Bajos de Haina.Grouting kleine buis en vooruitstrevende ankerstaafProbleemrespondentie

  • vrijgavetijd:2023-01-30 10:22:59
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:304
  • Korte omschrijving:

    Bajos de Haina.,Het bestaan van voegpijpgaas beperkt de laterale beweging van grond. De zijdelingse glijdende vervorming van de grond wo

Artikel inhoud

Het bestaan van voegpijpgaas beperkt de laterale beweging van grond. De zijdelingse glijdende vervorming van de grond wordt beperkt door wrijving en in elkaar grijpende betrokkenheid tussen de voegbuis en de zanddeeltjes en de passieve weerstand van de zanddeeltjes aan de voegbuis, die een goed in elkaar grijpend effect vormt, zodat de grond betere algemene schuifsterkte en buigende stijfheid heeft.

De algemeen gebruikte norm voor het voegen van pijp is de binnendiameter van -mm. De wanddikte van de pijp heeft weinig effect op de geluidsoverdracht, dus is er over het algemeen geen noodzaak om de dikte van de pijpwand te beperken. Echter, is het OK als de pijpwand de zijdelingse druk van nieuw beton kan dragen, niet noodzakelijkerwijs hoe dikker hoe beter.

Bajos de Haina.De binnenste kern van de voegpijp is stijf, wat ervoor kan zorgen dat het niet onder de betondruk zal worden verpletterd. De niet-geweven filterdoek laag buiten het kader laat alleen water en voegvloeistof door gaan, en andere materialen zoals cementmodder in beton worden buiten de voegpijp geblokkeerd om het soepele gebruik van het hele gedeelte van de voegpijp volledig te verzekeren.

De kleine editor van de voegpijp herinnert iedereen eraan dat er geen roest,Bajos de Haina.Leidende kleine leiding42, water en andere onzuiverheden mogen zijn bij het gebruik van de voorgespanne machines. De werkclip kan worden gebruikt na het verwijderen van het schuim in de verpakkingsdoos, wanneer de voorgespanne pees lang is en de voegpijp herhaaldelijk moet worden gespannen,Bajos de Haina.Naadloze pijp groeven, wordt voorgesteld dat een kleine hoeveelheid smeermiddel (bv. ankertrekkende spirit) door de voorgespanne machine op het taps toelopende gat van de ankerplaat wordt toegepast, die niet alleen bevorderlijk is voor de follow-up en ankertrekken van de werkende clip maar ook bevorderlijk voor het meervoudige voegen van de voegbuis; Breng voor gebruik smeermiddel aan op het buitenoppervlak van de gereedschapsclip en de binnen- en buitenoppervlakken van het taps toelopende gat van de ankerplaat en verwijder regelmatig het vuil op het klemoppervlak om het anker flexibel te maken. Wanneer de clip echter gebarsten is of het tandoppervlak beschadigd is, moet deze worden vervangen en kan deze niet opnieuw worden gebruikt.

Halve Weg BoomDe opgraving van de funderingsput volgt strikt het beginsel van & quot; gelaagde opgraving& quot;. De steunopbouw moet nauw worden gecoördineerd met de grondopgraving. Tijdens de opgraving moet het aardwerk in de buurt van de voegbuis worden uitgegraven door de centrale groefmethode om te voorkomen dat de machine botst met de steun; Het grondwerk in de buurt van de hellingbeschermingspaal moet handmatig worden uitgegraven met kleine machines en gereedschappen. Het is verboden om met de voegpijp en geboorde paal door mechanische opgraving in botsing te komen. Nadat het grondwerk tot de ontwerphoogte is uitgegraven,Bajos de Haina.Vooruit kleine kanaaltunnel, moet de voegbuis op tijd worden opgericht en voorgespannen om de blootstellingstijd zonder steun te verminderen.

