Wetteren40Cr naadloze pijpenfabriekGediversifieerde marktontwikkeling verbetert het concurrentieverm

  • vrijgavetijd:2022-11-19 11:27:45
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:475
  • Korte omschrijving:

    Wetteren,Geproduceerd fabricageproces van I-beam: I-beam is een nieuwe industriële norm geworden voor slijtbestendige materialene

Artikel inhoud

Geproduceerd fabricageproces van I-beam: I-beam is een nieuwe industriële norm geworden voor slijtbestendige materialen

extrusie. Dit soort verwerkingsmethode is doelgerichter. Voor de voorbereiding van de bewerking van staal en de extrusie gietvorm, wanneer de extrusiegietvorm wordt gebruikt voor de hulpstukken met een diameter van mm, is de investering van machines en apparatuur minder, zodat het verbruik van grondstoffen ook zeer klein is, en de technologie is relatief perfect. Zodra de grootte van de buis is verhoogd, moet de koude extrusiemethode een grote laadcapaciteit en hoge-vermogensapparatuur hebben. Daarom zal het automatische controlesysteem worden verbeterd.

WetterenHet voordeel van het versterkingssysteem is ecologisch. Het is gevuld met natuurlijke stenen materialen. Er is een kloof tussen de stenen materialen zodat planten erin kunnen groeien. Het kan er ook planten op planten. Het heeft de dubbele effecten van de bescherming van de helling en de helling van de installaties. De Ecologische Grid mat is een combinatie met een hoogte van cm cm,WetterenKogel van 20CrMo-legering, meestal een multi grid box gescheiden door spacer maas.

Gebreken van gelegeerde buizen en oplossingen:

Shieli.Omdat alle delen van I-beam in rechte hoeken zijn geplaatst, heeft I-beam de voordelen van sterke buigweerstand, eenvoudige constructie, kostenbesparing en licht structuurgewicht in alle richtingen, en is op grote schaal gebruikt. De binnenzijde en de buitenzijde van de flens van de I-straal zijn evenwijdig of dicht bij evenwijdig, en het uiteinde van de flens bevindt zich in een rechte hoek, dus wordt het parallelle flenzen I-straal genoemd. De webdikte van I-beam is kleiner dan die van gewone I-beam met dezelfde hoogte van het web, en de flenzen zijn groter dan die van gewone I-beam met dezelfde hoogte van het web, zodat het ook wordt genoemd breed rand I-straal.

Technologie voor de verwerking van droge stoffen: na passieve behandeling moeten de delen worden gedroogd met luchtcompressie of warm gas, of kan een droogbehandeling of drogen in de lucht worden gekozen.

Na de passivatiebehandeling van gelegeerde pijp wordt duidelijk voorgesteld dat het reinigen van water onmiddellijk na de waterige oplossing,WetterenPrijs van 12Cr1MoVG-gelegeerde pijp, ~ -maal van het reinigen van water moet worden uitgevoerd, en vervolgens moet een gesloten oplossing met chroom worden uitgevoerd. De oplossing van chroom-zuur moet h worden uitgevoerd na de daaropvolgende reiniging van de metallografische structuur en de austenitische gelegenheidsleiding. Chromgezuur waterige oplossing (massaverhouding) is % %, de oplossing temperatuur is ~ ℃ en de oplossing tijd is min. Dan droog.


Wetteren40Cr naadloze pijpenfabriekGediversifieerde marktontwikkeling verbetert het concurrentievermogen



na, zoals verschillende gelegeerde stalen platen, gegoten slijtageplaten, gegoten stenen, rubber, polyurethaan, enz., heeft het onvervangbare uitgebreide uitstekende eigenschappen.

De stalen pijpen kunnen volgens hun modellen worden ingedeeld:

Door gebruik te maken van legeringen pijp voor de vervaardiging van ringonderdelen kan de gebruikssnelheid van grondstoffen verbeteren, de productie en het productieproces vereenvoudigen, en grondstoffen en productie- en verwerkingstijd besparen, zoals rollagering ring gooien, naadloze stalen pijp is op grote schaal gebruikt om hydraulische jack mouw te produceren.

