Gizeworld.kgmInstallaties voor koelopslag van groenten en fruitWat zijn de pre-assemblage methoden t

  • vrijgavetijd:2022-04-14 20:31:47
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:552
  • Korte omschrijving:

    Gizeworld.kgm,Tijdens de inbedrijfstelling voor koude opslag wordt speciaal personeel aangesteld om ervoor te zorgen dat het oppervlak

Artikel inhoud

Tijdens de inbedrijfstelling voor koude opslag wordt speciaal personeel aangesteld om ervoor te zorgen dat het oppervlak van de koelopslagplaat gelijkmatig wordt weergegeven zonder condensatie en koudlopen; Vergrendeling van gewrichten en gaten; Of de deur van het magazijn en de leveringspoort niet goed zijn afgesloten, en tijdig de problemen van isolatie en afdichting zoals deumming en luchtlekkage aanpakken.

Kenmerken van het koelkarton: goede warmte-isolatie-prestaties, licht gewicht, hoge sterkte, corrosiebestendigheid, verouderingsweerstand en mooi uiterlijk.

Gizeworld.kgmAls een belangrijke ondersteuning voor de ontwikkeling van koudketenprestaties is de gestandaardiseerde constructie van koelsystemen voor koude opslag van groot belang. Het helpt niet alleen bij de rationalisatie van het energieverbruik van het koelsysteem, maar heeft ook een belangrijke invloed op de verbetering van de kwaliteit van de waar bij lage temperatuur.

Voor de spoelpijp (ontdooien) van drainage in de koelruimte met een andere temperatuur moet een uitlaatklep-inrichting worden ingesteld voordat de spoelpijp (ontdooien) wordt aangesloten.

Asaita.thermische klep van Danfoss wordt gebruikt voor de thermische klep van de koude opslag, met gegarandeerde kwaliteit; Door de hoge temperatuureisen van de koude opslag en de hoge mate van automatisering en regulering van de temperatuur,Gizeworld.kgmInstallatie van kleine koude opslag, neemt het temperatuursysteem van de koude opslag een volledige automatische microcomputer aan, heeft geen speciale mensen nodig om te werken, en kan op afstand worden gecontroleerd. Wanneer de temperatuur het gespecificeerde bereik overschrijdt, wordt het automatisch gealarmeerd, wat van groot belang is voor de goede bewaring van de koude opslag.

Het diepvriesmagazijn is eenvoudig te laden en te lossen. Alle platen en muren van het diepgevroren magazijn worden geproduceerd door gietvormen. U kunt tientallen miljoenen producten kiezen. Professionele koude opslag installatie, installatie van koude opslag, koude opslag, koeling bouw, bewaring van fruit koud opslag, medische koude opslag en transactieveiligheid zijn gegarandeerd. Door middel van interne convex groove verbinding, laden,Gizeworld.kgmPrijs en installatie van kleine koude opslag, lossen en behandeling zijn handig. De installatieperiode is kort. Kleine en middelgrote koude opslag kan worden geleverd in - dagen, Het bibliotheeklichaam kan worden gecombineerd, gescheiden of verhoogd of verlaagd naar gelang van de behoeften van de gebruikers.

Sterke vervormingsresistentie, niet gemakkelijk te kraken glad, stabiel en veilig. Polyurethaan materiaal heeft een stabiele poreusiteitsstructuur en in principe een gesloten porienstructuur. Het heeft niet alleen uitstekende thermische isolatie, maar heeft ook een goede bevriezingsbestendigheid en geluidsabsorptie. Onder normale gebruiks- en onderhoudsomstandigheden kan de gemiddelde levensduur van de stijve schuimpolyurethaansolerende structuur meer dan dertig jaar bereiken. Tijdens de levensduur van de structuur, kan het de eenheidsprijs van droge, natte of elektrische corrosie onder normale bedrijfsomstandigheden bereiken, terwijl de eenheidsprijs van insecten, schimmel of algenschuim materiaal hoger is dan die van andere traditionele thermische isolatie materialen, maar verwarming zal de kosten en koeling kosten aanzienlijk verminderen.


