Abrus.kgmInstallatiesleutel voor koud opslagbordVerschillende belangrijkste redenen voor obstructie

  • vrijgavetijd:2022-04-16 18:31:48
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:545
  • Korte omschrijving:

    Abrus.kgm,De selectie van apparatuur voor de bouw van apparatuur voor koude opslag hangt nauw samen met de omvang het type en de b

Artikel inhoud

De selectie van apparatuur voor de bouw van apparatuur voor koude opslag hangt nauw samen met de omvang het type en de begroting van de koude opslag.

Ten tweede, omdat de koeling van de compressor niet continu is, kan de multi-work operatie"s nachts worden geselecteerd indien mogelijk. Bij het werken"s nachts is de uitwendige temperatuur laag, de temperatuur van het koelwater wordt verminderd en de condensatiedruk en de condensatietemperatuur worden verminderd. De koelcapaciteit van het bemonsteringssysteem, gekoppeld aan de gelijke rol van het koelbord, vermindert de werking van de compressor en bereikt het doel van energiebesparing.

Abrus.kgmAls een belangrijke ondersteuning voor de ontwikkeling van koudketenprestaties is de gestandaardiseerde constructie van koelsystemen voor koude opslag van groot belang. Het helpt niet alleen bij de rationalisatie van het energieverbruik van het koelsysteem, maar heeft ook een belangrijke invloed op de verbetering van de kwaliteit van de waar bij lage temperatuur.

Voorbereiding, voorbereiding van de planning van de koelopslag en voorbereiding van de bouwplaats en bouwmaterialen. Alle soorten materialen voor de bouw van koude opslag worden aangepast aan de behoeften van de klanten. Regel de bouwplaats die aan de eisen voldoet, transporteer alle installatiematerialen naar de bouwplaats, controleer de materiaalkwaliteit en het model, en start de installatie van koude opslag na bevestiging.

Vyskov.De afstand van pull klinknagels in de binnenste en buitenste hoeken is mm en mm respectievelijk; Nadat de polystyreen-bibliotheek is geïnstalleerd, moeten de wandpanelen gelijkmatig worden verzegeld en versierd met siliconen kit.

De levensduur van de koude opslag hangt af van de kwaliteit van de koelapparatuur, maar het heeft ook een grote relatie met het juiste dagelijkse beheer en onderhoud na de installatie van de koude opslag. Vaak negeren mensen het laatste punt vaak. In het dagelijks leven, zolang we de koude opslag regelmatig onderhouden en onderhouden, kunnen we de levensduur van de koude opslag aanzienlijk verbeteren en de kosten verlagen.

De bacteriële werking van zure desinfectiemiddelen is voornamelijk om het eiwit in de bacteriën te stollen. Gemeenschappelijke desinfectiemiddelen zijn melkzuur, bleekmiddel, formaline, enz. Specifiek, nadat de vissen uit het vriesmagazijn zijn, verwijder de vrieslaag op de verdampingspijp groep en houd de temperatuur van het magazijn onder de ^;, maak het dan klaar met ~g azijn per kubieke meter van het snelle vriesmagazijn, gebruik een sproeier naar het magazijn, en start de ventilator van de azijn intermitterend te laten volatiliseren en stromen in het magazijn, zodat de azijn een hoop visgeur kan absorberen.


Abrus.kgmInstallatiesleutel voor koud opslagbordVerschillende belangrijkste redenen voor obstructie



Compressiekoelkast wordt vaak gebruikt. Het bestaat voornamelijk uit compressor, condensor, gasklep en verdampingsleiding. De verdampingspijp is geïnstalleerd in het koelhuis. Wanneer het vloeibare koelmiddel door de verdampingspijp gaat, absorbeert het direct de warmte in het magazijn en koelt het af.

