Egion.Hoeveel kost de houten vloer?Een vierkante meter is meer geschiktHoe groot is de impact van

  • vrijgavetijd:2022-09-22 10:44:00
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:452
  • Korte omschrijving:

    Egion.,geïmpregneerd papier gelamineerde houten vloer is een vloer gemaakt van een of meer lagen van speciaal papier, geïmpregn

Artikel inhoud

geïmpregneerd papier gelamineerde houten vloer is een vloer gemaakt van een of meer lagen van speciaal papier, geïmpregneerd met thermosettende aminohars, die geplaveid is op het oppervlak van houten karton substraat, zoals particleboard en hogedichtheidsvezelplaat,met een evenwichtige vochtige laagje op de rug en een slijtagebestendige laag en een decoratieve laag aan de voorkant.Het is warm geperst en gevormd.Ten eerste is het verdeeld in dun en dik (meer dan mm en ongeveer mm in dikte).

Test: voor de grondlakdoek met dunne dikte, kan de traankracht van deze lakdoek niet aan de eisen voldoen.Na voorzichtig op te rollen en naar beneden te drukken, als het niet kan worden hersteld in de oorspronkelijke staat en een inkeping achter te laten, heeft een dergelijk product een zwakke zachtheid.Als de lagen met de hand kunnen worden gescheurd, geeft het a an dat de productlagen niet goed gecombineerd zijn,Plastic vloerverfdoek heeft de voordelen van licht gewicht, elasticiteit, goede mechanische sterkte, goed gevoel voor de voet, comfortabel gevoel van de voet, verontreinigingsresistentie, corrosiebestendigheid, warmteisolatie, geluidsisolatie, vochtbestendigheid, kleine waterabsorptie,goede isolatie, zelfblussen, eenvoudig reinigen, eenvoudige constructie, handig onderhoud en lage prijs.In a la

Egion.Selecteer de inhoudstandaard van gedispergeerd formaldehyde.

Tezelfdertijd, voor degenen die waarde nastreven, SPC fijne vloer is ook een goede keuze.De prijs van deze verdieping is redelijk, maar modieus.De beste keuze.

Struga.Het oppervlak van de SPC-vloer zal geen gaten hebben en het water zal stromen;Er zullen geen naden zijn na spalken.Na bevlekt te zijn, veeg het voorzichtig met een doek om het gemakkelijk schoon te maken, waardoor geen sporen die moeilijk te verwijderen zijn, en er is geen noodzaak om het te onderhouden met speciale onderhoudsproducten.

Xinus mandshurica, kamfer en teak zijn beter, omdat hun lijnen mooi en helder zijn, en hun textuur is matig. De legmethode van houten vloer is niet erg moeilijk, maar het is nodig om een bepaalde timmermansfundering te hebben.Ten eerste,de houten plaat moet worden verwerkt tot de lengte en breedte, afgestemd op de kamergrootte, en de vloer moet vóór het leggen worden gereinigd.Wanneer de vloer wordt gelegd, wordt het middelpunt en de verticale en horizontale verticale lijnen van de kamer getrokken;en leggen van het centrum naar de vier zijden. lijm en een passende hoeveelheid cement kan worden gebruikt voor het binden tussen laths.Merk op dat de lijm moet worden bekleed gelijkmatig om het vervormen van de plaat te voorkomen.

Hoe zit het met SPC-verdieping?Whateverdel;;Is het speciaal over SPC vloer?


Egion.Hoeveel kost de houten vloer?Een vierkante meter is meer geschiktHoe groot is de impact van



Kleurfolie laag: verschillende decoratieve lagen van houtskorrel, steenkorrel en tapijtkorrel, die kunnen voldoen aan de verschillende behoeften van verschillende gelegenheden en verschillende smaken.

De logkleur vloer ziet er natuurlijker uit en heeft een elegant gevoel.Het is een gemeenschappelijke vloerkleur in huis decoratie.Ash houten vloer is dichter bij de natuurlijke kleur, een verscheidenheid van meubelstijlen, warm en natuurlijk,Egion.verf op de vloer,Egion.Is het lastig om de houten vloer te vervangen?, en kan ook de indoor helderheid verbeteren.

