ContramaestreOndersteuning voor kleine leidingenWekelijkse opmerkingen over de prijsindex

  • vrijgavetijd:2023-01-11 11:01:43
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:239
  • Korte omschrijving:

    Contramaestre,De samenwerking Specificatie tussen het zadelprofiel op het hoefijzer van de voegpijp en de kern is te laag. Wanneer de

Artikel inhoud

De samenwerking Specificatie tussen het zadelprofiel op het hoefijzer van de voegpijp en de kern is te laag. Wanneer de buitenste mal en het hoefijzeroppervlak bij elkaar worden gemonteerd, is de kloof groter dan de dikte van de pijpwand dat wil zeggen, er is een actieve kloof. Daarom kneedt de Chengdu voegpijpfabrikant de pijpwand om een & quot; acht& quot; gevormde rimpel.

Oorzaken van rimpeling: de blanking specificatie van pijpverbinding is te lang.

ContramaestreDe elektrische dubbele vloeibare silificatiemethode is geschikt voor het versterken van zachte kleifondslag met permeabiliteitscoëfficiënt minder dan .m/d. De voegpijp met gaten wordt gebruikt als anode, en de versterking of filterpijp die in de bodemlaag wordt gedreven, wordt gebruikt als kathode. De natriumsilicaat- en calciumchloride-oplossingen worden via de voegbuis in de bodemlaag geperst en van gelijkstroom voorzien. Onder de werking van elektroosmose verspreidt het poriewater van de anode naar de kathode, en de oplossing stroomt van de anode naar de kathode samen met de beweging van water, en het kan alleen worden gebruikt nadat het is bevestigd effectief door tests. De alkalioplossingsmethode is om de natriumhydroxideoplossing (alk) te verwarmenOplossing) aan , ℃ en giet het in de bodemlaag door de voegpijp met gaten onder zijn eigen gewicht. Wanneer het gehalte aan calcium- en magnesiumionen in de bodem hoog is (zoals loes) zal het oppervlak van de bodemdeeltjes worden geactiveerd en zelf gecementeerd, om de sterkte en waterstabiliteit van de bodem te verbeteren, die de enige oplossingsmethode wordt genoemd; Wanneer het gehalte aan calcium- en magnesiumionen in de bodem minder is (zoals algemene cohesieve bodem)

-prestaties van voegpijp de voegpijp is licht in gewicht, heeft een sterke beetkracht met grond of grind, corrosiebestendig, verouderingsbestendig en gemakkelijk te construeren. Het heeft een hoge treksterkte (- keer hoger dan die vóór het uitrekken) en lage rek (slechts ,ContramaestreNaadloze pijp groeven, en het kan ook worden overlapt (de voegpijp met overlappende gesp is ontwikkeld en kan zonder andere materialen worden verbonden), en het buigeffect tijdens de bouw is klein. De voegpijp heeft echter een lage hardheid, slechte mechanische schadeweerstand, en mechanische littekens zoals krassen en verbrijzelde stenen zullen spanningsconcentratie veroorzaken die de algemene mechanische eigenschappen van de voegpijp en de voegpijp zal verminderen.

EupatoriaAlgemene behandelingsmethode: eerst, yze wat de pijpblokkade veroorzaakt. Voor de pijpblokkade van harde voorwerpen, kunt u met stalen staven prikken volgens de diepte, of een iets dikkere stalen staaf binden met staaldraad touw. Voor de pijpblokkering van zachte voorwerpen, kunt u de luchtcompressorpijp gebruiken om de luchtcompressor te openen voor blazen. Let erop dat het water in de pijp als een fontein omhoog kan stromen om water over je heen te gieten! Als het modderlekkage en pijpstop is, is er geen manier om het te openen. We kunnen alleen communiceren met het testpersoneel om een testmethode te veranderen, zoals lage spanning en kernboormethode! Andere toepassingen van de voegpijp: naast het worden gebruikt als detectiekanaal en het vervangen van een deel van het wapeningssectie, kan de voegpijp ook worden gebruikt als een pijp voor het voegen aan de bodem van de paal. Experimenten hebben aangetoond dat het draagvermogen van de gegoten-in-place paal behandeld met de voegen aan de onderkant van de paal aanzienlijk kan worden verbeterd. Tegelijkertijd kan de voegbuis ook worden gebruikt als kanaal voor de defecte wassen en voegbehandeling van de ongevallenstapel. Op dit moment is het noodzakelijk om maatregelen te nemen om de pijp door het defecte deel te boren. Grouting pijp is gespecialiseerd in de productie van voegen pijp (ultrasone detectie pijp) voor brug paal fundering inspectie. Het product voldoet aan de industriële standaard staal dunwandige voegen pijp voor beton gegoten-in-place paal enHet kan niet alleen voldoen aan de eisen van de norm, maar ook sterk verbeteren elke index, geponst, verwarmd en uitgerekt, geëxtrudeerd en geperst, en dan geponst met regulier gatennetwerk, en dan in lengte uitgerekt. In dit proces bevindt het polymeer zich in een directionele lineaire staat en vormt het een langwerpige reticulaire integrale structuur met uniforme verdeling en hoge knoopsterkte. De treksterkte en stijfheid van de voegbuis worden volledig verbeterd door de heroriëntatie van de oorspronkelijk verstrooide kettingmoleculen in een lineaire staat door het uitrekken.