Gizeworld.kgmInstallaties voor koelopslag van groenten en fruitWat zijn de pre-assemblage methoden ter plaatse



Isolatie van de vloer van de middelgrote koude opslag de structuur van de middelgrote koude opslag is wat we vaak het oppervlak noemen, de bovenkant en wand zijn gemaakt van kleur staal plaat /roestvrij staal met een passende dikte van polyurethaan en andere isolatiemateriaal, terwijl de grond apart moet worden geïsoleerd. Op dit moment zijn de gemeenschappelijke activiteiten op de markt: het leggen van de grond met XPS geëxtrudeerd karton, het leggen van vochtbestendige en stoomisolatiematerialen SPS boven en onder de geëxtrudeerde plaat, respectievelijk het gieten van beton of versterkt beton.

Door de voortdurende ontwikkeling van de koudketenindustrie breidt de logistieke schaal van de koude opslag zich uit en neemt de bouwhoeveelheid ook toe. Volgens statistieken wordt op dit moment de prestatiegroeisnelheid van de koude keten op % %; Dit leidt tot de toenemende vraag naar logistiek koude opslag. Bij het ontwerpen van de logistiek koude opslag hebben de mensen de optimalisatie en transformatie van de bestaande koude opslag versterkt op basis van het ontwerp en de bouw van de nieuwe koude opslag, om zijn functies in het bevriezen van producten, koeling,Gizeworld.kgmKleine vriezer, verzekering enzovoort te verzekeren.

Voorzorgsmaatregelen voor aankoop en overbrenging bij het gebruik van het medisch koelopslagproject, moet de snelheid strikt worden gegarandeerd tijdens de aankoop en verzending van producten. Als de temperatuur van de medische koude opslag ongeveer graden is, de openingstijd moet strikt binnen minuten. Als de temperatuur van de medische koude opslag links en rechts graden, de openingstijd kan niet te hoog, strikt binnen enkele minuten.

Goede reputatieDe efficiëntie van de compressor is laag en de koelcapaciteit kan niet voldoen aan de beladingseisen van het magazijn: door de langdurige werking van de compressor, de cilindermouw ring en andere onderdelen worden serieus gedragen, de langdurige koudopslag installatie, installatie, bouw, fruitconservering, de aangewezen producten zijn compleet, de kwaliteit is gegarandeerd, De gastransmissiecoëfficiënt van de compressor zal eveneens worden verlaagd en de koelcapaciteit zal worden verminderd. Wanneer de koelcapaciteit lager is dan de warmtebelasting van het magazijn, kan de koude opslag worden gestart voor de ingebruikneming van koude opslag. Volgens de behoeften van de klanten, de waarde van de koude opslag aanpassen, kan de koude opslag de vooraf bepaalde temperatuur bereiken, de koelsnelheid en de werking van de koude opslag zijn normaal, en de koude opslag kan worden geleverd voor gebruik. De installatie voor koude opslag moet de gebruiker van de koude opslag ook opleiding geven met betrekking tot het gebruik van koude opslag en managementkennis, alsmede een opleiding na verkoop.

Er zijn veel soorten temperatuur in een snelle vriesopslag, en meerdere temperatuur of dubbele temperatuur kan worden gerealiseerd om te voldoen aan de behoeften van verschillende klanten. Fouten fenomenen: de eenheidsstroom is groot en de spanning is te laag; Losse bedrading; De eenheidsdruk overschrijdt de nominale druk; De olie-scheidingskern is geblokkeerd; storing van het apparaat; Host falen; Voornaamste motorstoring; Foutfenomeen: de eenheid kan niet worden gestart en de zekering is verbroken; De temperatuurschakelaar is gebroken; Losse bedrading; Thermische relais van de belangrijkste motorische handelingen; het thermische relais van koudopslagventilatormotoren; De transformator is kapot. geen vermogen (eenheid); Falen niet geëlimineerd (eenheid); De actuator is defect.


