Tapachura.Pijp van hogedruklegering 15CrMoGAanzienlijk verbeterd technisch niveau

  • vrijgavetijd:2022-08-09 19:18:15
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:573
  • Korte omschrijving:

    Tapachura., en de macro-economische oriëntatie is verticaal naar de koude rolrichting, met een & quota; hoge berg& quota; vorm.De v

Artikel inhoud
en de macro-economische oriëntatie is verticaal naar de koude rolrichting, met een & quota; hoge berg& quota; vorm.

De vorm van I-straal is vergelijkbaar met die van H-straal. Wat is het verschil tussen hen?

Tapachura.Over het algemeen, wat zijn de klant""""";; s eisen en normen tijdens de aanvaarding? Wanneer de gegalvaniseerde pijp wordt geaccepteerd, kunt u beoordelen of het geschikt is voor het uiterlijk, of of er problemen zijn zoals het ontbreken van plating of bellen op de buitenste wand van de hele vierkante buis. Alleen door deze problemen op tijd op te lossen kan het worden beschouwd als gekwalificeerd en beter gebruikt.

Het productieproces kan als volgt worden samengevat: pre-nivellering &rar; afwerking &rar; Rechtvaardigheid &rar; post nivellering. Platte staal /A /B staal met breedte van --dikte van --rechthoekige doorsnede en licht zuivere rand. Plat staal kan afgewerkt worden, of kan als blanco worden gebruikt voor gelaste buizen en dunne plaat voor gelamineerde dunne plaat.

Shi Xiaotao.Toepassingsgebied van gelegeerde buizen

De I-straal. Het is een sectie staal met I-type doorsnede vorm.

I-beam heeft brede flens, dun web, veel specificaties en flexibel gebruik. Het kan metaal opslaan door % % bij gebruik in verschillende tross structuren. Omdat de binnenzijde en de buitenzijde van de flens evenwijdig zijn en de rand in rechte hoeken staat, is het gemakkelijk om te monteren en te combineren in verschillende componenten, die ongeveer % van de lassen en klinkende werklast kunnen besparen, sterk de bouwsnelheid van het project versnellen en de bouwperiode verkorten.


Tapachura.Pijp van hogedruklegering 15CrMoGAanzienlijk verbeterd technisch niveau



I-straal is voornamelijk verdeeld in gewone I-straal, lichtbundel en brede flenzen I-straal. Volgens de hoogte verhouding van flenzen tot web, is het verdeeld in brede, middelgrote en smalle flenzen I-balken. De specificaties van de eerste twee zijn -, dat wil zeggen, de overeenkomstige hoogte is -- Op dezelfde hoogte heeft de lichtbundel een smalle flens,Tapachura.6. Hoeveel kilogram per meter gelaste pijp, dun web en licht gewicht. Wide flens I-straal, ook bekend als H-straal, wordt gekenmerkt door twee parallelle benen en geen neiging aan de binnenkant van de benen. Het behoort tot economisch staal en wordt op vier grote universele walserijen gerold, dus wordt het ook wel & genoemd; quota; universele I-straal& Wat? De gewone I-straal en de lichtbundel hebben nationale normen gevormd.

De snelle popularisatie en toepassing van koudgetrokken linten en warmgewalste warmgewalste staven in China vormen een goede materiële basis voor de ontwikkeling van gelaste mazen.

Karakteristieken van de I-straal

Informatie-aanbevelingHet gebruiksmodel heeft de voordelen dat de axiale kracht van de rol klein is, de axiale beweging is klein, het werkende hellend vlak is niet vereist, de pas bezet een kleine lengte van de rol, en meer passen kunnen worden geëvenaard onder de voorwaarde van een bepaalde lengte van de rol van het lichaam.

Omdat een gelegeerde pijp een zeer unieke pijpmontage is moeten we passende methoden gebruiken om de installatie in het geval van installatie uit te voeren, zodat de prestatieindex van de gegevens wordt gewaarborgd. Over het algemeen zullen we bij het installeren van legeringen pijpen enkele flenzen en ellebogen gebruiken om ze te repareren, zodat de grondstoffen zeer goed kunnen worden bevestigd. Daarom moeten we bij de uitvoering van het gebruik de kwaliteit van de flenzen en ellebogen garanderen zodat het werkelijke effect van de assemblage van gelegeerde buizen wordt gewaarborgd. Als er op de pijpleiding onderdelen van het instrumentenpaneel moeten worden gemonteerd, moeten ze samen worden geïnstalleerd.