Tijdens het gebruik van de akoestische pijp, is het noodzakelijk om een gedetailleerd begrip van de installatiemethode te hebben, zodat deze normaal kan worden gebruikt en de toepassingskwaliteit van de voegpijp kan verbeteren. Tijdens het installeren van Jiangsu akoestische meetbuis, moeten we aandacht besteden aan de oriëntatie van het installatiegat. Zolang het apparaat in een correct gat is geïnstalleerd, kan de Jiangsu akoestische buis normaal in het toepassingsproces worden gebruikt en kan de levensduur van Jiangsu akoestische buis worden verbeterd. Dit is ook de belangrijkste factor in het sollicitatieproces in de toekomst. Als de gatfout in het proces van het apparaat wordt opgescheppd, zal de weerstand van Jiangsu akoestische pijp verschijnen in het proces van toepassing, is het noodzakelijk om het apparaat volgens het geplande papier te gebruiken, zodat het normaal kan worden gebruikt en de kwaliteit van gebruik kan verbeteren. In het proces van toepassing, omdat er veel Jiangsu akoestische meetpijpen in het proces van bouw zullen zijn. Op deze manier zal het fenomeen van ongelijke spanning worden gevormd. In het proces van toepassing zullen de verschijnselen van conflict en onbruikbaar worden gevormd. Om het fenomeen van het omringen van elkaar te voorkomen, is hetis noodzakelijk om aandacht te besteden aan de methode van het hulpmiddel in het proces van het apparaat, zodat het normaal kan worden gebruikt. De fabrikant van de voegpijp introduceerde dat de productkwaliteit van de voegpijp relatief stabiel is, en wanneer de vorm is voltooid, is het niet gemakkelijk om defecten te tonen. De meeste defecten van de voegpijp verschenen in de proefproductieperiode, en de meeste van hen werden gevormd als gevolg van de onredelijke planningsstructuur van de mal. De fabrikant van de voegpijp zal kort de behandelingsmethoden van defecten als volgt introduceren: rimpelverschijning en behandelingsmethoden. De zogenaamde rimpel verwijst naar dat er een bolle rand op het cirkelboogoppervlak van de voegpijp is, en er is een holle verschijning aan de aangrenzende kant. Dit soort rimpel is meestal in de vorm van scherpe ribbels, waarvan sommige recht aan het mondstuk zijn, en vaak symmetrisch voorkomen aan beide uiteinden van de middellijn, in de vorm van & quot; acht& quot;. Chengdu voegpijpfabrikanten komen meestal voor op het binnenste boogoppervlak, en sommige komen voor op het buitenste boogoppervlak.


ContramaestreOndersteuning voor kleine leidingenWekelijkse opmerkingen over de prijsindex



De glasvezelvoegpijp heeft de kenmerken van gemakkelijke constructie hoge temperatuurweerstand, corrosieweerstand, lage verlenging,ContramaestreNaadloze kleine leiding, hoge elastische modulus, geen langdurige kruip, die aan de eisen van milieubescherming voldoet, en heeft een hoge treksterkte in de dwarse en langsrichtingen. De sterkte-gewichtsverhouding van glasvezel is groter dan die van staal, en de treksterkte kan kn bereiken, die voldoende sterkte biedt om reflectiesscheuren te voorkomen. Wanneer het breekt, is zijn verlenging minder dan %, het heeft hoge vervormingsweerstand en goede compatibiliteit met asfaltmengsel.