In het algemeen zal het logistieke koelopslagproject worden uitgerust met ondersteuning van elektrische koelopslagdeuren en elektrische rolluiamers bij het ontwerp van koelopslagdeuren, in plaats van de traditionele push-pull koude opslagdeur. Kende koeling zei dat dit komt omdat het duwen en trekken van de koelkastdeur niet bevorderlijk is voor het vergrendelen van de koelkasttemperatuur, wat gemakkelijk is om ernstig verlies van koelcapaciteit en niet geschikt is voor logistieke koelkasten die vaak in en uit gaan.

In het proces van het realiseren van uw droom, moet u alle invloeden verwijderen. Het is zeer belangrijk om te erkennen dat wanneer deze prachtige koelkasten worden gebouwd in de villa kamer, de collectie put (zwembad) voor het spoelen (ontdooien) en drainage moeten de maatregelen nemen om het bevriezen en reinigen te voorkomen en backflow van water te vermijden.

Kosten van werkplaatsenWanneer het openen en boren nodig is voor de bovenste opslagplaat of wandplaat, moeten de interne en externe inrichting en positionering worden uitgevoerd overeenkomstig de ontwerpvoorschriften en moet de opening en boring worden uitgevoerd na toetsing; De opening van de inlaat, het vloeistofinlaat, het retourgat, het wateraanvoergat en het afvoergat moeten met een opening worden geopend. Na opening en boring wordt de bouwbehandeling tijdig uitgevoerd en wordt de opening met schuimmateriaal of kit afgesloten om lekkage van lucht en koudlopen te voorkomen; De deur, de ventilatie- en de leveringspoort moeten worden versierd met ingekapselde randen en worden bevestigd met pull klinknagels, met een afstand van mm en mm buiten.

Tijdens de productie in de productiewerkplaats mag het eenheidsgewicht van het magazijn van Pu niet lager zijn dan het door het project vereiste eenheidsgewicht, ten minste veertig &&m-plumne; kg/m vlakken ;

Toepassing van parallelle compressor in koude opslag: de behoefte aan koelcapaciteit is groot, en tot koelcompressoren onder Malige moeten worden gebruikt op weekdagen; exploitatie op lange termijn, grote belasting in de piekploeg en aanzienlijke departementale belasting; Bevroren en gekoelde voorwerpen zijn nieuwe voedingsmiddelen die gemakkelijk te rotten en ontaarden, en hebben strenge eisen voor temperatuur en vochtigheid.


Abrus.kgmInstallatiesleutel voor koud opslagbordVerschillende belangrijkste redenen voor obstructie



Voor de grondisolatie van grote koude opslag kunnen we ervoor zorgen dat de grondisolatie van middelgrote koude opslag complexer is dan die van kleine koude opslag, en dat de grondisolatie van grote koude opslag met een grotere opslagruimte complexer zal zijn. De gemeenschappelijke handelingen zijn als volgt: eerst de ventilatiepijp leggen om te voorkomen dat de grond wordt bevroren, dan de XPS-geëxtrudeerde plaat (gespreide leging is vereist bij het leggen van de geëxtrudeerde plaat), dan de vochtigheids- en dampbarrière op de bovenste en onderste zijden van de geëxtrudeerde plaat leggen, en vervolgens de Emery vloer of epoxy vloer volgens de voorschriften maken. Onder hen wordt de XPS geëxtrudeerde plaat ook gelegd volgens de temperatuur van het magazijn. Bijvoorbeeld, de XPS geëxtrudeerde plaat met dikte van ~ mm moet worden gelegd in de algemene lage temperatuur koude opslag, terwijl de XPS geëxtrudeerde plaat met dikte van ~ mm kan worden gelegd in de hoge temperatuur koude opslag.

Briljantie aanmakenDe installatie van de bovenste opslagplaat moet bij toerbeurt worden uitgevoerd met de installatie van wandplaten, en de klinknagels moeten mm zijn; Volgens de ontwerptekeningen moeten, indien er in het magazijn steunpilaren,Abrus.kgmInstallatiesleutel voor koud opslagbord, kolommen en steunframes van staal zijn, de inrichting en de positionering worden uitgevoerd en moeten nauwkeurige en duidelijke merktekens worden aangebracht overeenkomstig de eisen van de ontwerptekeningen; Weld of installatie van de steunpilaar, kolom, enz., en het gelaste knooppunt moet vochtbestendig zijn en volgens de trek-eisen worden behandeld.

