MoraalGroutingpijp leidt kleine leidingWaarom wordt het zo veel gebruikt

  • vrijgavetijd:2023-03-03 11:42:27
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:574
  • Korte omschrijving:

    Moraal,Het is veilig en hoeft niet ter plaatse gelast te worden.De voegpijp wordt gebruikt om de bodem van het hoefijzer op te

Artikel inhoud

Het is veilig en hoeft niet ter plaatse gelast te worden.

De voegpijp wordt gebruikt om de bodem van het hoefijzer op te vullen, kan de voegpijpvloeistof de hele pijp gelijkmatig vullen; Het systeem maakt het mogelijk om te voegen onder relatief lage druk; zeven

Het zadelvormige gebogen oppervlak op het hoefijzeroppervlak van de voegpijp en de bovenste en buitenvormen zijn niet goed uitgerust,MoraalGrouting kleine buis en vooruitstrevende ankerstaaf, zonder verlies.

Wanneer de voegbuis is geïnstalleerd, is de asafwijking ≤ cm, en de draagcapaciteit van de steunverbinding zal voldoen aan de ontwerpvereisten. Bij het verbinden van de voegbuizen moeten bouten symmetrisch worden geïnstalleerd en in volgorde worden aangedraaid. Ondertussen, om overmatige afbuiging van de voegbuizen te voorkomen wanneer axiale kracht wordt toegepast, moet de afbuiging aan de horizontale worden gecorrigeerd voordat axiale kracht wordt toegepast.

Oorzaken van rimpeling: de blanking specificatie van pijpverbinding is te lang.


MoraalGroutingpijp leidt kleine leidingWaarom wordt het zo veel gebruikt



De kleine editor van voorgespannen machines en gereedschappen zal u leiden om de belangrijkste verbindingsmethoden tussen het aandrijfapparaat en de boorkop te begrijpen: de verbinding tussen de flens van de aandrijfkop van de elektrische oliepomp en de parallelle flens is momenteel de meest gebruikte. Er is een flens aan het onderste deel van de aandrijfkop, en de grootte komt overeen met de flens van de kerstboomputkop.

Flexibiliteit: het is handig om op de hoek te plaatsen zonder te snijden en te verbinden.

Verschillende veelvoorkomende fouten in de installatie van voegbuizen hebben altijd veel problemen bij het gebruik van voegbuizen voor werk. Om iedereen in staat te stellen om de productie normaal aan de fabriek te leveren, hebben we speciaal de volgende fouten samengevat die zullen optreden bij het gebruik van voegbuizen. Als u problemen hebt in de volgende voorbeelden, weet u hoe u ze moet oplossen Het eerste punt is dat als de verbinding, mondstuk of bodem van de voegpijp niet stevig is verzegeld, deze tijdens de bouw wordt geblokkeerd door cementmodder. Op dit moment is het OK om de afdichting te controleren Het tweede punt is dat de verbinding tijdens installatie verkeerd is uitgelijnd of vervormd. Op dit moment moeten we weten dat het wordt veroorzaakt door het dunne materiaal geselecteerd. De bovenstaande twee punten zijn veel voorkomende problemen bij de installatie van voegbuizen die niet geschikt zijn voor de huidige locatie. We Onthoud deze aandachtspunten beter, zodat wanneer ze zich in de toekomst voordoen, we weten hoe we ermee om moeten gaan om een snelle oplossing te garanderen! De voegpijpverbinding of de pijpopening en de pijpbodem zijn niet stevig verzegeld, dus breng modder of cementmodder tijdens het bouwproces om de pijp te blokkeren: tijdens de installatie en het voegen van de voegpijp, wordt de wapening vervormd of botst, waardoor de ontwrichting en vervorming van de voegpijpverbinding of de vervorming van de pijpmuur wordt veroorzaakt. De belangrijkste reden hiervoor is de selectie van dunwandige voegbuizen.

Professionele is koning.Het is vereist om ervoor te zorgen dat ten minste één ingebedde versterking stevig is gelast met de ankerring van maolehan voegen pijp binnen elke meter langs de gezamenlijke richting. De kwaliteit van XF type voegen pijp moet zorgvuldig zijngecontroleerd. Als vervorming of inconsistente afstand tussen twee stalen balken wordt gevonden, moet het worden gerepareerd. Indien nodig, zal de staalstraalafstand van maolehan voegpijp ook volgens de omgevingstemperatuur tijdens installatie worden aangepast. XF type voegpijpapparaat zal langzaam in de groef worden geplaatst, zodat de middellijn van de verbinding samenvalt met de middellijn van de werkelijke gereserveerde verbinding,MoraalToonaangevende fabrikant van kleine leidingen,MoraalDubbele laag kleine geleider vooruit ondersteuning, en de afwijking zal mm niet overschrijden. Ondertussen zal de binnenrand van de staalzijbalk verticaal worden gehouden. Nadat de XF voegpijp op zijn plaats is, zal het bovenste oppervlak van zijn staalbalk volgens de langshelling, dwarshelling en hoogte worden aangepast om ,mm lager te zijn dan de aangrenzende asfaltbetonbestrating en zal de bestratingshoogte niet overschrijden.