De polymeerchemische voegingsmethode is van toepassing op versterking van zandgrondfundering, gordijnvoeging van damfundering, waterstop en lekkagestopping van ondergrondse techniek, versterking van modderige tussenlaag van damfundering en breukbreukzone. Er zijn vele variëteiten van polymeerchemische pulpmaterialen, waaronder epoxyhars, acrylamide (propionaat), polyurethaan (cyanogeen), lignine, enz. Acrylamide en polyurethaan worden algemeen gebruikt in chemische voegen van fundering. Acrylamidepulp is samengesteld uit hoofdagent acrylamide en verschillende toevoegingen. De viscositeit van de drijfmest is dicht bij water, en het heeft goede voegbaarheid. Nadat de drijfmest gestold is, is de gel ondoordringbaar en heeft een goede duurzaamheid en stabiliteit. Dit soort drijfmest wordt veel gebruikt in het voegen van fijne rotsscheuren en middelfijne zandlagen en dynamische waterlekkagestoppingsprojecten. Dit soort pulp heeft een bepaalde toxiciteit en vervuilt lucht en grondwater. De polyurethaanslibry is hoofdzakelijk samengesteld uit polyisocyanaat en polyetherhars, en dan gemengd met verschillende toevoegingen. Nadat de drijfmest in de formatie is gegoten, reageert het met water om polyurethaanschuim te vormen, dat de fundering kan versterken en se kan voorkomenpagina en lekkage. Polyurethaanslibry kan worden verdeeld in water-oplosbaar en niet-wateroplosbaar. Het in water oplosbare polyurethaan kan mengbaar zijn met water en reageren met water om een waterige gel te vormen; Wateronoplosbaar polyurethaan is alleen mengbaar met organische oplosmiddelen. Polyurethaanslibry heeft een lage viscositeit, goede voegbaarheid, hoge steensterkte, veiligheid en betrouwbaarheid, geen vervuiling voor het milieu, eenvoudige verrichting en hoge economische voordelen.

De voegpijp wordt gebruikt om de bodem van het hoefijzer op te vullen de samenwerkingsspecificatie van de mal te veranderen en de samenwerkingsruimte tussen de lagere band en het hoefijzer aan te passen.

Totale kostenTijdens het gebruik van de akoestische pijp, is het noodzakelijk om een gedetailleerd begrip van de installatiemethode te hebben, zodat deze normaal kan worden gebruikt en de toepassingskwaliteit van de voegpijp kan verbeteren. Tijdens het installeren van Jiangsu akoestische meetbuis, moeten we aandacht besteden aan de oriëntatie van het installatiegat. Zolang het apparaat in een correct gat is geïnstalleerd, kan de Jiangsu akoestische buis normaal in het toepassingsproces worden gebruikt en kan de levensduur van Jiangsu akoestische buis worden verbeterd. Dit is ook de belangrijkste factor in het sollicitatieproces in de toekomst. Als de gatfout in het proces van het apparaat wordt opgescheppd, zal de weerstand van Jiangsu akoestische pijp verschijnen in het proces van toepassing, resulterend in zijn schade. Er is een grote relatie tussen de nauwkeurigheid van het gat en de kwaliteit na bouw. In het proces van bouw, is het noodzakelijk om het apparaat volgens het geplande papier te gebruiken, zodat het normaal kan worden gebruikt en de kwaliteit van gebruik kan verbeteren. In het proces van toepassing, omdat er veel Jiangsu akoestische meetpijpen in het proces van bouw zullen zijn. Op deze manier zal het fenomeen van ongelijke spanning worden gevormd. In het proces van toepassing zullen de verschijnselen van conflict en onbruikbaar worden gevormd. Om het fenomeen van het omringen van elkaar te voorkomen, is hetis noodzakelijk om aandacht te besteden aan de methode van het hulpmiddel in het proces van het apparaat, zodat het normaal kan worden gebruikt. De fabrikant van de voegpijp introduceerde dat de productkwaliteit van de voegpijp relatief stabiel is, en de meeste van hen werden gevormd als gevolg van de onredelijke planningsstructuur van de mal. De fabrikant van de voegpijp zal kort de behandelingsmethoden van defecten als volgt introduceren: rimpelverschijning en behandelingsmethoden. De zogenaamde rimpel verwijst naar dat er een bolle rand op het cirkelboogoppervlak van de voegpijp is is het niet gemakkelijk om defecten te tonen. De meeste defecten van de voegpijp verschenen in de proefproductieperiode, en er is een holle verschijning aan de aangrenzende kant. Dit soort rimpel is meestal in de vorm van scherpe ribbels, waarvan sommige recht aan het mondstuk zijn, en vaak symmetrisch voorkomen aan beide uiteinden van de middellijn, in de vorm van & quot; acht& quot;. Chengdu voegpijpfabrikanten komen meestal voor op het binnenste boogoppervlak, en sommige komen voor op het buitenste boogoppervlak.

