Stad HongluGrouting pijp groutingWerkingsprincipe en toepassingsmethode van

  • vrijgavetijd:2022-12-19 09:03:56
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:263
  • Korte omschrijving:

    Stad Honglu,De glasvezelvoegpijp heeft de kenmerken van gemakkelijke constructie, hoge temperatuurweerstand, corrosieweerstand, lage

Artikel inhoud

De glasvezelvoegpijp heeft de kenmerken van gemakkelijke constructie, hoge temperatuurweerstand, corrosieweerstand, lage verlenging, hoge elastische modulus, geen langdurige kruip, die aan de eisen van milieubescherming voldoet,Stad Honglugroeten van kleine leidingen, en heeft een hoge treksterkte in de dwarse en langsrichtingen. De sterkte-gewichtsverhouding van glasvezel is groter dan die van staal, en de treksterkte kan kn bereiken die voldoende sterkte biedt om reflectiesscheuren te voorkomen. Wanneer het breekt, het heeft hoge vervormingsweerstand en goede compatibiliteit met asfaltmengsel.

De glasvezelvoegpijp is een stijf product gemaakt van hoge sterkte alkalivrije schilvezel, die door een internationaal geavanceerd fijn breiproces in een mesh basismateriaal wordt gemaakt en oppervlaktebedekt is. De unidirectionele trekbare kunststof voegpijp is een voegpijp gemaakt van polyethyleen met hoge dichtheid (HDPE) als grondstof, geponst, verwarmd en uitgerekt, geëxtrudeerd en geperst, en dan geponst met regulier gatennetwerk, en dan in lengte uitgerekt. In dit proces bevindt het polymeer zich in een directionele lineaire staat en vormt het een langwerpige reticulaire integrale structuur met uniforme verdeling en hoge knoopsterkte. De treksterkte en stijfheid van de voegbuis worden volledig verbeterd door de heroriëntatie van de oorspronkelijk verstrooide kettingmoleculen in een lineaire staat door het uitrekken.

Stad HongluDe voegpijp van het veerversterkingskader zal worden gebonden met het bamboe frame van het versterkingskader volgens de bouwstijfheid van het onderdeel. Nadat het in een bundel is gebonden, wordt het op de gespecificeerde positie gestapeld en naar het kruis van het abutment getild. Tijdens het versterkingsbindingsproces, zullen de kwaliteit en de muur strikt worden gecontroleerd volgens de scheepssteun,Stad HongluPrijs van geavanceerde kleine leidingen, en het afgewerkte product zal goed worden beschermd. De injectiepijp zal op de bovenkant worden geplaatst, en het ingebedde voegen symbool zal op de bekisting voor positionering worden begraven. De omgekeerde bekisting moet worden gebruikt om trappen en deelzijbekistingen te installeren om de omzetsnelheid van de bekisting zoveel mogelijk te verhogen. Volgens de ontwerpgrootte, zal de bekisting worden uitgerust met plaatsnijmachine en randvouwmachine Het snijden zal worden uitgevoerd door profieltrainingsmachine, wapeningsverbouwing en kruisplaat zullen worden uitgevoerd volgensde normen. Niet-gekwalificeerde personen worden rechtgezet totdat zij voldoen aan de bouwtechnologie. Voor het mengen van beton moet het watergehalte van zand en steen worden gemeten en moet de verhouding van de bouwmix volgens de testresultaten worden aangepast.

Het is vereist om ervoor te zorgen dat ten minste één ingebedde versterking stevig is gelast met de ankerring van maolehan voegen pijp binnen elke meter langs de gezamenlijke richting. De kwaliteit van XF type voegen pijp moet zorgvuldig zijngecontroleerd. Als vervorming of inconsistente afstand tussen twee stalen balken wordt gevonden, moet het worden gerepareerd. Indien nodig, zal de staalstraalafstand van maolehan voegpijp ook volgens de omgevingstemperatuur tijdens installatie worden aangepast. XF type voegpijpapparaat zal langzaam in de groef worden geplaatst, zodat de middellijn van de verbinding samenvalt met de middellijn van de werkelijke gereserveerde verbinding, en de afwijking zal mm niet overschrijden. Ondertussen zal de binnenrand van de staalzijbalk verticaal worden gehouden. Nadat de XF voegpijp op zijn plaats is, zal het bovenste oppervlak van zijn staalbalk volgens de langshelling, dwarshelling en hoogte worden aangepast om ,mm lager te zijn dan de aangrenzende asfaltbetonbestrating en zal de bestratingshoogte niet overschrijden.

