CentraleOntwerp en installatie van koude opslag van AnhuiWat zijn de gemeenschappelijke problemen

  • vrijgavetijd:2022-05-03 21:08:57
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:387
  • Korte omschrijving:

    Centrale,Bovendien produceert polyurethaan geen schadelijk gas bij hoge temperatuur.Steden voor het ontwerpen van koude opslag: s

Artikel inhoud

Bovendien produceert polyurethaan geen schadelijk gas bij hoge temperatuur.

Steden voor het ontwerpen van koude opslag: selectie en voorbereiding van de koellocatie. Volgens de toepassingskenmerken kan koude opslag worden verdeeld in seksuele koude opslag, retail koude opslag en grootschalige koude opslag. Wanneer grootschalige koude opslag een aanplant begint te bouwen met een meer gecentraliseerde handlevering, moet ook rekening worden gehouden met factoren zoals een betere geografische locatie en contact met de markt. De koude opslag moet worden gelegen op een koele plaats zonder zonlicht en frequente warme lucht. Kleine en middelgrote koude opslag moet worden gebouwd in de kamer. koude opslag

CentraleScrubbers worden vaak gebruikt in gecontroleerde atmosfeer opslagplaatsen. De schrobber is complexer en heeft besproeiingsinstallatie nodig, dus ventilatie is geschikt,CentraleInstallatie en onderhoud van koude opslag, terwijl de gecontroleerde atmosfeer opslag en zijn verschillend.

Opdracht voor koude opslag. Nadat alle delen van de koude opslag zijn geïnstalleerd en aangesloten kan de koude opslag worden gestart voor de ingebruikneming van koude opslag. Volgens de behoeften van de klanten, de waarde van de koude opslag aanpassen, kan de koude opslag de vooraf bepaalde temperatuur bereiken, de koelsnelheid en de werking van de koude opslag zijn normaal, en de koude opslag kan worden geleverd voor gebruik. De installatie voor koude opslag moet de gebruiker van de koude opslag ook opleiding geven met betrekking tot het gebruik van koude opslag en managementkennis, alsmede een opleiding na verkoop.

TabrizGenericNameTe dikke vorst of te veel stof op het verdampingsoppervlak zal het effect van warmteoverdracht verminderen: een andere belangrijke reden voor de trage afname van de opslagtemperatuur is de lage warmtetransfer-efficiëntie van de verdamper, die voornamelijk wordt veroorzaakt door te dikke vorst laag of te veel stof op het verdampingsoppervlak.

Kunstmatige koeling houdt de kamer op een constante temperatuur. De muren, is het oppervlak van de externe wand van de koude opslag wit of licht gekleurd.

Als er meer lucht of koelmiddel olie in de verdamper, zal de warmteoverdracht effect worden verminderd: opnieuw koelmiddel olie wordt bevestigd aan het binnenste oppervlak van de verdamper warmteoverdracht buis, de warmte-overdracht coëfficiënt zal worden verminderd. Evenzo, als er meer lucht in de warmteoverdracht buis, de warmte-uitwisseling gebied van de verdamper zal worden verminderd, de warmte-overdracht efficiëntie zal aanzienlijk worden verminderd, en de daling van de temperatuur van het magazijn zal worden vertraagd.


CentraleOntwerp en installatie van koude opslag van AnhuiWat zijn de gemeenschappelijke problemen