Grouting pijp voegen verbetert hoofdzakelijk de draagcapaciteit van palen van deze twee aspecten Grouting wordt uitgevoerd door de voegpijp ingebed in het paallichaam. De drijfmest integreert de grond en de drijfmest rond het paallichaam door penetratie, splitsing en verdichting, om de fysische en mechanische eigenschappen van de dragende laag van het paallichaam te verbeteren Vooral voor de ballast aan de bodem van de paal, Het voegen kan het ongunstige effect van de ballast aan de bodem van de paal op de einddragende capaciteit verbeteren of elimineren door de vervanging, verdichting en consolidatie van de ballast door de drijfmest. II Tijdens het boorproces van de geboorde paal, zal er een bepaalde kloof tussen de paalsteunmuur en de omliggende bodemlaag zijn, die tot de afname van de wrijving aan de paalzijde zal leiden en de draagcapaciteit van de paal zal beïnvloeden Wanneer de voegpijp wordt gebruikt bij dee einde voor het voegen, zal de drijfmest doordringen, vullen en compact langs de kant van de pool onder de druk, om de vervanging van de modderhuid rond de pool en het vullen van de opening te voltooien, zoals het sterk verbeteren van de wrijvingsweerstand aan de pool

Antwoord: volgens de lengte en diameter, is het gewicht van gemeenschappelijke voegen pijp .,.KG, en het gewicht kan verscheidene kilogram bereiken. Toepassingsgebied en ontwikkelingsruimte van voegpijp als nieuwe term, voegpijp is geleidelijk verschenen in sommige online kranten en tijdschriften, en zijn praktische reikwijdte heeft zich ook ontwikkeld van de steun van sommige basisautokoffers en motordekking aan de machinemaakindustrie, gebruikt voor de ondersteuning van apparatuurtoebehoren, trillingsvermindering van apparatuur, Ondersteuning van gereedschapskist cover, medische industrie, fitnessapparatuur en andere gebieden. Naarmate de bruikbaarheid ervan verder wordt erkend, wordt het toepassingsgebied steeds breder. Sommige mensen in de industrie vroegen: het toepassingsgebied van voegbuis wordt steeds breder. Heeft het impact op de originele telescopische veer? Naar mijn persoonlijke mening zal het de oorspronkelijke lente niet beïnvloeden. Natuurlijk zal het een bepaalde impact hebben, omdat de meeste voegen pijpen innovaties zijn in het productontwerp van sommige ondernemingen. Zo werd de achterbak van een driewieler oorspronkelijk ondersteund door een ijzeren staaf (wat nog steeds nuttig is). Nu is de voegpijp zeer licht, handig en arbeidsbesparend. Sommige eenheden kennen het niet, dus het ontwerp heeft bepaalde beperkingen. Ondernemingen moeten echter innovatief zijn om hun collega"s voor te zijn. We hebben voegen pijp gemaaktHet is al vele jaren. De ervaring leert ons dat veel fabrikanten nu onze voegpijpen proberen, en ze zijn officieel gebruikt met duidelijke effecten. Sommige bedrijven weten echter niet wat de voegbuizen zijn, laat staan hun s, dus ze zullen in een passieve positie zijn. Daarom hopen we dat sommige industrieën, zoals machinebouw, auto"s en motorfietsen, medische behandeling doosproductie zoals gereedschapskisten, fitness, keukenkasten, enz., Als u de en het gebruik van de voegpijp moet kennen, voel je vrij om me te raadplegen, en ik zal u advies geven