Verwijderingsmethode: de voegpijp zal volgens de specificatie worden ingekort.

De voegpijp zonder schachtrolverpakking wordt afgetapt en uitbetaald van de binnenring in de verticale staat en de uitgetrokken pijp is veervormig en automatisch rechtgezet. Take-out richting: de spiraalrichting van de veervorm na take-out is consistent met de draairichting van, anders zal gefrituurde deeg draai of wanorde optreden. Lassen is ten strengste verboden tijdens gebruik, omdat de sterkte van het laspunt veel lager is dan die van het staal zelf, en het gemakkelijk is om gebroken draden op het laspunt tijdens het spannen te veroorzaken. Wanneer de voegpijp circulaire wapeningsregeling goedkeurt, water en andere onzuiverheden mogen zijn bij het gebruik van de voorgespanne machines. De werkclip kan worden gebruikt na het verwijderen van het schuim in de verpakkingsdoos, en de voegpijp moet goed worden gehouden. Echter, wanneer de voorgespanne pees lang is en de voegpijp herhaaldelijk moet worden gespannen, wordt voorgesteld dat een kleine hoeveelheid smeermiddel (bv. ankertrekkende spirit) door de voorgespanne machine op het taps toelopende gat van de ankerplaat wordt toegepast, die niet alleen bevorderlijk is voor de follow-up en ankertrekken van de werkende clip, maar ook bevorderlijk voor het meervoudige voegen van de voegbuis; Breng voor gebruik smeermiddel aan op het buitenoppervlak van de gereedschapsclip en de binnen- en buitenoppervlakken van het taps toelopende gat van de ankerplaat en verwijder regelmatig het vuil op het klemoppervlak om het anker flexibel te maken. Wanneer de clip echter gebarsten is of het tandoppervlak beschadigd is, moet deze worden vervangen en kan deze niet opnieuw worden gebruikt.

aanbevelenHet is van toepassing op het leggen van begraven pijpen in gaspijpleidingprojecten en is niet van toepassing op het gebruik van open pijpen. De levensduur van pijpen zal worden beïnvloed door de eeuwige ultraviolette corrosie van zonlicht. Hoe de voegpijp te gebruiken na het roesten zal zijn . De voegpijp is een soort rubberplaat die we vaak zien. Het wordt veel gebruikt en heeft een lange levensduur. Het is geprezen en erkend door mensen. Vervolgens zal ik de relevante kennis van de voegpijp die we produceren in detail introduceren!

Het hangt af van wat voor soort siroop u injecteert. Wat voor bouwplaats. Er zijn twee soorten algemene voegpijpbinnendiameters en De diameter van het gat is hoogstens -mm. Er zijn ook ongeveer mm.

Het wordt bewezen door experimenten dat het draagvermogen van dezelfde geboorde paal met en zonder voegpijp wordt gescheiden door %. Dat is de reden waarom meer en meer geboorde palen en voegen pijp voegen steeds meer worden gebruikt in China

MoraalHet bovenliggende type is een speciaal rek geïnstalleerd aan de onderkant van de aandrijfkop en verbonden met de boorkopspanning apparatuur.

Het wordt bewezen door experimenten dat het draagvermogen van dezelfde geboorde paal met en zonder voegpijp wordt gescheiden door %. Dat is de reden waarom meer en meer geboorde palen en voegen pijp voegen steeds meer worden gebruikt in China

Voordelen: Het is verbonden met speciale hydraulische tangen, vereist geen voorbereidingen buiten de bouwplaats, vereist geen apparatuur, is handig en snel ( keer sneller dan de traditionele lassenmethode), is eenvoudig om de voegpijp aan de versterkingskooi te bevestigen, en wordt niet beïnvloed door het slechte weer.


Overige productinformatie
  • Triëst4-ton vrachtliftKoopvaardigheden die verkopers moeten beheersen

    Triëst4-ton vrachtliftKoopvaardigheden die verkopers moeten beheersen

  • Ryan.5 ton vrachtliftBouwspecificatie voor renovatieproject

    Ryan.5 ton vrachtliftBouwspecificatie voor renovatieproject

  • El Paso6-meter vrachtliftIndustrie marktbeleid

    El Paso6-meter vrachtliftIndustrie marktbeleid

  • Benjin.8-meter vrachtliftHet probleem van de markt is nog steeds de vraag

    Benjin.8-meter vrachtliftHet probleem van de markt is nog steeds de vraag

  • Oldenzaal.kgmAangepaste vrachtliftDe basisconnotatie van openheid nauwkeurig begrijpen

    Oldenzaal.kgmAangepaste vrachtliftDe basisconnotatie van openheid nauwkeurig begrijpen

  • MonorNameBouwwerf heffen vrachtliftSelectievaardigheden met weinig ruis

    MonorNameBouwwerf heffen vrachtliftSelectievaardigheden met weinig ruis

  • Memphis.Buitenheffende vrachtliftPraat over de technische problemen van installatie en onderhoud

    Memphis.Buitenheffende vrachtliftPraat over de technische problemen van installatie en onderhoud

  • MinsterDe vrachtlift isHoe nieuwe informatie uit de branche te verkopen?

    MinsterDe vrachtlift isHoe nieuwe informatie uit de branche te verkopen?

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!