Usikoponji.Prijs van de huis decoratie houten vloerWat zijn de onderhoudsmethoden?

  • vrijgavetijd:2022-08-15 17:31:19
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:200
  • Korte omschrijving:

    Usikoponji.,Van de perspSPC en WPC (waterdichte kern) vinylhouten vloer kan worden geïnstalleerd in elke kamer of ruimte.Er is geen

Artikel inhoud

Van de persp

SPC en WPC (waterdichte kern) vinylhouten vloer kan worden geïnstalleerd in elke kamer of ruimte.Er is geen reden om zich zorgen te maken over temperatuurschommelingen of vochtblootstelling.Beide verdiepingen handhaven maximale stabiliteit.Ze kunnen weerstand bieden aan alle soorten weersomstandigheden.De prestatieniveaus van beide verdiepingen zijn uitstekend.

Usikoponji.De relatieve dichtheid van de plaat wordt aangenomen.

Super duurzaam.Het oppervlak van stenen plastic vloer heeft een speciale transparante slijtage laag verwerkt door hoge

Fallon.De SPC-vloer wordt beschouwd als een nieuwe generatie vloermaterialen, die wordt gekenmerkt door zeer stabiele, hoge prestaties, volledig waterdicht, hoge-dichtheid verkoopkern en drukmerkteken;Het kan gemakkelijk worden geïnstalleerd op verschillende soorten grondbases, beton, keramiek of bestaande vloeren.

ng is tot vijftig jaar.Ten tweede, het decoratieve effect is niet zo echt en natuurlijk als de houten vloer.De houten vloer is hard en zacht, waardoor mensen een hoog niveau decoratie effect en een gevoel van plechtig ongeëvenaard door andere materialen.Ten derde: houten vloer is waardevoller dan vloerleder.Omdat het is afgeleid van natuurlijke bossen, heeft het een bepaalde artistieke waarde na precisieverwerking, wat meer keuzes voor huisdecoratie.Brand introductie van vloerleder

Zie: of de dikte van de grondlakdoek vol is, of de schuimlaag, de druklaag en de slijtagebestendige laag van de onderste laag gelaagd zijn, of er de onderste laag is, of de dikte van de onderste laag als een cicade vleugel is, en of de achterkant van de grondlakdoek zwart is.


Usikoponji.Prijs van de huis decoratie houten vloerWat zijn de onderhoudsmethoden?



Het dagelijkse onderhoud heeft geen waxen nodig.Het kan worden geveegd met handdoek of natte dweil.Het wordt op grote schaal gebruikt in huisgezinnen, ziekenhuizen,Usikoponji.Wat dacht je van composiet houten vloer, studies, kantoorgebouwen, fabrieken, openbare plaatsen, supermarkten, bedrijven, gymnasieën en andere plaatsen.SPC vloer bestaat voornamelijk uit een bepaald deel van calciumpoeder en PVC stabilisator om een samengesteld vloerbestrating materiaal te vormen.

Voor versterkte houten vloeren is de belangrijkste norm voor bodembescherming de emissie van formaldehyde.Onder de beperking van de emissienormen voor formaldehyde heeft de milieubescherming van de vloerindustrie drie technologische revoluties meegemaakt: E, E en FCF.In een eerder stadium,Usikoponji.Illustratie van de installatie van houten vloer, kan het gehalte aan formaldehyde drie keer hoger zijn dan dat van het E-houten paneel, dat ernstig schadelijk is voor de menselijke gezondheid.Daarom mag het niet worden gebruikt voor decoratie thuis.Daarom heeft de vloerindustrie in de eerste milieubeschermingsrevolutie E-milieunorm,Usikoponji.Hoeveel is de vloer per vierkante meter, d.w.z. formaldehyde-emissie &le geïmplementeerd;m/l.Hoewel het geen bedreiging vormt voor het menselijk lichaam, is er nog steeds veel gratis formaldehyde op de vloer.De vloerindustrie is begonnen met de tweede milieubeschermingsrevolutie.In deze milieubeschermingsrevolutie heeft de vloerindustrie de norm E voor milieubescherming geïmplementeerd, dat wil zeggen,emissie van formaldehyde ≤m/l.De beste manier om te bepalen of de vloer milieuvriendelijk is, is om een groot oppervlak op de vloer te ruiken met een hamer om de vloer een heleboel gratis formaldehyde te laten ruiken.

Kroekdoek groen ( stuk)

Kwaliteitsbeheer van de toeleveringsketens een nieuw materiaal uitgevonden in reactie op nationale emissiereductie, harde SPC binnenvloer.SPC vloer neemt calciumpoeder als belangrijkste grondstof.Na geplastificeerd en extrusieblad, vier rollen kalendering warme comprs kleur film decoratieve laag en slijtage laag, SPC vloer bevat geen zware metalen formaldehyde met schadelijke stoffen.Het is een milieu beschermingsvloer vrij van formaldehyde en een echte formaldehyde vloer.

