Gibala.kgmInstallatieprijs van diepvriesWelke maatregelen worden genomen om de bescherming te waarbo

  • vrijgavetijd:2022-04-09 19:14:45
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:383
  • Korte omschrijving:

    Gibala.kgm,Installeer het elektrische controlesysteem. Het elektrische bedieningssysteem van de koude opslag omvat voornamelijk ele

Artikel inhoud

Installeer het elektrische controlesysteem. Het elektrische bedieningssysteem van de koude opslag omvat voornamelijk elektrische regelaar, verlichting en andere elektrische apparatuur in de koude opslag. De stroomvoorziening van de koude opslag moet stabiel zijn, en de stroomvoorziening of back-upkrachtbron kan zo nodig worden gebruikt. Het circuit moet over redelijke lozingen en overeenkomstige beschermende maatregelen beschikken.

Koude opslag is brandwerend vlamvertrager en hoge weerstand. Professionele koude opslag installatie, koude opslag installatie, koude opslag,Gibala.kgmHoe te bouwen fruit koude opslag, conservering van fruit koude opslag, medische koude opslag en andere speciale producten, oude merken, prijsvoordelen en gegarandeerde kwaliteit. Polyurethaan is een vlamvertragend zelfblusmiddel na toevoeging van vlamvertrager. Het verzachtende punt kan meer dan graden Celsius bereiken en zal alleen bij hogere temperaturen ontbinden: bovendien zal de as gevormd op het oppervlak van polyurethaan in zijn schuim, en deze laag van as helpt om het schuim hieronder te isoleren. Het kan effectief de verspreiding van vuur voorkomen. Bovendien zal polyurethaan bij hoge temperatuur geen schadelijk gas produceren.

Gibala.kgmAlle liftbouten van de koelventilator moeten worden vastgemaakt. Professionele koude opslag installatie, installatie van koude opslag,Gibala.kgmfabrikant van een koelinstallatie voor snelle bevriezing, koude opslag, conservering van fruit koude opslag, medische koude opslag, hoge prijs, service, on-site schikking, eerlijk beheer! De gaten van bouten en bouten moeten met een afdichting worden verzegeld om te voorkomen dat de koude brug en de lucht lekken.

--vloerinstallatie van koude opslag: eerste verdieping van de vloer, dan de vloer installeren een prachtige vloer selecteren en het op een opvallende plaats zetten, en een goede job doen in de vloer en verdamper drainage systeem.

Lagere ValtovskLevensduur van polyurethaan koud opslagisolatiemateriaal: naast de basiswerking van polyurethaanschuim in de eerste fase is de afbraak van schuim ook een zeer belangrijke index. Bij de bereiding van witte materialen, hoewel het gebruik van sommige polyestermaterialen het schuim een goede taaiheid en botsbestendigheid geeft, zal het broos worden en niet langer bestand zijn tegen botsingen en botsingen nadat het gedurende een periode in koude opslag is gebruikt; Bovendien zal de slechte hydrolysesistentie van sommige polyesterschuim ook de levensduur van het schuim beïnvloeden; Het neemt polyether structuur aan, die in de beginfase licht broos is, maar meestal verdwijnt na een paar dagen, en houdt dan de stabiele prestaties van koude opslag isolatiematerialen voor een lange tijd.

De fysische eigenschappen van polyurethaan isolatiebord zijn relatief goed, die aan verschillende behoeften kunnen voldoen. De polyurethaan isolatiecoard is ook streng in de selectie van materialen. Het is een speciale productfabrikant die R&D en service integreert. Het is al lange tijd gespecialiseerd in de installatie van koude opslag, koude opslag installatie, koude opslag, bewaring van fruit koude opslag en medische koude opslag. Het verbetert de algemene prestaties van de polyurethane isolatie board en stelt de polyurethane isolatie board in staat om voor een lange tijd te werken, Polyurethaan isolatiebord is ook een van de belangrijkste buitenwandmaterialen geworden.