Groot aantal civiele gebouwen en openbare plaatsen,Egion.Wat is de grootte van de houten vloer, het heeft hoge eisen voor cleanlinesIt wordt op grote schaal gebruikt in het laboratorium.Plastic vloerdoek behoort tot zachte vloer.Het is een vloerspoel die wordt geproduceerd door coating of kalendering op een doorlopend substraat met polyvinyl chloride hars als de belangrijkste grondstof en geschikte additieven.De lengte van elke rol van plastic vloerverfdoek is m ~ m, de breedte is mm ~ mm ~ mm, en de totale dikte ~is mm (machinekamer)) mm(gebouwen en gebouwen)Voor langdurig indoor gebruik moeten hoogwaardige en middelmatige producten worden geselecteerd, en producten die worden geproduceerd door bekende merken en regelmatige bedrijven moeten zo veel mogelijk worden gekocht. Deze producten hebben voldoende dikte en een goede tussenlaag adhesie, en zijn niet gemakkelijk te laag en krullen, met name met schuim, waardoor mensen een comfortabel comfortabel leder krijgen.Als je ze wilt gebruiken voor een korte tijd of een eenmalige dekking, kun je voor producten van lage kwaliteit kiezen, omdat lage kwaliteit producten zijn De prijs is laag en er zijn veel prijzen om uit te kiezen, maar veel van deze producten worden verwerkt met afvalmaterialen, met een slechte flexibiliteit, over het algemeen dunne dikte en grote krimpcoëfficiënt.n Controle van de kwaliteit van het uiterlijk van rubber plastic vloerdoek, moet het onder verspreid zonlicht of fluorescerende lamp, en de verlichting moet worden( ± LX, LM uit het geteste monster, uitvoeren schuine visuele inspectie. Ten eerste, observeren of er scheuren, breuken en delamines op het oppervlak van de lokale lakdoek. Als er zijn, kan worden geoordeeld dat de lokale lakdoek is onlalificeerd. De tweede stap is om te zien of er rimpelsporen, luchtbel vervuilingpunten en vervorming van het patroon. Degenen die niet kunnen worden waargenomen zijn uitstekende producten en eerste klasse producten; die zijn licht maar niet duidelijk zijn erkend als gekwalificeerd. Ga terug naar de derde stap voor observatie Als er ontbreekt patroon op het oppervlak o

verpakkingWPC houten vloerbedekking is verbazingwekkend in contact.It&; ;is dik, dus u&;;;Als je op de vloer loopt, zul je voelen dat het gebufferd is. De dikte van de vloer heeft een goede thermische isolatie, zodat de vloer warm blijft in het koude seizoen.

Voor het neerzetten van de nieuwe verdieping, nieuw behang of regelmatig onderhoud, het voltooien van deze projecten vooraf zal helpen beschermen uw prachtige nieuwe vloer tegen schade.

Ten eerste is de prijs goedkoop meerdere malen goedkoper dan houten vloeren, maar er zijn meer gelamineerde vloerprijzen op de markt om met hen te concurreren;Ten tweede is het gemakkelijk schoon te maken.Omdat het waterdicht en waterdicht is, in plaats van de moeite van het vervangen van houten vloeren;Ten vierde kunnen mensen kopen volgens hun voorkeuren en vervangen ze een keer in twee of drie jaar, het heeft de voordelen van eenvoudige installatie, handig gebruik, tijdsbesparing, arbeidsintensieve en arbeidsintensieve.Nadelen van vloerleder


Egion.Hoeveel kost de houten vloer?Een vierkante meter is meer geschiktHoe groot is de impact van



Vochtbestendig, geen vervorming in geval van water, en kan worden gebruikt in keuken, toilet, kelder, enz.

Welkom gesprekkenDe conventionele dikte is slechts -mm.Het ultra-dunne ontwerp is een gedurfde innovatie in de professionele industrie.Het oppervlak wordt bedrukt met materialen om de levensduur van het doorstroomveld van mensen te verbeteren.Het oppervlak imiteert de echte houtstructuur en de natuurlijke marmeren textuur.Gezien de kenmerken van grondstoffen heeft het een snelle warmtegeleiding en een lange duur van warmteopslag.Het is de favoriete vloer voor vloerverwarming.

Europese vloerbedekking.

En kinderen.Het is de voorkeur grondmateriaal in openbare plaatsen met hoge eisen aan openbare veiligheid zoals luchthavens, ziekenhuizen, kleuterscholen, scholen, enz.

Egion.Brandbeveiliging, tweede tot steen

Brandbeveiliging, brandklasse B tweede tot steen

UV-laag: de na UV-olie gevormde coating wordt genezen met pek, waardoor de verdamping van chemicaliën in de plaat door UV wordt voorkomen.[]

Overige productinformatie
  • New YorkAchtergrond van de houten vloerHet effect buiten het seizoen is duidelijk, en de prijs blijf

    New YorkAchtergrond van de houten vloerHet effect buiten het seizoen is duidelijk, en de prijs blijf

  • Dalas.Antiorrosieve houten buitenhouten vloerNieuw citaat

    Dalas.Antiorrosieve houten buitenhouten vloerNieuw citaat

  • El PasoAntiorrosieve houten vloerGedetailleerde uitleg van het type en het werkprincipe

    El PasoAntiorrosieve houten vloerGedetailleerde uitleg van het type en het werkprincipe

  • Oklahoma.Antistatische stalen vloerVerschillende punten die aandacht behoeven

    Oklahoma.Antistatische stalen vloerVerschillende punten die aandacht behoeven

  • Washington DCAntistatische vloerfabrikantEcosysteem voor wetenschappelijke en technologische innovat

    Washington DCAntistatische vloerfabrikantEcosysteem voor wetenschappelijke en technologische innovat

  • Zuid BostonBasketbal veld sport houten vloerWat is de ontwikkeling van de industrie nu

    Zuid BostonBasketbal veld sport houten vloerWat is de ontwikkeling van de industrie nu

  • Kansas City.Bevat de houten vloer formaldehydeWat is je geschatte prijs

    Kansas City.Bevat de houten vloer formaldehydeWat is je geschatte prijs

  • Colorado Springs.Bovenstaande houten houten vloerEerste doorbraak op het gebied van milieu en milieu

    Colorado Springs.Bovenstaande houten houten vloerEerste doorbraak op het gebied van milieu en milieu

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!