Zelayaworld.kgmHoe te bouwen fruit koude opslagWat zijn de stappen om te installeren en te gebruiken

  • vrijgavetijd:2022-07-13 22:44:40
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:591
  • Korte omschrijving:

    Zelayaworld.kgm,Luchtdichte bouw van een diepvriesmagazijn: de gewijzigde atmosfeer van een nieuw opslaghuis wordt ontwikkeld op basis v

Artikel inhoud

Luchtdichte bouw van een diepvriesmagazijn: de gewijzigde atmosfeer van een nieuw opslaghuis wordt ontwikkeld op basis van de traditionele hogetemperatuuropslag, met de „Idquo”; Refrigeratie ^ rdquo; Functie, langdurige koude opslag installatie, koude opslag installatie, koude opslag bouw, verse fruitopslag, medische koude opslag, complete producten, uitstekende kwaliteit en gunstige prijs. Er zijn ook ^ Idquo; Air conditioning ^ rdquo; Functie; Het koelhuis is echter geen eenvoudige superpositie van gewone hoge temperatuur opslagplaatsen en air conditioning. Om de gassamenstelling in de opslagplaats snel aan te passen, is het noodzakelijk ervoor te zorgen dat de vriesruimte een goede luchtdichtheid heeft. Dit is bevestigd door het theoretische onderzoek en een groot aantal praktische ervaring van het snelvriesmagazijn.

Let vaak op de werkingstoestand van de hartcompressor van de koelopslagapparatuur en de uitlaattemperatuur ervan. Let tijdens de seizoensverandering op de toestand van het systeem en stel de temperatuur van de vloeibare toevoer en condensatie van het systeem op tijd aan.

Zelayaworld.kgmHet koelhuis bestaat in het algemeen uit onderhoudsstructuur en koelapparatuur. Het wordt meestal gekoeld door compressor, en de vergassing temperatuur is zeer laag als koelmiddel, zodat het kan verdampen onder lage druk en mechanische omstandigheden, en absorbeert de warmte in het opslagmagazijn, om te bereiken

Verschillende technische processen voor de verwerking van voedsel voor de bouw van koude opslag worden gecombineerd met lokale stadsplanning. De bouw van koude opslag is de ontwerp-eisen en de bouw van koude opslag, die niet alleen de kruisvervuiling tussen levensmiddelen vermijdt, spaart grond en vermindert de kosten.

Cambridge.Installatie van koude opslag, bouw van koude opslag, veilige, betrouwbare en onderhoudsvrije prestaties. Het technische niveau heeft het binnenlandse niveau bereikt en het geavanceerde niveau van soortgelijke internationale producten. Als er een grote hoeveelheid ijs en water is, moet het worden gereinigd op tijd, en het mag niet worden geklopt tijdens het reinigen zodat de grond niet wordt beschadigd en de levensduur van de koude opslag be ïnvloedt.

Installeer het lichaam van de bibliotheek. Over het algemeen kan het magazijn lichaam worden verdeeld in een klein magazijn en een groot magazijn lichaam. Het kleine magazijn lichaam is in principe een gecombineerde koude opslag met opslagplaat. Het grote magazijn lichaam is meestal een civiele koude opslag. Het geassembleerde of geconstrueerde magazijn lichaam is over het algemeen vereist om vlak, compact en solide, zonder holle gevoel, dragend, antivries, vochtbestendig, enz.

Compressiekoelkast wordt vaak gebruikt. Het bestaat voornamelijk uit compressor, condensor, gasklep en verdampingsleiding. De verdampingspijp is geïnstalleerd in het koelhuis. Wanneer het vloeibare koelmiddel door de verdampingspijp gaat,Zelayaworld.kgmHoeveel kost de installatie van koude opslag van groenten,Zelayaworld.kgmInstallatiekosten van grote koude opslag, absorbeert het direct de warmte in het magazijn en koelt het af.


Zelayaworld.kgmHoe te bouwen fruit koude opslagWat zijn de stappen om te installeren en te gebruiken



De bacteriële werking van zure desinfectiemiddelen is voornamelijk om het eiwit in de bacteriën te stollen. Gemeenschappelijke desinfectiemiddelen zijn melkzuur, bleekmiddel, formaline, enz. Specifiek, nadat de vissen uit het vriesmagazijn zijn, verwijder de vrieslaag op de verdampingspijp groep en houd de temperatuur van het magazijn onder de ^;, maak het dan klaar met ~g azijn per kubieke meter van het snelle vriesmagazijn, gebruik een sproeier naar het magazijn,Zelayaworld.kgmInstallatie voor koude opslag, sluit de deur van het magazijn stevig, en start de ventilator van de azijn intermitterend te laten volatiliseren en stromen in het magazijn, zodat de azijn een hoop visgeur kan absorberen.

Voor de selectie en de voorbereiding van de grondlocatie van de koelopslag moet bij het ontwerp van de koelopslag rekening worden gehouden met de noodzakelijke hulptechnische gebouwen en apparatuur, zoals werkbemiddeling verpakking en combinatietafel, speciale gereedschapsopslagplaats, gezouten stalen plaat enz.