ContramaestreOndersteuning voor kleine leidingenWekelijkse opmerkingen over de prijsindex



Wanneer de pijp wegens ernstige verstopping niet kan worden aangesloten, moeten de volgende behandelingsprincipes worden gevolgd: wanneer het de eerste paal van een bepaalde brug is, moet de bouweenheid de detectiemethode wijzigen. De methode van de lage spanningsreflectiegolf of de meetmethode van de hoge spanningsspanning moet worden gebruikt en ondertekend door de toezichthouder. s vertegenwoordiger en de persoon die belast is met kwaliteitstoezicht vóór de uitvoering; In geval van pijpblokkering van een brug voor vele malen, moet de kernboorinspectie tijdig worden uitgevoerd. Veelvoorkomende problemen en antwoorden van voegpijp wat is de druk binnen de voegpijp?

Voorschriften voor installatieHet is vereist om ervoor te zorgen dat ten minste één ingebedde versterking stevig is gelast met de ankerring van maolehan voegen pijp binnen elke meter langs de gezamenlijke richting. De kwaliteit van XF type voegen pijp moet zorgvuldig zijngecontroleerd. Als vervorming of inconsistente afstand tussen twee stalen balken wordt gevonden, moet het worden gerepareerd. Indien nodig, zal de staalstraalafstand van maolehan voegpijp ook volgens de omgevingstemperatuur tijdens installatie worden aangepast. XF type voegpijpapparaat zal langzaam in de groef worden geplaatst, zodat de middellijn van de verbinding samenvalt met de middellijn van de werkelijke gereserveerde verbinding, en de afwijking zal mm niet overschrijden. Ondertussen zal de binnenrand van de staalzijbalk verticaal worden gehouden. Nadat de XF voegpijp op zijn plaats is, zal het bovenste oppervlak van zijn staalbalk volgens de langshelling, dwarshelling en hoogte worden aangepast om ,mm lager te zijn dan de aangrenzende asfaltbetonbestrating en zal de bestratingshoogte niet overschrijden.

Volgens de opeenvolging van sectionele constructie langs de stratumdiepte, kan het voegen worden verdeeld in sectionele neerwaartse, sectionele opwaartse en eenmalige volledige diepte voegen. Het gesegmenteerde neerwaartse type begint vanaf de grond, boort een deel van gaten van boven naar beneden, en injecteert een deel van voegen. Na elk deel van het voegen, blijven het boren en het voegen naar beneden worden voortgezet, om afwisselend de ontworpen uiteindelijke voegen diepte te bereiken, en voert dan opnieuw voegen uit van onder naar boven; Het gesegmenteerde opwaartse type is dat het voegen gat wordt geboord omde uiteindelijke voegingsdiepte in één keer, en de voeging wordt van onder naar boven gesegmenteerd met behulp van een voegingstop; De methode van eenmalige volledige dieptevoeging is om het voegeget te boren tot de uiteindelijke voegdiepte tegelijk, en vervolgens eenmalige voeging tot de volledige diepte uit te voeren.

Uit het onderzoek blijkt dat de wrijving tussen de voegbuis en de bodem ook sterk gerelateerd is aan het watergehalte en de compactheid van de bodem. De voegpijp zelf heeft een patroon, en is ook een raster als integraal geoversterkt materiaal, dus de wrijving tussen de voegpijp en het medium is zeer groot; De voegpijp heeft ook een grote treksterkte, een grote vervormingsmodulus, en de versterking is stabiel en uniform, die goede resultaten in een korte tijd kan zien. Uit het experiment kan worden gezien dat de maaswijsteringsprestaties van de voegpijp beter zijn dan het strookversterkingsmateriaal, wat de stabiliteit van het project verhoogt; De voegpijp is vooral geschikt voor de bouw van hogesnelheidssnelwegen, omdat de werkingskracht van het heen en weer verkeer op de grond zeer groot is, en de voegpijp de spanning kan delen, de vervormingsmodulus van de grond kan verhogen, effectief de sterkte van de grond kan verbeteren en het effect van het stabiliseren van het project en langdurig gebruik bereiken.

