Constante lenteSpuitpijp met stapelbodemInleiding tot processtappen

  • vrijgavetijd:2023-03-27 10:23:46
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:542
  • Korte omschrijving:

    Constante lente,Soms wordt de voegpijp aan de twee zijden van het hoefijzeroppervlak bedekt. Pas de samenwerkingsspecificaties van de vo

Artikel inhoud

Soms wordt de voegpijp aan de twee zijden van het hoefijzeroppervlak bedekt. Pas de samenwerkingsspecificaties van de voegpijp bij de distributiepijp aan. Hoe voeg lekkage tijdens installatie van voegbuis te voorkomen?

Grouting pijp voegen verbetert hoofdzakelijk de draagcapaciteit van palen van deze twee aspecten Grouting wordt uitgevoerd door de voegpijp ingebed in het paallichaam. De drijfmest integreert de grond en de drijfmest rond het paallichaam door penetratie, splitsing en verdichting, om de fysische en mechanische eigenschappen van de dragende laag van het paallichaam te verbeteren Vooral voor de ballast aan de bodem van de paal, Het voegen kan het ongunstige effect van de ballast aan de bodem van de paal op de einddragende capaciteit verbeteren of elimineren door de vervanging, verdichting en consolidatie van de ballast door de drijfmest. II Tijdens het boorproces van de geboorde paal, zal er een bepaalde kloof tussen de paalsteunmuur en de omliggende bodemlaag zijn, die tot de afname van de wrijving aan de paalzijde zal leiden en de draagcapaciteit van de paal zal beïnvloeden Wanneer de voegpijp wordt gebruikt bij dee einde voor het voegen,Constante lenteToonaangevende fabrikant van kleine leidingen, zal de drijfmest doordringen, vullen en compact langs de kant van de pool onder de druk, om de vervanging van de modderhuid rond de pool en het vullen van de opening te voltooien, zoals het sterk verbeteren van de wrijvingsweerstand aan de pool

Constante lenteOnderzoek de kenmerken van omringende rotsen,Constante lenteOndersteuning voor kleine leidingen, verduidelijking van het doel van voegen, en bepaal het voegbereik van omringende rotsen.

Het wordt bewezen door experimenten dat het draagvermogen van dezelfde geboorde paal met en zonder voegpijp wordt gescheiden door %. Dat is de reden waarom meer en meer geboorde palen en voegen pijp voegen steeds meer worden gebruikt in China

Bielefeld.De voegpijp kan worden verdeeld in ongecomprimeerde voegpijp en beperkte voegpijp volgens of het de drukstuwkracht (blinde plaatkracht) kan absorberen die door de middeldruk in de pijp wordt gegenereerd; Volgens het verplaatsingstype van de voegpijp, kan het worden verdeeld in axiale voegpijp, dwarsvoegpijp hoekvoegpijp en drukbalansvoegpijp. De voegpijp kan lading niet dragen en moet afzonderlijk worden gehesen; Naast de voorvervorming vereist door het ontwerp voor prerekken of koud aanhalen, voor de externe druk axiale voegpijp is het verboden om de installatieafwijking van de pijpleiding aan te passen door de voegbuis te vervormen; Tijdens installatie mag lassenslak niet op het oppervlak van voegbuis spatten en andere mechanische schade lijden; Alle beweegbare onderdelen van de voegbuis mogen niet door externe componenten worden vastgelopen of de normale werking van zijn beweegbare delen beperken. Het grootste deel van het falen van de voegbuis wordt veroorzaakt door de externe omgevingscorrosie. Daarom kan in het structurele ontwerp van de voegpijp het contact tussen het externe corrosiemedium en de voegpijp worden overwogen. BijvoorbeeldBijvoorbeeld, die gelijkwaardig is aan de mouwvoegpijp. Het kan niet alleen de invasie van externe corrosieve media weerstaan, maar ook een veiligheidsbarrière aan de voegpijp toevoegen. Zelfs als de voegpijp beschadigd is, kan de voegpijp ook een compensatierol spelen en het falen van de voegpijp vermijden. Het gebruik van voegbuizen is onmisbaar geweest in de moderne gebouwbouw. In de jaren zestig werden voegen pijpen populariseerd in China, maar het waren bevestigingsmiddelen voegen pijpen. In de jaren tachtig begon China geavanceerde voegen pijpen met meerdere s te ontwikkelen. Met de continue ontwikkeling van China De bouwindustrie in moderne tijden, de bouwindustrie is steeds rijper en perfect geworden in China, en de bamboe houten voegpijp is geëlimineerd door de markt. Grouting pijp is de mainstream vorm van voegen pijp geworden en wordt wijder gebruikt in de bouw.

Oorzaken van rimpeling: de blanking specificatie van pijpverbinding is te lang.