Types van een snelvriesmagazijn: kleur plastic stalen plaat, roestvrij stalen plaat, reliëf aluminium, enz.

Goede kwaliteitLuchtdichte bouw van een diepvriesmagazijn: de gewijzigde atmosfeer van een nieuw opslaghuis wordt ontwikkeld op basis van de traditionele hogetemperatuuropslag, met de „Idquo”; Refrigeratie ^ rdquo; Functie, langdurige koude opslag installatie, koude opslag installatie, koude opslag bouw, verse fruitopslag, medische koude opslag complete producten, uitstekende kwaliteit en gunstige prijs. Er zijn ook ^ Idquo; Air conditioning ^ rdquo; Functie; Het koelhuis is echter geen eenvoudige superpositie van gewone hoge temperatuur opslagplaatsen en air conditioning. Om de gassamenstelling in de opslagplaats snel aan te passen, is het noodzakelijk ervoor te zorgen dat de vriesruimte een goede luchtdichtheid heeft. Dit is bevestigd door het theoretische onderzoek en een groot aantal praktische ervaring van het snelvriesmagazijn.

Het is nodig om een speciale Tally room (gebied) op te zetten, condensor, gasklep en verdampingsleiding. De verdampingspijp is geïnstalleerd in het koelhuis. Wanneer het vloeibare koelmiddel door de verdampingspijp gaat, absorbeert het direct de warmte in het magazijn en koelt het af.


Zelayaworld.kgmHoe te bouwen fruit koude opslagWat zijn de stappen om te installeren en te gebruiken



Voorschriften voor de koeltijd van het apparaat: de koude opslag van het koelsysteem met ammoniak als koelmiddel moet worden ondersteund op de plaats met een lage bevolkingsdichtheid eromheen.

De productlijnEen groot aantal personeelsleden is niet toegestaan om goederen in het magazijn te selecteren. Sluit de deur van het magazijn op tijd. Wanneer de deur van het magazijn wordt geopend, let dan op of het luchtgordijn wordt geopend of het deurgordijn naar behoren wordt geplaatst. Doe de lichten uit als je het pakhuis verlaat.

Duur, hoge machinenauwkeurigheid van lichaamsdelen; hoge geluidshinder tijdens de werking van de compressor; De schroefcompressor kan alleen worden gebruikt in medium- en lagedrukbereik, niet bij hoge drukgelegenheden; Door de grote brandstofinjectie en een complex oliebehandelingssysteem zijn er veel hulpapparatuur van de eenheid.

Andere aspecten: bij het ontwerp van de koelopslag van voedsel moet ook rekening worden gehouden met de samenwerking tussen de koude opslag en de brandbestrijding, ventilatie, water en elektriciteit. Het moet voldoen aan de eisen van veiligheid, wetenschap en milieubescherming. Bij het ontwerpen en installeren van de koude opslag, moet rekening worden gehouden met het drainage probleem, en de volgende punten moeten tijdens herontwerpen en installatie aandacht worden besteed.

Zelayaworld.kgmScheiding van het ontwerp voor koude opslag: verschillende partities moeten redelijkerwijs worden gepland en verdeeld naar doel en temperatuur. Bijvoorbeeld: verwerkingskamer, sorteerkamer, vriesruimte, koelruimte, kanaal, laadperron, enz.

Er zijn twee soorten koeling in de koelgroep: onmiddellijke koeling en eenvoudige koeling.

Een perfect computernetwerk opzetten, de distributie van koelkasten wetenschappelijk maken en de traceerbaarheid van voedselveiligheid bereiken. In de Europese Unie, de Verenigde Staten en Japan zijn alle leden van de voedselketen wettelijk verantwoordelijk voor de traceerbaarheid.

Overige productinformatie
  • New YorkAangifte voor koude opslagStructureel ontwerp van een snelverdeeleenheid

    New YorkAangifte voor koude opslagStructureel ontwerp van een snelverdeeleenheid

  • Chicago.Assemblage koude opslagprijsVoorzorgsmaatregelen voor gebruik

    Chicago.Assemblage koude opslagprijsVoorzorgsmaatregelen voor gebruik

  • Houston.Bedrijf voor het ontwerp van koelopslaginstallatiesOnderzoek en ontwikkeling van apparatuur

    Houston.Bedrijf voor het ontwerp van koelopslaginstallatiesOnderzoek en ontwikkeling van apparatuur

  • Phoenix.Bedrijf voor verse opslag van groentenlevering

    Phoenix.Bedrijf voor verse opslag van groentenlevering

  • San AntonioBehoud van vruchtenVerminderen van radioactieve verontreiniging

    San AntonioBehoud van vruchtenVerminderen van radioactieve verontreiniging

  • San Diego.Behoud van vruchten in koude opslagProblemen bij het walsen

    San Diego.Behoud van vruchten in koude opslagProblemen bij het walsen

  • San JoseBereiding van de opslag van verse groentenBescherming van de prijzen

    San JoseBereiding van de opslag van verse groentenBescherming van de prijzen

  • Jacksonville.Berging tegen koude plantenBerekeningsmethode voor de draagkracht

    Jacksonville.Berging tegen koude plantenBerekeningsmethode voor de draagkracht

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!