De kwaliteit van de stalen stoorkop van de voegpijp is niet direct gerelateerd aan zijn eigen kwaliteit, maar de overmatige sterkte zal schadelijk zijn voor de kwaliteit van de stoorkop. Daarom, wanneer u het storende hoofdanker kiest, moet u het in detail uitleggen aan de fabrikant in de bestelling. De voegbuis moet worden gesneden met een tandloze zaag (slijpschijfklem). Het snijden door elektrisch of gaslassen is gemakkelijk tverouderen het omringende oppervlak en veroorzaken lokale verwarming aan het einde, wat de prestaties aanzienlijk vermindert. Tijdens het gebruik van de voegpijp is het verboden om enige vorm van verwarmingsmaatregelen te nemen om te voorkomen dat de mechanische eigenschappen van de voegpijp worden verminderd.

Het is vereist om ervoor te zorgen dat ten minste één ingebedde versterking stevig is gelast met de ankerring van maolehan voegen pijp binnen elke meter langs de gezamenlijke richting. De kwaliteit van XF type voegen pijp moet zorgvuldig zijngecontroleerd. Als vervorming of inconsistente afstand tussen twee stalen balken wordt gevonden, zal de staalstraalafstand van maolehan voegpijp ook volgens de omgevingstemperatuur tijdens installatie worden aangepast. XF type voegpijpapparaat zal langzaam in de groef worden geplaatst, zodat de middellijn van de verbinding samenvalt met de middellijn van de werkelijke gereserveerde verbinding, en de afwijking zal mm niet overschrijden. Ondertussen zal de binnenrand van de staalzijbalk verticaal worden gehouden. Nadat de XF voegpijp op zijn plaats is, zal het bovenste oppervlak van zijn staalbalk volgens de langshelling, dwarshelling en hoogte worden aangepast om ,mm lager te zijn dan de aangrenzende asfaltbetonbestrating en zal de bestratingshoogte niet overschrijden.


Bajos de Haina.Grouting kleine buis en vooruitstrevende ankerstaafProbleemrespondentie



Wanneer de voegbuis is geïnstalleerd, is de asafwijking ≤ cm, en de draagcapaciteit van de steunverbinding zal voldoen aan de ontwerpvereisten. Bij het verbinden van de voegbuizen moeten bouten symmetrisch worden geïnstalleerd en in volgorde worden aangedraaid. Ondertussen, om overmatige afbuiging van de voegbuizen te voorkomen wanneer axiale kracht wordt toegepast, moet de afbuiging aan de horizontale worden gecorrigeerd voordat axiale kracht wordt toegepast.

Kenmerken: de voegpijp is verdeeld in wegwerp voegpijp (ccll-y voegpijp, qdm-it voegpijp, ccll-y volledige sectie voegpijp) en repetitieve voegpijp (ccll-d voegpijp, ccll-d volledige sectie voegpijp). De wegwerp voegpijp kan slechts één keer worden samengevoegd en kan niet worden hergebruikt. De repetitieve voegpijp kan vele malen worden hergebruikt, en de kern en buitenwand van de pijp moeten na elk gebruik worden schoongemaakt.

Het is veilig en hoeft niet ter plaatse gelast te worden.

Zeer aanbevolenWanneer de pijp wegens ernstige verstopping niet kan worden aangesloten, moeten de volgende behandelingsprincipes worden gevolgd: wanneer het de eerste paal van een bepaalde brug is, moet kernboordetectie worden uitgevoerd; wanneer het niet de eerste paal van een bepaalde brug is, moet de bouweenheid de detectiemethode wijzigen. De methode van de lage spanningsreflectiegolf of de meetmethode van de hoge spanningsspanning moet worden gebruikt en ondertekend door de toezichthouder. s vertegenwoordiger en de persoon die belast is met kwaliteitstoezicht vóór de uitvoering; In geval van pijpblokkering van een brug voor vele malen moet de kernboorinspectie tijdig worden uitgevoerd. Andere toepassingen van voegpijpintroductie De voegpijp van paalfundering verwijst naar de staalpijp die moet worden ingebed bij het testen van de kwaliteit van paalfundering. Over het algemeen wordt het in de wapeningskooi gebonden en samen met de wapeningskooi in het gat verlaagd alvorens beton te gieten! Er zijn vele redenen voor de voegpijp om op de pijp te gokken, waarvan de meeste te wijten zijn aan de lekkage van modder veroorzaakt door de pijpverbinding die niet goed wordt gelast tijdens de verwerking en ook omdat de pijpmond niet goed wordt gesloten en valt dpuin, de leiding is geblokkeerd! Om het bot te zeggen, de pijp is geblokkeerd door allerlei soorten! De rol van de voegpijp is om schoon water in de voegpijp te injecteren en de omvormer in de voegpijp te zetten voor het testen wanneer de integriteit van de paalfundering door ultrasone golf wordt getest. Als de voegpijp is geblokkeerd, kan de omvormer niet worden geplaatst, of kan niet worden geplaatst aan de onderkant van de paal, dus het is onmogelijk om de hele paal uitvoerig te testen en de kwaliteit van de paalfundering te beoordelen!

