GinocastWat is de buitendiameter van 6-inch gelaste pijpKwaliteit gegarandeerd

  • vrijgavetijd:2022-09-17 16:48:31
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:82
  • Korte omschrijving:

    Ginocast,Gebreken van gelegeerde buizen en oplossingen:Door de relatief hoge en smalle sectiegrootte van gewone I-straal en licht

Artikel inhoud

Gebreken van gelegeerde buizen en oplossingen:

Door de relatief hoge en smalle sectiegrootte van gewone I-straal en lichte I-straal is het moment van inertie van de twee hoofdmouwen van de sectie heel anders, wat het toepassingsgebied zeer beperkt maakt. Het gebruik van I-balk wordt geselecteerd overeenkomstig de eisen van ontwerptekeningen.

GinocastIndeling naar wanddikte

I-straal, ook wel bekend als universele straal, is een lange stalen strip met I-vormige doorsnede. De I-straal is verdeeld in gewone I-straal en lichtbundel. Het is een sectie staal met I-type doorsnede vorm.

Yabello.I-straal: nationale norm *wat is de wanddikte van I-straal

onder meer warmgewalst gewone I-beam-Light I-straal en breede parallelle been I-straal (H-straal). De taille breedte van de gewone I-balk in China is ~ mm,GinocastPrijslijst van I-vormig staal, en de neiging van de binnenzijde van het been is : Het dimsysteem van de wals I-straal omvat direct rolpass-systeem, cross rolpass-systeem en gemengd passeersysteem. Daarnaast kan I-beam ook een speciale rolmethode gebruiken.

Het eindproduct heeft een glad oppervlak, een lage wrijvingscoëfficiënt, een vlakke fout + / -- m m /m lengte, slijtvastheid en maximale temperatuur van ;


GinocastWat is de buitendiameter van 6-inch gelaste pijpKwaliteit gegarandeerd



I-beam is een economisch profiel met een hoog-efficiëntieprofiel met een meer geoptimaliseerde verdeling van de sectieruimte en een redelijke gewichtsverhouding. Het is genoemd omdat zijn sectie hetzelfde is als de Engelse letter & quota; H& Wat?

Pijp met spiraalgelast: het wordt gemaakt door het walsen van staal met een laag koolstofgehalte of van een laag-gelegeerd constructiestaal in een pijpblanco te worden gemaakt overeenkomstig het gezichtspunt van een bepaalde spiraallijn (de zogenaamde vormhoek) en vervolgens door het lassen van de naad van de pijp. Het kan grote diameter stalen pijp produceren met smal stripstaal. Spiraal gelaste pijp wordt voornamelijk gebruikt voor olie en aardgas transport pijpleiding, en zijn standaard wordt uitgedrukt door de buitenste diameter *wanddikte. Pijp met spiraallassen heeft eenzijdig lassen en dubbelzijdig lassen. De gelaste leiding moet ervoor zorgen dat de hydrostatische test, econoom, oververhitters, hermetingsapparaten, leidingen voor de petrochemische industrie, enz. voor ketels met hoge druk (de werkdruk is over het algemeen boven MPa en de arbeidstemperatuur is tussen /; ~ ;)

ToedieningDe passieve behandeling van natriumcyanide kan worden onderverdeeld in vier categorieën. Voor de behandeling met passivatie moet het oppervlak van de gelegeerde pijp vrij zijn van olievlekken, pickled en passivated. Passivatiebehandeling kan alleen worden uitgevoerd nadat het oppervlak is gereinigd, en het werkstuk van gelegeerde pijpproducten kan worden geïnfiltreerd in waterige oplossing. De passieve behandeling van de legeringen van de buis in natriumcyanide transformeert de oppervlaktelaag in een zeer dunne passieve behandelingsfilm, die bepaalt dat de kleur van de oppervlaktelaag niet verandert voor en na passieve behandeling, en de reproduceerbaarheid van de oplossing is goed.

Of het nu I-sectie staal is gewoon of licht, omdat de sectiegrootte relatief hoog en smal is, het moment van inertie van de twee belangrijkste assen van de sectie is heel anders, dus het kan alleen direct worden gebruikt voor leden gebogen in het vlak van hun web of vorm rooster benadrukt leden. Het is niet geschikt voor axiale compressie leden of leden met buiging loodrecht op het web vlak, wat het zeer beperkt maakt in het toepassingsgebied. I-beam wordt op grote schaal gebruikt in gebouwen of andere metaalconstructies.