Lassen is ten strengste verboden tijdens gebruik, omdat de sterkte van het laspunt veel lager is dan die van het staal zelf, en het gemakkelijk is om gebroken draden op de w te veroorzakenng punt tijdens het spannen. Wanneer de voegpijp circulaire wapeningsregeling goedkeurt, zal zijn buigende straal niet minder dan keer van de diameter zijn. De kwaliteit van de stalen stoorkop van de voegpijp is niet direct gerelateerd aan zijn eigen kwaliteit, maar de overmatige sterkte zal schadelijk zijn voor de kwaliteit van de stoorkop. Daarom, wanneer u het storende hoofdanker kiest moet u het in detail uitleggen aan de fabrikant in de bestelling.


Constante lenteSpuitpijp met stapelbodemInleiding tot processtappen



De stabiliteit van de voegpijp is een van de belangrijke factoren om de stabiliteit van de hele funderingsput te controleren. De erectie moet nauwkeurig en in pl zijnplaats, sterkte en vervormingsvereisten tijdens het productie- en installatieproces ook verzekeren. Bovendien, tijdens het hele bouwproces van de funderingsput voegpijperectie tot verwijdering, moet de voegpijp strikt worden gecontroleerd om zijn stabiliteit te verzekeren. Hoe het draagvermogen van palen met voegbuizen in geboorde palen te verbeteren, tijdens het boorproces van grote diameter gegoten palen zal de bodemlaag rond de palen los raken door de roering van de draaikoppen. Daarnaast maakt de wateronderdompeling de bodemlaag die is begonnen los te raken losser. Dit probleem kan effectief worden opgelost door voegen met voegen buizen. Hoe het draagvermogen van palen te verbeteren bij het voegen met voegbuizen?

De betoncomponenten moeten worden bedekt en vocht worden uitgehard binnen u na het gieten. De tijd van het uitharden van beton door water mag niet korter zijn dan zeven dagen voor het beton gemengd met Portlandcement, gewoon Portlandcement of slakken Portlandcement; Voor beton gemengd met vertraagde toevoegingen of met eisen inzake ondoordringbaarheid mag het niet minder zijn dan graden. Het uitgehard beton moet worden bedekt met plastic doek, en alle blootgestelde oppervlakken moeten dicht worden bedekt, en gecondenseerd water zal in het plastic doek worden gehouden.

Bij de bouw van sommige voegbuizen na de voltooiing van de bouw van het project,Constante lenteNaadloze pijp groeven, omdat sommige bouwpersoneel geen beschermende maatregelen heeft genomen na de voltooiing van deHet project werd beschadigd door enkele externe factoren. Om gebruikers te helpen de bouwkwaliteit van de voegbuizen effectief te verbeteren, introduceert het volgende artikel de beschermende maatregelen die moeten worden genomen na de voltooiing van de constructie van de waterdichte laag van de voegbuizen. Voor verschillende technische ontwerpen, waterdicht en waterstop zal worden uitgevoerd gedurende het hele proces van het voegen van pijp totdat de terugvullende grond is voltooid.

technische dienstDe langsoverlappende breedte van het voegen van pijp en het voegen van pijp zal niet minder dan cm zijn, bevestig de glasvezelvoegpijp met hoogwaardige cementspijkers en vaste ijzerplaten met een grootte van mm, mm en een dikte van .mm. De vaste afstand kan volgens de werkelijke bouwsituatie worden bepaald.

Het bidirectionele trekplastic gaas vals dak dat wordt gebruikt in ondergrondse kolenmijn met mijn voegpijp is speciaal ontworpen en vervaardigd voor de valse daksteun van ondergrondse kolenmijngezicht en wegwegmuurondersteuning. Het wordt gemaakt van verscheidene hoogmoleculaire polymeren en gevuld met andere modificatoren door verwarming, extrusie, vormen, ponsen, uitrekken, vormen, spoelen en andere processen. Vergeleken met metaaltextielgaas en plastic geweven gaas, heeft het licht gewicht, hoge sterkte, isotropie en antistatisch, Het is een nieuw type gaas voegen pijpmateriaal voor ondergrondse kolenmijn ondersteunende engineering en civiele techniek.

De plastic pijp van de pijp heeft een lage akoestische impedantie, die als voegpijp wordt gebruikt en een grote akoestische transmissiesnelheid heeft. Het kan meestal worden gebruikt voor kleinere gegoten-in-place palen. Het moet voorzichtig zijn bij gebruik in grootschalige gegoten palen, omdat palen met grote diameter met een grote hoeveelheid beton moeten worden gegoten, en de hydratatie warmte van cement is niet gemakkelijk te verspreiden. Gezien het grote verschil tussen de thermische uitzettingscoëfficiënt van plastic en beton, zal de plastic pijp radiaal en in lengterichting krimpen als gevolg van de temperatuurdaling na concrete stolling, Het kan lokaal van het beton worden gescheiden om lucht- of waterspleten te veroorzaken, en meer sterke reflectie interfaces op het geluidspad toe te voegen, wat gemakkelijk is om verkeerd oordeel te veroorzaken.


