KzaletepecOntwerp en installatie van een koelhuisWelke categorie is het?

  • vrijgavetijd:2022-05-02 21:51:56
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:357
  • Korte omschrijving:

    Kzaletepec,De lichten in het magazijn zijn niet aan. Controleer of de schakelaar uitvalt en of de bol beschadigd is. Schakel de str

Artikel inhoud

De lichten in het magazijn zijn niet aan. Controleer of de schakelaar uitvalt en of de bol beschadigd is. Schakel de stroomvoorziening uit bij de installatie van de lampenkap en let op de waterdichte werking van de lamp.

Onmiddellijke koeling is het installeren van de condensor van de koude opslag in de doos of de bouw van de koelapparatuur, gebruik de verdamping van de koelmiddel om de lucht onmiddellijk te koelen, en gebruik de koude lucht om de voorwerpen die moeten worden gekoeld te koelen. Dit soort koeling wordt gekenmerkt door snellere koelsnelheid kleine warmtegeleiding temperatuurverschil en eenvoudige systeemsoftware, dus het wordt op grote schaal gebruikt.

KzaletepecIndien de technische opzet van de logistiek koude opslag de belangrijke verantwoordelijkheid moet dragen voor opslag en transport bij lage temperatuur, naast aandacht voor de planning van de bovengenoemde basisfuncties, suggereert KFC koeling dat bedrijven ook de indeling, schaal, verpakking, enz. kunnen configureren van grote verpakkingen, handelsmerk, etiket plakken en ondersteunende hulpmiddelen overeenkomstig de behoeften van het bedrijf, Om de kwaliteit van het koeldistributiecentrum te verbeteren en meer rendement te realiseren.

De bouw van koude opslag in de selectie van de locatie draagt de circulatie van lagetemperatuur goederen. Daarom moet bij de selectie van de locatie prioriteit worden gegeven aan het transport van het gemak van de bouw van koude opslagplaatsen, zoals de nabijheid van wegen, spoorwegen, enz. Tegelijkertijd moet de locatie van de koude opslag grote verontreinigingsbronnen en direct zonlicht vermijden, en moet de bouw van de koude opslag goede afvoer- en ventilatieomstandigheden hebben.

El VigiaIn het proces van het realiseren van uw droom, moet u alle invloeden verwijderen. Het is zeer belangrijk om te erkennen dat wanneer deze prachtige koelkasten worden gebouwd in de villa kamer,KzaletepecHoeveel graden is de koeling van fruit geschikt, de collectie put (zwembad) voor het spoelen (ontdooien) en drainage moeten de maatregelen nemen om het bevriezen en reinigen te voorkomen en backflow van water te vermijden.

Let vaak op de werkingstoestand van de hartcompressor van de koelopslagapparatuur en de uitlaattemperatuur ervan. Let tijdens de seizoensverandering op de toestand van het systeem en stel de temperatuur van de vloeibare toevoer en condensatie van het systeem op tijd aan.

In het proces van het realiseren van uw droom, moet u alle invloeden verwijderen. Het is zeer belangrijk om te erkennen dat wanneer deze prachtige koelkasten worden gebouwd in de villa kamer, de collectie put (zwembad) voor het spoelen (ontdooien) en drainage moeten de maatregelen nemen om het bevriezen en reinigen te voorkomen en backflow van water te vermijden.


KzaletepecOntwerp en installatie van een koelhuisWelke categorie is het?



Compressiekoelkast wordt vaak gebruikt. Het bestaat voornamelijk uit compressor, condensor, gasklep en verdampingsleiding. De verdampingspijp is geïnstalleerd in het koelhuis. Wanneer het vloeibare koelmiddel door de verdampingspijp gaat, absorbeert het direct de warmte in het magazijn en koelt het af.

De elektrische kast moet strikt in overeenstemming zijn met de eisen van de tekening, en de stroom moet worden aangesloten bij een test zonder lading.

De fysische eigenschappen van polyurethaan isolatiebord zijn relatief goed, die aan verschillende behoeften kunnen voldoen. De polyurethaan isolatiecoard is ook streng in de selectie van materialen. Het is een speciale productfabrikant die R&D en service integreert. Het is al lange tijd gespecialiseerd in de installatie van koude opslag, koude opslag installatie, koude opslag, bewaring van fruit koude opslag en medische koude opslag. Het verbetert de algemene prestaties van de polyurethane isolatie board en stelt de polyurethane isolatie board in staat om voor een lange tijd te werken, wat resulteert in een slechte thermische isolatie en thermische isolatie effect, Het wordt voornamelijk veroorzaakt door een onjuiste selectie van de dikte van de isolatietlaag in het ontwerp of door een slechte kwaliteit van isolatiemateriaal in de bouw.

Thermische isolatie van rigide polyurethaan heeft een lage warmtegeleiding en een goede thermische werking. Wanneer de dichtheid van rigide polyurethaan ~ kg /m is, is de thermische geleidbaarheid slechts . ~ .w / (m.k), die het laagst is onder alle thermische isolatiematerialen op dit moment.