De apparatuur die in het pakhuis moet worden geïnstalleerd en in het pakhuis moet worden geplaatst of in een passende plaats in het pakhuis worden geplaatst; De wandloods moet vanaf de hoek van het opslaglichaam worden geïnstalleerd en het professionele koelpakhuis moet worden geïnstalleerd. Het koelpakhuis moet worden geïnstalleerd. Het koelpakhuis moet worden gebouwd. Het koelhuis voor de fruitteelt en het medisch koelpakhuis moeten hoge druk hebben goede waterdichte prestaties, brand en hoge temperatuurbestendigheid, sterke overbelastingskapaciteit, corrosiebestendigheid, stralingsbescherming en lange levensduur. De hoek moet tijdelijk worden bevestigd met . kleur plaat staal; Bij het installeren van elk wandpaneel, gelijkmatig twee lagen schuimmateriaal op het gezamenlijke oppervlak van mannelijke en vrouwelijke groef aanbrengen en een laag schuimmateriaal aanbrengen bij het installeren van polystyreen wandpaneel. De deklaag moet uniform en continu zijn; Nadat het behang is geïnstalleerd, trek klinknagels aan de schoot van de interne en externe stalen platen van de twee wallen voor verbinding en fixatie, en de klinknagels afstand in het magazijn moet mm zijn; Bij het aansluiten van de bibliotheekplaat in de vorm van een excentrieke haak moet de excentrieke haak eenmaal worden losgemaakt voordat de installatie wordt geïnstalleerd om een betrouwbare vergrendeling tijdens de installatie te garanderen.

Door de voortdurende ontwikkeling van de koudketenindustrie breidt de logistieke schaal van de koude opslag zich uit en neemt de bouwhoeveelheid ook toe. Volgens statistieken wordt op dit moment de prestatiegroeisnelheid van de koude keten op % %; Dit leidt tot de toenemende vraag naar logistiek koude opslag. Bij het ontwerpen van de logistiek koude opslag hebben de mensen de optimalisatie en transformatie van de bestaande koude opslag versterkt op basis van het ontwerp en de bouw van de nieuwe koude opslag, om zijn functies in het bevriezen van producten,CentraleInstallatie van koelinstallaties, koeling, verzekering enzovoort te verzekeren.

In het algemeen is de bouw van koude opslag bedoeld om de kwaliteit van gebouwen te waarborgen met zijn strenge warmteisolatie, afdichting, stevigheid en ijsbestendigheid.

Eerlijke dienstTypes van een snelvriesmagazijn: kleur plastic stalen plaat,CentraleHoeveel kost de koelopslag van drugs, gezouten stalen plaat, enz.

De scharnier tussen de bovenplaat van het magazijn en het einde van de bovenste opslagplaat moet worden behandeld om lekkage van de lucht en koudlopen te voorkomen. Nadat alle bovenste opslagplaten zijn geïnstalleerd reliëf aluminium, moet de kont worden gevuld met schuimmateriaal, en de mm brede kleur stalen plaat moet worden verzegeld in de kont gewricht met pull klinknagels.

Bij de uitlaat van de afvoerleiding (ontdooiende) moet de ventilatieklep of de waterput worden geplaatst. Voor uitlaatkleppen en waterdichte putten in ernstige koude gebieden moeten koudebeschermende maatregelen worden genomen.


CentraleOntwerp en installatie van koude opslag van AnhuiWat zijn de gemeenschappelijke problemen



De water tank is ontworpen om gescheiden te worden van de machine en is dubbellaag. Het zal niet druppelen door condensatie veroorzaakt door interne en externe temperatuurverschillen. Het kan worden gekoppeld met het koelsysteem, dat wil zeggen, het zal niet bevochtigd worden tijdens koeling om ernstige bevriezing van de ventilator te voorkomen.

queryDe hoogte van het magazijn, de horizontale en verticale van het magazijn moet worden ontworpen volgens de koeltechniek, koelapparatuur, transport en stapeling omstandigheden. De selectie van isolatiebord is zeer belangrijk voor de Koudgebergte van Guangdong. Op dit moment gebruikt de overgrote meerderheid van de koude opslag polyurethaanse isolatieboard. Wat zijn de kenmerken en voordelen van polyurethaan isolatiebord?

Volgens de technische voorschriften voor de installatie van koelventilator wordt bij de keuze van de hijspunt eerst rekening gehouden met de positie met een goede luchtverkeer. Ten tweede wordt de richting van de bibliotheekstructuur overwogen.