Maak de vloer klaar voor hardhouten installatie

Het oppervlak van de SPC-vloer heeft een speciale transparante slijtage-resistente laag verwerkt door hoge technologie, en zijn slijtage-resistente revolutie kan meer dan revoluties bereiken.Onder de traditionele grondmaterialen heeft de slijtagebestendige laminaaldvloer slechts - revoluties.De naam SPC-vloer is gemakkelijk om mensen te veroorzaken.Het misverstand.De SPC-verdieping is een van de categorieën van PVC-vloer.Als je aan PVC vloer denkt, denk je meer aan plastic.Veel mensen verwarren PVC vloer met PVC pijp.Plastic bevat giftige stoffen en is schadelijk voor het menselijk lichaam.


Usikoponji.Prijs van de huis decoratie houten vloerWat zijn de onderhoudsmethoden?



Mooie en diverse kleuren naadloze splicing constructie, handige en snelle installatie

Met hoeveel?s een nieuw materiaal uitgevonden in reactie op nationale emissiereductie, harde SPC binnenvloer.SPC vloer neemt calciumpoeder als belangrijkste grondstof.Na geplastificeerd en extrusieblad, vier rollen kalendering warme comprs kleur film decoratieve laag en slijtage laag, SPC vloer bevat geen zware metalen formaldehyde met schadelijke stoffen.Het is een milieu beschermingsvloer vrij van formaldehyde en een echte formaldehyde vloer.

emand het vloeroppervlak behandeling proces is meer en meer gediversifieerd, en het decoratieve effect is meer en meer duidelijk, zoals antiek, reliëf en decoratief effect. De bodemprijs met behulp van deze methoden is veel hoger dan de standaard vloerprijs.Intelligente decoratie ontwerp iedereen is optimistisch over milieubescherming.De vervuiling van formaldehyde is immers de primaire decoratie van milieuvervuiling die schadelijk is voor de gezondheid. En laminaat als een gemiddelde dichtheid en hoge dichtheid waar, in veel gevallen, laminaat beschermt het milieu niet, alsof het een hard logo is geworden.Laminaat vloerbedekking is geleidelijk een soort houten vloer geworden met milieubescherming en comfort na de ontwikkeling van de periode en het doopsel van lichaam en geest.

Van de persp

Usikoponji.Va

Maak de vloer klaar voor hardhouten installatie

Xinus mandshurica kamfer en teak zijn beter, omdat hun lijnen mooi en helder zijn, en hun textuur is matig. De legmethode van houten vloer is niet erg moeilijk, maar het is nodig om een bepaalde timmermansfundering te hebben.Ten eerste,de houten plaat moet worden verwerkt tot de lengte en breedte, afgestemd op de kamergrootte, en de vloer moet vóór het leggen worden gereinigd.Wanneer de vloer wordt gelegd, wordt het middelpunt en de verticale en horizontale verticale lijnen van de kamer getrokken;en leggen van het centrum naar de vier zijden. lijm en een passende hoeveelheid cement kan worden gebruikt voor het binden tussen laths.Merk op dat de lijm moet worden bekleed gelijkmatig om het vervormen van de plaat te voorkomen.

Overige productinformatie
  • New YorkAchtergrond van de houten vloerHet effect buiten het seizoen is duidelijk, en de prijs blijf

    New YorkAchtergrond van de houten vloerHet effect buiten het seizoen is duidelijk, en de prijs blijf

  • Dalas.Antiorrosieve houten buitenhouten vloerNieuw citaat

    Dalas.Antiorrosieve houten buitenhouten vloerNieuw citaat

  • El PasoAntiorrosieve houten vloerGedetailleerde uitleg van het type en het werkprincipe

    El PasoAntiorrosieve houten vloerGedetailleerde uitleg van het type en het werkprincipe

  • Oklahoma.Antistatische stalen vloerVerschillende punten die aandacht behoeven

    Oklahoma.Antistatische stalen vloerVerschillende punten die aandacht behoeven

  • Washington DCAntistatische vloerfabrikantEcosysteem voor wetenschappelijke en technologische innovat

    Washington DCAntistatische vloerfabrikantEcosysteem voor wetenschappelijke en technologische innovat

  • Zuid BostonBasketbal veld sport houten vloerWat is de ontwikkeling van de industrie nu

    Zuid BostonBasketbal veld sport houten vloerWat is de ontwikkeling van de industrie nu

  • Kansas City.Bevat de houten vloer formaldehydeWat is je geschatte prijs

    Kansas City.Bevat de houten vloer formaldehydeWat is je geschatte prijs

  • Colorado Springs.Bovenstaande houten houten vloerEerste doorbraak op het gebied van milieu en milieu

    Colorado Springs.Bovenstaande houten houten vloerEerste doorbraak op het gebied van milieu en milieu

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!