Ciway.Hoeveel kost de houten vloer?Een vierkante meterLage slagvastheid

  • vrijgavetijd:2022-09-22 08:43:59
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:125
  • Korte omschrijving:

    Ciway.,Silentie, comfortabele en elastische loopvoeten, niet gemakkelijk te worden gewond bij het vallenVergeleken met WPC vloe

Artikel inhoud

Silentie, comfortabele en elastische loopvoeten, niet gemakkelijk te worden gewond bij het vallen

Vergeleken met WPC vloerbedekking is de prijs van SPC vloerbedekking redelijk.Echter, je moet er een kiezen die aan je eisen voldoet.It&;;is beter om meer geld uit te geven op de vloer die je nodig hebt, in plaats van lage-kosten vloeren.Hoe om te gaan met meubilair bij het vervangen van een nieuwe verdieping?Om een nieuwe verdieping te installeren,meubilair en items moeten worden verwijderd.Professional laminaat vloerbedekking moet worden geïnstalleerd in dit proces.De exacte methode die u kiest voor meubilair hangt af van verschillende factoren.U kunt beginnen met de planning door jezelf een paar vragen te stellen: hoe groot is uw nieuwe vloerbedekking project?

Ciway.Laminaat vloerbedekking bevat een bepaalde hoeveelheid indoor formaldehyde die schadelijk is voor het lichaam buiten de index die de staat vereist (mg /L).Bij de aankoop is het het beste om producten te selecteren met een nationale verificatie van het logo op het gebied van milieubescherming of producten zonder inspectie.

Tezelfdertijd, voor degenen die waarde nastreven, SPC fijne vloer is ook een goede keuze.De prijs van deze verdieping is redelijk maar modieus.De beste keuze.

Muang Phon-Hong.Ten eerste is de prijs goedkoop, meerdere malen goedkoper dan houten vloeren,Ciway.Welk merk van PVC vloer is goed, maar er zijn meer gelamineerde vloerprijzen op de markt om met hen te concurreren;Ten tweede is het gemakkelijk schoon te maken.Omdat het waterdicht en waterdicht is, kan het met water worden geschrobd;Ten derde zijn de patronen verschillend.Vanwege het grote aantal patronen en grote keuze, kunnen mensen kopen volgens hun voorkeuren en vervangen ze een keer in twee of drie jaar,Ciway.Kunnen we houten vloeren gebruiken in de keuken, in plaats van de moeite van het vervangen van houten vloeren;Ten vierde, het heeft de voordelen van eenvoudige installatie, handig gebruik, tijdsbesparing arbeidsintensieve en arbeidsintensieve.Nadelen van vloerleder

De combinatie van hardheid en zachtheid.De houten vloer in de woonkamer moet worden gemaakt van planken zonder knopen, scheuren en schimmel.

Loor heeft geen lijm nodig in het productieproces, bevat geen giftige stoffen zoals formaldehyde en benzeen en heeft geen straling.Het is een groen milieubeschermingsdecoratie materiaal en zal geen schade toebrengen aan het menselijk lichaam.


Ciway.Hoeveel kost de houten vloer?Een vierkante meterLage slagvastheid



Kroekdoek groen ( stuk)

Nadat - houten vloeren op de vlakke grond zijn gemonteerd, raak ze aan met je handen en controleer met je ogen om te zien wat

Degenen die geluidsisolatie nodig hebben, moeten WPC kiezen in plaats van SPC vinyl vloerbedekking.WPC is uitstekend in dit soort isolatie.De dikte ervan maakt het mogelijk geluid te absorberen.Maak geen geluid als je erop loopt. Als je op de SPC-vloer wilt lopen, bevat geen giftige stoffen zoals formaldehyde en benzeen en heeft geen straling.Het is een groen milieubeschermingsdecoratie materiaal en zal geen schade toebrengen aan het menselijk lichaam.

SPC vinyl vloerbedekking fabrikanten concentreren zich veel op de dichte kern van SPC vloerbedekking.Ze probeerden het meer bestand te maken tegen krimpen.


