Le François.Voorafgaande ondersteuning van kleine leidingenDagelijkse notering

  • vrijgavetijd:2023-03-28 12:23:47
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:598
  • Korte omschrijving:

    Le François.,De langsoverlappende breedte van het voegen van pijp en het voegen van pijp zal niet minder dan cm zijn, en de dwarsover

Artikel inhoud

De langsoverlappende breedte van het voegen van pijp en het voegen van pijp zal niet minder dan cm zijn, en de dwarsoverlappende breedte zal niet minder dan cm zijn. De eerste moet op de laatste worden geplaatst volgens de asfaltrichting. Na het leggen van de glasvezelvoegpijp, bevestig de glasvezelvoegpijp met hoogwaardige cementspijkers en vaste ijzerplaten met een grootte van mm, mm en een dikte van .mm. De vaste afstand kan volgens de werkelijke bouwsituatie worden bepaald.

De algemeen gebruikte norm voor het voegen van pijp is de binnendiameter van -mm. De wanddikte van de pijp heeft weinig effect op de geluidsoverdracht, dus is er over het algemeen geen noodzaak om de dikte van de pijpwand te beperken. Echter, vanuit het perspectief van het besparen van staalverbruik, is het OK als de pijpwand de zijdelingse druk van nieuw beton kan dragen, niet noodzakelijkerwijs hoe dikker hoe beter.

Le François.De chemische voegmethode gebruikt meestal een pomp om voegen in de grond te injecteren door middel van een voegbuis.

Het is van toepassing op het leggen van begraven pijpen in gaspijpleidingprojecten, en is niet van toepassing op het gebruik van open pijpen. De levensduur van pijpen zal worden beïnvloed door de eeuwige ultraviolette corrosie van zonlicht. Hoe de voegpijp te gebruiken na het roesten zal zijn . De voegpijp is een soort rubberplaat die we vaak zien. Het wordt veel gebruikt en heeft een lange levensduur. Het is geprezen en erkend door mensen. Vervolgens zal ik de relevante kennis van de voegpijp die we produceren in detail introduceren!

Yongju.In kalksteengebied is het ponsen niet goed, en het is difficMoeilijk om de versterkingskooi te laten zinken. Wanneer de voegpijp wordt vervormd en geblokkeerd met onconventionele middelen, wordt de pijp geblokkeerd als gevolg van de arbeiders onzorgvuldigheid en vallen in kleine betonblokken. De vervorming en verstopping van de voegpijp brengen grote moeilijkheden met het opsporingswerk en kunnen zelfs niet worden gedetecteerd. Daarom, wanneer de voegpijp geblokkeerd wordt gevonden nadat de funderingsstapel is gegoten en vóór de inspectie, moeten effectieve maatregelen worden genomen om de pijp door te voeren om de soepele vooruitgang van ultrasone inspectie te verzekeren. Over het algemeen zijn er drie methoden voor het passeren van de pijp: het steken van de voegpijp met dikke en lange versterking, spoelen en piggen met hogedrukwater, en het gebruik van een boor met een kleine boor om het gat te reinigen.

De langsoverlappende breedte van het voegen van pijp en het voegen van pijp zal niet minder dan cm zijn, en de dwarsoverlappende breedte zal niet minder dan cm zijn. De eerste moet op de laatste worden geplaatst volgens de asfaltrichting. Na het leggen van de glasvezelvoegpijp, bevestig de glasvezelvoegpijp met hoogwaardige cementspijkers en vaste ijzerplaten met een grootte van mm, mm en een dikte van .mm. De vaste afstand kan volgens de werkelijke bouwsituatie worden bepaald.

Het bestaan van voegpijpgaas beperkt de laterale beweging van grond. De zijdelingse glijdende vervorming van de grond wordt beperkt door wrijving en in elkaar grijpende betrokkenheid tussen de voegbuis en de zanddeeltjes en de passieve weerstand van de zanddeeltjes aan de voegbuis, die een goed in elkaar grijpend effect vormt, zodat de grond betere algemene schuifsterkte en buigende stijfheid heeft.


Le François.Voorafgaande ondersteuning van kleine leidingenDagelijkse notering



De voegpijp wordt gebruikt om de bodem van het hoefijzer op te vullen, de samenwerkingsspecificatie van de mal te veranderen en de samenwerkingsruimte tussen de lagere band en het hoefijzer aan te passen.

Stijve binnenste kern: het zal niet onder concrete druk worden afgevlakt om glad voegen kanaal te verzekeren.

Voordelen: Het is verbonden met speciale hydraulische tangen, vereist geen voorbereidingen buiten de bouwplaats, vereist geen apparatuur, is handig en snel ( keer sneller dan de traditionele lassenmethode), is eenvoudig om de voegpijp aan de versterkingskooi te bevestigen, en wordt niet beïnvloed door het slechte weer.

Norm voor inspectie?

De bodem van het hoefijzer van de voegpijp is te laag. Nadat het hoefijzer in de mal zit, de ruimte tussen de buitenste mal en de hooeoppervlak is groter dan de dikte van de pijpwand.

De glasvezelvoegpijp is een stijf product gemaakt van hoge sterkte alkalivrije schilvezel, geplastificeerde en geëxtrudeerde plaat, geponst, verwarmd en uitgerekt, en dan geponst met regulier gatennetwerk, en dan in lengte uitgerekt. In dit proces bevindt het polymeer zich in een directionele lineaire staat en vormt het een langwerpige reticulaire integrale structuur met uniforme verdeling en hoge knoopsterkte. De treksterkte en stijfheid van de voegbuis worden volledig verbeterd door de heroriëntatie van de oorspronkelijk verstrooide kettingmoleculen in een lineaire staat door het uitrekken.


