Grote geitWat goed is voor een kleine installatie van koude opslagGoede thermische isolatie

  • vrijgavetijd:2022-06-16 20:42:21
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:509
  • Korte omschrijving:

    Grote geit,De uitlaattemperatuur van de compressor apparatuur is vaak. Wanneer het seizoen verandert en het temperatuurverschil ste

Artikel inhoud

De uitlaattemperatuur van de compressor apparatuur is vaak. Wanneer het seizoen verandert en het temperatuurverschil sterk verandert, let op het. Als de machine abnormaal is, moet het worden gecontroleerd in de tijd.

De hoogte van het magazijn, de horizontale en verticale van het magazijn moet worden ontworpen volgens de koeltechniek, transport en stapeling omstandigheden. De selectie van isolatiebord is zeer belangrijk voor de Koudgebergte van Guangdong. Op dit moment gebruikt de overgrote meerderheid van de koude opslag polyurethaanse isolatieboard. Wat zijn de kenmerken en voordelen van polyurethaan isolatiebord?

Grote geitVoordat het magazijn wordt bevestigd met hoek aluminium,Grote geitInstallatie van koelopslagbedrijven, moet het worden verzegeld met glas lijm en worden bevestigd met hoek aluminium met vaste trek Mao. De afstand tussen pull klinknagels is mm. De afstand tussen de bovenste en onderste zijden van de deur is mm.

Grootschalige ruimte van diepgevroren opslagplaatsen: voor diepgevroren entrepots van dezelfde omvang slaan redelijke ontwerpen meer goederen op dan onredelijke. Voor de vaste grootte snelle bevriezing magazijn, hoe om het te ontwerpen om de ruimte te maximaliseren is vaak een belangrijk probleem beschouwd door onze ontwerpers. In het ontwerp van Lukang medisch diepvriesmagazijn, hebben we redelijkerwijs ontworpen om de oorspronkelijke opslagcapaciteit van dozen uit te breiden tot dozen, wat de ruimte veel verhoogt.

Newcastle.De afvoer bij de uitlaat van de koelventilator, de afvoer van de vluchtige koelbox en de afvoer van het koelhuis dat levensmiddelen of dranken bewaart, mogen niet onmiddellijk verbonden zijn met de software voor het riolerings- en afvalwater, maar er moet indirecte drainage worden vastgesteld. Voor de spoeling (ontdooiing) van het water van elke laag in de dubbele laag koude opslag, moet een uitlaatklep-inrichting voor de hoofdkraan worden geplaatst voor het spoelen (ontdooien) van het water.

Het is nodig om een speciale Tally room (gebied) op te zetten, en de temperatuur van het meetgebied wordt meestal gecontroleerd op ~ + ;.

Met de ontwikkeling van de tijden koelapparaten worden steeds vaker gebruikt. Alle aspecten van het leven zijn onafscheidelijk van het gebruik. Families zullen ook worden uitgerust met enkele eenvoudige koelapparaten. Voor koelapparaten, zoals koude opslag, en fabrikanten moeten de belangrijkste punten in het productieproces van koude opslag.


Grote geitWat goed is voor een kleine installatie van koude opslagGoede thermische isolatie



Kenmerken van een snelvriesmagazijn: de snelle vriestechniek is geavanceerd de vriesvrije snelvriesmethode wordt toegepast, de beroemde merkcompressor en koelaccessoires worden geconfigureerd, dat behoort tot de internationale geavanceerde koeltechniek in de e eeuw.

Wanneer de plafond ventilator te zwaar is, moet het ijzer met - of -hoek worden gebruikt als lintel. Lintels moeten over een ander dak en wandpaneel worden gespreid om de belasting te verminderen.

Het is absoluut verboden om artikelen met vervuiling en vreemde geur rond de koude opslag te plaatsen. De omgeving van de koude opslag moet regelmatig worden gereinigd en ontsmet en de deur van de koude opslag moet worden vergrendeld.

Aanbeveling en raadplegingEen andere reden is dat er veel koelmiddelen in het systeem. In dit geval, vind eerst het lek, focus op de verbinding van elke pijpleiding en klep, reparatie van het gevonden deel, en dan vul in voldoende koelmiddel.

Technische beveiligingsmaatregelen voor de installatie van koude opslag: tijdens de productie in de productiewerkplaats moet de productie worden uitgevoerd overeenkomstig de in de kwaliteitscontrole van ISO gespecificeerde exploitatieregels,Grote geitBouw- en installatiekosten van koude opslag, moet de zelfinspectie en de controle worden uitgevoerd om ervoor te zorgen dat de fabrieksdoorloopsnelheid is en dat niet-gekwalificeerde producten de fabriek mogen verlaten.