Ciway.Hoeveel kost de houten vloer?Een vierkante meterLage slagvastheid



Het is geschikt voor vloerverwarming.De SPC-vloer heeft een goede warmtegeleiding en een uniforme warmtedissipatie.Het speelt ook een energiebesparende rol voor familie

KredietgarantieNiet giftig en smakeloos, niet bang voor water, vuur en vloed;In termen van krasbestendigheid, gebruik van hulpbronnen en anti-slip prestaties, wat een grote afzetmarkt voor versterkte vloerbedekking heeft opgeleverd. De toepassing van versterkte vloer in de decoratie van woningen kan een hoop kosten besparen.

rollen van vloerschilderdoek met secties moeten worden aangegeven, en de lengte van de rol van vloerverfdoek moet met ten minste cm worden verhoogd (d.w.z. niet minder dan twee volledige patronen).Over het algemeen kan er slechts één sectie voor hoogwaardige producten zijn,en het aantal secties van elk volume van producten van eerste klasse en gekwalificeerde producten mag niet hoger zijn dan ;De lengte van elk deel van de producten van de eerste klasse mag niet kleiner zijn dan m en de lengte van elk gedeelte van de producten mag niet kleiner zijn dan m.Bij het inspecteren van de kwaliteit van het uiterlijk van het lakleder moet het visueel worden geïnspecteerd schuin onder het verstrooide zonlicht of fluorescerend licht met de lichting van het vloerdoek.( ± LX en LM verwijderd van het geteste monster.Ten eerste, zie of er scheuren, breuken en delamines op het oppervlak van het vloerleder zijn. Zo ja, dan kan worden vastgesteld dat het vloerleder niet gekwalificeerd is.worden waargenomen als uitstekende producten en producten van eerste klasse;Als het licht maar niet duidelijk is, wordt het als gekwalificeerd beschouwd. Ga terug naar de derde stap om te zien of er ontbrekende patronen op het oppervlak van het vloerleder en of er gebreken zijn van de transparante slijtage-bestendige film op het oppervlak. Als er geen is, is het de eerste-class product en het product van de eerste klasse. Als er een lichte ontbrekende of gebrek aan film, het is het gekwalificeerde product, anders is het het het niet-gekwalificeerde product. Ten slotte,Ciway.Houten vloermat, zorgvuldig controleren of er afwijkingen tijdens multi-kleur overdruk op het oppervlak, of er kleurverschillen in verschillende delen, of de superieure producten ongelijk, een ongelijke, eenEn als er de bovengenoemde twee gebreken zijn, zijn de producten van eerste klasse die met, en de producten met duidelijke bovenstaande defecten, maar niet van invloed op de algehele schoonheid worden bepaald als gekwalificeerde producten.

Ciway.Anti slip, meer adstring in geval van water, niet gemakkelijk te vallen

ng is tot vijftig jaar.Ten tweede, het decoratieve effect is niet zo echt en natuurlijk als de houten vloer.De houten vloer is hard en zacht, en het is niet gemakkelijk om stof, waardoor mensen een hoog niveau decoratie effect en een gevoel van plechtig ongeëvenaard door andere materialen.Ten derde: houten vloer is waardevoller dan vloerleder.Omdat het is afgeleid van natuurlijke bossen, heeft het een bepaalde artistieke waarde na precisieverwerking, wat meer keuzes voor huisdecoratie.Brand introductie van vloerleder

Anti slip, meer adstring in geval van water, niet gemakkelijk te vallen

Overige productinformatie
  • New YorkAchtergrond van de houten vloerHet effect buiten het seizoen is duidelijk, en de prijs blijf

    New YorkAchtergrond van de houten vloerHet effect buiten het seizoen is duidelijk, en de prijs blijf

  • Dalas.Antiorrosieve houten buitenhouten vloerNieuw citaat

    Dalas.Antiorrosieve houten buitenhouten vloerNieuw citaat

  • El PasoAntiorrosieve houten vloerGedetailleerde uitleg van het type en het werkprincipe

    El PasoAntiorrosieve houten vloerGedetailleerde uitleg van het type en het werkprincipe

  • Oklahoma.Antistatische stalen vloerVerschillende punten die aandacht behoeven

    Oklahoma.Antistatische stalen vloerVerschillende punten die aandacht behoeven

  • Washington DCAntistatische vloerfabrikantEcosysteem voor wetenschappelijke en technologische innovat

    Washington DCAntistatische vloerfabrikantEcosysteem voor wetenschappelijke en technologische innovat

  • Zuid BostonBasketbal veld sport houten vloerWat is de ontwikkeling van de industrie nu

    Zuid BostonBasketbal veld sport houten vloerWat is de ontwikkeling van de industrie nu

  • Kansas City.Bevat de houten vloer formaldehydeWat is je geschatte prijs

    Kansas City.Bevat de houten vloer formaldehydeWat is je geschatte prijs

  • Colorado Springs.Bovenstaande houten houten vloerEerste doorbraak op het gebied van milieu en milieu

    Colorado Springs.Bovenstaande houten houten vloerEerste doorbraak op het gebied van milieu en milieu

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!