Nevin.Het is een thermoplastisch materiaal, dat vele malen kan worden verwerkt en gevormd, die door een internationaal geavanceerd fijn breiproces in een mesh basismateriaal wordt gemaakt en oppervlaktebedekt is. De unidirectionele trekbare kunststof voegpijp is een voegpijp gemaakt van polyethyleen met hoge dichtheid (HDPE) als grondstof, geplastificeerde en geëxtrudeerde plaat, geponst, verwarmd en uitgerekt, geëxtrudeerd en geperst, en dan geponst met regulier gatennetwerk, en dan in lengte uitgerekt. In dit proces bevindt het polymeer zich in een directionele lineaire staat en vormt het een langwerpige reticulaire integrale structuur met uniforme verdeling en hoge knoopsterkte. De treksterkte en stijfheid van de voegbuis worden volledig verbeterd door de heroriëntatie van de oorspronkelijk verstrooide kettingmoleculen in een lineaire staat door het uitrekken.

Bij de bouw van sommige voegbuizen, na de voltooiing van de bouw van het project, omdat sommige bouwpersoneel geen beschermende maatregelen heeft genomen na de voltooiing van deHet project werd beschadigd door enkele externe factoren. Om gebruikers te helpen de bouwkwaliteit van de voegbuizen effectief te verbeteren, introduceert het volgende artikel de beschermende maatregelen die moeten worden genomen na de voltooiing van de constructie van de waterdichte laag van de voegbuizen. Voor verschillende technische ontwerpen, waterdicht en waterstop zal worden uitgevoerd gedurende het hele proces van het voegen van pijp totdat de terugvullende grond is voltooid.


Stad HongluGrouting pijp groutingWerkingsprincipe en toepassingsmethode van



Hoe zwaar is een voegbuis?

Stijve binnenste kern: het zal niet onder concrete druk worden afgevlakt om glad voegen kanaal te verzekeren.

De kwaliteit van de stalen stoorkop van de voegpijp is niet direct gerelateerd aan zijn eigen kwaliteit, maar de overmatige sterkte zal schadelijk zijn voor de kwaliteit van de stoorkop. Daarom, wanneer u het storende hoofdanker kiest moet u het in detail uitleggen aan de fabrikant in de bestelling. De voegbuis moet worden gesneden met een tandloze zaag (slijpschijfklem). Het snijden door elektrisch of gaslassen is gemakkelijk tverouderen het omringende oppervlak en veroorzaken lokale verwarming aan het einde, wat de prestaties aanzienlijk vermindert. Tijdens het gebruik van de voegpijp is het verboden om enige vorm van verwarmingsmaatregelen te nemen om te voorkomen dat de mechanische eigenschappen van de voegpijp worden verminderd.

Waar kan ik het vinden?Wanneer de voegpijp wordt gelegd moet deze vlak en strak worden gehouden zonder rimpels, zodat de voegpijp effectieve spanning heeft. Na het leggen moet het opnieuw worden gerold met een schone stalen wielrol. De meeste stedelijke wegen gebruiken glasvezelvoegpijpen met zelfklevend materiaal. De diameter van de glasvezelvoegpijp is , keer van de maximale deeltjesgrootte van het asfaltbetonoppervlakteaggregaat. De uiteindelijke treksterkte zou groter moeten zijn dan kN,m, om spel te geven aan de anti-reflectie barstprestaties van de glasvezelvoegpijp. Het kan ook de schuifweerstand en de zelfklevende kracht van de lijmlaag van de glasvezelvoegpijp verzekeren.

In kalksteengebied is het ponsen niet goed, en het is difficMoeilijk om de versterkingskooi te laten zinken. Wanneer de voegpijp wordt vervormd en geblokkeerd met onconventionele middelen, wordt de pijp geblokkeerd als gevolg van de arbeiders onzorgvuldigheid en vallen in kleine betonblokken. De vervorming en verstopping van de voegpijp brengen grote moeilijkheden met het opsporingswerk en kunnen zelfs niet worden gedetecteerd. Daarom, wanneer de voegpijp geblokkeerd wordt gevonden nadat de funderingsstapel is gegoten en vóór de inspectie, moeten effectieve maatregelen worden genomen om de pijp door te voeren om de soepele vooruitgang van ultrasone inspectie te verzekeren. Over het algemeen zijn er drie methoden voor het passeren van de pijp: het steken van de voegpijp met dikke en lange versterking, spoelen en piggen met hogedrukwater, en het gebruik van een boor met een kleine boor om het gat te reinigen.

Er zijn vele vormen van voegbuizen die verbeterd en toegepast kunnen worden. Hoewel het engineering pijpleidingsysteem zeer complex is, kan elk complex pijpsysteem worden onderverdeeld in verschillende relatief eenvoudige individuele pijpsecties door het instellen van vaste pijprekken. Bij het selecteren van de gegolfde voegpijp, kan de vervormingscompensatie van het pijpsysteem volgens deze relatief eenvoudige pijpsecties worden bepaald om de voegpijp te selecteren.