Aanbeveling en raadplegingOf I-sectie staal nu gewoon of licht is,WetterenGas536 gelegeerde pijp, vanwege de relatief hoge en smalle doorsnede, er is een groot verschil in het moment van inertie tussen de twee belangrijkste mouwen van de afdeling. Daarom kan het alleen direct worden gebruikt voor leden gebogen in het vlak van hun web of vorm rooster stressleden. Het is niet geschikt voor axiale compressie leden of leden met buiging loodrecht op het web vlak, de taille breedte van No. I-balk is. De type I-straal omvat gewone I-straal, lichtbundel en breede parallelle I-straal (H-straal). De taille breedte van de warmgewalste gewone I-bundel in China is ~, uitgedrukt als No. ~ No., en de neiging van de binnenwand van het been is : Het passeersysteem van gewalst I-bundel omvat direct pass systeem, cross pass systeem en gemengd passeersysteem. Daarnaast kan I-beam ook een speciale rolmethode gebruiken.

De specificatie van de I-straal voor het dimontwerp wordt uitgedrukt in cm van de taille breedte. Bijvoorbeeld, de taille breedte van No. I-balk is. De type I-straal omvat gewone I-straal, lichtbundel en breede parallelle I-straal (H-straal). De taille breedte van de warmgewalste gewone I-bundel in China is ~, uitgedrukt als No. ~ No., cross pass systeem en gemengd passeersysteem. Daarnaast kan I-beam ook een speciale rolmethode gebruiken.


Wetteren40Cr naadloze pijpenfabriekGediversifieerde marktontwikkeling verbetert het concurrentievermogen



Cross Rolling Pass systeem. Dit passeersysteem verwijst naar het feit dat de twee open benen van de I-beam-pass niet op dezelfde kant van de taille tegelijk staan, ook wel bekend als stalen straal, is een lange stalen strip met I-vormige doorsnede. I-straal is verdeeld in gewone I-straal en lig

Het heeft een laag van ijzer-zinklegering en een compacte combinatie, die een unieke corrosiebestendigheid vertoont in de atmosfeer van de mariene zoutnevel en industriële atmosfeer;

De natuurlijke omgeving, maar ook het milieu zuiveren. Het transport van gas kan voldoen aan de eisen van het vervoer op lange afstand, het voorkomen van daadwerkelijke exploitatie en onderhoud, voldoen aan de eisen van thermische isolatie en koude bescherming, verminderen van verwarmingsapparatuur, unieke en handige installatie, en de bouwcyclustijd van het project verminderen. Over het geheel genomen is het handiger om te gebruiken. Het kan ook worden gebruikt voor het vervoer van vloerverwarming en warmwaterbronnen.

WetterenDiverse korsten

passeersysteem verwijst naar het passeersysteem waarin de twee open benen van de I-beam-pass tegelijkertijd aan dezelfde kant van de rolas staan, en de taille evenwijdig is aan de rolas.

&R; I-beam kan worden verwerkt tot T-beam en honingraat kan worden gecombineerd tot verschillende sectievormen, die in hoge mate voldoen aan de behoeften van engineering ontwerp en fabricage.

Overige productinformatie
  • VS303 fabrikant van roestvrijstalen staafgerelateerde informatie

    VS303 fabrikant van roestvrijstalen staafgerelateerde informatie

  • Hamburg-Harburg13 meter geleiderail type vrachtliftDe bovenste rol kan niet worden genegeerd

    Hamburg-Harburg13 meter geleiderail type vrachtliftDe bovenste rol kan niet worden genegeerd

  • Los Angeles304 Zhangpu roestvrij staal rolWat zijn de toepassingen van snijden?

    Los Angeles304 Zhangpu roestvrij staal rolWat zijn de toepassingen van snijden?

  • Hong Kong.2 ton vrachtliftLeer je het juiste bedrijf te kiezen

    Hong Kong.2 ton vrachtliftLeer je het juiste bedrijf te kiezen

  • Brooklyn.304 compressie type roestvrij stalen buisTransformatie en ontwikkeling

    Brooklyn.304 compressie type roestvrij stalen buisTransformatie en ontwikkeling

  • Tulsa.3 ton heffende vrachtliftToepassingsgebieden en prestatiekenmerken

    Tulsa.3 ton heffende vrachtliftToepassingsgebieden en prestatiekenmerken

  • Philadelphia.304 geruite roestvrijstalen plaatLentescène van marktontwikkeling

    Philadelphia.304 geruite roestvrijstalen plaatLentescène van marktontwikkeling

  • Hoogdorp3-meter vrachtliftInterne en externe roestverwijdering, onderhoud, anticorrosie, roestverwij

    Hoogdorp3-meter vrachtliftInterne en externe roestverwijdering, onderhoud, anticorrosie, roestverwij

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!