ContramaestreHet wordt gelegd in de grond, en door de beet en interlock tussen het voegen pijpgaas en de grond, het forms een efficiënt spanningsoverdrachtsmechanisme, zodat de lokale lading zich snel en effectief kan verspreiden naar het grote gebied van grond om de lokale falenspanning te verminderen en de levensduur van het project te verbeteren. De convexe verbindingsstaal plastic voegpijp is een verbeterd product van de gewone stalen kunststof voegpijp, die de tekortkomingen van de gewone voegpijp verandert, zoals de kleine schilkracht van de verbinding (n),ContramaestreVooruit ondersteunende kleine buis, het gemakkelijke kraken van het lassenpunt, de moeilijkheid van constructie, en de vermindering van de rol van zijverplaatsingspreventie. Vanwege de verandering van materiaalverhouding en bouwtechnologie, is de schilkracht van de lasverbinding tussen N en N, die effectief de bovenstaande tekortkomingen van de traditionele staalplastic voegpijp verandert. Vanwege de uitstekende verbindingen bij de laspositie, wordt het convexe verbindingsstaal plastic voegpijp genoemd, en zijn academische naam is knoopversterkte stalen kunststof voegpijp. De staalplastic voegpijp wordt gemaakt van staaldraad met hoge sterkte (of andere vezels) door speciale behandeling, polyethyleen (PE) en andere additieven, en wordt geëxtrudeerd om een samengestelde trekstrip met hoge sterkte te vormen. Als het oppervlak ruw reliëf is, is het een sterk versterkt geotextiel. Deze enkele riem wordt geweven of op een bepaalde afstand in lengterichting en horizontaal gesandwiched, en wordt gevormd door zijn verbinding met de fusielassentechnologie van speciale versterkingsbinding te lassen. De voegpijp wordt uit de binnenringkraan in de verticale uitzettingstoestand geplaatst, en de uitgetrokken pijp vormt een veervorm en strekt zich automatisch uit. Take-out richting: de spiraalrichting van de veervorm na take-out is consistent met de draairichting van, anders zal gefrituurde deeg draai of wanorde optreden.

De samenwerking Specificatie tussen het zadelprofiel op het hoefijzer van de voegpijp en de kern is te laag. Wanneer de buitenste mal en het hoefijzeroppervlak bij elkaar worden gemonteerd, is de kloof groter dan de dikte van de pijpwand, dat wil zeggen, er is een actieve kloof. Daarom kneedt de Chengdu voegpijpfabrikant de pijpwand om een & quot; acht& quot; gevormde rimpel.

De boorkopklemkop is verbonden met de onderste klemkop van de aandrijfkop. Wat rijden van voegen pijp.


Overige productinformatie
  • Langfang CityEen vrachtlift moetMaak hoogwaardige industriële draad

    Langfang CityEen vrachtlift moetMaak hoogwaardige industriële draad

  • Campel.Eenvoudige geleiderail heffende vrachtliftantioxidant

    Campel.Eenvoudige geleiderail heffende vrachtliftantioxidant

  • New Orleans.Eenvoudige heffende ladinglifttafelWat zijn de productprestaties en voordelen?

    New Orleans.Eenvoudige heffende ladinglifttafelWat zijn de productprestaties en voordelen?

  • HongarijeEenvoudige heffende vrachtlift vereistHet is allemaal de drager voor dealers om te overleve

    HongarijeEenvoudige heffende vrachtlift vereistHet is allemaal de drager voor dealers om te overleve

  • Almere StadEenvoudige heftruckStatus van bewegingsfoutdiagnose

    Almere StadEenvoudige heftruckStatus van bewegingsfoutdiagnose

  • ZwijndrechtEenvoudige vrachtlift heffen vrachtliftfabrikant

    ZwijndrechtEenvoudige vrachtlift heffen vrachtliftfabrikant

  • Trani.Fabriekslift vrachtliftHoe te bouwen?

    Trani.Fabriekslift vrachtliftHoe te bouwen?

  • Breda.Gebouw geleiderail heffende vrachtliftKies de juiste manier om te gebruiken!

    Breda.Gebouw geleiderail heffende vrachtliftKies de juiste manier om te gebruiken!

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!