Er moeten passende maatregelen worden genomen om te voorkomen dat oppervlaktewater, uithardingswater en afval erin vallen. Indien nodig moet een kuip in de buurt van de post gegoten strip van de grondplaat worden geplaatst in combinatie met het ontwerp van het afvoersysteem van het keldervlak om de eindreiniging te vergemakkelijken voordat de voegbuis wordt gegoten. Wanneer geen waterstop vooraf wordt gebruikt, moet een put worden ingesteld, die volgens bovenstaande methode in de kelder kan worden geplaatst, of buiten als tijdelijke voorziening kan worden geplaatst. Meestal gebruiken we het waterdichte schema tussen de voegpijp en het wateroppervlak of daarvoor, en er zijn veel methoden voor de voegpijp om water vooraf te stoppen. Opgemerkt moet worden dat de ontwerpeenheid moet deelnemen aan de beoordeling van het ontwerp van de bouworganisatie van de kelder, om een volledig uitvoeringsschema van geavanceerde waterstop te bepalen vóór de opgraving van de funderingsput en het gieten van het kussen. Anders zullen de ontwerpwijzigingsvereisten alleen worden voorgesteld wanneer problemen vooraf worden aangetroffen waterstop tijdens de bouw, moeten de volgende behandelingsprincipes worden gevolgd: wanneer het de eerste paal van een bepaalde brug is, moet kernboordetectie worden uitgevoerd; wanneer het niet de eerste paal van een bepaalde brug is, moet de bouweenheid de detectiemethode wijzigen. De methode van de lage spanningsreflectiegolf of de meetmethode van de hoge spanningsspanning moet worden gebruikt en ondertekend door de toezichthouder. s vertegenwoordiger en de persoon die belast is met kwaliteitstoezicht vóór de uitvoering; In geval van pijpblokkering van een brug voor vele malen, moet de kernboorinspectie tijdig worden uitgevoerd. Veelvoorkomende problemen en antwoorden van voegpijp wat is de druk binnen de voegpijp?

De goedkoopsteIn China zijn de soorten voegpijpen nu relatief compleet, van voegpijpen en voegpijpen voor versterking Subgrade aan glasvezelvoegpijpen voor wegbestrating, tot convexe voegpijpen en kunststof trekvoegpijpen voor spoorwegen. Voor verschillende wegenbouwomgevingen worden verschillende soorten voegbuizen geselecteerd, die niet alleen de kwaliteit van de weg kunnen garanderen, maar ook de kosten kunnen besparen. Dus wat voor soort toepassingseffect kan de voegpijp bereiken in snelwegonderhoud? De fabrikant van de voegpijp neemt u mee om een kijkje te nemen.

De voegpijp van het veerversterkingskader zal worden gebonden met het bamboe frame van het versterkingskader volgens de bouwstijfheid van het onderdeel. Nadat het in een bundel is gebonden, wordt het op de gespecificeerde positie gestapeld en naar het kruis van het abutment getild. Tijdens het versterkingsbindingsproces, zullen de kwaliteit en de muur strikt worden gecontroleerd volgens de scheepssteun, en het afgewerkte product zal goed worden beschermd. De injectiepijpzal op de bovenkant worden geplaatst, en het ingebedde voegen symbool zal op de bekisting voor positionering worden begraven. De omgekeerde bekisting moet worden gebruikt om trappen en deelzijbekistingen te installeren om de omzetsnelheid van de bekisting zoveel mogelijk te verhogen. Volgens de ontwerpgrootte, zal de bekisting worden gesneden met plaatschaar, randvouwmachines profieltrainingsmachines, enz. de blanknormen zullen worden gebruikt voor wapeningsstaafverbouwing en kruisplaat. De niet-gekwalificeerde moeten worden gerectificeerd totdat zij voldoen aan de bouwtechnologie. Voor het mengen van beton moet het vochtgehalte van zand en steen worden gemeten en moet de verhouding van de bouwmix volgens de testresultaten worden aangepast.