Om de veiligheid van de constructie en de koude opslag te waarborgen, moet de spanwijdte tussen de bovenste opslagplaten (hefbomen) voldoen aan de volgende bepalingen: de polystyreen bovenste opslagplaat (mm dik) heeft een zeer grote tijdspanne van M, en de polyurethaan bovenste opslagplaat (mm dik) heeft een spanwijdte van m.

CentraleDe koelmiddel lading is onvoldoende. Op dit moment, gewoon genoeg koelmiddel toevoegen.

Of de parameters van koelapparatuur consistent zijn. Wanneer de koelopslag de fabriek verlaat, worden de temperatuur- en temperatuurverschillen van de koelopslag aangepast aan de eisen van de gebruiker. Na het begrijpen van de technische parameters van de koude opslag, zet de parameters op de koelkast. Tijdens het gebruik is de luchtvochtigheid hoog en is het ontdooiinterval lang. De gemeenschappelijke koelkastborden van koude opslag omvatten mm, mm, mm en mm polyurethaan thermische isolatieworden, kleurenstalen tegels roestvrijstalen platen, zoutdikke stalen platen, reliëfplaten, polyurethaanjerspraying, enz. aan beide zijden of aan één en twee kanten, meer algemene stalen tegels worden geproduceerd en verwerkt tot verborgen groeven, die licht gewicht, hoge vuurkracht, goede weerstand tegen corrosie en veroudering, en weerstand tegen het maken van de zwaartekracht, en tegen de zwaartekracht van de zwaartekracht, en de weerstand van de zwaartekracht van het lichaam. Het koelopslagbord is eenvoudig en gemakkelijk te monteren, en is een breed scala van grondstoffen geselecteerd voor de warmteisolatie en het bewaren van de koude opslag. De kosten van roestvrij staal plaat en zoutplaat stijgen, en het is ook gemakkelijk om te vervormen en schade aan het uiterlijk.

. Onderhoud van de koelcompressor. In een voor gebruik geschikte positie buiten de deur van de koelkamer, moet een hoofdschakelaar worden ingesteld om de stroomvoorziening van de koelcompressor uit te schakelen. Deze schakelaar moet in staat zijn de werking van de koelcompressor te stoppen, en moeten relevante borden worden ingesteld. Indien het mechanische paneel in de hoofdkamer is ingesteld, wordt naast elke koelcompressor een knopschakelaar aangebracht.

Overige productinformatie
  • New YorkAangifte voor koude opslagStructureel ontwerp van een snelverdeeleenheid

    New YorkAangifte voor koude opslagStructureel ontwerp van een snelverdeeleenheid

  • Chicago.Assemblage koude opslagprijsVoorzorgsmaatregelen voor gebruik

    Chicago.Assemblage koude opslagprijsVoorzorgsmaatregelen voor gebruik

  • Houston.Bedrijf voor het ontwerp van koelopslaginstallatiesOnderzoek en ontwikkeling van apparatuur

    Houston.Bedrijf voor het ontwerp van koelopslaginstallatiesOnderzoek en ontwikkeling van apparatuur

  • Phoenix.Bedrijf voor verse opslag van groentenlevering

    Phoenix.Bedrijf voor verse opslag van groentenlevering

  • San AntonioBehoud van vruchtenVerminderen van radioactieve verontreiniging

    San AntonioBehoud van vruchtenVerminderen van radioactieve verontreiniging

  • San Diego.Behoud van vruchten in koude opslagProblemen bij het walsen

    San Diego.Behoud van vruchten in koude opslagProblemen bij het walsen

  • San JoseBereiding van de opslag van verse groentenBescherming van de prijzen

    San JoseBereiding van de opslag van verse groentenBescherming van de prijzen

  • Jacksonville.Berging tegen koude plantenBerekeningsmethode voor de draagkracht

    Jacksonville.Berging tegen koude plantenBerekeningsmethode voor de draagkracht

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!