Fuxin Stad6061 aluminium buisOntwikkelingsstatus van de industrie in China

  • vrijgavetijd:2023-05-05 21:36:06
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:218
  • Korte omschrijving:

    Fuxin Stad,Rode kopervoorraad kan een einde maken aan de trend van continue daling. Met de toename van productiebeperking van staal

Artikel inhoud

Rode kopervoorraad kan een einde maken aan de trend van continue daling. Met de toename van productiebeperking van staalbedrijven en de druk van de vraag, kan de continue daling van de ijzerertshavenvoorraad eindigen. Bovendien, volgens de nieuwe statistieken van * zijn de beschikbare dagen van geïmporteerd ijzererts van staalfabrieken dagen, wat een dag lager is dan die vóór de Nationale Dag, en aan de hoge kant van de geschiedenis staat. De staalfabriek zei dat op dit moment, de ijzerertsinventaris in principe voldoet aan de productievereisten. Gezien de toekomstige productievermindering en -beperking is de staalfabriek niet bereid om de voorraad aan te vullen.

Er wordt gezegd dat door de optimistische toekomst en krappe middelen sommige ijzerfabrieken tijdelijk geen bestellingen aannemen. De staalfabrieken in Liaoning hebben hun enthousiasme voor de aankoop van staal versterkt. De ijzermolens hebben goed geleverd, en de prijs van grondstoffen is gestegen, dus de ijzerprijs is gestegen. De ijzerfabrieken hebben een hoog enthousiasme voor de productie van staal, dus er zijn niet veel gietijzerbronnen, en de prijs is gestegen. Een paar staalfabrieken in Tangshan begonnen een kleine hoeveelheid staal te kopen voor smelten, en de meeste staalfabrieken zijn nog steeds op zoek naar onderzoek. Tegen de achtergrond van stijgende kosten en geleidelijke vrijlating van de vraag presteert de ruwijzermarkt goed en wordt verwacht dat deze op korte termijn sterk zal blijven functioneren.

Fuxin StadLasequentie van koperpijp Voordat u verwarmt, past u de flux toe op de te lassen positie.

Kortom, de markt in Noordoost-China is over het algemeen pessimistisch gebaseerd op het beleid op middellange en lange termijn en het algemene milieu,Fuxin Stad5052 aluminium staaf, evenals het huidige voorraadniveau in Shenyang. Het lage voorraadniveau van koperen peloton maakt de hele markt gebrek aan motivatie. De koperen barmarkt in deze stad is dit jaar gestopt, en het is moeilijk om te verbeteren op de korte en middellange termijn. Over het algemeen kan de marktprijs van Shenyang koperstaven morgen stabiel zijn.

CaaguazuDe geleidende productie van koperen buis is de nieuwste methode voor deze methode. Het is de productie van nanokristallijne kopermaterialen met geleidbaarheid. Omdat deze grondstof heel speciaal is, is het een kopermateriaal dat wordt geproduceerd door nanotechnologie, en koperionen kunnen worden gescheiden door geleidbaarheid, zodat koperbuizen met de gescheiden koperionen kunnen worden geproduceerd. Deze methode is zeer complex, vereist hoge technologie en nieuwe apparatuur, dus alleen geavanceerde buitenlandse landen kunnen deze productiemethode gebruiken.

Over het algemeen wordt zuurstofaylene gebruikt als gasbron en LPG lasgereedschap wordt gebruikt voor verwarming. De toorts van het lasgereedschap zal naar de verbinding kijken en dan onophoudelijk de hele verbinding verwarmen. Dit voorkomt overmatige lokale verwarming.

Drie van de vijf belangrijkste toepassingsgebieden van koperplaat, koperstaaf en koperbuis: koper wordt gebruikt om te vervaardigen, - ton koper zijn nodig.


