteraard zijn de productiekosten niet hoog en kan ook de prijs van de gelamineerde vloerbedekking worden gedragen.

s met hoge eisen voor cleanlinessIt wordt op grote schaal gebruikt in het laboratorium.Plastic vloerleder behoort tot zachte vloer.Het is een vloerrol die wordt geproduceerd door coating of kalendering op bladcontinusubstraat met polyvinyl chloride hars als de belangrijkste grondstof en geschikte additieven.De lengte van elke rol van plastic vloerleder is m ~ m,Saulina.kgmPrijs van houten vloer in basketbalveld, de breedte is mm ~ mm, en de totale dikte is mm (huishouden) ~ mm (openbaar gebouw).

Hoge kwaliteit en lage prijsLoor heeft geen lijm nodig in het productieproces, bevat geen giftige stoffen zoals formaldehyde en benzeen en heeft geen straling.Het is een groen milieubeschermingsdecoratie materiaal en zal geen schade toebrengen aan het menselijk lichaam.

Het behoeft niet te worden gezegd dat de markt voor gelaagd doek lange tijd werd bezet door laaggrade, niet-gelaagde lakdoek, geproduceerd in Taiwan en andere overzeese landen, waardoor de consument de verkeerde boodschap kreeg dat China en dat is niet het geval;;De kwaliteit voldoet niet aan de standaard.In feite, na de inspectie van deze, de oppervlakte slijtage laag is slechts .mm, die is gemaakt van slecht verwerkte en gerecycleerde PVC.Het voldoet helemaal niet aan de nationale normen voor plastic opgerolde materialen, dus zijn levensduur is kort niet comfortabel om te gebruiken.

s een nieuw materiaal uitgevonden in reactie op nationale emissiereductie, harde SPC binnenvloer.SPC vloer neemt calciumpoeder als belangrijkste grondstof.Na geplastificeerd en extrusieblad, SPC vloer bevat geen zware metalen formaldehyde met schadelijke stoffen.Het is een milieu beschermingsvloer vrij van formaldehyde en een echte formaldehyde vloer.


Saulina.kgmKeramische tegels of houten vloer?Voorzorgsmaatregelen voor gebruik



Niet giftig en smakeloos, niet bang voor water, vuur en vloed;In termen van krasbestendigheid, gebruik van hulpbronnen en anti-slip prestaties,Saulina.kgmHouten vloer, SPC vloer is beter dan laminaaldvloer.

WerkbeschrijvingUltra light en ultra-dun, SPC vloer heeft een dikte van ongeveer mm-mm en licht gewicht, dat is minder dan tien% van gewone grondmaterialen.Het heeft onvergelijkbare voordelen in trappen en ruimte besparing in hoogbouw gebouwen.Tegelijkertijd heeft het bijzondere voordelen bij de wederopbouw van oude gebouwen.

De vloerbedekking van hoge kwaliteit moet zijn vervaardigd van h

Loor heeft geen lijm nodig in het productieproces, bevat geen giftige stoffen zoals formaldehyde en benzeen en heeft geen straling.Het is een groen milieubeschermingsdecoratie materiaal en zal geen schade toebrengen aan het menselijk lichaam.

Saulina.kgmEn kinderen.Het is de voorkeur grondmateriaal in openbare plaatsen met hoge eisen aan openbare veiligheid, zoals luchthavens, ziekenhuizen, kleuterscholen, scholen, enz.

Goed bekende merken: LG en Hanhua vloerbedekking in Korea, Armstrong vloerbedekking in de Verenigde Staten, Jiefu en Tejia vloerbedekking in Frankrijk,Saulina.kgmHouten vloeren die milieuvriendelijk zijn, fulbo vloerbedekking in Zweden, longxil, tahilong, Dongli vloerbedekking in Japan, en binnenlandse bonier vloerbedekking.Europese en Amerikaanse merken voor het nastreven van merkeffect, en binnenlandse merken voor lage prijzen.

geluidsisolatie

Overige productinformatie
  • New YorkAchtergrond van de houten vloerHet effect buiten het seizoen is duidelijk, en de prijs blijf

    New YorkAchtergrond van de houten vloerHet effect buiten het seizoen is duidelijk, en de prijs blijf

  • Dalas.Antiorrosieve houten buitenhouten vloerNieuw citaat

    Dalas.Antiorrosieve houten buitenhouten vloerNieuw citaat

  • El PasoAntiorrosieve houten vloerGedetailleerde uitleg van het type en het werkprincipe

    El PasoAntiorrosieve houten vloerGedetailleerde uitleg van het type en het werkprincipe

  • Oklahoma.Antistatische stalen vloerVerschillende punten die aandacht behoeven

    Oklahoma.Antistatische stalen vloerVerschillende punten die aandacht behoeven

  • Washington DCAntistatische vloerfabrikantEcosysteem voor wetenschappelijke en technologische innovat

    Washington DCAntistatische vloerfabrikantEcosysteem voor wetenschappelijke en technologische innovat

  • Zuid BostonBasketbal veld sport houten vloerWat is de ontwikkeling van de industrie nu

    Zuid BostonBasketbal veld sport houten vloerWat is de ontwikkeling van de industrie nu

  • Kansas City.Bevat de houten vloer formaldehydeWat is je geschatte prijs

    Kansas City.Bevat de houten vloer formaldehydeWat is je geschatte prijs

  • Colorado Springs.Bovenstaande houten houten vloerEerste doorbraak op het gebied van milieu en milieu

    Colorado Springs.Bovenstaande houten houten vloerEerste doorbraak op het gebied van milieu en milieu

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!