Installatie van koude opslag, bouw van koude opslag, conservering van fruit koude opslag en medische koude opslag hebben stabiele, veilige, betrouwbare en onderhoudsvrije prestaties. Het technische niveau heeft het binnenlandse niveau bereikt en het geavanceerde niveau van soortgelijke internationale producten. Als er een grote hoeveelheid ijs en water is, moet het worden gereinigd op tijd, en het mag niet worden geklopt tijdens het reinigen, zodat de grond niet wordt beschadigd en de levensduur van de koude opslag be ïnvloedt.


Gibala.kgmInstallatieprijs van diepvriesWelke maatregelen worden genomen om de bescherming te waarborgen



Nadelen van meerlaagige koude opslag: het verticale transportvolume van het magazijn is groot, en de goederen in en uit en het beheer van het bedrijf zijn niet zo handig als éénlaagige koude opslag; Bij de ontwikkeling van de laadcapaciteit van de vloer is de vloeroppervlakte-verhouding van elke koude kamer laag; Wanneer de multi-verdiepingen koude opslag wordt gebouwd op de fundering met een slechte grondweerstand, is de fundering constructie complex. hoge kosten; Wanneer geprefabriceerde onderdelen worden gebruikt, is grote bouwuitrusting nodig en is de bouwperiode lang.

De omvang van de koude opslag wordt berekend aan de hand van de hoeveelheid die wordt gebruikt door het stapelen van in de koelopslag opgeslagen goederen, plus de gang van rij tot rij, de binnenruimte tussen de stapel en de wand en de afstand tussen het plafond en de verpakkingsruimte. Na het bepalen van het volume wordt de lengtegraad van de koelopslag bepaald. Bij het ontwerpen van de koelopslag moeten ook de nodige hulptechnische gebouwen en apparatuur in aanmerking worden genomen, zoals de werktussenruimte, de verpakkings- en kamkamer, het speciale gereedschapsmagazijn en het laad- en losplatform, omdat koude opslag anders is dan gewone koude opslag. De temperatuur in de koude opslag is meestal laag, vochtigheid en milieu-eisen zijn relatief hoog. Bij de keuze van koude opslag moet aandacht worden besteed aan de keuze van koude opslag met een betere temperatuur. Als de keuze van de koude opslag niet goed is, is de temperatuur in de koude opslag moeilijk, wat gemakkelijk kan leiden tot de verslechtering van de producten in de koude opslag, of de koelcompressor in de koude opslag werkt vaak, verspilling van meer middelen en verhoging van de kosten.

Beloof het en hou je aan je belofte.Koude opslag, overbelasting van de compressor, gebrek aan koelmiddel, te lage druk, compressor-blokkering.

Op de bestrating van koelruimte en koelruimte moet een anti-geurvloerdrain worden geplaatst, en de hoogte van de breedte van de afdichting van het afvoerleidingwater mag niet kleiner zijn dan mm. De liftschacht de elektronische put en andere plaatsen die geschikt zijn voor drainage, moeten de interne en externe inrichting en positionering worden uitgevoerd overeenkomstig de ontwerpvoorschriften, en moet de opening en boring worden uitgevoerd na toetsing; De opening van de inlaat, het vloeistofinlaat, het retourgat, het wateraanvoergat en het afvoergat moeten met een opening worden geopend. Na opening en boring wordt de bouwbehandeling tijdig uitgevoerd en wordt de opening met schuimmateriaal of kit afgesloten om lekkage van lucht en koudlopen te voorkomen; De deur, de ventilatie- en de leveringspoort moeten worden versierd met ingekapselde randen en worden bevestigd met pull klinknagels, met een afstand van mm en mm buiten.


Gibala.kgmInstallatieprijs van diepvriesWelke maatregelen worden genomen om de bescherming te waarborgen



In het algemeen is de bouw van koude opslag bedoeld om de kwaliteit van gebouwen te waarborgen met zijn strenge warmteisolatie, afdichting, stevigheid en ijsbestendigheid.

Hoge waardeVoor het verwijderen van schimmel en desinfectie van diepvriesmagazijn kunnen zuurdesinfectiemiddelen worden gebruikt.

