Kurika.Tekening van de walnootvloerHoe effectieve verkoopkanalen tot stand te brengen

  • vrijgavetijd:2022-08-20 11:07:14
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:147
  • Korte omschrijving:

    Kurika., geïmpregneerd met thermosettende aminohars, die geplaveid is op het oppervlak van houten karton substraat, zoals partic

Artikel inhoud
geïmpregneerd met thermosettende aminohars, die geplaveid is op het oppervlak van houten karton substraat, zoals particleboard en hogedichtheidsvezelplaat,met een evenwichtige vochtige laagje op de rug en een slijtagebestendige laag en een decoratieve laag aan de voorkant.Het is warm geperst en gevormd.Ten eerste is het verdeeld in dun en dik (meer dan mm en ongeveer mm in dikte).

Brandbeveiliging, brandklasse B, tweede tot steen

Kurika.Laminaat vloerbedekking heeft de warme en comfortabele kenmerken van houten vloer.Laminaat vloeren van bekende merken, zoals vloerbedekking in Europa.Hoge kwaliteit Chinese spar chemische vezel remt het bord met lage formaldehyde concentratie, comfortabele en milieubescherming.Floor Agent (vloerfranchise) Vloer : vals merk halo.

De vloer van de SPC neemt marmeren poeder en nieuwe materialen aan,Kurika.stijl van vloerdecoratie, die meer groen en milieuvriendelijk zijn.De kosten van stenen plastic vloer is vrij laag, en het kan vlamvertrager zijn.Het heeft geen affiniteit met water en is niet gemakkelijk te schimmelen.Stenen plastic vloer heeft geluidsabsorberend effect, dus we don&; ;Ik hoef me geen zorgen meer te maken over het geluid van hoge hakken die de grond raken.

NiqueroNamebehandelingen van het oppervlak (concave convex patroon, hand grijpende patroon paarpatroon, spiegelpatroon).

Ik kies graag zacht vloerleder.

WPC houten vloerbedekking is verbazingwekkend in contact.It&; ;is dik, dus u&;;;Als je op de vloer loopt, zul je voelen dat het gebufferd is. De dikte van de vloer heeft een goede thermische isolatie, zodat de vloer warm blijft in het koude seizoen.


Kurika.Tekening van de walnootvloerHoe effectieve verkoopkanalen tot stand te brengen



Tezelfdertijd, voor degenen die waarde nastreven, SPC fijne vloer is ook een goede keuze.De prijs van deze verdieping is redelijk, maar modieus.De beste keuze.

De vloerbedekking van hoge kwaliteit moet zijn vervaardigd van h

De vloer van de SPC neemt marmeren poeder en nieuwe materialen aan, die meer groen en milieuvriendelijk zijn.De kosten van stenen plastic vloer is vrij laag, en het kan vlamvertrager zijn.Het heeft geen affiniteit met water en is niet gemakkelijk te schimmelen.Stenen plastic vloer heeft geluidsabsorberend effect, dus we don&; ;Ik hoef me geen zorgen meer te maken over het geluid van hoge hakken die de grond raken.

projectDe SPC-vloer wordt beschouwd als een nieuwe generatie vloermaterialen, die wordt gekenmerkt door zeer stabiele, hoge prestaties, volledig waterdicht, hoge-dichtheid verkoopkern en drukmerkteken;Het kan gemakkelijk worden geïnstalleerd op verschillende soorten grondbases, beton, keramische tegels, terrazzo, ijs koud en glad.Het is de eerste keuze voor vloerverwarming en warmtegeleiding vloer.Met het verstrijken van de tijd, WPC (waterdichte kern) houten vloer bezet de markt.Deze vloer is zeer belangrijk.Het is niet alleen waterdicht maar ook duurzaam.

s een nieuw materiaal uitgevonden in reactie op nationale emissiereductie, harde SPC binnenvloer.SPC vloer neemt calciumpoeder als belangrijkste grondstof.Na geplastificeerd en extrusieblad, vier rollen kalendering warme comprs kleur film decoratieve laag en slijtage laag, SPC vloer bevat geen zware metalen formaldehyde met schadelijke stoffen.Het is een milieu beschermingsvloer vrij van formaldehyde en een echte formaldehyde vloer.