Constante lenteSpuitpijp met stapelbodemInleiding tot processtappen



De voegbuis is een gepatenteerd product. Vergeleken met soortgelijke producten in de markt, heeft het hogere trekweerstand en betere afdichtingsprestaties.

kwaliteitHet is vereist om ervoor te zorgen dat ten minste één ingebedde versterking stevig is gelast met de ankerring van maolehan voegen pijp binnen elke meter langs de gezamenlijke richting. De kwaliteit van XF type voegen pijp moet zorgvuldig zijngecontroleerd. Als vervorming of inconsistente afstand tussen twee stalen balken wordt gevonden, moet het worden gerepareerd. Indien nodig, zal de staalstraalafstand van maolehan voegpijp ook volgens de omgevingstemperatuur tijdens installatie worden aangepast. XF type voegpijpapparaat zal langzaam in de groef worden geplaatst, zodat de middellijn van de verbinding samenvalt met de middellijn van de werkelijke gereserveerde verbinding, en de afwijking zal mm niet overschrijden. Ondertussen zal de binnenrand van de staalzijbalk verticaal worden gehouden. Nadat de XF voegpijp op zijn plaats is, zal het bovenste oppervlak van zijn staalbalk volgens de langshelling, dwarshelling en hoogte worden aangepast om ,mm lager te zijn dan de aangrenzende asfaltbetonbestrating en zal de bestratingshoogte niet overschrijden.

Het snelle snijapparaat in het gat van de ondergrondse voegbuis volgens claim , waarbij het snijdende roterende apparaat het snijblad en de katrol door een contactsleutel draait om de behuizing te snijden, en het snijdende roterende apparaat is een moersleutel of een tandsleutel.

In kalksteengebied is het ponsen niet goed, en het is difficMoeilijk om de versterkingskooi te laten zinken. Wanneer de voegpijp wordt vervormd en geblokkeerd met onconventionele middelen, wordt de pijp geblokkeerd als gevolg van de arbeiders onzorgvuldigheid en vallen in kleine betonblokken. De vervorming en verstopping van de voegpijp brengen grote moeilijkheden met het opsporingswerk en kunnen zelfs niet worden gedetecteerd. Daarom, moeten effectieve maatregelen worden genomen om de pijp door te voeren om de soepele vooruitgang van ultrasone inspectie te verzekeren. Over het algemeen zijn er drie methoden voor het passeren van de pijp: het steken van de voegpijp met dikke en lange versterking, en het gebruik van een boor met een kleine boor om het gat te reinigen.

Constante lenteKan de uitrekkingssnelheid van het voegen van pijp worden gedefinieerd?

Voordelen: Het is verbonden met speciale hydraulische tangen, vereist geen voorbereidingen buiten de bouwplaats, vereist geen apparatuur, is handig en snel ( keer sneller dan de traditionele lassenmethode), is eenvoudig om de voegpijp aan de versterkingskooi te bevestigen, en wordt niet beïnvloed door het slechte weer.

Wanneer de voegbuis is geïnstalleerd, is de asafwijking ≤ cm, en de draagcapaciteit van de steunverbinding zal voldoen aan de ontwerpvereisten. Bij het verbinden van de voegbuizen moeten bouten symmetrisch worden geïnstalleerd en in volgorde worden aangedraaid. Ondertussen, om overmatige afbuiging van de voegbuizen te voorkomen wanneer axiale kracht wordt toegepast, moet de afbuiging aan de horizontale worden gecorrigeerd voordat axiale kracht wordt toegepast.


Overige productinformatie
  • Manhattan.304 grote diameter roestvrij stalen pijp fabrikantVulmaterialen voor de industrie

    Manhattan.304 grote diameter roestvrij stalen pijp fabrikantVulmaterialen voor de industrie

  • Triëst4-ton vrachtliftKoopvaardigheden die verkopers moeten beheersen

    Triëst4-ton vrachtliftKoopvaardigheden die verkopers moeten beheersen

  • Ryan.5 ton vrachtliftBouwspecificatie voor renovatieproject

    Ryan.5 ton vrachtliftBouwspecificatie voor renovatieproject

  • El Paso6-meter vrachtliftIndustrie marktbeleid

    El Paso6-meter vrachtliftIndustrie marktbeleid

  • Benjin.8-meter vrachtliftHet probleem van de markt is nog steeds de vraag

    Benjin.8-meter vrachtliftHet probleem van de markt is nog steeds de vraag

  • Oldenzaal.kgmAangepaste vrachtliftDe basisconnotatie van openheid nauwkeurig begrijpen

    Oldenzaal.kgmAangepaste vrachtliftDe basisconnotatie van openheid nauwkeurig begrijpen

  • MonorNameBouwwerf heffen vrachtliftSelectievaardigheden met weinig ruis

    MonorNameBouwwerf heffen vrachtliftSelectievaardigheden met weinig ruis

  • Memphis.Buitenheffende vrachtliftPraat over de technische problemen van installatie en onderhoud

    Memphis.Buitenheffende vrachtliftPraat over de technische problemen van installatie en onderhoud

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!