Gizeworld.kgmInstallaties voor koelopslag van groenten en fruitWat zijn de pre-assemblage methoden ter plaatse



Tijdens de installatie van de lange-spanplaat van het bovenmagazijn, moet, indien de ondersteunend stalen balk in het magazijn is geïnstalleerd, de bovenste opslagplaat en de ondersteunend stalen balk worden bevestigd met klinknagels tijdens de installatie van elke opslagplaat, en moet elke bovenste opslagplaat in twee rijen worden vastgenageld; Indien het type hefpunt wordt gebruikt moeten de installatie en de bouw van de hefbalk vóór de installatie en de bouw van de top silo-plaat worden gerealiseerd, zodat elk hijspunt tegelijkertijd kan worden geïnstalleerd tijdens de installatie van de top silo-plaat; Het hijspunt moet ervoor zorgen dat er ten minste twee punten zijn langs de breedte richting van elke opslagplaat.

AgentLet vaak op de werkingstoestand van de hartcompressor van de koelopslagapparatuur en de uitlaattemperatuur ervan. Let tijdens de seizoensverandering op de toestand van het systeem en stel de temperatuur van de vloeibare toevoer en condensatie van het systeem op tijd aan.

Indien besproeiing wordt gebruikt, moet rekening worden gehouden met de dichtheid van de opslagdeuren en ramen.

Tijdens de productie in de productiewerkplaats mag het eenheidsgewicht van het magazijn van Pu niet lager zijn dan het door het project vereiste eenheidsgewicht, ten minste veertig &&m-plumne; kg/m vlakken ;

Gizeworld.kgmBeoordeel het bedrijfsgeluid van de compressor en luister aandachtig naar de werking van de waterpomp, koeltoren, compressor, om grotere schade aan de compressor als gevolg van vroegtijdige garantie te voorkomen.

Het type koude opslag dat in het type koelopslag moet worden gebouwd, moet worden bepaald aan de hand van het soort circulerende goederen. Bijvoorbeeld, de koude opslag die alleen groenten circuleert, kan alleen een verse koude opslag bouwen, terwijl de koude opslag met koeling + bevriezing zal worden gebouwd als er veel soorten circulerende goederen en een groot verschil in opslagtemperatuur. Wat de omvang van de koude opslag betreft, moet worden bepaald aan de hand van het type, de hoeveelheid de frequentie, de cyclus, de vraag of het rek moet worden gebruikt en zo. Bijvoorbeeld voor groenten en fruit verpakt in dozen kan worden verwezen naar de opslagcapaciteit van -kg per kubieke meter en kan de omvang van de koude opslag worden geschat in combinatie met de opslagcapaciteit van ongeveer .-..

Thermische isolatie van rigide polyurethaan heeft een lage warmtegeleiding en een goede thermische werking. Wanneer de dichtheid van rigide polyurethaan ~ kg /m is, is de thermische geleidbaarheid slechts . ~ .w / (m.k), die het laagst is onder alle thermische isolatiematerialen op dit moment.

Overige productinformatie
  • New YorkAangifte voor koude opslagStructureel ontwerp van een snelverdeeleenheid

    New YorkAangifte voor koude opslagStructureel ontwerp van een snelverdeeleenheid

  • Chicago.Assemblage koude opslagprijsVoorzorgsmaatregelen voor gebruik

    Chicago.Assemblage koude opslagprijsVoorzorgsmaatregelen voor gebruik

  • Houston.Bedrijf voor het ontwerp van koelopslaginstallatiesOnderzoek en ontwikkeling van apparatuur

    Houston.Bedrijf voor het ontwerp van koelopslaginstallatiesOnderzoek en ontwikkeling van apparatuur

  • Phoenix.Bedrijf voor verse opslag van groentenlevering

    Phoenix.Bedrijf voor verse opslag van groentenlevering

  • San AntonioBehoud van vruchtenVerminderen van radioactieve verontreiniging

    San AntonioBehoud van vruchtenVerminderen van radioactieve verontreiniging

  • San Diego.Behoud van vruchten in koude opslagProblemen bij het walsen

    San Diego.Behoud van vruchten in koude opslagProblemen bij het walsen

  • San JoseBereiding van de opslag van verse groentenBescherming van de prijzen

    San JoseBereiding van de opslag van verse groentenBescherming van de prijzen

  • Jacksonville.Berging tegen koude plantenBerekeningsmethode voor de draagkracht

    Jacksonville.Berging tegen koude plantenBerekeningsmethode voor de draagkracht

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!