Kurika.Tekening van de walnootvloerHoe effectieve verkoopkanalen tot stand te brengen



U kunt enkele stappen ondernemen om een soepele en naadloze installatie te garanderen: verwijder de basisplaat en het deurframe voordat u start. Dit zal het voor uw installatieteam gemakkelijker maken om de perfecte pasvorm te krijgen.Ongeacht welke soort vloer u momenteel gebruikt,grondige stofzuigen zal de rest van het werk gemakkelijker maken.Vraag de installateur vooraf of de oude vloer te verwijderen of zelf te beslissen.

detailsWeerstand van de slijtage, woonkamer en studie. Veel mensen vragen me, waarom verschillen de prijzen van hetzelfde vloermerk zo veel?De belangrijkste factoren die het prijsverschil van laminaaldvloerbedekking veroorzaken zijn als volgt,De kwaliteit van hoogwaardig vloersierpapier is niet hoog. Consumenten die de markt van bouwmaterialen bezoeken weten dat de decoratieve laag van laminaaldvloeren allerlei soorten fijne houtskorrels bevat.

Ten eerste is de prijs goedkoop, meerdere malen goedkoper dan houten vloeren, kan het met water worden geschrobd;Ten derde zijn de patronen verschillend.Vanwege het grote aantal patronen en grote keuze, kunnen mensen kopen volgens hun voorkeuren en vervangen ze een keer in twee of drie jaar,Kurika.Houten vloer, in plaats van de moeite van het vervangen van houten vloeren;Ten vierde, het heeft de voordelen van eenvoudige installatie, handig gebruik, tijdsbesparing, keramische tegels, terrazzo, ijs, koud en glad.Het is de eerste keuze voor vloerverwarming en warmtegeleiding vloer.Wat zijn de voordelen van SPC vloerbedekking:

Test: voor de grondlakdoek met dunne dikte, kan je het met de hand scheuren.Als het gemakkelijk kan worden afgescheurd, kan de traankracht van deze lakdoek niet aan de eisen voldoen.Na voorzichtig op te rollen en naar beneden te drukken, als het niet kan worden hersteld in de oorspronkelijke staat en een inkeping achter te laten, heeft een dergelijk product een zwakke zachtheid.Als de lagen met de hand kunnen worden gescheurd, geeft het a an dat de productlagen niet goed gecombineerd zijn,Plastic vloerverfdoek heeft de voordelen van licht gewicht, elasticiteit, goede mechanische sterkte, goed gevoel voor de voet, comfortabel gevoel van de voet, slijtvastheid, verontreinigingsresistentie, corrosiebestendigheid, warmteisolatie, geluidsisolatie, vochtbestendigheid, kleine waterabsorptie,goede isolatie, zelfblussen eenvoudig reinigen, eenvoudige constructie, handig onderhoud en lage prijs.In a la

nt, de kwaliteit van het uiterlijk van de grondlakdoek wordt bepaald.De plastic spoeldoek voor vloerverf moet de slijtagebestendige laag naar buiten rollen op de buis kern en moet extern worden verpakt.De productnaam, fabrieksnaam,Kurika.De vloer van ananas tegen corrosie, productmerk, kwaliteit partijnummer,De kwaliteit en de lengte moeten op de voor de hand liggende plaats van elke verpakking worden aangegeven.Naast de drie bovenstaande punten die rechtstreeks door de zintuigen kunnen worden beoordeeld, moet ook aandacht worden besteed aan de fysische eigenschappen bij de aankoop van vloerleder om de levensduur ervan te waarborgen.

Overige productinformatie
  • New YorkAchtergrond van de houten vloerHet effect buiten het seizoen is duidelijk, en de prijs blijf

    New YorkAchtergrond van de houten vloerHet effect buiten het seizoen is duidelijk, en de prijs blijf

  • Dalas.Antiorrosieve houten buitenhouten vloerNieuw citaat

    Dalas.Antiorrosieve houten buitenhouten vloerNieuw citaat

  • El PasoAntiorrosieve houten vloerGedetailleerde uitleg van het type en het werkprincipe

    El PasoAntiorrosieve houten vloerGedetailleerde uitleg van het type en het werkprincipe

  • Oklahoma.Antistatische stalen vloerVerschillende punten die aandacht behoeven

    Oklahoma.Antistatische stalen vloerVerschillende punten die aandacht behoeven

  • Washington DCAntistatische vloerfabrikantEcosysteem voor wetenschappelijke en technologische innovat

    Washington DCAntistatische vloerfabrikantEcosysteem voor wetenschappelijke en technologische innovat

  • Zuid BostonBasketbal veld sport houten vloerWat is de ontwikkeling van de industrie nu

    Zuid BostonBasketbal veld sport houten vloerWat is de ontwikkeling van de industrie nu

  • Kansas City.Bevat de houten vloer formaldehydeWat is je geschatte prijs

    Kansas City.Bevat de houten vloer formaldehydeWat is je geschatte prijs

  • Colorado Springs.Bovenstaande houten houten vloerEerste doorbraak op het gebied van milieu en milieu

    Colorado Springs.Bovenstaande houten houten vloerEerste doorbraak op het gebied van milieu en milieu

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!