Stad HongluGrouting pijp groutingWerkingsprincipe en toepassingsmethode van



Onder de vele geïmporteerde projecten is de ontwikkeling van de productietechnologie van automobiele deur- en vensterdichtstrips het meest representatief. Door de introductie van verzegelende stripproductielijnen uit Japan, Duitsland, Groot-Brittannië en andere landen, tot nu toe, hebben binnenlandse fabrikanten meer dan verzegelende strip prod geïntroduceerdactielijnen. Naast zuivere rubberen afdichtingsstrips kunnen afdichtingsstrips van verschillende composietstructuren, metaalskelet en verschillende rubbercomposietafdichtingsstrips, rubber en kunststof composietafdichtingsstrips worden geproduceerd. Momenteel is het algemene niveau van China De productietechnologie van de afdichtingsband heeft in de jaren negentig in principe het niveau van het buitenland bereikt en is uitgegroeid tot een voegbuis. Omdat sommige projecten niet gemakkelijk te detecteren zijn wanneer ze worden vervaardigd, en de kwaliteit van de voegpijp als kanaal voor het testen van instrumenten cruciaal is geworden. Als de kwaliteit van de voegpijp slecht is, brengt dit veel verborgen gevaren met zich mee. Het materiaal van de staalvoegpijp, dat de kenmerken van dunne pijpwand, staalbesparing, ondoordringbaarheid drukweerstand en hoge sterkte heeft, wordt over het algemeen gebruikt voor nagespanne gereserveerde gaten in voorgespannen structuren. Wanneer de voegpijp wordt gebruikt, kan deze direct aan het wapeningskader worden gebonden. Omdat de voegpijp erg licht is, is het erg handig om te werken. Tijdens de installatie moet echter aandacht worden besteed aan de balans van de as.

Hoge waardeEchter, niet alle voegpijpproducten kunnen dit effect bereiken. Sommige inferieure voegen pijpproducten falen niet alleen om het verwachte effect in gebruik te bereiken, maar hebben ook problemen zoals lage voegen efficiëntie, pijpbarst en pijpbuigen, die het voegen effect van de voegen pijp en de vooruitgang van het hele project ernstig beïnvloeden. De kwaliteit van het voegen effect komt van de selectie van hoogwaardige voegen pijpproducten. Shengpeng voegpijp is een goede keuze voor u om voegpijpproducten te kiezen vanwege zijn hoge sterkte, geweldige, eenvoudige verbinding en hoge kostenprestaties! Grouting pijp de voegpijp is een soort geosynthetisch materiaal gevormd door ultrasoon lassen, dat is samengesteld uit een staalplastic samengestelde versterkte riem (ingebouwde hoge sterkte koolstofveerstaaldraad (spanningsmateriaal) en verpakt met polyethyleenhars (beschermend materiaal) en geplaatst onder rechte hoeken aan de vlakke lengte en breedtegraad. Het is een uitgebreid product van bestaande stijve wapening (vlakke staalstrip, gegalvaniseerde staalstrip, roestvrij staalstrip, gewapend betonstrip, enz.) en flexibele wapening (polypropyleenstrip, plastic voegbuis, warp gebreide voegbuis, enz.). Vanwege zijn hoge treksterkte, lage verlenging (≤ %) kleine kruip, en sterk in elkaar grijpend en occlusief effect op de grond, kan het de zachte bodemfundering effectief behandelen, de laterale verplaatsing van de grond beperken, de ongelijkheden overwinnensettling van de bodem, verbetert de draagkracht van de fundering aanzienlijk en verbetert de algemene prestaties van de fundering; Het kan wijd worden gebruikt in wegenbouw, spoorwegtechniek, vasthoudende structuur, damtechniek, waterbesparingstechniek en tunneltechniek; Het heeft een opmerkelijk beschermend effect en goede sociale en economische voordelen tegen sleuven en scheuren van stoep.

De bouwstappen van de drie voegmethoden zijn in principe hetzelfde: de onderste voegmethode van de pijp voegmethode en de bloempijp voegmethode gebruiken over het algemeen de trillingsmethode om de voegmethode in de grond op een vooraf bepaalde diepte te plaatsen. In het geval van een grote diepte kan ook de methode worden gebruikt om een bepaalde diepte voor te boren en vervolgens in te trillen. De voegmethode van de boorpijp vertrouwt direct op de boormethode om de voegpijp (boorpijp) in de grond te plaatsen.