Classificatie van voegpijp voegpijp De voegpijp is een vlak gaasmateriaal van voegpijp met bepaalde flexibiliteit. De belangrijkste grondstof is polyethyleen voegen pijp. Het wordt geëxtrudeerd in dunne bladen door een voegpijpextruder, en dan geponst wigulaire gaten. Dan wordt het gemaakt door directioneel rekken onder controle van verwarming. Het kan worden verdeeld in unidirectionele voegpijp en bidirectionele voegpijp volgens de verschillende uitrekkingsmodi wanneer het wordt vervaardigd.

Bajos de Haina.De boorkopklemkop is verbonden met de onderste klemkop van de aandrijfkop. Wat rijden van voegen pijp.

De voegpijp aan het spanende einde heeft goede verankeringsenergie en zelfverankerende energie. Grouting pijp wordt over het algemeen gebruikt voor het spannen. De voegpijp aan het spanende einde is samengesteld uit vier delen: clip, ankerplaat, ankerbasisplaat en spiraalversterking. De clip is het belangrijkste onderdeel van het verankeringssysteem. Het is tweedelig en gemaakt van hoogwaardig gelegeerd staal.

Als een scheur wordt gevonden, moet het op tijd worden hersteld, anders, wanneer de verbinding wordt vervormd en onderworpen aan waterdruk, moet deze op tijd worden aangepast. Bij het gieten en bevestigen van de voegpijp, moet de afwijking van de voegpijp worden voorkomen, om één kant niet te verkorten en het waterstopeffect te beïnvloeden. Bij het gieten en stampen van het beton moet het voldoende trillen om te voorkomen dat de slechte combinatie van de voegbuis en het beton het waterstopeffect beïnvloedt. De voegpijpverbinding moet goed worden verlijmd. Als de omstandigheden op de bouwplaats beschikbaar zijn, kan de methode van hete vulkanisatieverbinding worden gebruikt.?


Overige productinformatie
  • HongarijeEenvoudige heffende vrachtlift vereistHet is allemaal de drager voor dealers om te overleve

    HongarijeEenvoudige heffende vrachtlift vereistHet is allemaal de drager voor dealers om te overleve

  • Almere StadEenvoudige heftruckStatus van bewegingsfoutdiagnose

    Almere StadEenvoudige heftruckStatus van bewegingsfoutdiagnose

  • ZwijndrechtEenvoudige vrachtlift heffen vrachtliftfabrikant

    ZwijndrechtEenvoudige vrachtlift heffen vrachtliftfabrikant

  • Trani.Fabriekslift vrachtliftHoe te bouwen?

    Trani.Fabriekslift vrachtliftHoe te bouwen?

  • Breda.Gebouw geleiderail heffende vrachtliftKies de juiste manier om te gebruiken!

    Breda.Gebouw geleiderail heffende vrachtliftKies de juiste manier om te gebruiken!

  • Santa AnaGeleiderrail heffende vrachtlift vrachtliftProductie van hoogovens hervat na vakantie, prij

    Santa AnaGeleiderrail heffende vrachtlift vrachtliftProductie van hoogovens hervat na vakantie, prij

  • Las VegasGrote tonnagegeleidingsrail type vrachtliftDetailhandelaar

    Las VegasGrote tonnagegeleidingsrail type vrachtliftDetailhandelaar

  • Boulogne byangou.HefliftHoe veelgebruikte kopen?

    Boulogne byangou.HefliftHoe veelgebruikte kopen?

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!