Om de gelaste pijp de vereiste mechanische, fysische en chemische eigenschappen te geven is naast de redelijke selectie van materialen en het vormproces vaak een warmtebehandeling nodig. Bovendien kunnen de mechanische, fysische en chemische eigenschappen van aluminium, koper, magnesium, titanium en hun legeringen door warmtebehandeling worden gewijzigd om verschillende eigenschappen van de dienst te verkrijgen.


GinocastWat is de buitendiameter van 6-inch gelaste pijpKwaliteit gegarandeerd



Onder de werking van thermische stress, omdat de aanvankelijke temperatuur van de oppervlakte laag lager is dan die van het hart en de krimp is groter dan die van het hart, het hart wordt getrokken. Aan het einde van de koeling, omdat het uiteindelijke koelvolume krimp van het hart niet vrij kan worden uitgevoerd,GinocastHoeveel is 80 gegalvaniseerde pijp per meter, wordt de oppervlaktelaag gecomprimeerd en het hart wordt getrokken. Dat wil zeggen, onder de werking van thermische stress, wordt het oppervlak van het werkstuk eindelijk gecomprimeerd en wordt het centrum getrokken. Dit fenomeen wordt beïnvloed door factoren zoals koelsnelheid, materiaalsamenstelling en warmtebehandeling. Hoe sneller de koelsnelheid, hoe hoger het koolstofgehalte en de samenstelling van legeringen, hoe groter de ongelijke plastische vervorming veroorzaakt door thermische belasting tijdens de koeling, en hoe groter de laatste restspanning. Aan de andere kant, door de chang

Lijst van contingentenPlan : Martensic chroom gelegeerde pijp en pijp met chroom-legering met Cr-samenstelling boven %, zonder hoge koolstofstaal en hogechroom-gelegeerde pijp. De waterige oplossing bevat % natriumcyanide % ~ % (volume verhouding), de oplossing temperatuur is ~ ~ blad ;, en de oplossing tijd is min.

Spiraalnaad onder water gebogen booggelaste stalen pijp voor het algemene vervoer van laagdrukvloeistof (SY /t- is een onderwater gelaste stalen pijp voor algemeen transport van lagedrukvloeistof, zoals water gas, die is gemaakt van warmgewalst stalen stripspoel als pijpblanco lucht en stoom, zijn gebruikswaarde is hoger, de chemische samenstelling van gelegeerde pijp bevat meer Cr, en zijn prestaties van hoge temperatuur

Frame lijn scheur

Overige productinformatie
  • Manhattan.304 grote diameter roestvrij stalen pijp fabrikantVulmaterialen voor de industrie

    Manhattan.304 grote diameter roestvrij stalen pijp fabrikantVulmaterialen voor de industrie

  • Triëst4-ton vrachtliftKoopvaardigheden die verkopers moeten beheersen

    Triëst4-ton vrachtliftKoopvaardigheden die verkopers moeten beheersen

  • Ryan.5 ton vrachtliftBouwspecificatie voor renovatieproject

    Ryan.5 ton vrachtliftBouwspecificatie voor renovatieproject

  • El Paso6-meter vrachtliftIndustrie marktbeleid

    El Paso6-meter vrachtliftIndustrie marktbeleid

  • Benjin.8-meter vrachtliftHet probleem van de markt is nog steeds de vraag

    Benjin.8-meter vrachtliftHet probleem van de markt is nog steeds de vraag

  • Oldenzaal.kgmAangepaste vrachtliftDe basisconnotatie van openheid nauwkeurig begrijpen

    Oldenzaal.kgmAangepaste vrachtliftDe basisconnotatie van openheid nauwkeurig begrijpen

  • MonorNameBouwwerf heffen vrachtliftSelectievaardigheden met weinig ruis

    MonorNameBouwwerf heffen vrachtliftSelectievaardigheden met weinig ruis

  • Memphis.Buitenheffende vrachtliftPraat over de technische problemen van installatie en onderhoud

    Memphis.Buitenheffende vrachtliftPraat over de technische problemen van installatie en onderhoud

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!