Kokarko.Hoe een kleine koude opslag te makenWelk gevoel van waarde heeft het nodig om aan te passen

  • vrijgavetijd:2022-07-13 18:44:40
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:455
  • Korte omschrijving:

    Kokarko.,De brede, grote spanwijdte en hoge belasting, omdat het polyurethaan rigide schuim tegelijk werkt als het structurele ma

Artikel inhoud

De brede, grote spanwijdte en hoge belasting, omdat het polyurethaan rigide schuim tegelijk werkt als het structurele materiaal. De dunnere polyurethaan sandwich plaat kan voldoen aan de relevante bepalingen over de bouw van energie-limiet, die het gebruik van dunnere platen tijdens de bouw en bespaart de bouw ruimte.

Toepassing van parallelle compressor in koude opslag: de behoefte aan koelcapaciteit is groot, en tot koelcompressoren onder Malige moeten worden gebruikt op weekdagen; exploitatie op lange termijn, grote belasting in de piekploeg en aanzienlijke departementale belasting; Bevroren en gekoelde voorwerpen zijn nieuwe voedingsmiddelen die gemakkelijk te rotten en ontaarden, en hebben strenge eisen voor temperatuur en vochtigheid.

Kokarko.De conduit-installatie moet mooi en stevig zijn.

Voorschriften voor de koeltijd van het apparaat: de koude opslag van het koelsysteem met ammoniak als koelmiddel moet worden ondersteund op de plaats met een lage bevolkingsdichtheid eromheen.

San CarlosPunten met meerdere verdiepingen van koude opslag: klein, dat land kan besparen; Wanneer de opslagcapaciteit gelijk is, is de oppervlakte van de buitenste behuizing kleiner dan die van de koudopslag in één laag, zodat het koude verbruik kan worden verminderd, kan het droge verbruik van voedsel worden verminderd, en kunnen de kosten van machines en apparatuur en de exploitatie en beheer dienovereenkomstig worden verlaagd. Tegelijk door de besparing van thermische isolatiematerialen zijn de civiele bouwkosten per ruimte laag en zijn de investeringskosten gering; De locatie van meerdere verdiepingen kan redelijk zijn zoals de koelkamer kan worden gebruikt als de koelruimte, de zolder op de bovenste verdieping kan worden gebouwd in de ruimte voor het maken van ijs, enz.

Installatie van koude opslag, bouw van koude opslag, conservering van fruit koude opslag en medische koude opslag hebben stabiele, veilige, betrouwbare en onderhoudsvrije prestaties. Het technische niveau heeft het binnenlandse niveau bereikt en het geavanceerde niveau van soortgelijke internationale producten. Als er een grote hoeveelheid ijs en water is, moet het worden gereinigd op tijd, en het mag niet worden geklopt tijdens het reinigen, zodat de grond niet wordt beschadigd en de levensduur van de koude opslag be ïnvloedt.

Voor watergekoelde eenheden moet de turbulentie van het koelwater vaak worden vervangen moet het koelwater regelmatig worden vervangen en of het stromend, uitstotend, druppelend, lekkage en andere omstandigheden van het watervoorzieningssysteem bestaan.


Kokarko.Hoe een kleine koude opslag te makenWelk gevoel van waarde heeft het nodig om aan te passen



Polyurethaan koelkarton gebruikt licht polyurethaan als intern materiaal van koelkarton. Het voordeel van polyurethaan is zeer goede warmteisolatie. De buitenkant van de koude opslag bestaat uit SII, omdat het temperatuurverschil binnen en buiten het bord groot is, en de temperatuur zal verspreiden, waardoor koeling meer energie-besparing en verbetert de werking van koeling.

Voor de installatie van de gecontroleerde atmosfeer magazijn, moeten we ook weten hoe lang de vraag naar vriesgoederen is. Na de installatie van de gecontroleerde atmosfeer magazijn, kan het worden verdeeld in verse opslag, bevroren opslag en snel-bevroren opslag. Het eerste voor de verse-opslag is om regelmatige goederen op te slaan, het eerste ding voor de koude opslag is om items onder nul op te slaan, en het eerste ding voor de bevroren opslag is voorwerpen rond nul, De invrietijdcode duurt -uren. Als het in het vriesmagazijn wordt gebracht, duurt het slechts twee tot tien uur om het fenomeen van snelle bevriezing te bereiken. In het proces van het opbergen van goederen,Kokarko.Professionele installatie van koude opslag, als de temperatuur te laag is, zal het de normale temperatuur van de gedeponeerde goederen beïnvloeden. De hoge prijs koude opslagplaatsen van verschillende specificaties worden geïnstalleerd, geïnstalleerd, gebouwd, fruit verse-houden koude opslagplaatsen, en medische koude opslagplaatsen worden geleverd op tijd, Hoge kosten prestaties, is uitgegroeid tot het voorkeursmerk voor vele draadproducten, welkom om te kopen! Het zal ook de houdbaarheid beïnvloeden.

Onjuiste afstelling of blokkering van de gasklep, te grote of te kleine koelvloeistof-stroom: onjuiste afstelling of blokkering van de gasklep zal de koelvloeistof rechtstreeks beïnvloeden naar verdamper. Wanneer de gasklep te groot wordt geopend, is de koelvloeistof te groot, neemt de verdampingsedruk en verdampingstemperatuur ook toe, wanneer de gasklep te klein wordt geopend of geblokkeerd, de koelvloeistof ook afnemen, de koelcapaciteit van het systeem zal ook afnemen, en de daling van de temperatuur van het magazijn zal ook vertragen.