Elektrotemperale ontdooiing: het elektrothermische element ontdooit het beheerste atmosfeer reservoir. Het beheersysteem van de gecontroleerde atmosfeer opslag is eenvoudig, eenvoudig te bedienen, gemakkelijk te realiseren automatisering, maar het verbruikt meer energie.

Nadat de koude opslag op de hoek is geïnstalleerd, kan de volgende koude opslag worden geïnstalleerd langs de richting van de hoek. Goedkeuren van de soortgelijke installatie van Zhang koude opslag voor de installatie van de thermische isolatie board van de opslag. Professionele koude opslag, installatie van koude opslag koude opslag, vruchtenbehoud koude opslag, medische koude opslag, strenge tests, betaalbare prijs en meer preferentiële. Welkom bij consult. Let op de compactheid en continue uniformiteit ervan.

Abrus.kgmHet zal nog steeds afnemen. De bevochtigingshoeveelheid zal dalen met % op vijf graden.

Als er meer lucht of koelmiddel olie in de verdamper, zal de warmteoverdracht effect worden verminderd: opnieuw koelmiddel olie wordt bevestigd aan het binnenste oppervlak van de verdamper warmteoverdracht buis, de warmte-overdracht coëfficiënt zal worden verminderd. Evenzo, als er meer lucht in de warmteoverdracht buis,Abrus.kgmInstallatie voor koude opslag, de warmte-uitwisseling gebied van de verdamper zal worden verminderd,Abrus.kgmHoeveel kost het om een koude opslag te installeren, de warmte-overdracht efficiëntie zal aanzienlijk worden verminderd, en de daling van de temperatuur van het magazijn zal worden vertraagd.

Foutfenomeen: overbelasting van de ventilatormotor, vervorming van de ventilator; storing van de ventilator; storing van de thermische relais van de ventilatormotor (veroudering); Losse bedrading; Koeler geblokkeerd; Grote uitlaatweerstand. Tekortkomingen bij de koude opslag: droogstof werkt niet, de compressorlijn wordt onderbroken, de lont wordt opgeblazen, de thermische relais-handelingen, de druk van de schakelaar de compressor wordt vergrendeld, de omgevingstemperatuur is te hoog de lijn wordt valselijk aangesloten of het foutfenomeen: na het drogen stopt het in korte tijd, de condensator wordt geblokkeerd

Overige productinformatie
  • New YorkAangifte voor koude opslagStructureel ontwerp van een snelverdeeleenheid

    New YorkAangifte voor koude opslagStructureel ontwerp van een snelverdeeleenheid

  • Chicago.Assemblage koude opslagprijsVoorzorgsmaatregelen voor gebruik

    Chicago.Assemblage koude opslagprijsVoorzorgsmaatregelen voor gebruik

  • Houston.Bedrijf voor het ontwerp van koelopslaginstallatiesOnderzoek en ontwikkeling van apparatuur

    Houston.Bedrijf voor het ontwerp van koelopslaginstallatiesOnderzoek en ontwikkeling van apparatuur

  • Phoenix.Bedrijf voor verse opslag van groentenlevering

    Phoenix.Bedrijf voor verse opslag van groentenlevering

  • San AntonioBehoud van vruchtenVerminderen van radioactieve verontreiniging

    San AntonioBehoud van vruchtenVerminderen van radioactieve verontreiniging

  • San Diego.Behoud van vruchten in koude opslagProblemen bij het walsen

    San Diego.Behoud van vruchten in koude opslagProblemen bij het walsen

  • San JoseBereiding van de opslag van verse groentenBescherming van de prijzen

    San JoseBereiding van de opslag van verse groentenBescherming van de prijzen

  • Jacksonville.Berging tegen koude plantenBerekeningsmethode voor de draagkracht

    Jacksonville.Berging tegen koude plantenBerekeningsmethode voor de draagkracht

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!