Indirecte koeling is dat de lucht in het magazijn door de ventilator in het koelapparaat wordt gepompt. De lucht wordt geabsorbeerd door de verdampingsleiding die in het koelapparaat cirkelt, en vervolgens naar het magazijn wordt gestuurd om te koelen. De voordelen van luchtkoeling zijn snelle koeling, uniforme temperatuur in het magazijn, en kunnen schadelijke gassen zoals koolstofoxide uit het magazijn brengen tijdens de opslag.


Grote geitWat goed is voor een kleine installatie van koude opslagGoede thermische isolatie



Exploitatie van de eenheid: regelmatig het olieniveau en de olieopbrengst van de compressor en de zuiverheid van de olie observeren. Indien de olie vuil is of het olieniveau daalt, moet deze op tijd worden opgelost om nadelige effecten te voorkomen.

marktprijsVoor het verwijderen van schimmel en desinfectie van diepvriesmagazijn kunnen zuurdesinfectiemiddelen worden gebruikt.

Voor de bouw van gecontroleerde atmosfeer moeten evenwichtvensters worden aangebracht.

De afvoer bij de uitlaat van de koelventilator, de afvoer van de vluchtige koelbox en de afvoer van het koelhuis dat levensmiddelen of dranken bewaart,Grote geitInstallatieprijs voor professionele koude opslag, mogen niet onmiddellijk verbonden zijn met de software voor het riolerings- en afvalwater, maar er moet indirecte drainage worden vastgesteld. Voor de spoeling (ontdooiing) van het water van elke laag in de dubbele laag koude opslag, moet een uitlaatklep-inrichting voor de hoofdkraan worden geplaatst voor het spoelen (ontdooien) van het water.

Grote geitDe schuimtechnologie van polyurethaan met een sterke stabiliteit zorgt ervoor dat het een superieure hechting heeft. De stevige combinatie van polyurethaanvast schuim en draaglaag is de basisvoorwaarde om de stabiliteit van de externe isolatie laag te waarborgen. Dat wil zeggen, onder de ongunstige lokale temperatuur- en vochtigheidsomstandigheden, kan het verschillende interne en externe gecombineerde ladingen dragen, zoals windenergie, zelfgewicht en normale botsing, en de isolatie laag nog steeds niet gescheiden en valt af van de draaglaag en blijft stabiel in de toestand.

Het is uitgerust met temperatuurcompensatie om de watertemperatuur automatisch aan te passen. De watertemperatuur van ultrasone atomisering is - graden. Als onze bevochtiger verbonden is met het magazijn, is er geen temperatuurcompensatie, zelfs in het werk, de temperatuur van het water is laag

De grondisolatie van kleine, middelgrote en grote koude opslag is verschillend, wat nauw verband houdt met het doel, de opslagproducten en de omvang van de koude opslag. Koeling van Kuhua herinnert eraan: grondisolatie moet worden gedaan, anders schommelt de temperatuur in de koude opslag vaak door een slechte isolatie, wat de kwaliteit van opgeslagen goederen be ïnvloedt. Wat is het verschil tussen de grondisolatie van kleine, middelgrote en grote koude opslag? Hoe beter te doen?

Overige productinformatie
  • New YorkAangifte voor koude opslagStructureel ontwerp van een snelverdeeleenheid

    New YorkAangifte voor koude opslagStructureel ontwerp van een snelverdeeleenheid

  • Chicago.Assemblage koude opslagprijsVoorzorgsmaatregelen voor gebruik

    Chicago.Assemblage koude opslagprijsVoorzorgsmaatregelen voor gebruik

  • Houston.Bedrijf voor het ontwerp van koelopslaginstallatiesOnderzoek en ontwikkeling van apparatuur

    Houston.Bedrijf voor het ontwerp van koelopslaginstallatiesOnderzoek en ontwikkeling van apparatuur

  • Phoenix.Bedrijf voor verse opslag van groentenlevering

    Phoenix.Bedrijf voor verse opslag van groentenlevering

  • San AntonioBehoud van vruchtenVerminderen van radioactieve verontreiniging

    San AntonioBehoud van vruchtenVerminderen van radioactieve verontreiniging

  • San Diego.Behoud van vruchten in koude opslagProblemen bij het walsen

    San Diego.Behoud van vruchten in koude opslagProblemen bij het walsen

  • San JoseBereiding van de opslag van verse groentenBescherming van de prijzen

    San JoseBereiding van de opslag van verse groentenBescherming van de prijzen

  • Jacksonville.Berging tegen koude plantenBerekeningsmethode voor de draagkracht

    Jacksonville.Berging tegen koude plantenBerekeningsmethode voor de draagkracht

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!