De productlijnLet vaak op de werkingstoestand van de hartcompressor van de koelopslagapparatuur en de uitlaattemperatuur ervan. Let tijdens de seizoensverandering op de toestand van het systeem en stel de temperatuur van de vloeibare toevoer en condensatie van het systeem op tijd aan.

In de lage temperatuuromgeving, vooral in de periodieke bevriezing- en ontdooiingscyclus, is de constructie ook kwetsbaar voor. Daarom moeten de bouwmaterialen van de koude opslag en de structuur van elk deel van de koude opslag voldoende weerstandsvermogen hebben.

Te dikke vorst of te veel stof op het verdampingsoppervlak zal het effect van warmteoverdracht verminderen: een andere belangrijke reden voor de trage afname van de opslagtemperatuur is de lage warmtetransfer-efficiëntie van de verdamper die voornamelijk wordt veroorzaakt door te dikke vorst laag of te veel stof op het verdampingsoppervlak.


Kokarko.Hoe een kleine koude opslag te makenWelk gevoel van waarde heeft het nodig om aan te passen



Deze maatregelen hebben goede resultaten opgeleverd. Vergeleken met een aantal koude opslagplaatsen bij een klant in Jining, hebben de koelopslagplaatsen met hun witte materialen een aanzienlijk lager energieverbruik dan die met andere witte materialen.

Waar kan ik het vinden?De gecombineerde koude opslag koelt niet of het koeleffect is slecht. Controleer of de condensor van de koelkast vuil is. Of de vorst te dik is op de verdamper in het magazijn. Controleer of de koelmiddel lekt (gebruik zeepwater op de pijpleiding, en als er luchtbellen worden gegenereerd geeft het aan dat de koelmiddel lekt). En vraag het gecombineerde koeltechnische personeel de koelmiddel aan te vullen en de lekkage aan te pakken. Controleer of de afdichting van de gecombineerde koude opslagdeur intact is en elimineer deze. Of de koelkast van de gecombineerde koude opslag werkt. Of de parameterinstelling van de computer controller van de koude opslag correct is, en de koude opslagdeur opnieuw in elkaar zetten voor installatie. Controleer of de koeler in de koude opslag faalt en vervang het. Of er genoeg toestemming is om artikelen in het magazijn te stapelen en te dreggen.

Specifieke functionele kenmerken van verse machines.

De brede,Kokarko.Kleine bedrijf voor koelopslag, lichte en dunne wand heeft de voordelen van licht gewicht, grote spanwijdte en hoge belasting,Kokarko.Koude opslag, omdat het polyurethaan rigide schuim tegelijk werkt als het structurele materiaal. De dunnere polyurethaan sandwich plaat kan voldoen aan de relevante bepalingen over de bouw van energie-limiet, die het gebruik van dunnere platen tijdens de bouw en bespaart de bouw ruimte.

Kokarko.Bij de verbindingen tussen polyurethane isolatieworden moeten enkele maatregelen ter voorkoming van koude bruggen worden genomen.

Polyurethaan met een goede vuurbestendigheid en vlamvertragingskracht is een soort vuurbestendig en zelfbrandbaar materiaal na toevoeging van brandvertrager. In geval van brand kan het verkoold worden, in tegenstelling tot doorstroomverbranding en flashover zoals extruded karton, dat de verspreiding van vuur effectief kan voorkomen. In het bijzonder kan het als geheel worden verzegeld na een systematische brandbeveiliging om niet brandbare producten te vormen.

Onvoldoende koeldosis en capaciteit in het systeem: er zijn twee belangrijkste redenen voor onvoldoende koelmiddelcirculatie;

Overige productinformatie
  • New YorkAangifte voor koude opslagStructureel ontwerp van een snelverdeeleenheid

    New YorkAangifte voor koude opslagStructureel ontwerp van een snelverdeeleenheid

  • Chicago.Assemblage koude opslagprijsVoorzorgsmaatregelen voor gebruik

    Chicago.Assemblage koude opslagprijsVoorzorgsmaatregelen voor gebruik

  • Houston.Bedrijf voor het ontwerp van koelopslaginstallatiesOnderzoek en ontwikkeling van apparatuur

    Houston.Bedrijf voor het ontwerp van koelopslaginstallatiesOnderzoek en ontwikkeling van apparatuur

  • Phoenix.Bedrijf voor verse opslag van groentenlevering

    Phoenix.Bedrijf voor verse opslag van groentenlevering

  • San AntonioBehoud van vruchtenVerminderen van radioactieve verontreiniging

    San AntonioBehoud van vruchtenVerminderen van radioactieve verontreiniging

  • San Diego.Behoud van vruchten in koude opslagProblemen bij het walsen

    San Diego.Behoud van vruchten in koude opslagProblemen bij het walsen

  • San JoseBereiding van de opslag van verse groentenBescherming van de prijzen

    San JoseBereiding van de opslag van verse groentenBescherming van de prijzen

  • Jacksonville.Berging tegen koude plantenBerekeningsmethode voor de draagkracht

    Jacksonville.Berging tegen koude plantenBerekeningsmethode voor de draagkracht

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!