Bij het installeren en samenvoegen van het opslagbord in het koelhuis moet het stevig worden gehecht om de dichtheid te waarborgen; Het koelhuis zal het water lozen tijdens het gebruik en de drainerpijp moet worden geïnstalleerd op een plaats die kan circuleren; Om te voorkomen dat de deur door een botsing wordt beschadigd, moet een antibotsbarrière worden geïnstalleerd om de deur van de nieuwe opslagplaats te beschermen. Om een oogvangende rol te spelen, moet de nieuwe opslagplaats uitgerust zijn met noodverlichting, alarminrichtingen en veiligheidsvoorzieningen om het zelf-reddings- of hulphulphulpverlenings- of hulphulpverlenings- of noodvoorzieningen te vergemakkelijken.

Een groot aantal personeelsleden is niet toegestaan om goederen in het magazijn te selecteren. Sluit de deur van het magazijn op tijd. Wanneer de deur van het magazijn wordt geopend, let dan op of het luchtgordijn wordt geopend of het deurgordijn naar behoren wordt geplaatst. Doe de lichten uit als je het pakhuis verlaat.

Gibala.kgmDe afvoer bij de uitlaat van de koelventilator, de afvoer van de vluchtige koelbox en de afvoer van het koelhuis dat levensmiddelen of dranken bewaart, mogen niet onmiddellijk verbonden zijn met de software voor het riolerings- en afvalwater,Gibala.kgmMedische koude opslag, maar er moet indirecte drainage worden vastgesteld. Voor de spoeling (ontdooiing) van het water van elke laag in de dubbele laag koude opslag, moet een uitlaatklep-inrichting voor de hoofdkraan worden geplaatst voor het spoelen (ontdooien) van het water.

Door de gesloten celstructuur en het oppervlaktemateriaal van polyurethaanvast schuim met een goede vochtbestendige, waterdichte en corrosiebestendige weerstand heeft het een betere weerstand tegen lucht en waterdamp en kan het worden gemaakt tot inlandse verbindingsstructuur tijdens de vorming, die gemakkelijk te monteren is. Het heeft geen extra isolerende laag nodig om vocht te voorkomen en bespaart veel moeite bij het leggen van isolerende laag.

Voordat het project wordt aanvaard en geleverd, wordt het planoppervlak schoongeveegd. Als er een kras is wordt het behandeld. Er mag geen duidelijke kras op het oppervlak van het bord zijn.

Overige productinformatie
  • New YorkAangifte voor koude opslagStructureel ontwerp van een snelverdeeleenheid

    New YorkAangifte voor koude opslagStructureel ontwerp van een snelverdeeleenheid

  • Chicago.Assemblage koude opslagprijsVoorzorgsmaatregelen voor gebruik

    Chicago.Assemblage koude opslagprijsVoorzorgsmaatregelen voor gebruik

  • Houston.Bedrijf voor het ontwerp van koelopslaginstallatiesOnderzoek en ontwikkeling van apparatuur

    Houston.Bedrijf voor het ontwerp van koelopslaginstallatiesOnderzoek en ontwikkeling van apparatuur

  • Phoenix.Bedrijf voor verse opslag van groentenlevering

    Phoenix.Bedrijf voor verse opslag van groentenlevering

  • San AntonioBehoud van vruchtenVerminderen van radioactieve verontreiniging

    San AntonioBehoud van vruchtenVerminderen van radioactieve verontreiniging

  • San Diego.Behoud van vruchten in koude opslagProblemen bij het walsen

    San Diego.Behoud van vruchten in koude opslagProblemen bij het walsen

  • San JoseBereiding van de opslag van verse groentenBescherming van de prijzen

    San JoseBereiding van de opslag van verse groentenBescherming van de prijzen

  • Jacksonville.Berging tegen koude plantenBerekeningsmethode voor de draagkracht

    Jacksonville.Berging tegen koude plantenBerekeningsmethode voor de draagkracht

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!