Staryya Darohi.16Mn fabrikant van gelaste buizenHoe goedkoper de prijs, hoe beter

  • vrijgavetijd:2022-11-01 08:03:04
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:379
  • Korte omschrijving:

    Staryya Darohi.,Plan : Martensic chroom gelegeerde pijp;De specificatie van I-straal wordt uitgedrukt in cm van de taille breedte. Bijvo

Artikel inhoud

Plan : Martensic chroom gelegeerde pijp;

De specificatie van I-straal wordt uitgedrukt in cm van de taille breedte. Bijvoorbeeld, de taille breedte van nr. -I-balk is cm. De soorten I-straal

Staryya Darohi.Naadloze pijp heeft een hoge positie in stalen pijp, en er zijn veel grote factoren. Het belangrijkste gebruik is verantwoord voor meer dan %, die van toepassing is op alle takken van leven. Naadloze pijpfabrieken in China worden op grote schaal geproduceerd. Momenteel neemt het aantal fabrieken in China ook elk jaar toe,Staryya Darohi.GH2132 supergelegeerd buisje, wat wordt bepaald door de aard en de productieomstandigheden van

Het afstellen op het bindweefsel en de textuur die in de positie van de roestvrij stalen plaat worden geproduceerd en andere kristaldefecten worden in het algemeen verwijderd door warmtebehandelingsprocessen zoals het blussen of blussen. Het gevolg van het dempen is het kristal te optimaliseren structurele defecten te elimineren, de sterkte te verminderen de plastische vervorming te verbeteren, en ook bevorderlijk voor koude trekken. Bij de productie en vervaardiging van koudgetrokken legeringen pijpen kan het niet ontbreken van blusmachines en apparatuur. Daarom is de formulering van een passend annexatieproces een noodzakelijke voorwaarde om ervoor te zorgen dat het gelegeerd pijpmechanisme aan de norm voldoet en de waar niet breekt. Als de fabrikant om een zijspoor te verbeteren, de kosten van het product te verlagen en het dempingsproces te verminderen,Staryya Darohi.Hoeveel is 219 gelaste pijp per ton, zal het uiteindelijk leiden tot slechte schade aan de productkwaliteit.

Slotsk.Operaties voor passieve behandeling

Speciale rolmethode. Wanneer het moeilijk is om om een of andere reden de vereiste I-straal door de gebruikelijke rolmethode te rollen, kan de speciale rolmethode worden gebruikt om de vaardigheden van ongelijke vervorming en passeerontwerp volledig te benutten. Bijvoorbeeld, wanneer het knuppelgedeelte smal is en de I-straal breed moet worden gerold, kan de walsmethode worden gebruikt; Bijvoorbeeld, wanneer de billet breed is en kleine I-balk moet worden gerold, kan de negatieve rolmethode worden gebruikt Spreiding roling, enz.

Wat zijn de toepassingen van I-beam?


Staryya Darohi.16Mn fabrikant van gelaste buizenHoe goedkoper de prijs, hoe beter



Technologie voor de verwerking van droge stoffen: na passieve behandeling moeten de delen worden gedroogd met luchtcompressie of warm gas,Staryya Darohi.Hoeveel is een 32 gelaste pijp, of kan een droogbehandeling of drogen in de lucht worden gekozen.

Eenvoudige stalen pijp --cirkelvormige stalen pijp, vierkante stalen pijp, ovale stalen pijp, driehoekige stalen pijp, zeshoekige stalen pijp, rhombische stalen pijp, achthoekige stalen pijp, halfcirkelvormige stalen pijp, andere.

De kleine lengte van de reparatie lassen is mm; De grondstof mag niet hoger zijn dan mm na het malen door lasrand.

superieure kwaliteitNa het bepalen van de redelijke beitsmiddelen en de polijstoplossing, is het zeer gemakkelijk om warm galvaniseren voor relevante legeringen pijpen uit te voeren. Gebruik & quota; fosfaatbehandeling& quota; de leidingen van de elektrolytische machineuitrusting te ontvetten, ze in de waterige oplossing te stoppen met zinkzout na beitsing en passivatie, het negatieve niveau van de elektrolytische machine-apparatuur aan te sluiten, ze in de koudgewalste stalen plaat te plaatsen in de richting die overeenkomt met de pijpen, en de schakelstroom aan te sluiten; Als de stroom van de positieve fase naar de negatieve fase stroomt, wordt een laag zink in de pijp gelegd.