Le François.Voorafgaande ondersteuning van kleine leidingenDagelijkse notering



Het belangrijkste elastische element van de voegpijp is de roestvrijstalen voegpijp die de axiale, laterale en hoekrichting van de pijp compenseert door de uitzetting en het buigen van de voegpijp.

Briljantie aanmakenEr moeten passende maatregelen worden genomen om te voorkomen dat oppervlaktewater, uithardingswater en afval erin vallen. Indien nodig moet een kuip in de buurt van de post gegoten strip van de grondplaat worden geplaatst in combinatie met het ontwerp van het afvoersysteem van het keldervlak om de eindreiniging te vergemakkelijken voordat de voegbuis wordt gegoten. Wanneer geen waterstop vooraf wordt gebruikt, moet een put worden ingesteld, die volgens bovenstaande methode in de kelder kan worden geplaatst,Le François.Prijs van geavanceerde kleine leidingen, of buiten als tijdelijke voorziening kan worden geplaatst. Meestal gebruiken we het waterdichte schema tussen de voegpijp en het wateroppervlak of daarvoor, en er zijn veel methoden voor de voegpijp om water vooraf te stoppen. Opgemerkt moet worden dat de ontwerpeenheid moet deelnemen aan de beoordeling van het ontwerp van de bouworganisatie van de kelder, om een volledig uitvoeringsschema van geavanceerde waterstop te bepalen vóór de opgraving van de funderingsput en het gieten van het kussen. Anders zullen de ontwerpwijzigingsvereisten alleen worden voorgesteld wanneer problemen vooraf worden aangetroffen waterstop tijdens de bouw,Le François.Vooruit kleine buis en pijpschuur, wat de integriteit en rationaliteit van het hele waterstopschema zal beïnvloeden.

Binnendiameter van repetitieve voegen pijp: mm; Buitendiameter: mm Binnendiameter tolerantie: ± ,mm; Lengte van elke rol: m.

Het is vereist om ervoor te zorgen dat ten minste één ingebedde versterking stevig is gelast met de ankerring van maolehan voegen pijp binnen elke meter langs de gezamenlijke richting. De kwaliteit van XF type voegen pijp moet zorgvuldig zijngecontroleerd. Als vervorming of inconsistente afstand tussen twee stalen balken wordt gevonden, moet het worden gerepareerd. Indien nodig, zal de staalstraalafstand van maolehan voegpijp ook volgens de omgevingstemperatuur tijdens installatie worden aangepast. XF type voegpijpapparaat zal langzaam in de groef worden geplaatst,Le François.Fabrikant van holle voegen met eigen aandrijving, zodat de middellijn van de verbinding samenvalt met de middellijn van de werkelijke gereserveerde verbinding, en de afwijking zal mm niet overschrijden. Ondertussen zal de binnenrand van de staalzijbalk verticaal worden gehouden. Nadat de XF voegpijp op zijn plaats is, zal het bovenste oppervlak van zijn staalbalk volgens de langshelling, dwarshelling en hoogte worden aangepast om ,mm lager te zijn dan de aangrenzende asfaltbetonbestrating en zal de bestratingshoogte niet overschrijden.

Le François.Wanneer de voegpijp wordt gelegd, moet deze vlak en strak worden gehouden zonder rimpels, keer van de maximale deeltjesgrootte van het asfaltbetonoppervlakteaggregaat. De uiteindelijke treksterkte zou groter moeten zijn dan kN,m, om spel te geven aan de anti-reflectie barstprestaties van de glasvezelvoegpijp. Het kan ook de schuifweerstand en de zelfklevende kracht van de lijmlaag van de glasvezelvoegpijp verzekeren.

Nadat de twee buizen zijn verbonden door de vervorming van de voegpijp te gebruiken, zodat de verbinding in één keer vastzit, waardoor de mogelijkheid van losse vereniging wordt vermeden. De voegpijp heeft de juiste, stabiele en uitstekende s in termen van trekuittrekking en koppelweerstand, en de uitsteeksel is cirkelboog met kleine uitsteeksel, die nuttig is om botsing met leidingen vibrators, enz. te vermijden.

Verwijderingsmethode: de voegpijp zal volgens de specificatie worden ingekort.


Overige productinformatie
  • Burgas.Dubbele geleiderail vrachtliftWat zijn de basiskenmerken van

    Burgas.Dubbele geleiderail vrachtliftWat zijn de basiskenmerken van

  • Raleigh.Een vrachtliftKwaliteitsindex

    Raleigh.Een vrachtliftKwaliteitsindex

  • Andria.kgmEenvoudige en snelle heffing van lading liftGebruik in cryogene media

    Andria.kgmEenvoudige en snelle heffing van lading liftGebruik in cryogene media

  • Leshno.Eenvoudige geleiderail type vrachtliftKent u de methode voor het berekenen van het gewicht?

    Leshno.Eenvoudige geleiderail type vrachtliftKent u de methode voor het berekenen van het gewicht?

  • Cleveland.Eenvoudige heffende ladingslift voor fabrieksbouwRedelijke kosten

    Cleveland.Eenvoudige heffende ladingslift voor fabrieksbouwRedelijke kosten

  • Maynooth.Eenvoudige heflift van de geleiderailHoe het model te kiezen:

    Maynooth.Eenvoudige heflift van de geleiderailHoe het model te kiezen:

  • Brunswick.Eenvoudige spoorheffende vrachtliftWelke technologieën en materialen moeten beschikbaar zi

    Brunswick.Eenvoudige spoorheffende vrachtliftWelke technologieën en materialen moeten beschikbaar zi

  • Foggia.Elektrische vrachtliftDrie gemeenschappelijke classificatienormen:

    Foggia.Elektrische vrachtliftDrie gemeenschappelijke classificatienormen:

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!