Lassen is ten strengste verboden tijdens gebruik, omdat de sterkte van het laspunt veel lager is dan die van het staal zelf, en het gemakkelijk is om gebroken draden op de w te veroorzakenng punt tijdens het spannen. Wanneer de voegpijp circulaire wapeningsregeling goedkeurt, zal zijn buigende straal niet minder dan keer van de diameter zijn. De kwaliteit van de stalen stoorkop van de voegpijp is niet direct gerelateerd aan zijn eigen kwaliteit, maar de overmatige sterkte zal schadelijk zijn voor de kwaliteit van de stoorkop. Daarom wanneer u het storende hoofdanker kiest, moet u het in detail uitleggen aan de fabrikant in de bestelling.

Stad HongluTijdens de bouw van voegbuis moet aandacht worden besteed aan de volgende aspecten: wanneer het bouwpersoneel wapening bindt en bekisting opbouwt, moeten betrouwbare bevestigingsmaatregelen worden genomen voor de begraven voegbuis om verplaatsing tijdens betongieten te voorkomen en de juiste positie van de voegbuis in het beton te verzekeren. Bij het bevestigen van de voegpijp kan alleen het toegestane deel van de voegpijp worden geperforeerd, en het lichaamsdeel mag niet worden beschadigd. De voegbuis moet worden bevestigd volgens de bouwspecificaties die door het ontwerp worden vereist. De gemeenschappelijke bevestigingsmethoden zijn: het gebruik van extra wapening; Vast met speciale inrichtingen; Bevestig met looddraad en bekisting. Ongeacht welke bevestigingsmethode wordt aangenomen, de voegbuis moet nauwkeurig worden gepositioneerd, zonder het effectieve deel van de voegbuis te beschadigen, om betongieten en stampen te vergemakkelijken. Tijdens de bouw van de voegpijp, zijn er veel scherpe stenen en scherp gekartelde wapening in het beton, trillen en positioneren van de voegpijp, moet aandacht worden besteed aan de slagkracht van het gieten en trillen, om te voorkomen dat de gro doorborenDoor overmatige kracht.

Verwijderingsmethode: de voegpijp zal volgens de specificatie worden ingekort.

Hoe om te gaan met de verbinding als de voegbuis in secties is geïnstalleerd? Als de voegbuis in secties wordt geïnstalleerd,Stad HongluAangepaste geleidende kleine katheter, moeten de verbindingen worden gelast. De lasverbindingen van het sectiestaal zijn voorbereid in de productiefabriek, en kunnen worden geïnstalleerd nadat de twee-fase aangrenzende verbindingen zijn uitgelijnd. Nadat alle balken zijn gelast, veranker ze volgens de bovenstaande stappen. Installeer de bekisting aan het uiteinde van de balk. De bekisting zal volgens de algemene afmetingen van Hainan voegpijpapparaat en de inkeping van de gereserveerde sleuf worden gemaakt. De bekisting moet vrij strak worden gemaakt om te voorkomen dat mortel in de verplaatsingscontrolekast of in de tussenruimte van de balk stroomt. Na te controleren of de geïnstalleerde bekisting strak en naadloos is, reinigt u de gereserveerde groef, giet u beton en trilt u het strak. Het beton moet ten minste dezelfde sterkte hebben als het structurele beton op deze plaats, en de voegpijpinrichting in Hainan moet schoon worden gehouden bij het gieten van beton.


Overige productinformatie
  • Csongrad.Drie ton heffende vrachtliftNieuwe ecologie en groene economie

    Csongrad.Drie ton heffende vrachtliftNieuwe ecologie en groene economie

  • Burgas.Dubbele geleiderail vrachtliftWat zijn de basiskenmerken van

    Burgas.Dubbele geleiderail vrachtliftWat zijn de basiskenmerken van

  • Raleigh.Een vrachtliftKwaliteitsindex

    Raleigh.Een vrachtliftKwaliteitsindex

  • Andria.kgmEenvoudige en snelle heffing van lading liftGebruik in cryogene media

    Andria.kgmEenvoudige en snelle heffing van lading liftGebruik in cryogene media

  • Leshno.Eenvoudige geleiderail type vrachtliftKent u de methode voor het berekenen van het gewicht?

    Leshno.Eenvoudige geleiderail type vrachtliftKent u de methode voor het berekenen van het gewicht?

  • Cleveland.Eenvoudige heffende ladingslift voor fabrieksbouwRedelijke kosten

    Cleveland.Eenvoudige heffende ladingslift voor fabrieksbouwRedelijke kosten

  • Maynooth.Eenvoudige heflift van de geleiderailHoe het model te kiezen:

    Maynooth.Eenvoudige heflift van de geleiderailHoe het model te kiezen:

  • Brunswick.Eenvoudige spoorheffende vrachtliftWelke technologieën en materialen moeten beschikbaar zi

    Brunswick.Eenvoudige spoorheffende vrachtliftWelke technologieën en materialen moeten beschikbaar zi

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!