Koude opslag wordt voornamelijk gebruikt voor bevroren verwerking en opslag van levensmiddelen


KzaletepecOntwerp en installatie van een koelhuisWelke categorie is het?



Het isolatiebord van polyurethaan moet worden aangesloten met een plug-in inkeping, omdat het een hogere sterkte heeft bij het aansluiten op deze manier.

Onderzoek naar productenDe koelapparatuur in de verse bewaaromgeving van het diepgevroren magazijn neemt meestal het compressiekoelsysteem in één fase aan,KzaletepecInstallatie van kleine nieuwbouw, met freon als koelmiddel. De verdampingsmodus in het magazijn is de koelventilator, die het type plafond kan zijn. Als het aantal opslagplaatsen klein is en het volume niet groter is dan kubieke meters, kan de koelmodus van de opslagmachine worden overwogen. Als er een groot aantal pakhuizen zijn, kan de wijze van meerdere koppen parallel worden overwogen.

De verdamper is niet alleen een wisselaar voor koeling en bulkkoeling, meestal geplakt met een aantal verschillende producten. Het is gespecialiseerd in producten en hernieuwbare hulpbronnen. Het bedrijf omvat: koude opslag installatie, koude opslag,Kzaletepecfabrikant van koelopslaginstallaties, koude opslag, vers bewaren van fruit koude opslag, medische koude opslag. Bovendien, stof en andere dingen maar het bereiken van een bepaalde dikte zal een impact hebben op de koeling van de verse bewaring, Als de koeling van het koelhuis slecht wordt, moet het worden gereinigd met een speciaal reinigingsmiddel voor de verdamper.

Het koelhuis van groenten en fruit is niet geschikt voor het gebruik van uitlaatkoeling, maar gebruikt ventilator voor koeling, omdat het gas in de snel bevriende opslagplaats regelmatig moet circuleren en verspreid worden om koolstofoxide vergiftiging te voorkomen veroorzaakt door een hoge concentratie van koolstofoxide in lokale gebieden. Daarom moeten in het vriesmagazijn de koelapparatuur samen met de airconditioningsuitrusting worden gebruikt. De keuze van de koelapparatuur verschilt van die van de diepvries bij lage temperatuur en van een gewoon snelvriesmagazijn.

KzaletepecHet belang van regelmatige olielozing, ontzilting en luchtlozing in het koelsysteem van het magazijn.

Er moet een uitstekende afvoerleiding standaard rond het magazijn, de bodemtemperatuur moet laag zijn, er moet tussenlaag onder de koude opslag, en onderhouden goede natuurlijke ventilatie. Het handhaven van droogheid is zeer belangrijk voor de koude opslag. Bovendien moet vóór de bouw van de koude opslag de faseelektriciteit van het relatieve volume worden gebouwd op basis van de uitgangskracht van de koeleenheid. Indien de koude-opslag wordt gekoeld en bestraald wordt de leidingwater geplaveid en wordt de koeltoren van de FRP gebouwd.

--voorzorgen voor de vloerinstallatie van koude opslag: de vloer moet vlak worden geïnstalleerd, het ongelijk gedeelte moet met materialen worden gelijkgemaakt, en de sluithaak tussen de platen moet worden vergrendeld om ervoor te zorgen dat het pakkingsoppervlak vlak is zonder hol gevoel. (Merk op dat als dit afvoersysteem in het noorden buiten is geïnstalleerd, de afvoerpijp moet worden geïsoleerd).

Overige productinformatie
  • New YorkAangifte voor koude opslagStructureel ontwerp van een snelverdeeleenheid

    New YorkAangifte voor koude opslagStructureel ontwerp van een snelverdeeleenheid

  • Chicago.Assemblage koude opslagprijsVoorzorgsmaatregelen voor gebruik

    Chicago.Assemblage koude opslagprijsVoorzorgsmaatregelen voor gebruik

  • Houston.Bedrijf voor het ontwerp van koelopslaginstallatiesOnderzoek en ontwikkeling van apparatuur

    Houston.Bedrijf voor het ontwerp van koelopslaginstallatiesOnderzoek en ontwikkeling van apparatuur

  • Phoenix.Bedrijf voor verse opslag van groentenlevering

    Phoenix.Bedrijf voor verse opslag van groentenlevering

  • San AntonioBehoud van vruchtenVerminderen van radioactieve verontreiniging

    San AntonioBehoud van vruchtenVerminderen van radioactieve verontreiniging

  • San Diego.Behoud van vruchten in koude opslagProblemen bij het walsen

    San Diego.Behoud van vruchten in koude opslagProblemen bij het walsen

  • San JoseBereiding van de opslag van verse groentenBescherming van de prijzen

    San JoseBereiding van de opslag van verse groentenBescherming van de prijzen

  • Jacksonville.Berging tegen koude plantenBerekeningsmethode voor de draagkracht

    Jacksonville.Berging tegen koude plantenBerekeningsmethode voor de draagkracht

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!