Fuxin Stad6061 aluminium buisOntwikkelingsstatus van de industrie in China



In Jiangyin markt,Fuxin StadStaaf van koper in blik, een ander distributiecentrum, iets lager dan het normale niveau. Begin deze week kon ook de prijskloof tussen Jiangyin prijzen en die in het noorden overeenkomen met de iets lagere circulatie voorraad. Echter, vanuit het perspectief van de beleidshaven van de staalfabriek is de algemene productiesituatie van Nangang, Hengrun, Dada, enz. relatief normaal, en de hoeveelheid middelen in de latere periode blijft stabiel. De totale voorraad van Lecong markt blijft op ongeveer tot ton, wat een gemiddeld normaal niveau is, en de recente spotprijs van Lecong markt heeft een grote kloof met die van het noorden.

Bij het verwarmen van staalpijpen is de temperatuur iets hoger dan bij het verwarmen van koperpijpen.

Na : op oktober , doorgaan met de uitvoering van de maatregelen om de productie te stoppen en te beperken gespecificeerd in TZBZ [] nr. document. Alle sinteringsmachines en schachtovens die natte ontzwaveling gebruikten in ijzer- en staalbedrijven in de stad werden stilgelegd en sinteringsmachines die halfdroge ontzwaveling gebruikten bleven gedurende %. De toegang van voertuigen is alIngetekend. De havenverzamelings- en distributievoertuigen mogen het havengebied niet betreden en verlaten. De stad Staal-, cokes-,Fuxin StadKoper beklede aluminiumbalk, elektrische energie-, cement-, chemische en andere belangrijke voertuigbedrijven mogen geen voertuigen in en uit de fabriek vervoeren. Na : op oktober , zullen de voertuigbedrijven in de bovengenoemde industrieën % van de piekbelastingsverschuivende emissiereductiemaatregelen implementeren. Er wordt geschat dat het gemiddelde dagelijkse verbruik van sinterpoeder in Tangshan meer dan yuan zal zijn, en de aankoop van ijzererts kan nog steeds een kleine hoeveelheid voorzichtigheid handhaven. Bovendien, vanwege de invloed van industriële gebruikers & versterker; quot; kolen naar gas& quot; de recente prestaties van cokes zwak zijn. Wat de productie van staalfabrieken betreft, is de steun van grondstoffen daarom zwak.

Focus op ontwikkelingNadelen: Vanwege los weefsel en hoge drukweerstand, wordt de pijp alleen gebruikt om kleine airconditioning koperstaven te produceren.

De prijs van de ruwijzermarkt steeg deze week met - yuan en de transactie was eerlijk. Met de stijging van de cokesprijs zijn de kosten van kneedbaar ijzer in Shanxi Henan, Liaoning, Shandong en andere regio"s gestegen. Bovendien is met de geleidelijke vrijlating van de stroomafwaartse vraag de voorraad van ijzerfabrieken niet groot en hebben ijzerfabrieken achtereenvolgens hun prijzen verhoogd. Er zijn weinig ijzergieterijen in Shandong, Jiangsu, Hebei en Shanxi, en de voorraad blijft laag. Naarmate de cokesprijs stijgt en de kosten stijgen, stijgt de prijs van ijzergieterijen weer.

De blaasmond van het lasgereedschap mag niet te klein zijn om overmatige concentratie van warmte te vermijden.


Fuxin Stad6061 aluminium buisOntwikkelingsstatus van de industrie in China



Uitdrijvingsmethode: Deze productiemethode is om koperingots na het smelten te gieten, en koperbuizen door grote extruder na secundaire verwarming uit te voeren.

StatistiekenEr wordt gezegd dat door de optimistische toekomst en krappe middelen sommige ijzerfabrieken tijdelijk geen bestellingen aannemen. De staalfabrieken in Liaoning hebben hun enthousiasme voor de aankoop van staal versterkt. De ijzermolens hebben goed geleverd, en de prijs van grondstoffen is gestegen, dus de ijzerprijs is gestegen. De ijzerfabrieken hebben een hoog enthousiasme voor de productie van staal, dus er zijn niet veel gietijzerbronnen, en de prijs is gestegen. Een paar staalfabrieken in Tangshan begonnen een kleine hoeveelheid staal te kopen voor smelten, en de meeste staalfabrieken zijn nog steeds op zoek naar onderzoek. Tegen de achtergrond van stijgende kosten en geleidelijke vrijlating van de vraag presteert de ruwijzermarkt goed en wordt verwacht dat deze op korte termijn sterk zal blijven functioneren.