De vorm van I-straal is vergelijkbaar met die van H-straal. Wat is het verschil tussen hen?

Directe rolpas systeem. Het directe walsen


Staryya Darohi.16Mn fabrikant van gelaste buizenHoe goedkoper de prijs, hoe beter



Omdat de sectiegrootte van gewone I-straal en lichte I-straal relatief groot en smal is, is het moment van inertie van de twee belangrijkste schachten op de afdeling heel anders wat het toepassingsbereik ervan beperkt. I-straal wordt geselecteerd overeenkomstig de eisen van ontwerptekeningen. Bij het ontwerp van de constructie moet het gebruik van I-balk redelijk worden geselecteerd op basis van de mechanische eigenschappen, lasbaarheid en structurele grootte van I-straal.

aanbevelenAlloy pipe is een soort naadloze stalen pijp. De gelegenheidsleiding is verdeeld in structurele naadloze pijp en warmtebestendige buizen. Het is voornamelijk anders dan de productienorm en de industrie van gelegeerde buizen. Het vastzetten en temperen van gelegeerde pijp verandert zijn mechanische eigenschappen. Voldoen aan de vereiste verwerkingsvoorwaarden. Zijn prestaties zijn hoger dan die van gewone naadloze stalen pijp, zijn gebruikswaarde is hoger, de chemische samenstelling van gelegeerde pijp bevat meer Cr, en spiraallassen wordt meestal gebruikt voor gelaste buizen met grote diameter; Volgens het bovenste uiterlijk van naadloze stalen pijp wordt deze in een ringvormige gelaste pijp verdeeld en

I-beam, kan alleen direct worden gebruikt voor buigen van de leden of de leden van het rooster op het web vanwege de grote en smalle doorsnede en het grote moment van traagheidsverschil tussen de twee belangrijkste assen op de afdeling. Het is niet geschikt voor axiale compressie leden en flexurale leden loodrecht op het web vlak, dus zijn toepassingsbereik is zeer beperkt. I-balken worden op grote schaal gebruikt in gebouwen en andere metalen structuren.

Staryya Darohi.Veroordeeld als falen.

Karakteristieken van de I-straal:

Gebreken van gelegeerde buizen en oplossingen:

Overige productinformatie
  • Burgas.Dubbele geleiderail vrachtliftWat zijn de basiskenmerken van

    Burgas.Dubbele geleiderail vrachtliftWat zijn de basiskenmerken van

  • Raleigh.Een vrachtliftKwaliteitsindex

    Raleigh.Een vrachtliftKwaliteitsindex

  • Andria.kgmEenvoudige en snelle heffing van lading liftGebruik in cryogene media

    Andria.kgmEenvoudige en snelle heffing van lading liftGebruik in cryogene media

  • Leshno.Eenvoudige geleiderail type vrachtliftKent u de methode voor het berekenen van het gewicht?

    Leshno.Eenvoudige geleiderail type vrachtliftKent u de methode voor het berekenen van het gewicht?

  • Cleveland.Eenvoudige heffende ladingslift voor fabrieksbouwRedelijke kosten

    Cleveland.Eenvoudige heffende ladingslift voor fabrieksbouwRedelijke kosten

  • Maynooth.Eenvoudige heflift van de geleiderailHoe het model te kiezen:

    Maynooth.Eenvoudige heflift van de geleiderailHoe het model te kiezen:

  • Brunswick.Eenvoudige spoorheffende vrachtliftWelke technologieën en materialen moeten beschikbaar zi

    Brunswick.Eenvoudige spoorheffende vrachtliftWelke technologieën en materialen moeten beschikbaar zi

  • Foggia.Elektrische vrachtliftDrie gemeenschappelijke classificatienormen:

    Foggia.Elektrische vrachtliftDrie gemeenschappelijke classificatienormen:

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!