Het warmteafdichting effect is opmerkelijk. Het kan onmiddellijk worden begraven,Tapachura.12Cr1MoVG hogedrukgelegeerde pijp, wat niet alleen middelen kan besparen, maar ook het verbruik kan verminderen, niet het natuurlijke milieu kan bezetten, maar ook het milieu kan zuiveren. Het transport van gas kan voldoen aan de eisen van het vervoer op lange afstand, het voorkomen van daadwerkelijke exploitatie en onderhoud, voldoen aan de eisen van thermische isolatie en koude bescherming, verminderen van verwarmingsapparatuur,Tapachura.Gh3128 gelegeerde pijp, unieke en handige installatie, zijn de sectiemodulus, het traagheidsdatum en de overeenkomstige sterkte van de I-straal duidelijk beter dan die van gewone I-straal met hetzelfde gewicht. Wanneer het wordt gebruikt in metaalconstructies met verschillende eisen, toont het zijn superieure prestaties in het buigmoment, de drukbelasting en de excentrieke belasting. Vergeleken met gewone I-straal kan het de draagkracht aanzienlijk verbeteren en metaal met % %.

Welkom gesprekkenDe chemische grondstof transmissie pijpleiding heeft een grote binnenruimte.

Strekken met de uitrusting van stalen platen; Het belangrijkste doel is om te worden gebruikt in de structuur van het schavot.

C-sectie staal heeft een uniforme zinklaag, glad oppervlak, sterke adhesie geen zink litteken, geen zinklekkage en hoge dimensionale nauwkeurigheid. Alle oppervlakken zijn verpakt door zinklaag, en het zinkgehalte op het oppervlak is meestal -g /? Het heeft lange levensduur, corrosiebestendigheid en duurzaamheid. Het is een soort sterkere bescherming.

Tapachura.I-straal, ook wel bekend als stalen straal, is een lange stalen strip met I-vormige doorsnede. De I-straal is verdeeld in gewone I-straal en lichtbundel. Het is een sectie staal met I-type doorsnede vorm.

Mengsels worden periodiek verdeeld, en de situatie na het gieten en rollen is significant door middel van de rand van de vlam pellen barsten inspectie of billet kras vlamverwijdering.

X-ray- of ultrasone tests moeten worden uitgevoerd voor de reparatie van het lassen van gelegeerde buizen, het lassen van strippend staal en de circumfferentiële naad. Voor het spiraallassen van staal voor het vervoer van ontvlambare algemene vloeistoffen moeten yibai%sx-stralen of ultrasone tests worden uitgevoerd. Voor het spiraallassen van gelegeerde pijpen voor het vervoer van water, gas, verwarmingsstoom en andere algemene vloeistoffen, moet een inspectie van de monsterneming met röntgenstralen of ultrasone tests (%) worden uitgevoerd.

Overige productinformatie
  • Csongrad.Drie ton heffende vrachtliftNieuwe ecologie en groene economie

    Csongrad.Drie ton heffende vrachtliftNieuwe ecologie en groene economie

  • Burgas.Dubbele geleiderail vrachtliftWat zijn de basiskenmerken van

    Burgas.Dubbele geleiderail vrachtliftWat zijn de basiskenmerken van

  • Raleigh.Een vrachtliftKwaliteitsindex

    Raleigh.Een vrachtliftKwaliteitsindex

  • Andria.kgmEenvoudige en snelle heffing van lading liftGebruik in cryogene media

    Andria.kgmEenvoudige en snelle heffing van lading liftGebruik in cryogene media

  • Leshno.Eenvoudige geleiderail type vrachtliftKent u de methode voor het berekenen van het gewicht?

    Leshno.Eenvoudige geleiderail type vrachtliftKent u de methode voor het berekenen van het gewicht?

  • Cleveland.Eenvoudige heffende ladingslift voor fabrieksbouwRedelijke kosten

    Cleveland.Eenvoudige heffende ladingslift voor fabrieksbouwRedelijke kosten

  • Maynooth.Eenvoudige heflift van de geleiderailHoe het model te kiezen:

    Maynooth.Eenvoudige heflift van de geleiderailHoe het model te kiezen:

  • Brunswick.Eenvoudige spoorheffende vrachtliftWelke technologieën en materialen moeten beschikbaar zi

    Brunswick.Eenvoudige spoorheffende vrachtliftWelke technologieën en materialen moeten beschikbaar zi

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!