In gebouwen met continue verwarmingswatervoorziening ontstaan veel corrosie en putten op verwarmingswaterleidingen.

In augustus daalde de prijs van binnenlandse middelzware en zware platen sterk. Vanaf augustus was het prijscentrum van gewone koolstofplaten in toonaangevende steden gedaald tot , naar yuan/ton vanaf eind juli. Aan het begin van de maand, en sommige handelaren verscheepten tegen lage prijzen. De marktvoorraad steeg veranderde de marktmentaliteit in pessimisme, de voorraaddruk was hoog, het verschijnsel van voorraadtekort verdween en de markttransactiesfeer was koud, de vraagprestaties bleven dalen en de spotprijs viel onder druk.

Fuxin StadVolgens *.nieuwe gegevens, in september , China s geïmporteerde ijzererts *"brak door de miljoen ton mark en bereikte miljoen ton, een recordhoog; Van januari tot september, China De invoer van ijzererts nam toe met % tot miljoen ton en het jaarlijkse invoervolume zal naar verwachting hoger zijn dan miljard ton. Echter, te oordelen naar de verzending van geïmporteerde ertsen na de Nationale Dag, als gevolg van de snelle dalingKline in ijzerertsprijzen, de ijzerertsprijzenindex daalde ooit onder $, wat het enthousiasme voor de verzending van geïmporteerde ertsen verminderde. Bovendien is de milieubeschermingsinspectie strenger geworden en is de levering van sommige binnenlandse mijnen sterk beïnvloed. De huidige exploitatie van binnenlandse mijnen ligt vijf procentpunten lager dan de vorige piek, die in de toekomst waarschijnlijk verder zal dalen.

De koperen bar markt daalde deze week gestaag, maar het inkoopvolume is niet groot. De aankoopprijs van ruwijzer in Yunnan staalfabrieken werd licht verhoogd om het aankoopvolume te waarborgen vanwege de lage aankoopprijs van ruwijzer in het vroege stadium. Onlangs is de staalmarkt in shock en aanpassing geweest, en de handelaren zijn onstabiel. De staalfabrieken in Hebei, Tianjin en andere regio"s zijn gestopt met de productie van ruwijzer voor staalproductie. Nu wordt vooral verwacht dat het onderzoek zal doen. Door de lagere prijs van grondstoffen is de prijs van ijzermolens echter verlaagd.

nadelen: lage productiekosten en hoge productie-efficiëntie.


Overige productinformatie
  • Hoogdorp3-meter vrachtliftInterne en externe roestverwijdering, onderhoud, anticorrosie, roestverwij

    Hoogdorp3-meter vrachtliftInterne en externe roestverwijdering, onderhoud, anticorrosie, roestverwij

  • Manhattan.304 grote diameter roestvrij stalen pijp fabrikantVulmaterialen voor de industrie

    Manhattan.304 grote diameter roestvrij stalen pijp fabrikantVulmaterialen voor de industrie

  • Triëst4-ton vrachtliftKoopvaardigheden die verkopers moeten beheersen

    Triëst4-ton vrachtliftKoopvaardigheden die verkopers moeten beheersen

  • Ryan.5 ton vrachtliftBouwspecificatie voor renovatieproject

    Ryan.5 ton vrachtliftBouwspecificatie voor renovatieproject

  • El Paso6-meter vrachtliftIndustrie marktbeleid

    El Paso6-meter vrachtliftIndustrie marktbeleid

  • Benjin.8-meter vrachtliftHet probleem van de markt is nog steeds de vraag

    Benjin.8-meter vrachtliftHet probleem van de markt is nog steeds de vraag

  • Oldenzaal.kgmAangepaste vrachtliftDe basisconnotatie van openheid nauwkeurig begrijpen

    Oldenzaal.kgmAangepaste vrachtliftDe basisconnotatie van openheid nauwkeurig begrijpen

  • MonorNameBouwwerf heffen vrachtliftSelectievaardigheden met weinig ruis

    MonorNameBouwwerf heffen vrachtliftSelectievaardigheden met weinig ruis

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!